mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Celiin gözün aydın cnm yavrucuğuna kavuşmana çokaz kaldı. Çok heyecanlandım. Topiğimizin ilk bebeği olacak arda kerem :) doğumdan sonra arada yaz çok mrk ediyorum şimdiden. Ha doğurduk ha doğuracaz derken herkez zamanında tombiş bebeklerini kucaklarına alacak sanırım :))

Duydunmu , yatağınız hayırlı olsun. Mışıl mışıl uykulu geceler diliyorum sana :)) inşallah bebişlerimiz annelerini yormaz :) uykusuz gecelerden korkuyorum:18:

Duygu, cnm her sabrın sonunda selamet vardır. Biliyorum çok sıkıntılı günler geçiriyorsun,ama biraz daha sabır. İnanıyorum ki bebeğinle birlikte feraha ereceksiniz. Allah sevdiği kullarına dert verirmiş.dualarımız seninle. Bende 2 aydır evimden ayrıyım. Kayınvaldem ve annem arasında kaldım. Eşimle yan yana bile oturamıyoruz. Geceleri ayrı yatıyoruz kanepe üzerinde sığmıyoruz :)

aynen canım ama eşim diyarbakıra sıcak bakmıyor şuan ankaraya öncelik veriyor ama olmuyor işte ben strese giriyorum orda olsamda sıkıntı çekicem ama böyle çekmek daha kötü bi ora bi bura çok zor yaaa hamileyim cebimizde 5 kuruş para yok bodrumdaki iş yeri maaşları vermemişti göndermelerini bekliyoruz ama ses çıkmıyor işte öyle rüyalarımda hep diyarbakırdayım hayırlısı bakalım dualarınızı eksik etmeyin benden
canım makinanda hayırlı olsun keremciğin yatağıda siyah demiştin sanki aklımda öle kalmış bi foto çekte koy benim bebiş o doktora göre 1 1 buçuk kilo yiyorumda aslında sinirlerim bozuluyor düşündükçe aminn canım inşaallah kızımız uğurlu gelicek bize hayırlısı olsun hakkımızda canım
bende çok özlüyorum sizleri inanın canım hadi bakalım hayırlısı olsun canım sen neler yaptın son durum nedir sürüşe devam mı?

canım inşaallahhhh inan sıkıntılardayım o kadar zor ki rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda hayırlı rızk kapıları açsın inşaallahh çok zor insanın evinden ayrı olması inşaallah senin içinde hayırlısı olur canım. kızlar şu kilo yapan yiyecekleri bidaha yazsanıza yaa durmadan onları yiyimde bari kilo alsın esila minacık. bu arada beni gören herkes sen oğlan doğurcaksın diyorlar bi kaç kişi banada öyle diyorlardı oğlan doğuruverdim felan dedi aklım karıştı olabilir mi diye. sürpriz yumurtadan çıkar gibi oğlan çıkarsa aboooo gerçi sağlıklı hayırlı olsunda cinsiyet önemli değil ben hep erkek isterdim ama kızıma öyle bi alıştım ki oğlan olsa üzülürüm herhalde rabbim hayırlı evlatlar versin önemli olan o

kızlar ben birazdan çıkıcam HEPİNİZE ŞİMDİDEN İYİ BAYRAMLAR

bayramda doğurmayın haberim olmaz belki internete giremem filan

sevdiklerinizle görüşeceğiniz tatlı bir bayram olsun tabi çok yormayın kendinizi

yedikleriniz bebişlerinize yarasın bol bol kilo yapsın inşallah

hepinize sevgiler öpücüklerrrrrr

kızlar benimde dişim tuttu ya 2 parol içtim karanfili denedim ama geçmiyo.hemde kulağımla birlikte ağrıyor

kızlar benimde dişim tuttu ya 2 parol içtim karanfili denedim ama geçmiyo.hemde kulağımla birlikte ağrıyor

ay canımm.. 9 aydır o diş ağrısını çekiyorum halen daha bitmedi tükenmedi.
ben sana bir kaç öneride bulunayım ben bu şekilde bastırıyorum
1- bir fincana yada çay bardağına 20-25 karanfili koy su ile doldur bir kaç saat hatta mümkünse günlerce durdur onu suyu koyu kahve olacak. onun suyundan dişin tuttuğunda bir yudum al çalkala gargara yap.. zaten hemen etkisini gösterir uyuşturur. sonra tükür , yutma.
2- ben süt ısıtıp içiyorum geceleri, e malum bebek kalsuyumumuzu çekiyor.. oda rahatlatıyo biraz.
3- tıpkı senin gibi parol deniyorum..
4- fırçalıyorum sık sık. eğer şekerli birşey kalırsa kötü oluyor çünkü.
son olarakta son 3 aya girmeden yani 7 aylık olmadan muhakkak müdahale ediyorlar fakat ilk üç ve son üç ayda kesinlikle sorumluluk almıyor doktorlar..çünkü çürük yada rahatsız olan dişin çocuğa zararlı olduğunu söylemişlerdi. fakat düşük yada erken doğum için ilk üç ve son üç ayda müdahale edilmiyor.(dedim ama sanırım sende benim gibi gecikmişsin müdahale için.)
umarım atlatırsın. çok zor günler geçirdim hüngür hüngür ağladığımı biliyorum.

Son düzenleme:
Canım ben herşeyi yiyemiyorum ama yediklerimi yazayım; günde 2 bardak süt ,yoğurt(ev yoğurdu),arada bi ceviz,günde 3 kez meyve tabağı,kara uzum(yaş),muz,sütlac yada muhallebi,arada sirada et yiyorum ama annem her yemegine kiyma koyar.biraz vejeteryanim. Salata falan en son gittigimde2,400gr 34+4 haftalikti. Bende kilolu bebek istiyordum ama dusuncem biraz degisti olurda normal yaparsam iri bebek sıkıntılı oluyormuş. Sağlıklı olsunda doğduktan sonra kilo alır Allah ın izniyle.

duygucum ben 2 hafta içinde neler yediğimi söyliyim yarım kilodan fazla almış bebiş.vitaminlerimi düzgün aldım sanırım en önemlisi buydu.herşeyden abartmadan yedim.sütü 2 3 bardak içiyorum.he birde bu ara sütü içerken yanındada muz yedim.suyu bol içtim balık haftada 1 balık yedim ama az değil.tarhana çorbası içtim.cici bebeyle süt te yedim arada.doktorumun dediği doğru çıktı ondan öneki gittiğimde bebek az kilo almıştı çok yedim ama dediğimde bana şöyle anlattı çok yersen bebeğe giden kan taşıyan damarlarda yoğunlaşırmış tıpkı kolestrole benzetti.gerçi ben anlatamadım.az az sık sık faydalı yiycekmişiz.sen hiç canını sıkma haftasıyla uyumlu dediyse seninkide 2 nin üstündedir.şimdiden sonra haftada 200 250 gr alır.

canım sanada mutlu huzurlu bayramlarrr

duygucum beceremedim yüklemeyi.sunny baby 704 siyah modeli.

canım baktım çok güzel iyi günlerde kullansın keremcik siyahta beyaz gibi asil duruyormuş bu arada
süt içemiyorum bağırsak sorunum var kayınvalidem kendi yapıyor yoğurdu orda yiyorum annemde geçen keçi yoğurdu almış balıkesir günleri varmış burda ordan almış düzenli yemiyorum galiba yaaa etide çok yiyorum aslında bu arada bulantılarımda başladı yediğimi tekrar çıkarıyorum napcam bilmiyorum
muz da alerjiden yemiyordum ama yiyim artık kaşınırsam kaşınayım zaten az az yiyorum hemen acıkıyorum hadi inşaallah moralimi bozdu bu doktor inşaallah benimkininde kilosu iyidir

selamm kıslarrr nasılsınızzz uzun zamandırr giremedim sizleri unutmadm ama sizlerde beni unutmadınızz inşallahh bebişlerr nasıll?? benim ve minikk gıdımınn keyfi bir hayli yerinde evimizdeyizz yan gelip yatıyoruzz eşimde pcsini getirdii hem sizzler için hemde biraz bebek şekerlerine bakıcam geçmişi okuymadm nerde kaldm bilmiyorum çünkü kıslarrrr ben daha yeni alışverişe başlicamm birkaç takımı var şuan gıdımın bir liste yaptım 3 sayfa alıcaz kısmetse bu hafta eminim sizlerr çoktannn yapmış doğuma gün sayıyorsunuzdurr rabbim hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler versin bizlere öpüyorum herkesii

Dün gece yazarken net gitti, yazdiklarim telde kalmis. Bari silmiyim yolliym dedim cnm:)
"Aslinda bi de gargara iyi geliyodu bana. Heralde mentollu oldugu icin. Evde yoksa alip denesen belki fayda eder. Listerine kullaniyodum bi rahatlama oluyodu. En azindan biraz bile rahatlatsa uyursun Cok dogru diyosun canim. Cocuklarin ne günahi var. Ben de dedigim gibi burdan 38 km ötede bi köy okulunda görev yaptim. Hayatimin en mutlu zamanlarini gecirdim diyebilirim. Cok tatliydi hepsi. Senin yine aileler ilgiliymis, bizimkilerde o da yoktu. Atletle sinifta oturan mi dersin görmeliydin:) benim ortaokul liseydi cocuklar. Senin hele minicik minicik ne güzel. Keske meslegimde kalabilseydim "

Canim bugun bi baska dra daha gittim. İz kalmamasi icin ilaclar var ama hamileliginden dolayi veremem, 10gün daha gecsin biraz daha toparlarsin dedi. Ama isin kotusu tirnagimin biri de yandi. Yanan tirnagimin tirnak yatagi yanmis ve tirnagim garip bi sekle girdi böyle daraldi gibi. Ve dr ete baticak o dedi ve sanirim artik öyle kalicakmis bi de naparsam yapiyim kipkirmizi görüntüsü kalicakmis böle uzuuuun bi süre. Cok üzüldüm ya hakikaten. Hala kendimi sucluyorum affedemiyorum. Bu halde ne diye ugrasirim kizartmayla uzun müddet sicak suya falan maruz kalmican dedi. Tabi benim aklima hemen bebegi yikayamiycam miii sorusu takiliverdi.. 5 kasim bana cok erken geliyoo inanir misin hazir degilim sanki.. 5inden de erken olmasin yaa insallah bi sıkıntımız olmaz da 5ine kadar dayanir.

Canimm insallah o zamana kadar daha iyi olur ama dedigim gibi iz olayini cok taktim aklima evet sanki normal dogumu bu acinin üzerine kaldiramicakmisim gibi geliyo ama sezeryanin acisi daha kotu degil mi ki? İsim isine gelince, ellerim boyle olunca konu kapandi ama hala isim koymadik. Dogunca koyarmisiz. Bekliyorum:)

Celiine de dedim, gargara alip yapsan biraz hafifletir belki. Dene bisey kaybetmezsin bence cnm. Gecmis olsun resmen döküldük

Nerelerdesinn unutmadik tabiki seni.cantalarimiz besiklerimiz hazirlandi yavas yavas.gun saymaya basladik bile.esin pcyi sık sık getirsin gir yoksa ilerdeki dogum haberlerini kacirirsin valla :)) sen dogursan bizimde haberimiz olmaz tabi.madem gecmisi okuyamadin ben sana herkesin durumunu ozetlemeye calisayim genel olarak.

oncelikle kimse dogurmadi simdilik :)))
kendimden baslayim arda keremim cikti cikacak duruma gelmis teyzesi 3200 gr.olmus nasipse 27ekimde dogacak.gun sayiyoz.simdilik dis agrisindan baska problemimiz yok
Duydunmu
cocugunu okula goturmeyle ve kasilmalarla ugrasiyor.ilac kullaniyor.bebisi 2500 gr olmus.dun park yatagini kurdurdu o da disten muzdarip
caglasammida
ayni sekilde kasilmasi ve sancisi oluyor.ilaclarina devam ediyor bir sure hastanede yatti simdi evde dinlenmede.ilaci birakinca dogum olacak.sanirim o da benim gibi bayramdan sonra dogum yapacak.
duygu ise
hala ankarada devlet hastanesine gidince duzgun bilgi vermiyorlar cani sıkıliyor.esinin is durumu karisik olunca cok istedigi halde d.bakira gelemiyor.o da eksiklerini tamamladi.
ipeksin
calismaya devam ediyor.kasada durdugunu kendini cok yormadigini soyluyor.calistigindan cok giremiyor.ama bebegi ayni kendine benziyor masallah cok seker.
alipek
besik almayla ugrasiyor garibim.marangozlarin azizligine ugradi.bebegin odasini duzmeye calisiyor.enfeksiyonla mucadele etti bir ara.
gossipin de
bebegi cok asagida yatiyor surekli erken dogum riski var.ama bebegi iyi.
cileklimilkshake belkide icimizde en zor durumda olanlardan ellerin kizgin yagda yandi derin yaniklari var.cok zor gunler gecirdi.
Asra sultan
arada giriyor.sanirim bugun izne cikti.calismalara devam ediyor guzel haberlerini bekletiyor bize.
worldof
onunda evine gecende hirsiz girdi onunla bayagi ugrasti.arabasinin yanini birininkine surttu biraz korktu.coktandir girmiyor.iyidi ama en son.
Sanirsam unuttugum yok arada kacmissa kusura bakmayin bunlar aklima geldi bizler boyleyiz senden haberler bekliyoz ))

Hamilrlikte zarari yoktur sanirim listerinin macun bise yapmadigina gore.yarin hemen alim bari.karanfil gercekten etkili yaniz o uyutuyor birtek.keske kalabilseydin mesleginde ama olmuyor iste kismet olmayinca benim edimde cok ugrasti zamaninda turkce ogretmenligi kolaymi atanamayip polis olmak ama en azindan isi var diye sukrediyoz.beni evliyken okuttugu icin seni okuttum ogretmen yaptim ya o da yeter dedikce icim parcalaniyor ama elden bise gelmiyor.evt ogrencilerimi bende cok ozledim bu yil 1 oldular.cok gormek istiyorum ama 120 kmyi bu saatten sonra gozum yemiyor.velilerim cok iyiydi tabi bendedn de kaynaklaniyordu ilgili davraniyordum elimden geleni yapiyordum okuldaki iki turk ogretmenden biri olmama ragmen cok severlerdi hala arayanlar var seneye gelecenmi diye.hamile oldugumu duyduklarinda ve ogretmenler gununde getirdiklerini bir gorsen cok duygulandirmislardi beni.manda yogurdu.ordek yumurtasi.koy yumurtasi.karpuz cekirdegi.tandir ekmegi.orgu peynir.patik corap :))))bende atandigim icin kurban kesip hepsine dagitmistim vaybe ne gunlerdi ben de cok ozledim simdi calistigim zamani seni cok iyi anliyorum o yuzden.

Zaten artik şu haldeyken daha fazla uzmesinler seni isim konusunda.kasap koyun misali.zaten caninin derdiyle ugrasiyon.5 kasimda yakin aslinda kim gelecek yanina biri varmi?sag el ise cok zor olur ama sana her konuda yardim edecek biri lazim.

günaydnlarrr şekerlerrr sabah girmeyi çok özlemişimm en son 4 ay önce işteyken giriyordumm neyse celinn çok teşekkür ederimm canımm özetinn çok iyi oldu herkesin şuan iyi olmasına çok sevindim cileklimilkshake çok üzüldümm inşallahh bir an önce iyileşir yaraların diş ağrısı çeken kıslarada geçmiş olsunn benim de ara sıra kasıklarıma ağrı giriyor ama geçiyor çok şükürr en sona benn kalmışımmm daha bir donu bile yok yavrumunn biran önce herşeyimizi alıp burda paylaşacağım kıslarr kıyafet, beşik , ana kucağı vs almadım ama bebek bezimizi, şampuanımızı,sabunumuzu aldıkk sanki en acili gibi bende artık daha sık gelmeye çalışacağım .. gıdımm tombul olcak gibi kilosu haftasına göre iyi demişti doktor teyzemiz birde ultrasonda dilini gördüm kıslarr ayy miniğim benimm gülüyordu da tam gülerken ultrason resmimiz var koyabilirsem sizlerle paylaşıcam cağlasammı ve celinimin size şimdiden kolay ve hayırlı, sağlıklı doğumlarr diliyorumm rabbim darısını bize nasip etsinn inşallahh öpüyorumm şimdilik herkesi yine gelcemm

Sık sık gir iste boyle :))) simdilik hastane cantani hazir et yika malzemelerini diger eksiklerini de yavas yavas hazirlarsin.gecmisi gorseydin bebeklerin fotolari caglasamminin ceyizleri esilanin annesinin taci yuklu fotolar vardi.saglik olsun sen artik yuklersin.

gunaydin guzel anneler cicek malzemeleri com diye bir site buldum suslerini hazir almayip evde kendi kafama gore yaparim zevkime gore suslerim diyenler icin harika seyler var.fiyatlarda uygun.ben bu saatten sonra artik cikip malzeme aramicam.isimi hicbir zaman son ana birakmazdim ama nedense bu boyle oyle oldu yinede cok gec degil bayramdan sonra siparislerim gelir.yapmasi bir gun zaten.her yil sinifimi suslerdim bu yil bebisim icin susleme yapacam.amma cafcafli birisin haa diyenleriniz olacaktir ama ben de boyle seylere ve anilara vok merakliyim hersey iyi olsun guzel olsun hatirasi kalsin istiyom. kapi susum sekerim ve sepetim vardi ama ekstra aklimda olan yapmak istediklerim var.araya gitmeyip ilerde mesela 1.yas gununde de kullanilacak suslemeler ayni zamanda hastane odasina gotureceklerim.bugun sabah sabah ordan biseler aldim.bayramdan sonra yapar yapmaz hepsini yukliyecegim insallah.

evet canımm en azından hastaneye gidecekleri hazırlamam lazım o da kısmetse bayramdan önce yada sonrasında hemen hazır olur inşalahh ... kısların aldıklarını görmeyi çok isterdim ama kısmet bol bir vakitte geçmişe dönmeye çalışacağımm. bende bebek şekeri kapı süsü araştırmasına girdim bulduklarım çok pahalı oluyor nedense uygun birşeyler bakmaya çalışıyorum artıkk yoksa birden yüklenipp kocamı batıracağım sende kendine dikkat et artık son zamanların çok heyecanalandım kendim doğum yapcak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…