mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

Yya varya en iyisi bile anlayissiz kimse annen gibi olmuyor.hic inanmiyorum ben kaynanamla annem gibi anlasiyorum diyene.annenin yerini tutacak birini tanimiyorum.bizim yerimizi suan bir baskasi alirmi ne kadar alabilir.her biri ayri bir telden bende memlekete dugune gittgimde 3 gun kaldik bunlarda 6.aya girmek uzereydim.bana biseler oluyordu surekli bayginlik hissi gibi uyku hali el ayak yanmasi sicaktandir diyordum meger bu seker olayi varmis 2 gun sonra bburaya gelince ogrendik.bize sitem ediyorlardi kardeslerinizin dugunuydu geldinnizde kac gun kaldiniz sanki sen bir tarafa kayboldun karin buldugu yere yatti durdu dedi telefonda.dedim icimden allah bildigi gibi yapsin hakkimda ne dusunuluyorsa aynisini versin iyiyse iyi kotuyse kotuyu dedim.sanki keyfimden yattim buldugum yere.birde bizde vicdan var sonrada dedigimizden pisman oluyoruz ben hep oyleyim.sonrada kayinbabada gizli seker ciktigini ogrendik gecenlerde.valla insanin evi gibisi yok hani lafa gelince biz yanindayiz diyorlar dedigin gibi cocugunu hergun okula goturup getirsinler sana hepsinden cok makbule gecer.az cok insanlari cozduk onuda 1 gun yapar 2 gun yapar sonra bahane siralar. biliyorlarki daha bunun dogum sonrasi var.kimse kendini yormuyor anacim bilmezler ne halde olduguunu.kaynanani goturmekle iyi yaparsin doktora bencede gorsun duysunlar bosami ilac kullaniyorsun.

aynen canım ya ben istermiyim böyle olsun ilaç o kadar etkiliyoki bak yarım saat sonra randevum var hazırlanamadım.başımın biraz durulmasını bekliyorum.acayip ter boşalıyo biliyomusun.ilacın yan etkisi sanırım.hadi görüşürüz.kendinize iyi bakın.

Caglasammi seninle gunlerimiz yakin bise soracam seni cocuk tekmeledigi zaman bildigin sarsiyormu karnini tam uyuyacam uyaniyorum bende oyle oldu tum gece boyunca.disim cok agriyordu cok fazla uyuyamadim ya ondan oldu yada yatmadan once bol ceviz yemistim tosun enerji patlamasimi yasadi nedir :)))birde benim ellerimde sisme ve uyusma oluyor sende de oldumu bu aralar.

Gelince yaz bize merak ederiz hadi gecmis olsun :)) iyi haberlerle donersin insallah.

kızlarrr rüyamda bebeğimi emziriyordum ama bebeğim oğlandı o kadar güzel bir duyguyduki gerçekmiş gibi hissettim altını değiştirdim çok güzeldi yaaa hala etkisindeyim. Bir de rüyamda eltim benim için yalan yanlış şeyler söylemişti bende canından bulsun diye beddua ediyordum ama çocuğuna gelmesin ne geliyorsa ona gelsin diye hayır diyelim hayır olsun kızlar.. duydunmu canım gelir gelmez yaz çağlasam mı rahim incelmesi ne oluyor bebeğe bi zararı varmı yatışmı yapılcak ne zaman kız ayrıntılı yaz canını sıkma bebeğin hayırlısıyla sağlıklı doğsunda önemli olan o

Rahmimde cok incelme varmis doktor hic iyi seyler soylemedi birazdan nstye giricem sonra da yatircak

Allah allah gecmis olsun bebegim yaaa.noluyor boyle anlamadim neden olmuski durduk yerde yaaa hayirlisi olsun hakkinda cnm.dr.dan ayrintili bilgi aldiginda bizleride haberdar et.bekliyoruz cok cok gecmis olsun insallah herseyin yoluna girer en kisa zamanda.

direne direne kazan canım ne istiyorsan onu koy isteyen yapsın koysun benim hep içimdedir oğlum olsa toprak koymak istiyorum mesela o yüzden ilk doktor oğlan dediğinde eşim hiç isim düşünemedi bile

İnan bunun basima gelicegi icime dogmus olucak ki hep kiz istedim. Erkek dedigi an doktor allaah isim kavgalari baslicak diye gecirdim icimden. Hakikaten de yanilmadim. Bak senin kayinbaban seni zorlamamis o zaman insanin tutumu daha farkli olabiliyo. Ya kanamam oldugu zaman beni arayip naparsan yap bu cocugu alicaklar düsücek diyen insanlardan bahsediyoruzz bi de mükafat olarak isim mi koyucam?? Cok kirginim onlara asla koymam. Esimi de dürtüyolar napiyim artik herseyi göze aldim

Evet canim bizimkiler baba degil sirf o baba. Hemenn veriyim numarasini seve seve bi ara da benzettt nolur:)))
2 isim koymak istemiyorum cünkü yine istedigi olmus olucak. Esim ve onun tarafi o isimle cagiricak cünkü eminim.

Canim inan denedim ama küsüyo. Geleneklerimizmis bu. Babasi da dedesinin adini koymus. Herkesin karisi ilk cocugun adini erkege birakiyo sen niye bana birakmiyosun dedigi an zaten cildiriyorum. 2.cocugu sen koyarsin dedi. O zaman da annen cikar dedim:))) ki biliyorum kiz olsa da cikicaklardi. Bilmiyorım bigün krize girdim resmen sevindirtmediniz cocugum olduguna diye.. Kanamam oldu hergün arayip moralimi bozdu kv. Arayip arayip madem kanaman var demek ki rahim agzi acik düsücek o cocuk bosuna ugrasma, sen yaptin sen sebep oldun demeler. İnsan bu kadar mi olabilirr yaa.. Simdi de cikmis ismimi koyy. Offf! Sinirleniyorum.

Okuyunca sinir oldum ne demek o adamin cocugu olmazmis yaa hayret bisey! Dogru diyosun neyi anlaticaksin ki.. Ayip ama yaa oturup sana destek olucakklarina biz doktor mu gördük. Hadi sen bak cahil diyosun bizimki saglikci da ne oldu. Hepsii ayni hepsi. En iyisi bile böyle. Arayip arayip sinir bozuyo. Akil veriyo hala niye ise gidiyosun erken dogucak o cocuk. Sanki coook umrunda. 7aydir bi kere kapimi tiklatmadi. Keyfimden gidiyorum sanki. Biri otur dedi de oturmadik.. Ariyo mesela inanir misin bugun bi kiz gordum senle ayni haftada kanamasi baslamis yatiyo. İnanilir gibi degil illa moral bozucak. Valla canim sizinkiler size destek, bu konuda nasil doldurusa getirdilerse esim bana hic destek degil. Bi keresinde hickira hickira agladim iste yeter artik me yaptilar ki isim bekliyolar diye, tamam bu konu kapandi koymayiz dedi. 2 hafta sonra bi daha acti konuyu. Gercekten sevindirtmediniz dedigimde sonuna kadar hakli görüyorum kendimi.

güzel haberler getirdim.nts ye girdim sancı çıkmadı.ama gerçi akşama daoğru sancım artıyodu.doktorum herşeyin yolunda gittiğini ve beni zamanım gelince doğurtacağını söyledi bebek 1700 gr olmuş.yalnız çok aktif olduğu için sancım varmış.dilini çıkarttı bize. başı aşağı dönmüş dedi.6 tane iğne verdi 2 ser 2 ser yaptırıcam bugun oldum iklini.ciğer geliştirici yani.bir sorun yok ama önlem için dedi.yavaş yavaş dışarı çıkabilirmişim merdivende çıkabilirmişim.sürekli yatmam gerekmiyomuş çok şükür.içim çok rahatladı 31 haftalık gözüktü yine 1 hafta önde çok şükür.inşallah zamanında doğar.ilacıda pazartesi 3 e sonraki hafta 2 ye düşür dedi.

canım oluyo bu sabah ben deprem oldu sandım sarsıldım resmen :)

Canim gözün aydın cok sevindim:) masallah kuzunaa 1700 olmus. Sen yine de bi anda hareketlenme. Yatmak zorunda olmak ne zordur cok iyi biliyorum. Demek ki sen yandin simdiden bu kadar aktifsee:)

Canim gözün aydın cok sevindim:) masallah kuzunaa 1700 olmus. Sen yine de bi anda hareketlenme. Yatmak zorunda olmak ne zordur cok iyi biliyorum. Demek ki sen yandin simdiden bu kadar aktifsee:)

evet ya yaramaz olucak sanırım abisine çekmiycek abisi çok uslu.yok dikkat ederim ben okula oğlumu götürüp getirebilicekmiyim diye sordum ama arada ben çıkarım arkadaşlar götürür getirir daha çok.

Kizlar sancim da cikti malesef cok incelme varmis acilmaya dogru gidiyomus yatirdi hastaneye igneler serumlar ilaclar ((

canım moralini yüksek tutmaya çalış. doktorlar önlemini alırlar hemen iyi ki gitmişsin doktora. henüz açılmanın olmaması da iyi bişey. hastanede mi kalıcaksın yoksa eve göndericekler mi?

canım moralini yüksek tutmaya çalış. doktorlar önlemini alırlar hemen iyi ki gitmişsin doktora. henüz açılmanın olmaması da iyi bişey. hastanede mi kalıcaksın yoksa eve göndericekler mi?

Bugun yaticam da sonrasini bilmiyorum ben aslinda bugun calisabilir raporu almaya gelmistim doktor allahtan cok detayli bakti

Kizlar sancim da cikti malesef cok incelme varmis acilmaya dogru gidiyomus yatirdi hastaneye igneler serumlar ilaclar ((

canım geçmiş olsun inşallah iyi gelicek serum iğne falan.boşuna değilmiş endişen korkma birşey olmıycak doğsada biliyosun dimi içini ferah tut.bizi sakın habersiz bırakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…