mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

Ooooy oyyy 6 hafta daha nolur ( sende incelme cikmismiydi bu arada ya?

Dogmasin ya daha cok kücük ama senin dedigin gibi istanbulda iki hastaneye gittim bisey demediler ya me varsa kendi doktorumda onlar soyleseydi daha once tedbir alinirdi

sağol canım ya çok kötü olmuştum vallahi şimdi sıcak duş aldım daha iyiyim yarında kayınvalideme gidicem bakalım

Evet nidilat baya bi sersemletti zaten hep yaticaksin dedi bundan sonra benim hic kanamam falan olmamisti progestanla yeni tanicam alttan yada agizdan al dedi agizdan dusunuyorum da cok ilac oldu yaa ((
canım 4 ay kullandım progestanı inan öyle bir sersem yapıyorki ağızdan almıştım cellin alttan almıştı onda yan etkiler daha az olmuştu öyle hatırlıyorum kendiside yazar zaten ama inan uyku diye ölüyordum başım dönüyordu canım tekrar çok geçmiş olsun
Kizlar destelleriniz icin cok yesekkur ederim iyiki varsiniz gercekten...
ne demek burda hepimiz herşeyimiizi paylaşıyoruz tabiki destek olacağızzzzz sen kendine iyi bak

Ya hiç sorma duygu daha ona sıra gelmeden nidilat falan maymun gibi yaptı zaten gece 10da içicim onu

kasım annelerinden bir annemiz daha şuan doğumda dualarınızı eksik etmeyin

Ya hiç sorma duygu daha ona sıra gelmeden nidilat falan maymun gibi yaptı zaten gece 10da içicim onu
canım olsun şükret yine doktorun hemen bildi bak önlem almak için yatırmıştır canım sen düzenli kullan ilaçları hiçbişey olmaz canım sıkma canınıda

kasım annelerinden bir annemiz daha şuan doğumda dualarınızı eksik etmeyin

Ya nedir bu erken doğum bugün benim gibi gördüğüm 2 kişi daha var. Nasıyoruz da bu durum oluyo vala ben kendimi hiç yormadım bile ya işte hep oturuyorum yatay pozisyonda Allah yardımcısı olsun sağ salim gelsin yavrusu

Allahım yardım etsin orda doğumlar başladı vallahi hayırlısı olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim..

normal bir durum değil ama bu arkadaşımızın ikizleri vardı şimdi öğrendim üçüde sağ-salim çıkmışlar doğumhaneden :)
yinede hepimizinki vakitli doğar inşAllah.çok dikkat edin kızlar son virajdayız artık,iş-güç yapıp kazınmayın boşyere bırakın dağınık kalsın :)

haklısın canım sürekli yatış yapmak lazım artık hayırlısı çok sevindim gözleri aydın olsun inşaallahh..

masallah cnm yok valla öyle düşünme ideal aslında 30 hafta 1400 yazıyor seninkide 1510 hiçte zayıf değil canım zaten bebişler son ay cok alıyomus

napalım artık, sağlıklı olsun da, doğduktan sonra da şişiririm ben onu o kadar da dikkat ediyorum, neyse en azından çıtanın altında değil, buna da şükür

Kızlar paranoyağa bağlamayalım tabi ama sancılarımızı kasılmalarımızı önemseyelim

canim cok gecmis olsun simdi nasilsin hastanede misin hic stres yapma allah yardimcin olsun cnm vaktinde gelsin bebisler. daha iyi olursun ins ben de cok yormayacagim artik kendimi inan ki hic dikkat etmiyordum cok haklisin dikkat edip onemsemek lazim dikkat et kendine canim benim

Çıktık canım bi kaç saat önce.artık evde yatış iğneler ilaçlar salı günü de kontrol salıya kadar sıkıntı olmazsa

kızlar gogus ucları için gögüs pedleri varya onlardan kullanabilirsiniz bnmde uclarından cok sıkıntım oluyor ve yazın hep ince kalıpsız sütyenler giymek istedim o sekilde kullandım bilginiz olsun 40'lı 60 lı paketlerde satılıyor emzirirken kullanılıyor

Kızlar paranoyağa bağlamayalım tabi ama sancılarımızı kasılmalarımızı önemseyelim

Canım çok geçmiş olsun.sakın stres yapma benim 25. Haftamdan beri şikayetlerim vardı nidilat+magnezyum+progestan kullanarak ve Allah ın izniyle 31. Haftaya kadar geldik inşallah sonuna kadar devam. İlaçları aksatmadan iç cnm kasılman olmasın ki rahim ağzı etkilenmesin...Allah a havale edin ,bol dua okuyun ve mutlaka hep yatın. Elinizde ağır bişey taşımayın. İnşallah sağlıkla yavrucuklarımızı kucagımıza alacağız.

Evet nidilat baya bi sersemletti zaten hep yaticaksin dedi bundan sonra benim hic kanamam falan olmamisti progestanla yeni tanicam alttan yada agizdan al dedi agizdan dusunuyorum da cok ilac oldu yaa ((

Canim ben 2 ay kullandim progestani. Agizdan alirsan yan etkileri oluyo. Bana alttan al ki etkilemesin ve daha hizli etki etsin demisti doktor. Agizdan alinca mide bulantisi falan yapiyomus, ben alttan aliyodum.

Ben de penye sütyen takamiyodum bu yüzden ise falan giderken. Kaliplilar da artik rahatsiz ediyo. Aklinla bin yasa almistim zaten lazim olucak diye kullaniyim bari.

Sabah 6 da nasil kalkilirmis ogrendim bugun nidilat ictim bi daha uyku hak getire carpinti yapiyo ya bende zaten tansiyonum dusuktu yerlerde şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…