mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

unuturmuyuz nerede bu akıllı kız diyorduk.çok sevindim iyi olduğunuza.celin çok güzel anlatmış.çok şükür erken doğum yapmadık ama ilaçla durduruyoruz sancıları.sık sık gir bundan sonra.

canımmm sen nerdesin yahuu sürekli gir artık kendinizden haber verin maşaallah kızınada sana da ................. adresinede bi göz at derim canım bende lohusa tacı yaptırdım esilanın annesi diye çok güzel şekerlerde vardı ama ben doğunca tarihine göre hemen şipariş vermeyi düşünüyorum birde kapı süsleri ankarada suluhan var orda hem çeşit çok hem uygun ordan alıcam bakalım benimde kızımın herşeyini annem aldı canım sende hemen alır hazırlarsın benimde çantam hazır değil daha bayramdan sonra hazırlıcam
canım biz aynıyız cafcafı seviyoruz devlet hastanesinde doğurcam burda o yüzden hastane süsü hiç düşünmedim bile tek odada olmuyorsun çünkü netten sipariş vercem şekerleri magnet düşünüyorum bakalım birde biberonlu şekerler düşünüyorum bakalım eşim işe girerse tabi birde bebek için süslü bir defter alıcam görmeye gelenlere iyi dileklerini düşüncelerini yazdırcam inşaallahhh

Zaten artik şu haldeyken daha fazla uzmesinler seni isim konusunda.kasap koyun misali.zaten caninin derdiyle ugrasiyon.5 kasimda yakin aslinda kim gelecek yanina biri varmi?sag el ise cok zor olur ama sana her konuda yardim edecek biri lazim.

Canim nasil oldu disin?? Umarim daha iyisindir. Annem olucak dogumda yanimda. Ah cnm keske tek el olsa. Ben solagim, sol elimin tüm parmaklari yandi. Sag elimin de 4 parmagi. İki elim birden yandigi icin hicbi is yapamiorum iste. Tek el olsa gene idare ederdim bi sekilde. Hep disardan yiyoruz 2 haftadir ödüm kopuyo bisey olcak diye. Napalim allah bununla gecmis etsin artik.

unuturmuyuz nerede bu akıllı kız diyorduk.çok sevindim iyi olduğunuza.celin çok güzel anlatmış.çok şükür erken doğum yapmadık ama ilaçla durduruyoruz sancıları.sık sık gir bundan sonra.

Bende sizlerin iyi olmasına sevindim canım aklım burdaydı hep inşallahhh sık sık gelmeye çalışırım canım benimde bel ve kasık ağrılarım arttı yolda yürürken bile doğurcak gibi oluyorum ödüm kopuyor :18: kendine dikkat et ve bebişe de tabi

Adresi özel atarmısın canım çıkmamış .. Eşim artık mecbur getirir pc yoksa ona gir bak dicem benimde ablam gıdım ve benim için taç yaptırıyor artık bizde onu takcaz kısmette bugün anakucağı , bebek arabası ve beşiğimizi beğendik yarın alcaz kıslarr çok güzeller hep hayal ediyorum o günlerini Rabbim gösterir cümlemize inşallah .. Cicilerimizide aldıkça paylaşacam annem ve arkadaşlar hediyeler getirdi ama daha listemde alınan birşey yok eksiksiz olsun istiyorum bide kendim beğeneyim die öpüyorummm sizlerinizi dikkat edin kendinize

Ne kadar güzel:) yazdiklarini okuyunca gözlerim doldu. Hergün eve ben de 6-7 gül ile dönüyodum. Bahcelerinden kesip kesip getiriyolardi benim cocuklarim. Ne güzel günlerdi.. Ne iyi yürekli insanlarmis valla bayildim velilere:) esine helal olsun seni okutup ögretmen yapmasi. Her yigidin harci degil otur evinde der kimisi. Valla helal olsun. Tahtaya vurdum aman nazar degmesin masallah. Ellerimden sonra hepten su nazar isine inanmaya basladim cünkü.

Sagolasin cnm insallah kisa zamanda iyilesirim benim de tüm dilegim o. Üzülmee ben de sona kalanlardan biriyim senin kadar olmasam da:) park yatak, araba falan disinda hazirlik yapmadim. Yapicakken ellerim yandi kaldik. Napalim kismetimiz böyleymiss. Liste yaparsan bikac güne tamamlarsin hic sıkma canini:) masallah gidinaa bizim dr amcamiz yüzünü prk göstermio daha ziyade organlarina bakip duruyoruz tabi bizim bisey anladigimiz yok. Catliyormm meraktan:)

canım becerebildiysem benim tacın fotosunu tekrar koydum kardeşimede yaptırdık bana da aldıklarının yarınkilerinde hediyelerinde fotolarını koy canım bekliyoruz

Eklentiler

• $1368837_10201266930767565_832735279_n.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 47

Bugun diger gunlere gore daha az agridi canim.ben de inaniyorum nazara kesinlikle.ama psikopatlasacak derecede insanlari yargilayacak duzeyde olan inactan da nefret ediyom.kimisi bebeginin yuzunu bile kimseye gostermiyor aman nazar degmesin şu bu...kotu niyetli ve nefisli insanlari engellemenin caresi yok ama bazilari gercekten abartiyorlar.2 elmis ben tek saniyordum.gercekten cok uzucu ne diyim allah acil sifa versin.daha beterinden korusun

Duygu soruyordun bana ya temizlikci daha onceden.insallah nasip olur gelirsen kadinlari yonlendiririm. birilerini buldumm cok cok memnun kaldim heryeri piril piril yaptilar.biliyorsun yeni yapi olmadigi icin benim ev temizlik gostermiyordu cok.ama yinede iyi oldu.hatta evim guzel evim kismina fotolarini da koydum.lojmandan hallice evim :))diye.bir ara bakarsin eger begenirsen sanada getirtiriz gelince insallah.cunku tek basina altindan kalkamazsin bu halde temizlemekle.

İyi aksamlar minik kuzularin anneleriii nasilsiniz
Bayanakilli hosgeldin canim nerelerdeydin :) ben iyiyim kuzucumla gun sayiyoruz artik usutmusum ben de yatiyorum evde bayram oncesi iyi olmadi pek dikkat etmedim heralde kendime..bu kadar ozletme kendine daha sık haber ver kendinden :)
Celiincim o yazdigin siteye bakayim ben de bi ben de istiyorum sekerlerimi kendim yapayim diyorum birmax tan almistim daha once simdi farkli bi sey bulamadim alir yaparsam paylasirim burda :)

canım bakarım birazdan benimde girişin yerleri kötüydü siyahlaşmıştı hatırlarsan canım biz gelecek gibi değiliz sanırım hatta çağlasammıyla irtibata geçiyoruz babası burda iş bulmaya çalışıyor bakalım hayırlısı neyse o olsun
canım geçmiş olsun bende gece migrenden uyuyamadım sabaha kadar ağladım eşimide uyutmadım sabaha karşı uyuyakalmışım bu aralar hassaslaştık hemen hastalanıyoruz

Susleme malzemeleri kisminda hersey var.bende tul nazar boncugu cicek ahsap hayvan figurlu magnet firfirli kurdelalar renkli iri bademler almistim onlar icin kese balon minik kecelerden susler siparis ettim kendi zevkime gore yapacam bakalim nasil olacak.battaniyemi hala bitiremedim yarisi duruyor bayram sonuna kadar islicem biter o zaman onuda suslicem.

Oyle canim hayirlisi nerediyse ora olsun benimki temenni iste :) evt caglasamminin babasi orda hatri sayilir biri diye tahmin ediyorum.insallah dilediginiz gibi olur raferans araciligiyla.bu arada o da yarin 9da gidecek beni arayip haberdar edecegini soyledi.yarin alabilirler dedi.hayirlisi olsun hepimizin hakkinda.ben yine uyuyamiyorum bu saat oldu.uyumaya calisacam simdi.boyle oldum son gunlerde.kaburgalarim agriyor.bebek baski yapiyor.yuru asagi iner dediler bugunde cok yurudum galiba kasiklarim agridi gelince.

Günaydin kizlar. Aksam 11.30da yattim. 2 saat sonra dikildim ve 1.30dan beri ayaktayim uyuyamiyorum. Mide yanmasindan muzdaribim. Yetmezmis gibi esimi de uyutmadim uyumadan nöbete gitti. Üstelik bogazi falan sisti. İnsallah atlatir da ben de bulasmam. Uykusuzluktan basim agrio artik tam 3gündür böyleyiz.

artık zorlaşıyo uyumalarımız canım ya bende gece kalkıp ilaç içicem diye sürekli uyanıyorum saat kaçmasın diye halbuki saati kuruyorum ama tetikteyim.diş ağrın nasıl oldu bana karanfilli su iyi geldi sanırım bide benim sol taraf ağırıyo e sola yatmamız lazım üstüne yatınca daha çok ağrıyo sağa yatınca bebek bırakmıyo ve mide yanmasıda oluyo.son günler artık ağırlaştık.çağlasammıyı bende çok merak ediyorum hayırlı haberler bekliyoruz.acaba doktor ne diycek?heyecanlandım valla.

duygucum inşallah sizin için hayırlısı olucak çok yakında sıkıntılarından kurtulucaksın.minik kızın size uğurlu gelicek.migreninde tutmuş çok geçmiş olsun.biliyosun benim çok sık tutuyodu ama erken doğum kaksılmaları yüzünden ilaç kullanıyorumya işte o ilaç iyi geldi migrenim tutmadı hiç bende çok şaşkınımkasılmaları engellediğinden migrende kasılmayla alakalı olduğundan sanırım.
worldof sanada geçmiş olsun dikkat et kendine bol sıvı al.
çileklimilkshake canım bu zor günler geçicek inşallah.
herkeze güzel bir hafta ve bayram diliyorum.şimdiden bayramınız kutlu olsun.bir daha ki bayram bebişlerlerle bayramlaşmaya çıkıcaz harçlıkları bile olucak anneleri :)

canım şurubun bir zararı yok kullan gaviskon iyi geliyor diğeri var rennü mü tam bilmiyorum adını ondanda memnun arkadaşım var.hiç çekme birde mide yanmasını.inşallah sanada geçmez.vitaminlerini içiyosan seni korur elevit hastalanmayı engelliyomuş.

Aynen ben yine dikildim gece 3te kapattim burayi :) hic boyle olacagini tahmin etmiyordum ne zormus son haftalar.belki bir iki haftaya sende farkedersin kalca bolgemdeki kemikleri ayiriyorlar sanki bazen o sekil agriyor.diyom cocugum normal olmicaksin zorlama bosuna beni de dinleyen kimmmm:)

Renine diye bir ilac istersen hepsini ic hic bise yapmaz dedi dr. Tabi bizim gibi pimpiriklilerin ic dunyasini bilmeden.iyi bir ilac ben cantamda tasiyom cigneme tableti oldugu icin bir zamanlar sıkı dosttuk kendisiyle simdilik yanma yok.

Hey ben geldim bugun doguma cok yaklasmistim ki ctesi gel dedi doktor. Acikligim varmis ama ctesiye kadar idare eder dedi doktor. Sanci zaten artik hayat felsefemiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…