mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Hey ben geldim bugun doguma cok yaklasmistim ki ctesi gel dedi doktor. Acikligim varmis ama ctesiye kadar idare eder dedi doktor. Sanci zaten artik hayat felsefemiz :)

senden haber varmı diye açtım valla :) yani cumartesi mi geliyor bebişimiz :) hadi acıcık daha dursun bakalım minik prenses.ilacı bıraktınmı nu arada?

senden haber varmı diye açtım valla :) yani cumartesi mi geliyor bebişimiz :) hadi acıcık daha dursun bakalım minik prenses.ilacı bıraktınmı nu arada?

Yok canım bırakmadım da şimdi acayip ağrılarım başladı gene ya cumartesiyi zor bekler bence. Zaten bi de muayene etti gene ona ayrı canım yanıyor

Yok canım bırakmadım da şimdi acayip ağrılarım başladı gene ya cumartesiyi zor bekler bence. Zaten bi de muayene etti gene ona ayrı canım yanıyor

inşallah hafifler ağrın büyük ihtimalle muayene ağrıyı tetiklemiştir.ben geçen perşembe gittiğimde bakıcaktı vazgeçti yırttım ama haftaya gittiğimde bakar sanırım.elle mi bakıyo aletlemi ?çok korkağım ben.

duygu Suluhan hangi semtte tam olarak?ben ankarayı iyi bilmem ama eşim biliyor öğrenciliği orada geçmiş.kapı süsleri ne kadar civarında.ben bebek şekeri ve kapı süsüne oradan baksam diyorum.

aminnn canım hayırlısı neyse o olsun evet sağolsun çok yardımcı oluyor çağlasammı inşallah hayırlı bi yer olur evet aramıştım açmadı doğurdu sandım meğer cumartesiye atmışlar biz ilk doğumu arda keremden bekliyorduk çağlasammıyla duydunmu seni geçicekler canım haberin ola

canım hiç sorma bende yatamıyorum yatıncada kalkamıyorum iğnemi 11 de yapıp tekrar yatıyorum karnımdan gurul gurul sesler geliyorda sonra kızıyorum kendime nasıl anasın çocuk aç sen yat diye hiç sorma benim eşiminde boğazları çok kötü olmuş bugün birde oruçlu akşama kadar uyur artık
aminn canım inşaallahhhh migren hiç tutmamıştı benim bu 2. kez oluyor ama inan o kadar kötüydümki sabahı zor ettim allahım kimseye vermesin çok zoorr bi ara sende çok oluyordu neyseki ilaç iyi gelmiş benim atak başlamıştı parol içsemmi diye düşündüm ama fayda etmiyeceğini bildiğim için hiç içmedim bile.
Hey ben geldim bugun doguma cok yaklasmistim ki ctesi gel dedi doktor. Acikligim varmis ama ctesiye kadar idare eder dedi doktor. Sanci zaten artik hayat felsefemiz :)
ben doğurdun sandım kıızzz teli açmayınca )) neyseki daha duruyorsunuz ana kız haftayı bekleyin bakalım bana haber ver ki canım bi bakmışsın eşimle hastane kapısında duruyoruz neşe neşe diye ))
duygu Suluhan hangi semtte tam olarak?ben ankarayı iyi bilmem ama eşim biliyor öğrenciliği orada geçmiş.kapı süsleri ne kadar civarında.ben bebek şekeri ve kapı süsüne oradan baksam diyorum.
canım ulusta kime sorsanız gösterirler zaten boncuk süsler hep o tarz şeyler var kapı süsleri 30 tlydi hatta 20 ye bile vardı boş biberonlar oluyor içine şeker alıp koyuyorsun onlarda 20 tl ydi şekerler magnetler herşey var canım

Aman herkes tek saglikla dogursunda.baska bisey istemem.cok sukur aciklik sanci sikintim olmadi ama kendimde olmus kadar dusundum onlari da.gercekten cok zor.insallah iyi zamanda olurlar.benim sadece alt tarftaki kemikler agriyor onu da 10 gun idare edersek gecer gider insallah.

Bende bugun dr.u aricaktim sanirim arife gunu diye yarim gun calisildi.ulasamadim.raporum o gun biriyor diye 27 ekim dedik ama gune dikkat etmemisiz hem pazar ameliyat olmuyor hemde rapor bitmeden en azindan bir gun once olursa meb sikinti yaratmaz dedi mudur muavini tarihi degistirip 26si c.tesi olsun dicem.artik bayram donusu konusurum.bir gunden bise olmaz zaten.oyle olursa pazar hastaneden cikip p.tesi gunu kalp doktoruna da goturmus oluruz.1 gun sonra getirirsin sali gunu haric demisti.

şimdi senin 12 günün mü kaldı arda kerem beye kavuşmana :) 1 günde çıkartmayabilirler hastaneden pazartesi direkt gidersiniz.benimki 2gün yatırıyo.kalp doktoru sizin orda dimi ankaraya gerek görülürse gidicektin yanılmıyosam.çünkü uzun yol.inşallah birşey çıkmıycak.

amin canımm hayırlısıyla valla heycanla bekliyoruz kim doğurcak diyeeee keremcik sabırlı
canım 1 gün erken 1 gün öyle 1 gün böyle derken bi bakmışsın sende haftaya doğurmuşsun kıızzz ))

Yaa insallah bir gunde cikariz diye umuyorum fakat kan uyusmazligi ignesi 72 saat icinde vurulacakmis bana birde bebegin kan sekeri de etkileniyormus gebelik sekerinden o takip edilecekmis benimki iyiydi sikinti cikmaz sanirim.sonra bebegin kanindan kan uyusmazligiyla ilgili tahlil falan biseler olacakmis.bilmiyorum 1 gunde cikariz insallah.zaten ankara sevki olursa onu fakulte yenidogan ambulansiyla gonderiyormus ve kiz kardesim seni bindirmezler o ambulansa bir iki gunluk ameliyatli hastayi o sekilde almazlar hizli gider cunku ambulans dedi.bilmiyorum insallah hicbirine gerek kalmadan cikar geliriz evimize.dusununce kafam karisiyor korkuyor panikliyorum nasil olur diye.olumlu dusunmeye calisiyorum.

slm annişler umarım herkes iyidir caglasammı bebişin geliyo az kaldı celinden bekliyoduk ama topigimizin ilk annesi sen olucaksın neşe de abla olucak bizimkilere :))
ben bugun doktora gittim kuzum 2800 olmus teyzeleri yine yuzunu gostermedi elleri ve ayaklarıyla yetindik butun parmaklarını saydırdı bize :))
bebegim idrar kanalları darmış cok sorun deil sıkıntı edilecek birsey değil daha gelişimine de devam ediyor doguma kadar düzelebilir dedi duzelmese dahi dogumda cocuk doktoru muayene edicek ona gore bakılır dedi biraz cnm sıkıldı acıkcası hayırlısı olsun bakalım

Elle baktı ya özürler dileye dileye :) canım doktorum benim çok iyi bi kadın tersi pis gerçi ama bana daha denk gelmedi Allah'tan ama önceden aletle bakılmıştı

Elle baktı ya özürler dileye dileye :) canım doktorum benim çok iyi bi kadın tersi pis gerçi ama bana daha denk gelmedi Allah'tan ama önceden aletle bakılmıştı

benim ilk doğumda aletle bakmıştı o yüzden sordum :) ama bu sefer sezeryan olucağı belli olduğu için aletle bakmaz diye umuyorum.

seninkide büyümüş maşallah.en ufak bir ihtimalde olsa doktorlar birşey söyleyince insanın canı sıkılıyor malesef.doktorda demiş çok sorun değil diye inşallah birşey çıkmıycak.

amin canımm hayırlısıyla valla heycanla bekliyoruz kim doğurcak diyeeee keremcik sabırlı

canım 1 gün erken 1 gün öyle 1 gün böyle derken bi bakmışsın sende haftaya doğurmuşsun kıızzz ))
Hee hee dogru sabirli gercekten benimki.anasi gibi.o olana kadar ne cekti bir bilse :)))almasalar belki cikmaya da niyeti olmaz.diyom ya asagi da inmiyor boyle rahatim beni ellemeyin diyor sanirsam.zaman hizli gecti sanki bu birkac gun 14u oldu bitti bugun yarin 15 sonrada yaklasik 10 gun hemen gecer insallah.cok bilmiyorum burclari fakat cogumuzunki akrep olacak sanirim. :)))

seninkide büyümüş maşallah.en ufak bir ihtimalde olsa doktorlar birşey söyleyince insanın canı sıkılıyor malesef.doktorda demiş çok sorun değil diye inşallah birşey çıkmıycak.

evt cnm insalah 2 hafta sonra gıttıgımde gene sorucam ıdrar keseınde bırıkme var dedı 6 milim öyle bişe dedi çok ufak birsey ,bobreklerle alakalı da degıl dedı bobreklerı ıyıymıs cok negatıf konusmasada bız bıraz evham yapıyoruz bende o catı muayeneyı merak edıyorum cok streslı herhalde bir dahaki gidişimde beni muayene eder

akrep olsunlar.eren abilerine çeksinler inşallah.

benim ilk doğumda aletle bakmıştı o yüzden sordum :) ama bu sefer sezeryan olucağı belli olduğu için aletle bakmaz diye umuyorum.

Valla benim şu bir ayda bakılmayan teknoloji kurcalanmadık yerim kalmadı. Eşim diyo ki bugün bi ara diyecektim yeter ulennn kurcaladığınız diye diyo :)

Duygucum saolasın canım. Doktora dicem ipadle girmek istiyorum doğuma diye size yazmak için canlı canlı :) izin verir herAlde onlar alt tarafta işlerini yapsınlar ben üstte oyalanayım yani kimse kimseye karışmasın :)

Valla bilmiyorum ki ya doktor sallayıp duruyo bizi :) Neşe de bugün 3100 çıktı +-200 diyor doktor. Maşallah senin kuzu da iyi gidiyor. Doktor demiş sıkıntı edilecek birşey değil diye etme boşver sıkma canını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…