Hey ben geldim bugun doguma cok yaklasmistim ki ctesi gel dedi doktor. Acikligim varmis ama ctesiye kadar idare eder dedi doktor. Sanci zaten artik hayat felsefemiz :)
senden haber varmı diye açtım valla :) yani cumartesi mi geliyor bebişimiz :) hadi acıcık daha dursun bakalım minik prenses.ilacı bıraktınmı nu arada?
Yok canım bırakmadım da şimdi acayip ağrılarım başladı gene ya cumartesiyi zor bekler bence. Zaten bi de muayene etti gene ona ayrı canım yanıyor
aminnn canım hayırlısı neyse o olsun evet sağolsun çok yardımcı oluyor çağlasammı inşallah hayırlı bi yer olur evet aramıştım açmadı doğurdu sandım meğer cumartesiye atmışlarOyle canim hayirlisi nerediyse ora olsun benimki temenni iste :) evt caglasamminin babasi orda hatri sayilir biri diye tahmin ediyorum.insallah dilediginiz gibi olur raferans araciligiyla.bu arada o da yarin 9da gidecek beni arayip haberdar edecegini soyledi.yarin alabilirler dedi.hayirlisi olsun hepimizin hakkinda.ben yine uyuyamiyorum bu saat oldu.uyumaya calisacam simdi.boyle oldum son gunlerde.kaburgalarim agriyor.bebek baski yapiyor.yuru asagi iner dediler bugunde cok yurudum galiba kasiklarim agridi gelince.
canım hiç sorma bende yatamıyorum yatıncada kalkamıyorum iğnemi 11 de yapıp tekrar yatıyorum karnımdan gurul gurul sesler geliyorda sonra kızıyorum kendime nasıl anasın çocuk aç sen yat diyeGünaydin kizlar. Aksam 11.30da yattim. 2 saat sonra dikildim ve 1.30dan beri ayaktayimuyuyamiyorum. Mide yanmasindan muzdaribim. Yetmezmis gibi esimi de uyutmadim uyumadan nöbete gitti. Üstelik bogazi falan sisti. İnsallah atlatir da ben de bulasmam. Uykusuzluktan basim agrio artik tam 3gündür böyleyiz.
aminn canım inşaallahhhh migren hiç tutmamıştı benim bu 2. kez oluyor ama inan o kadar kötüydümki sabahı zor ettim allahım kimseye vermesin çok zoorr bi ara sende çok oluyordu neyseki ilaç iyi gelmiş benim atak başlamıştı parol içsemmi diye düşündüm ama fayda etmiyeceğini bildiğim için hiç içmedim bile.artık zorlaşıyo uyumalarımız canım ya bende gece kalkıp ilaç içicem diye sürekli uyanıyorum saat kaçmasın diye halbuki saati kuruyorum ama tetikteyim.diş ağrın nasıl oldu bana karanfilli su iyi geldi sanırım bide benim sol taraf ağırıyo e sola yatmamız lazım üstüne yatınca daha çok ağrıyo sağa yatınca bebek bırakmıyo ve mide yanmasıda oluyo.son günler artık ağırlaştık.çağlasammıyı bende çok merak ediyorum hayırlı haberler bekliyoruz.acaba doktor ne diycek?heyecanlandım valla.
duygucum inşallah sizin için hayırlısı olucak çok yakında sıkıntılarından kurtulucaksın.minik kızın size uğurlu gelicek.migreninde tutmuş çok geçmiş olsun.biliyosun benim çok sık tutuyodu ama erken doğum kaksılmaları yüzünden ilaç kullanıyorumya işte o ilaç iyi geldi migrenim tutmadı hiç bende çok şaşkınımkasılmaları engellediğinden migrende kasılmayla alakalı olduğundan sanırım.
worldof sanada geçmiş olsun dikkat et kendine bol sıvı al.
çileklimilkshake canım bu zor günler geçicek inşallah.
herkeze güzel bir hafta ve bayram diliyorum.şimdiden bayramınız kutlu olsun.bir daha ki bayram bebişlerlerle bayramlaşmaya çıkıcaz harçlıkları bile olucak anneleri :)
ben doğurdun sandım kıızzz teli açmayıncaHey ben geldim bugun doguma cok yaklasmistim ki ctesi gel dedi doktor. Acikligim varmis ama ctesiye kadar idare eder dedi doktor. Sanci zaten artik hayat felsefemiz :)
canım ulusta kime sorsanız gösterirler zaten boncuk süsler hep o tarz şeyler var kapı süsleri 30 tlydi hatta 20 ye bile vardı boş biberonlar oluyor içine şeker alıp koyuyorsun onlarda 20 tl ydi şekerler magnetler herşey var canımduygu Suluhan hangi semtte tam olarak?ben ankarayı iyi bilmem ama eşim biliyor öğrenciliği orada geçmiş.kapı süsleri ne kadar civarında.ben bebek şekeri ve kapı süsüne oradan baksam diyorum.
aminnn canım hayırlısı neyse o olsun evet sağolsun çok yardımcı oluyor çağlasammı inşallah hayırlı bi yer olur evet aramıştım açmadı doğurdu sandım meğer cumartesiye atmışlarbiz ilk doğumu arda keremden bekliyorduk çağlasammıyla duydunmu seni geçicekler canım haberin ola.
Bende bugun dr.u aricaktim sanirim arife gunu diye yarim gun calisildi.ulasamadim.raporum o gun biriyor diye 27 ekim dedik ama gune dikkat etmemisiz hem pazar ameliyat olmuyor hemde rapor bitmeden en azindan bir gun once olursa meb sikinti yaratmaz dedi mudur muavini tarihi degistirip 26si c.tesi olsun dicem.artik bayram donusu konusurum.bir gunden bise olmaz zaten.oyle olursa pazar hastaneden cikip p.tesi gunu kalp doktoruna da goturmus oluruz.1 gun sonra getirirsin sali gunu haric demisti.
amin canımm hayırlısıyla valla heycanla bekliyoruz kim doğurcak diyeeee keremcik sabırlıAman herkes tek saglikla dogursunda.baska bisey istemem.cok sukur aciklik sanci sikintim olmadi ama kendimde olmus kadar dusundum onlari da.gercekten cok zor.insallah iyi zamanda olurlar.benim sadece alt tarftaki kemikler agriyor onu da 10 gun idare edersek gecer gider insallah.
canım 1 gün erken 1 gün öyle 1 gün böyle derken bi bakmışsın sende haftaya doğurmuşsun kıızzzBende bugun dr.u aricaktim sanirim arife gunu diye yarim gun calisildi.ulasamadim.raporum o gun biriyor diye 27 ekim dedik ama gune dikkat etmemisiz hem pazar ameliyat olmuyor hemde rapor bitmeden en azindan bir gun once olursa meb sikinti yaratmaz dedi mudur muavini tarihi degistirip 26si c.tesi olsun dicem.artik bayram donusu konusurum.bir gunden bise olmaz zaten.oyle olursa pazar hastaneden cikip p.tesi gunu kalp doktoruna da goturmus oluruz.1 gun sonra getirirsin sali gunu haric demisti.
şimdi senin 12 günün mü kaldı arda kerem beye kavuşmana :) 1 günde çıkartmayabilirler hastaneden pazartesi direkt gidersiniz.benimki 2gün yatırıyo.kalp doktoru sizin orda dimi ankaraya gerek görülürse gidicektin yanılmıyosam.çünkü uzun yol.inşallah birşey çıkmıycak.
inşallah hafifler ağrın büyük ihtimalle muayene ağrıyı tetiklemiştir.ben geçen perşembe gittiğimde bakıcaktı vazgeçti yırttım ama haftaya gittiğimde bakar sanırım.elle mi bakıyo aletlemi ?çok korkağım ben.
Elle baktı ya özürler dileye dileye :) canım doktorum benim çok iyi bi kadın tersi pis gerçi ama bana daha denk gelmedi Allah'tan ama önceden aletle bakılmıştı
slm annişler umarım herkes iyidir caglasammı bebişin geliyo az kaldı celinden bekliyoduk ama topigimizin ilk annesi sen olucaksın neşe de abla olucak bizimkilere :))
ben bugun doktora gittim kuzum 2800 olmus teyzeleri yine yuzunu gostermedi elleri ve ayaklarıyla yetindik butun parmaklarını saydırdı bize :))
bebegim idrar kanalları darmış cok sorun deil sıkıntı edilecek birsey değil daha gelişimine de devam ediyor doguma kadar düzelebilir dedi duzelmese dahi dogumda cocuk doktoru muayene edicek ona gore bakılır dedi biraz cnm sıkıldı acıkcası hayırlısı olsun bakalım
Hee hee dogru sabirli gercekten benimki.anasi gibi.o olana kadar ne cekti bir bilse :)))almasalar belki cikmaya da niyeti olmaz.diyom ya asagi da inmiyor boyle rahatim beni ellemeyin diyor sanirsam.zaman hizli gecti sanki bu birkac gun 14u oldu bitti bugun yarin 15 sonrada yaklasik 10 gun hemen gecer insallah.cok bilmiyorum burclari fakat cogumuzunki akrep olacak sanirim. :)))amin canımm hayırlısıyla valla heycanla bekliyoruz kim doğurcak diyeeee keremcik sabırlı
canım 1 gün erken 1 gün öyle 1 gün böyle derken bi bakmışsın sende haftaya doğurmuşsun kıızzz))
seninkide büyümüş maşallah.en ufak bir ihtimalde olsa doktorlar birşey söyleyince insanın canı sıkılıyor malesef.doktorda demiş çok sorun değil diye inşallah birşey çıkmıycak.
Hee hee dogru sabirli gercekten benimki.anasi gibi.o olana kadar ne cekti bir bilse :)))almasalar belki cikmaya da niyeti olmaz.diyom ya asagi da inmiyor boyle rahatim beni ellemeyin diyor sanirsam.zaman hizli gecti sanki bu birkac gun 14u oldu bitti bugun yarin 15 sonrada yaklasik 10 gun hemen gecer insallah.cok bilmiyorum burclari fakat cogumuzunki akrep olacak sanirim. :)))
benim ilk doğumda aletle bakmıştı o yüzden sordum :) ama bu sefer sezeryan olucağı belli olduğu için aletle bakmaz diye umuyorum.
aminnn canım hayırlısı neyse o olsun evet sağolsun çok yardımcı oluyor çağlasammı inşallah hayırlı bi yer olur evet aramıştım açmadı doğurdu sandım meğer cumartesiye atmışlarbiz ilk doğumu arda keremden bekliyorduk çağlasammıyla duydunmu seni geçicekler canım haberin ola
canım hiç sorma bende yatamıyorum yatıncada kalkamıyorum iğnemi 11 de yapıp tekrar yatıyorum karnımdan gurul gurul sesler geliyorda sonra kızıyorum kendime nasıl anasın çocuk aç sen yat diyehiç sorma benim eşiminde boğazları çok kötü olmuş bugün birde oruçlu akşama kadar uyur artık
aminn canım inşaallahhhh migren hiç tutmamıştı benim bu 2. kez oluyor ama inan o kadar kötüydümki sabahı zor ettim allahım kimseye vermesin çok zoorr bi ara sende çok oluyordu neyseki ilaç iyi gelmiş benim atak başlamıştı parol içsemmi diye düşündüm ama fayda etmiyeceğini bildiğim için hiç içmedim bile.
ben doğurdun sandım kıızzz teli açmayınca)) neyseki daha duruyorsunuz ana kız haftayı bekleyin bakalım bana haber ver ki canım bi bakmışsın eşimle hastane kapısında duruyoruz neşe neşe diye ))
canım ulusta kime sorsanız gösterirler zaten boncuk süsler hep o tarz şeyler var kapı süsleri 30 tlydi hatta 20 ye bile vardı boş biberonlar oluyor içine şeker alıp koyuyorsun onlarda 20 tl ydi şekerler magnetler herşey var canım
slm annişler umarım herkes iyidir caglasammı bebişin geliyo az kaldı celinden bekliyoduk ama topigimizin ilk annesi sen olucaksın neşe de abla olucak bizimkilere :))
ben bugun doktora gittim kuzum 2800 olmus teyzeleri yine yuzunu gostermedi elleri ve ayaklarıyla yetindik butun parmaklarını saydırdı bize :))
bebegim idrar kanalları darmış cok sorun deil sıkıntı edilecek birsey değil daha gelişimine de devam ediyor doguma kadar düzelebilir dedi duzelmese dahi dogumda cocuk doktoru muayene edicek ona gore bakılır dedi biraz cnm sıkıldı acıkcası hayırlısı olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?