Duygu soyler artik sizlere girdi doguma diye.hatta fotolarimida yuklerr:)))hadi bakalim insallah hayirli haberler alirsin gittiginde bende p.tesi yada sali gidecem kontrole simdilik sikayetim yok ama baksin merak ediyom.kalp doktoruna gidecektik bu hafta aslinda ama dr. Izinliymis gebelere bakanda bir tek oymus 16sinda baslicak hemen gelin dedi.32 hafta gecmis oluyor o zamana ama ne yapalim.16sindada ben oraya gidecem ayin sonundada fakultedeki dr. Cagirmisti zaten orayada giderim sonrada supriiiiiiizzzzzzz derim artik:)))
Az once cok uzucu bir haber aldim yaacanim cok sıkkın ayni okulda calistigim yakin bir arkadasimizin kizina araba carpmis cok cok uzuldum.sarhos surucu kaldirimda yuruyen anne anne ve kiza carpmis daha 2.5 yasinda yaa.kafatasinda catlak ve cokme varmis vucudundada hafif yaralar ama dr.lar ameliyat edemeyiz demisler.anneannenin kol bacak hep kirik yatiyormus daha.hatta facede benim kucagimda resimleri var bakip bakip huzunleniyorum ama dua ediyorum insallah tez zamanda iyilesirler.cok dua ediyorum.hamilenin duasi kabul olur minik şevvale dua ederseniz cok sevinirim arkadaslar.insallah allah yardimcilari olur.annesine babasina bagislar kuzuyu ((
Kızlar istanbul dayim bugun ogleden sonra kanamam oldu kostuk doktora acilmam yoktu az bi sanci cikti serum verdiler sonra duzeldi gonderdi kanaman devam ederse buyuk bi dogum hastanesine git dedi cok kötüyüm evimden uzak dua edin nolur
valla canım evet istanbulda çeşit çok ama büyük ihtimalle ebebekten yaparım çoğu alışverişimi. bencede istediğin gibi yaptırma imkanın da var. bende bugün bütün gün uyudum desem yeridir herhaldeannem ağrım oluyo diye dinlen deyip durdu, benim uykuda kapıda bekliyo zaten, yeter ki biri uyu desin, ammmann uyuyuverelim hamişiz bizzz
Az once cok uzucu bir haber aldim yaacanim cok sıkkın ayni okulda calistigim yakin bir arkadasimizin kizina araba carpmis cok cok uzuldum.sarhos surucu kaldirimda yuruyen anne anne ve kiza carpmis daha 2.5 yasinda yaa.kafatasinda catlak ve cokme varmis vucudundada hafif yaralar ama dr.lar ameliyat edemeyiz demisler.anneannenin kol bacak hep kirik yatiyormus daha.hatta facede benim kucagimda resimleri var bakip bakip huzunleniyorum ama dua ediyorum insallah tez zamanda iyilesirler.cok dua ediyorum.hamilenin duasi kabul olur minik şevvale dua ederseniz cok sevinirim arkadaslar.insallah allah yardimcilari olur.annesine babasina bagislar kuzuyu ((
annelutfen diye bir site var orası bazı ürünlerde daha ucuz aynı markalar var ikisinde de bilgin olsun cnm :))
bize çok yakın bi e bebek mağazası var, açıkçası görerek almak daha mantıklı geliyo bana, internette çok iyi görünüp , gelince tırt çıkabiliyo ürünler
Rabbim sevdiklerine bağışlasın miniği, acil şifalar versin inşAllah. hiç birşey olmayacak Allahın izniyle, sende hamilesin çok üzme kendini lütfen canım, iyi düşünelim, iyiyi çağıralım. anneanneye de şevvale de acil şifalar diliyoruz, haberdar edersen seviniriz
Cok saol cnm.amin bitanem.ay canım cok kötü gecmiş olsun Allah acil şifalar versin insallah(
cnm herkes senden bekliyor ilk dogumu ama ya en son sen dogrursan cok gülerizz yaniii :)))
Kızlar istanbul dayim bugun ogleden sonra kanamam oldu kostuk doktora acilmam yoktu az bi sanci cikti serum verdiler sonra duzeldi gonderdi kanaman devam ederse buyuk bi dogum hastanesine git dedi cok kötüyüm evimden uzak dua edin nolur
Gecen gun benimde aklima geldi:))))diyorumki hani anne bebegi psiklojik olarak istemiyorum istemiyorum derse gercekten kaybediyor,ben de korkuyom ben, olmicak ,korkuyorum dersem gercekten cikmak istemezmis en son doguran ben olurmusummmm ne komik olur gercekten 42. Haftada dogum yapanlar gibi:))))
canım geçmiş olsun bu bebişler bizi korkutup duruyor benimde gece kasılmam oldu şimdide oldu.ilaç vermedimi bence doktorunu ara sor kullanmaya başla ilacı çünkü bizim gibi olup 36 37 haftalara kadar ilacı kullananlar var.bende doktoru arıycam 9 dan sonra sorucam 2 ye çıkartıyımmı diye.devam ederse haberim olsun demişti.bende kanama olmadı sadece hafif sancı çıktı.ama devam ediyo.
Canim benim sanci acilma falan yok ya sadece kanama oldu koyu renkli az miktarda. Kendi doktorum da yat dinlen sancin kanaman olursa bi daha git dedi.ilac falan demediler. Su ana kadar olmadi şükür
canım inşallah 38.haftan dolduktan sonra yaparsın sağlıkla gelir arda kerem.bakalım hangi kerem abi olucak :)
Allahım hepimizin yardımcısı olsun korusun yavrularımızı bu gerçekten çok zor bir durum inşallah erkenden gelmezler.
aaa ben mi kaçırdım sende mi kerem koyuyorsun canımm
çok şükür aman olmasın.nts de çıktı dedinya ondan söyledim.karnın semsert olursa o kasılma aynı anda gaz sancısı adet sancısı gibi ağrıda oluyo.ne zaman dönüceksin işede gitme daha rapor al.
Ilk nstde cok hafif var serumla gecer dedi serum verdi bi daha bakti on dakka falan tamam sancin yok dedi. Simdi baska bi hastanedeye geldik icime sinmedi bekloyorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?