ağızdan al bende öyle içmiştim.evet ya çok oldu ama olsun onlar için içicez artık.doğumdan sonra ilaç görmek istemiycez.gerçi o zamanda rahim toparlansın diye ilaç veriyorlar birde vitamin.yat dinlen.iğne için kortizonlu yazıyo internette şişebiliriz korkma.
Ooooy oyyy 6 hafta daha nolur( sende incelme cikmismiydi bu arada ya?
inşallah canım doğurmak yok daha direniyoruz :) yok çıkmadı.öyle birşey demedi daha doğrusu.korkma zaten ciğer geliştirici etkisini hemen gösteriyomuş doğsa bile solunum sıkıntısı çekmiyomuş.
sağol canım ya çok kötü olmuştum vallahi şimdi sıcak duş aldım daha iyiyim yarında kayınvalideme gidicem bakalımgeçmiş olsun canım ya bu sıralar mide bulantıları geri gelebiliyormuş.
sorma ya bu sutyen beni de mahfediyor tüm gün işyerinde. eve gider gitmez çıkarıyorum hemen. nefes alamıyorum çok bunaltıyor sıkıştırıyor beni.
canım 4 ay kullandım progestanı inan öyle bir sersem yapıyorki ağızdan almıştım cellin alttan almıştı onda yan etkiler daha az olmuştu öyle hatırlıyorum kendiside yazar zaten ama inan uyku diye ölüyordum başım dönüyordu canım tekrar çok geçmiş olsunEvet nidilat baya bi sersemletti zaten hep yaticaksin dedi bundan sonrabenim hic kanamam falan olmamisti progestanla yeni tanicam alttan yada agizdan al dedi agizdan dusunuyorum da cok ilac oldu yaa ((
ne demek burda hepimiz herşeyimiizi paylaşıyoruz tabiki destek olacağızzzzz sen kendine iyi bakKizlar destelleriniz icin cok yesekkur ederim iyiki varsiniz gercekten...
sağol canım ya çok kötü olmuştum vallahi şimdi sıcak duş aldım daha iyiyim yarında kayınvalideme gidicem bakalım
canım 4 ay kullandım progestanı inan öyle bir sersem yapıyorki ağızdan almıştım cellin alttan almıştı onda yan etkiler daha az olmuştu öyle hatırlıyorum kendiside yazar zaten ama inan uyku diye ölüyordum başım dönüyordu canım tekrar çok geçmiş olsun
ne demek burda hepimiz herşeyimiizi paylaşıyoruz tabiki destek olacağızzzzz sen kendine iyi bak
canım olsun şükret yine doktorun hemen bildi bak önlem almak için yatırmıştır canım sen düzenli kullan ilaçları hiçbişey olmaz canım sıkma canınıdaYa hiç sorma duygu daha ona sıra gelmeden nidilat falan maymun gibi yaptı zaten gece 10da içicim onu
Allahım yardım etsin orda doğumlar başladı vallahi hayırlısı olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim..kasım annelerinden bir annemiz daha şuan doğumda dualarınızı eksik etmeyin
kasım annelerinden bir annemiz daha şuan doğumda dualarınızı eksik etmeyin
Allahım yardım etsin orda doğumlar başladı vallahi hayırlısı olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim..
Ya nedir bu erken doğum bugün benim gibi gördüğüm 2 kişi daha var. Nasıyoruz da bu durum oluyo vala ben kendimi hiç yormadım bile ya işte hep oturuyorum yatay pozisyondaAllah yardımcısı olsun sağ salim gelsin yavrusu
haklısın canım sürekli yatış yapmak lazım artık hayırlısı çok sevindim gözleri aydın olsun inşaallahh..normal bir durum değil ama bu arkadaşımızın ikizleri vardı şimdi öğrendim üçüde sağ-salim çıkmışlar doğumhaneden :)
yinede hepimizinki vakitli doğar inşAllah.çok dikkat edin kızlar son virajdayız artık,iş-güç yapıp kazınmayın boşyere bırakın dağınık kalsın :)
masallah cnm yok valla öyle düşünme ideal aslında 30 hafta 1400 yazıyor seninkide 1510 hiçte zayıf değil canım zaten bebişler son ay cok alıyomus
Kızlar paranoyağa bağlamayalım tabi ama sancılarımızı kasılmalarımızı önemseyelim
canim cok gecmis olsun simdi nasilsin hastanede misin hic stres yapma allah yardimcin olsun cnm vaktinde gelsin bebisler. daha iyi olursun ins ben de cok yormayacagim artik kendimi inan ki hic dikkat etmiyordum cok haklisin dikkat edip onemsemek lazim dikkat et kendine canim benim
Kızlar paranoyağa bağlamayalım tabi ama sancılarımızı kasılmalarımızı önemseyelim
Evet nidilat baya bi sersemletti zaten hep yaticaksin dedi bundan sonrabenim hic kanamam falan olmamisti progestanla yeni tanicam alttan yada agizdan al dedi agizdan dusunuyorum da cok ilac oldu yaa ((
kızlar gogus ucları için gögüs pedleri varya onlardan kullanabilirsiniz bnmde uclarından cok sıkıntım oluyor ve yazın hep ince kalıpsız sütyenler giymek istedim o sekilde kullandım bilginiz olsun 40'lı 60 lı paketlerde satılıyor emzirirken kullanılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?