mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Bugun yaticam da sonrasini bilmiyorum ben aslinda bugun calisabilir raporu almaya gelmistim doktor allahtan cok detayli bakti

işte herşeyde bi hayır vardır. bazen hiç bişey hisetmiyoruz, anlamıyoruz ama meğerse bi sıkıntı varmış. bebeğin ve senin şansına hemen kontrol altına alındı durumun. neyse artık izne ayrılır bol bol dinlenirsin. ben de bi an önce izne ayrılmak istiyorum özellikle sabah kalkmak çok zor oluyo çünkü. ben de bayramdan sonra kısmetse ayrılıcam izne. bi de taşınıcaz, il değiştiricez o yüzden de mecbur ayrılıcam yoksa doğumdan sonraya atmak daha iyi olurdu. neyse kısmet artık hakkımızda hayırlısı. bu arada kasım bebişleri gelmek için çok sabırsızlar neden acaba? :44:aman seninki de onlara uymasın zamanında gelsin bebişlerr..

selam kızlar, doktordan geldim bende, 1,510 gr.mış minik kuzum. zayıf kaldı sizinkilerin yanında benim kızım yaa 30+3 göründü, doktor herşey normal dedi şükür. çağlasam mı, duydun mu çook geçmiş olsun ikinize de. inşAllah herşey yolunda gider.

slm sende ciğer gelistirici olmuştun nasıl kaç doz yapıldı bana 2 şer doz 3 kez yaptır dedi.2 günde bir yaptırıcam toplam 6 tane yani.adı celesto diye mi başlıyodu senin iğneninde.sen nasılsın ne durumdasın.ilacı 6 saatte 1 alıyorum.pazartesi 3 e öbür hafta 2 ye düşürücem.zamanında doğurtturucam seni dedi inşallah öyle olur.ama ciğneyi önlem için yaptırıyomuş beni mi kandırıyo anlamadım :)

Celestone 2 tane vurdularbana simdi dahs var tel elleyazamoyorm

hadi gozun aydın cnmm çok sukur hersey yoluna girmiş

valla bnm kızımda babasına benziyo gecen ay daha coktu bu ay biraz daha degişmiş kilo almıs ondan sanırım :)))

kızlar öğlen bir kötü oldum mide bulantısı ateş basması üşüme nefes darlığı gögüs altıma bişey batıyormuş gibi oluyordu çıkardım öle rahatladım biraz uyumuşum yeni kalktım nie böyle oluyor ya hele o batma hissi çok kötü sütyeni felan çıkardım üstümdekiler ağırlık yapıyordu resmen. duydunmu canım gözün aydın maşaallahh keremeeee doktoruna güven zamanında doğurtcak seni belli ipeksin canım seninde gözün aydın maşaallahh kızına çağlasam mı canım hiç kendini strese sokma olabilecek şeyler doktorun iyimişki hemen görüp söyledi durumu gözetim altındasın moralini bozma bi ihtimal olursa topiğimizin ilk annesi celiin i beklerken sen oluverirsin o kadar hiç sıkma canını sürekli yaz bize

Son düzenleme:

masallah cnm yok valla öyle düşünme ideal aslında 30 hafta 1400 yazıyor seninkide 1510 hiçte zayıf değil canım zaten bebişler son ay cok alıyomus

slm kızlar bu isim konusunda da bnm gorumcem gorumcelik yapmıstı basta kız olursa bnm adımı koyun diye ben naz koyucam demiştim ozmn esma naz koy demişti esimde ozmn olabilir demezmiiii ne sinir olmustum insallah erkek olur diye düşündüm ama hep içimden kız geciyodu herkese yazdı esmanaz geliyor diye cinsiyet belli olunca vazgecmedinizmi dimi dedi isminden valla dedim kusura bakma ama ben tek isim naz koyucam dedim kendi gelinide hamile nerden baksan aynı zmnda dogumumuz torununa koy dedim :))) bozuldu basta ama gecti bozuntusu kayınpederimde benm annemin adı nazire onu koyun dedi ona da dedim naz koyucaz baba hem nazirenin bugunki versiyonu naz dedim :))) bu isim polemiginden böylece kurtulmus olduk anlıcagınız :))) simdi herkes naz diyo zaten.. dun kızımın besigini sipariş verdik dolabınıda az once geldiler ölçü aldılar bu işide atlatmıs olduk cok sukur
dun bnm kızım mideme bi yapıstı aksam ustu tas gibi ne nefes alabildiim ne bişe yiyebiledim cok fenaydı 3 saat beni cok rahatsız etti saolsn birde misafirlige gitmştik eve kendimi zor attım o bi dogsun yicem onun dötünü

hahahhaaha nazire iyimiş aman işte bi tuhaflık gidiyor ne yani herkes kendi isteğine göre isim koyuyor büyüklerde istiyor ya kendi ya anasının ya babasının ismi olsun bana diyorlar annenin kaynananın koy diyede bende diyorum onlar ne gün görmüşte benim kızım görsün herkesin adı herkeste kalsın hayırlı olsun canım odayı kurunca bi foto isteriz artık

geçmiş olsun canım ya bu sıralar mide bulantıları geri gelebiliyormuş.
sorma ya bu sutyen beni de mahfediyor tüm gün işyerinde. eve gider gitmez çıkarıyorum hemen. nefes alamıyorum çok bunaltıyor sıkıştırıyor beni.

canım sağol .seninkide normal öyle zaten 100 200 gr farklı çıkabiliyor ultrasondan net belli olmuyo.inşallah hepimiz için canım.

ye annesi.neyse iyi bir şekilde koymuşsun son noktayı :) artık diyemezler birşey.

Allah yardım etsin gerçekten çok zor bu durumda çalışmak.emzirme sütyeni almadıysan tavsiye ederim normalden daha rahat oluyo şimdiden giyebilirsin.

Allah yardım etsin gerçekten çok zor bu durumda çalışmak.emzirme sütyeni almadıysan tavsiye ederim normalden daha rahat oluyo şimdiden giyebilirsin.

canım daha almadım ama onlar penye gibi ya uçları falan belli olur mu ki giysinin üstünden. öyle olursa giyemem ki. :26:şu kalıplı olanlar var ya ondan takıyorum ben.

canım daha almadım ama onlar penye gibi ya uçları falan belli olur mu ki giysinin üstünden. öyle olursa giyemem ki. :26:şu kalıplı olanlar var ya ondan takıyorum ben.

doğru canım.benimkide penyeydi ama kalındı diye hatırlıyorum belli olmuyomuydu hatırlamıyorum.bazen evde giyiyodum ama atmıştım 8 sene geçti üzerinden aynen bende kalıplı kullanıyorum ve çok zor oluyor

Duydun mu canim sen ne kullaniyosun? Celeston verdi 4 kutu 2 sini vuruldum 2 si yarin. Prolutan igme verdi 5 tane 3er gun arayla vurulcam. Nidilat verdi 6 saatte bir bir de gece progestan verdi onun haricinde de magnezyuma kana vitamine devam

Duydun mu canim sen ne kullaniyosun? Celeston verdi 4 kutu 2 sini vuruldum 2 si yarin. Prolutan igme verdi 5 tane 3er gun arayla vurulcam. Nidilat verdi 6 saatte bir bir de gece progestan verdi onun haricinde de magnezyuma kana vitamine devam

bende celeston 2 sini bugün oldum.bana 6 tane verdi.diğer ikisinide 2 şer gün arayla yaptırabilirsin dedi.birde nidilat aynen 6 saatte bir ama ben önceden daha az kullanıyodum.inan 6 saatte 1 alınca kasılmalar yok oldu bir anda rahatladım.ilaç çok iyi gelicek ah o istanbuldaki doktor sana verseydi keşke.magnezyum aynen gunde 2 ve vitaminler.ama canım söyliyim nidilat kullanınca ter basıyo kızarıyosun mide yanmasıda yapıyo ilacı alınca yat başında dönebilir.ben sütle gideriyorum mide yanmasını.şu an kasılma çıkmadığı için diğer iğneden vermedi sanırım.nidilatı pazartesi 3 e öbür hafta 2 ye düşür dedi bana.ben çok araştırdım nidilat erken doğumu geciktiriyomuş gerçekten.sanırım 36 dan sonra bıraktırıyolarmış.ama doktorlarımız ne diycek bakalım.tekrardan geçmiş olsun.progestanda rahimin sağlamlaşması için.çünkü ilk 3 ay içmiştim kanamam olduğunda.

Evet nidilat baya bi sersemletti zaten hep yaticaksin dedi bundan sonra benim hic kanamam falan olmamisti progestanla yeni tanicam alttan yada agizdan al dedi agizdan dusunuyorum da cok ilac oldu yaa ((

Evet nidilat baya bi sersemletti zaten hep yaticaksin dedi bundan sonra benim hic kanamam falan olmamisti progestanla yeni tanicam alttan yada agizdan al dedi agizdan dusunuyorum da cok ilac oldu yaa ((

ağızdan al bende öyle içmiştim.evet ya çok oldu ama olsun onlar için içicez artık.doğumdan sonra ilaç görmek istemiycez.gerçi o zamanda rahim toparlansın diye ilaç veriyorlar birde vitamin.yat dinlen.iğne için kortizonlu yazıyo internette şişebiliriz korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…