ah canım ah benimkiler bile hep iyi diyorum ama insan yaşadıkça anlıyor.burda yoklardı geldiler yazlıktan.bize geldi yatıyomusun dedi evet yatıyorum tabi dedim biliyo oysaki.bide diyoki doktor ne kadar yat dedi.neymiş ben ilk oğlumdada bunun 2 katıymışım duramıyomuşum unutmuşum.hiç öyle birşey yok son anıma kadar geziyodum işimide yapıyodum herkez biliyo.neymiş o 3.çocugu doğurucak diye kaç kere hastaneye gitmiş geri göndermişler.karnım kasılmıyomuş bebek kafasını ittiriyomuş.ertesi gün aradı yatıyomusun hala diyo ya yok sanki 1 günde geçicek.ben dün doktoru aradım.ilacı 6 saatte 1 iç yarın gel dedi.bugün gidicem kayınvaldemle belki inanır :) bide dün akşam diyoki gel bizde yat ben çocugu okula götürür getiririm.yok rahat edemem dedim.çekinme diyo.kayınbaba evde akşamlarıda 2 kaynım var.nasıl yatıcam hemde salonda herkezin içinde hemde bu sıcakta oram buram açılmasın diye kapalımı giyinicem.ikide bir üstümü başımı değişiyorum çok terliyorum süekli duş alıyorum.ay düşünemiyorum orda kalmayı.iyice sinir oldum.evimde rahatım.evleri yürüme mesafesinde.çocugu okula götürüp getirsinler yeter.arkadaşlarımda yardımcı olucaklar zaten.neyse bakalım inşallah güzel haberlerle dönerim.
Yya varya en iyisi bile anlayissiz kimse annen gibi olmuyor.hic inanmiyorum ben kaynanamla annem gibi anlasiyorum diyene.annenin yerini tutacak birini tanimiyorum.bizim yerimizi suan bir baskasi alirmi ne kadar alabilir.her biri ayri bir telden bende memlekete dugune gittgimde 3 gun kaldik bunlarda 6.aya girmek uzereydim.bana biseler oluyordu surekli bayginlik hissi gibi uyku hali el ayak yanmasi sicaktandir diyordum meger bu seker olayi varmis 2 gun sonra bburaya gelince ogrendik.bize sitem ediyorlardi kardeslerinizin dugunuydu geldinnizde kac gun kaldiniz sanki sen bir tarafa kayboldun karin buldugu yere yatti durdu dedi telefonda.dedim icimden allah bildigi gibi yapsin hakkimda ne dusunuluyorsa aynisini versin iyiyse iyi kotuyse kotuyu dedim.sanki keyfimden yattim buldugum yere.birde bizde vicdan var sonrada dedigimizden pisman oluyoruz ben hep oyleyim.sonrada kayinbabada gizli seker ciktigini ogrendik gecenlerde.valla insanin evi gibisi yok hani lafa gelince biz yanindayiz diyorlar dedigin gibi cocugunu hergun okula goturup getirsinler sana hepsinden cok makbule gecer.az cok insanlari cozduk onuda 1 gun yapar 2 gun yapar sonra bahane siralar. biliyorlarki daha bunun dogum sonrasi var.kimse kendini yormuyor anacim bilmezler ne halde olduguunu.kaynanani goturmekle iyi yaparsin doktora bencede gorsun duysunlar bosami ilac kullaniyorsun.
aynen canım ya ben istermiyim böyle olsun ilaç o kadar etkiliyoki bak yarım saat sonra randevum var hazırlanamadım.başımın biraz durulmasını bekliyorum.acayip ter boşalıyo biliyomusun.ilacın yan etkisi sanırım.hadi görüşürüz.kendinize iyi bakın.
Rahmimde cok incelme varmis doktor hic iyi seyler soylemedi birazdan nstye giricem sonra da yatircak
Rahmimde cok incelme varmis doktor hic iyi seyler soylemedi birazdan nstye giricem sonra da yatircak
direne direne kazan canımne istiyorsan onu koy isteyen yapsın koysun benim hep içimdedir oğlum olsa toprak koymak istiyorum mesela o yüzden ilk doktor oğlan dediğinde eşim hiç isim düşünemedi bile
Ya baktın olmuyo iki isim koy kayınbabanınkini hiç kullanmazsınız :) ya ne büyük bencillik belki senin baban da isticek. Yani ne özelliği varmış kendinin çok sinirlendimmmmsen verene şu adamın numarasını :)))
ah bu erkek anneleri biz onlar gibi olmayacağız.öyle yaparlar zor gününde yanında olmazlar bebek sevmeye gelince kapında biterler.bizde isim konusunda zorlandık ama neyse karar verdik.inşallah eşin de doğru kararı vericektir.sen onun seninle ilgilendiği yalnız ikinizin olduğu anda güzelce konuş sakince.umarım anlar.
Destege ihtiyacin oldugunda ya bizde dogurduk bise olmaz derler ya da simdikilerin cani cok tatli der dururlar.ben dicek bise bulamiyorum.kalp problemini anlatti esim ne kadar anlatma diye sekilden sekle girsemde sanki benim orda oldugumu duyacagimi bilmiyor bizde doktora cok gitseydik hersey cikardi bise olmaz dedi vicdansiz yaaaa.inanamadim ama yine de sasirdim kaldim.ben cok fazla doktora gittigim icin oluyormus kendileri doktor yuzumu gormusler lafa bak.cahille ugrasmak ne zormus.adanaya gittigimde kontrol icin dr.a giderken bir akrabalari takildi pesimize dugune kiyafet alma bahanesiyle esimden once iceri girmeye calisti, dr. Tabi soruyor ilk defa kontrol edecegi icin ilkmi tedaviylemi oldu falan bende tedavi ve tup bebek ignelerini soyledim yememis icmemis yetistirmis tum akrabalara.eee simdi sizin nasil olacak diyorlar ney nasil olacak dedim.e tup bebekse o ademin(esimin) cocugu olmaz.zihniyete baksana.sinirlerim ziplamisti resmenn.bunu boyle dusunen adama ne aciklicaksin anlatsanda anlamazki cahil akrabalari kaynanayi da belliki doldurmuslar soguk soguk durdu.yani var ya allahtan gonlume gore veriyor ya bebisin fotosunu bir gorseniz esimin aynnisiiiii her goren sasiriyor.nasil benziyor diye.cikinca iyi baksinlar bakalim kimin cocuguymus.onlarda isim onermisler di guya ama boyle dusunen insanin onerdigi ismi bile kabul etmem.esime de dedim nasil soylersen soyle senin cocugun degilse karismaz kimse de ismine dedim.biz bulduk isim koyacaz demis.iyi koyun o zaman demisler tavirli bir sekilde.sanki kendileri cekti eziyeti.ne kanamam kaldi ne okulda dusmem ne seker ne kalp problemi kendilerimi yanimdaydi hala isim diyorlar.sizlerde sonuna kadar direninen dogal hakki annenin isim koymak.kimsenin karisma hakki yok.kendi cocugunun adini 1 saatte unutan adamlar bana isim demesinler dedim bende esime
Caglasammi seninle gunlerimiz yakin bise soracam seni cocuk tekmeledigi zaman bildigin sarsiyormu karnini tam uyuyacam uyaniyorum bende oyle oldu tum gece boyunca.disim cok agriyordu cok fazla uyuyamadim ya ondan oldu yada yatmadan once bol ceviz yemistim tosun enerji patlamasimi yasadi nedir :)))birde benim ellerimde sisme ve uyusma oluyor sende de oldumu bu aralar.
güzel haberler getirdim.nts ye girdim sancı çıkmadı.ama gerçi akşama daoğru sancım artıyodu.doktorum herşeyin yolunda gittiğini ve beni zamanım gelince doğurtacağını söyledi bebek 1700 gr olmuş.yalnız çok aktif olduğu için sancım varmış.dilini çıkarttı bize. başı aşağı dönmüş dedi.6 tane iğne verdi 2 ser 2 ser yaptırıcam bugun oldum iklini.ciğer geliştirici yani.bir sorun yok ama önlem için dedi.yavaş yavaş dışarı çıkabilirmişim merdivende çıkabilirmişim.sürekli yatmam gerekmiyomuş çok şükür.içim çok rahatladı 31 haftalık gözüktü yine 1 hafta önde çok şükür.inşallah zamanında doğar.ilacıda pazartesi 3 e sonraki hafta 2 ye düşür dedi.
Canim gözün aydın cok sevindim:) masallah kuzunaa 1700 olmus. Sen yine de bi anda hareketlenme. Yatmak zorunda olmak ne zordur cok iyi biliyorum. Demek ki sen yandin simdiden bu kadar aktifsee:)
Kizlar sancim da cikti malesef cok incelme varmis acilmaya dogru gidiyomus yatirdi hastaneye igneler serumlar ilaclar((
canım moralini yüksek tutmaya çalış. doktorlar önlemini alırlar hemen iyi ki gitmişsin doktora. henüz açılmanın olmaması da iyi bişey. hastanede mi kalıcaksın yoksa eve göndericekler mi?
Kizlar sancim da cikti malesef cok incelme varmis acilmaya dogru gidiyomus yatirdi hastaneye igneler serumlar ilaclar((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?