aynen canım ama eşim diyarbakıra sıcak bakmıyor şuan ankaraya öncelik veriyor ama olmuyor işte ben strese giriyorum orda olsamda sıkıntı çekicem ama böyle çekmek daha kötü bi ora bi bura çok zor yaaa hamileyim cebimizde 5 kuruş para yok bodrumdaki iş yeri maaşları vermemişti göndermelerini bekliyoruz ama ses çıkmıyor işte öyle rüyalarımda hep diyarbakırdayım hayırlısı bakalım dualarınızı eksik etmeyin bendenCnm esin isini cok iyi yapan biri bizzat gordum eminim ben burdada is bulacagina bos kalacak biri degil cunku.bir suru restoran cafe var mutlaka biri olur.sende haklisin herkesin ustunde yuk gibi bir ora bir bura gitmek gelmek zor.burda olsan az dahi kazansan oturur seslenmezsin.ayri ayri olunca tabi biseyde kalmiyordur.burdaki doktorun ne kadar iyiydi 12tl para bile degildi her muayenen icin.insallah hayirliysa olsun.
canım makinanda hayırlı olsun keremciğin yatağıda siyah demiştin sanki aklımda öle kalmış bi foto çekte koykızlar günaydın dün akşam 1 dakika bakabildim.ondada okuyamadım şimdi okudum yazdıklarınızı.önceki gün bulaşık makinam bozuldu dün yenisi geldi ev battı kayınvaldem sağolsun geldi eşim çağırdı.o halletti.akşamda eşim park yatağı getirdi kurdu yatağın kurulumuna baktmıştık internetten o ara size baktım :) ama dediğim gibi okuyup yazamadım.gecede kalktım ilaç saatine daha vardı yeniden yattım bu seferde 2 3 saat geç içmiş oldum düzen şaştı uykum kaçtı.sabaha katşı uyuyuncada az önce kalktım.
celincim çok sevindim 27 ekimi bekliyoruz şimdi maşallah oğluşuna.
çileklimilkshake canım bencede başka bir doktora daha git ellerin için.hiç değilse ilerde pişman olmazsın birine daha gösterseydim daha mı çabuk iyileşirdim dememen için de olsa git.inşallah bebiş gelene kadar geçicek.5 kasım he hayırlı olsun.maşallah bebişine kocaman olmuş bizim bebekler 3500 4 kilo doğucağa benziyorlar hepsi maaşallah.tansiyon ve kireçlenme falan varsa belki daha erken olur doğumun hazırlıklı ol.
aliipek senin bebişinede maaşallah canım.
duygucum Allah hakkınızda hayırlı olanı nasib etsin.sen sıkma canını inşallah eşinle birlikte evine döner huzurlu mutlu bir hayat sürersin.bana doğumdan sonra bebişin size uğur getiricek hep birlikte evinize döneceksiniz gibi geliyor.çok zor tabikide hem eşinden ayrı hem evinden.siz sağlıklı olun öncelikle.üzme kendini.
bende çok özlüyorum sizleri inanın canım hadi bakalım hayırlısı olsun canım sen neler yaptın son durum nedir sürüşe devam mı?canımm hoşgeldinn özletiyorsun kendini
bebeğini düşünme sağlıklı o maşallah stajyer anlamadım diyememişte sallamış boşver takma sen onu
kim olsa senin yerinde evini ister inşallah yakında düzenin kurulacak üzülme bebeğinin gelmesiyle herşey düzelecek inan
canım inşaallahhhh inan sıkıntılardayım o kadar zor ki rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda hayırlı rızk kapıları açsın inşaallahh çok zor insanın evinden ayrı olması inşaallah senin içinde hayırlısı olur canım. kızlar şu kilo yapan yiyecekleri bidaha yazsanıza yaa durmadan onları yiyimde bari kilo alsın esila minacık. bu arada beni gören herkes sen oğlan doğurcaksın diyorlar bi kaç kişi banada öyle diyorlardı oğlan doğuruverdim felan dedi aklım karıştı olabilir mi diye. sürpriz yumurtadan çıkar gibi oğlan çıkarsa abooooCeliin gözün aydın cnm yavrucuğuna kavuşmana çokaz kaldı. Çok heyecanlandım. Topiğimizin ilk bebeği olacak arda kerem :) doğumdan sonra arada yaz çok mrk ediyorum şimdiden. Ha doğurduk ha doğuracaz derken herkez zamanında tombiş bebeklerini kucaklarına alacak sanırım :))
Duydunmu , yatağınız hayırlı olsun. Mışıl mışıl uykulu geceler diliyorum sana :)) inşallah bebişlerimiz annelerini yormaz :) uykusuz gecelerden korkuyorum:18:
Duygu, cnm her sabrın sonunda selamet vardır. Biliyorum çok sıkıntılı günler geçiriyorsun,ama biraz daha sabır. İnanıyorum ki bebeğinle birlikte feraha ereceksiniz. Allah sevdiği kullarına dert verirmiş.dualarımız seninle. Bende 2 aydır evimden ayrıyım. Kayınvaldem ve annem arasında kaldım. Eşimle yan yana bile oturamıyoruz. Geceleri ayrı yatıyoruz kanepe üzerinde sığmıyoruz :)
kızlar benimde dişim tuttu ya 2 parol içtim karanfili denedim ama geçmiyo.hemde kulağımla birlikte ağrıyor
Canım ben herşeyi yiyemiyorum ama yediklerimi yazayım; günde 2 bardak süt ,yoğurt(ev yoğurdu),arada bi ceviz,günde 3 kez meyve tabağı,kara uzum(yaş),muz,sütlac yada muhallebi,arada sirada et yiyorum ama annem her yemegine kiyma koyar.biraz vejeteryanim. Salata falan en son gittigimde2,400gr 34+4 haftalikti. Bende kilolu bebek istiyordum ama dusuncem biraz degisti olurda normal yaparsam iri bebek sıkıntılı oluyormuş. Sağlıklı olsunda doğduktan sonra kilo alır Allah ın izniyle.canım inşaallahhhh inan sıkıntılardayım o kadar zor ki rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda hayırlı rızk kapıları açsın inşaallahh çok insanın evinden ayrı olması inşaallah senin içinde hayırlısı olur canım. kızlar şu kilo yapan yiyecekleri bidaha yazsanıza yaa durmadan onları yiyimde bari kilo alsın esila minacık. bu arada beni gören herkes sen oğlan doğurcaksın diyorlar bi kaç kişi banada öyle diyorlardı oğlan doğuruverdim felan dedi aklım karıştı olabilir mi diye. sürpriz yumurtadan çıkar gibi oğlan çıkarsa aboooogerçi sağlıklı hayırlı olsunda cinsiyet önemli değil ben hep erkek isterdim ama kızıma öyle bi alıştım ki oğlan olsa üzülürüm herhalde rabbim hayırlı evlatlar versin önemli olan o
Celiin gözün aydın cnm yavrucuğuna kavuşmana çokaz kaldı. Çok heyecanlandım. Topiğimizin ilk bebeği olacak arda kerem :) doğumdan sonra arada yaz çok mrk ediyorum şimdiden. Ha doğurduk ha doğuracaz derken herkez zamanında tombiş bebeklerini kucaklarına alacak sanırım :))
Duydunmu , yatağınız hayırlı olsun. Mışıl mışıl uykulu geceler diliyorum sana :)) inşallah bebişlerimiz annelerini yormaz :) uykusuz gecelerden korkuyorum:18:
canım sağol inşallah uyumayı severler :) inşallah zamanında alıcaz hep birlikte bebekleri kucağımıza.
ay canımm.. 9 aydır o diş ağrısını çekiyorum halen daha bitmedi tükenmedi.
ben sana bir kaç öneride bulunayım ben bu şekilde bastırıyorum
1- bir fincana yada çay bardağına 20-25 karanfili koy su ile doldur bir kaç saat hatta mümkünse günlerce durdur onu suyu koyu kahve olacak. onun suyundan dişin tuttuğunda bir yudum al çalkala gargara yap.. zaten hemen etkisini gösterir uyuşturur. sonra tükür , yutma.
2- ben süt ısıtıp içiyorum geceleri, e malum bebek kalsuyumumuzu çekiyor.. oda rahatlatıyo biraz.
3- tıpkı senin gibi parol deniyorum..
4- fırçalıyorum sık sık. eğer şekerli birşey kalırsa kötü oluyor çünkü.
son olarakta son 3 aya girmeden yani 7 aylık olmadan muhakkak müdahale ediyorlar fakat ilk üç ve son üç ayda kesinlikle sorumluluk almıyor doktorlar..çünkü çürük yada rahatsız olan dişin çocuğa zararlı olduğunu söylemişlerdi. fakat düşük yada erken doğum için ilk üç ve son üç ayda müdahale edilmiyor.(dedim ama sanırım sende benim gibi gecikmişsin müdahale için.)
umarım atlatırsın. çok zor günler geçirdim hüngür hüngür ağladığımı biliyorum.
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.geçen yıl yaptırmıştım hep dolgularımı falan ama düşen olmuştu ve gitmemiştim tabi bu hale geldi.bende kafamdan uydurup sıcak suya karanfil atmıştım soğuyunca gargara yaparım diye.ama senin dediğini yapıcam arada tutuyor.bugün malesef yine tuttu.inşallah iyi gelir.Allah sağlıkla kucağına almanı nasib etsin bebeğini canım.
celinn sende yap bu formülü.
canım sanada mutlu huzurlu bayramlarrrkızlar ben birazdan çıkıcam HEPİNİZE ŞİMDİDEN İYİ BAYRAMLAR
bayramda doğurmayın haberim olmaz belki internete giremem filan
sevdiklerinizle görüşeceğiniz tatlı bir bayram olsun tabi çok yormayın kendinizi
yedikleriniz bebişlerinize yarasın bol bol kilo yapsın inşallah
hepinize sevgileröpücüklerrrrrr
duygucum beceremedim yüklemeyi.sunny baby 704 siyah modeli.
canım baktım çok güzel iyi günlerde kullansın keremcik siyahta beyaz gibi asil duruyormuş bu aradakızlar benimde dişim tuttu ya 2 parol içtim karanfili denedim ama geçmiyo.hemde kulağımla birlikte ağrıyor
süt içemiyorum bağırsak sorunum var kayınvalidem kendi yapıyor yoğurdu orda yiyorum annemde geçen keçi yoğurdu almış balıkesir günleri varmış burda ordan almış düzenli yemiyorum galiba yaaa etide çok yiyorum aslında bu arada bulantılarımda başladı yediğimi tekrar çıkarıyorum napcam bilmiyorumCanım ben herşeyi yiyemiyorum ama yediklerimi yazayım; günde 2 bardak süt ,yoğurt(ev yoğurdu),arada bi ceviz,günde 3 kez meyve tabağı,kara uzum(yaş),muz,sütlac yada muhallebi,arada sirada et yiyorum ama annem her yemegine kiyma koyar.biraz vejeteryanim. Salata falan en son gittigimde2,400gr 34+4 haftalikti. Bende kilolu bebek istiyordum ama dusuncem biraz degisti olurda normal yaparsam iri bebek sıkıntılı oluyormuş. Sağlıklı olsunda doğduktan sonra kilo alır Allah ın izniyle.
muz da alerjiden yemiyordum ama yiyim artık kaşınırsam kaşınayım zaten az az yiyorum hemen acıkıyorum hadi inşaallah moralimi bozdu bu doktor inşaallah benimkininde kilosu iyidirduygucum ben 2 hafta içinde neler yediğimi söyliyim yarım kilodan fazla almış bebiş.vitaminlerimi düzgün aldım sanırım en önemlisi buydu.herşeyden abartmadan yedim.sütü 2 3 bardak içiyorum.he birde bu ara sütü içerken yanındada muz yedim.suyu bol içtim balık haftada 1 balık yedim ama az değil.tarhana çorbası içtim.cici bebeyle süt te yedim arada.doktorumun dediği doğru çıktı ondan öneki gittiğimde bebek az kilo almıştı çok yedim ama dediğimde bana şöyle anlattı çok yersen bebeğe giden kan taşıyan damarlarda yoğunlaşırmış tıpkı kolestrole benzetti.gerçi ben anlatamadım.az az sık sık faydalı yiycekmişiz.sen hiç canını sıkma haftasıyla uyumlu dediyse seninkide 2 nin üstündedir.şimdiden sonra haftada 200 250 gr alır.
Fircalayinca biraz hafifliyor sonra yeniden basliyor tabi bazen macunu alip surmeye calisiyom bilmem zarari olur mu bebege.karanfilde rahim kasilmasi baslatiyormus ondan da korkuyom ama daha etkili karanfil.bak bu saat oldu hala ben de dolaniyom bu gidisle bizim bebekler uyumicak sanirsam.annenin yattigi saatler onemli diyorlar ya.evt benim bolum okul oncesi.okul oncesi ogretmenlerinin genelde saci boyalidir.cunku o seyler gelmiyor boyali saca benim golgeyi adamdan saymamislar.bir tek benim basima gelmiyorki bir cok ogretmen ayni sorunu yasiyor sinifcilar falan.olsun ya pisler falan ama napim esit davranmak zorundayiz ayni sartlarda bizde dunyaya gelebilirdik.her zaman saclari dalin kokan cocuklari sevmicez ya napalim.benim cocugumu da ayni sartlarda kirli deyip sevmeyen yanina yaklasmayan bir ogretmeni olsa cok uzulurdum.zaten sonra toplanti yaptim sampuan ismi yazdim verdim almislar gecmisti :))
çileklimilkshake canım bencede başka bir doktora daha git ellerin için.hiç değilse ilerde pişman olmazsın birine daha gösterseydim daha mı çabuk iyileşirdim dememen için de olsa git.inşallah bebiş gelene kadar geçicek.5 kasım he hayırlı olsun.maşallah bebişine kocaman olmuş bizim bebekler 3500 4 kilo doğucağa benziyorlar hepsi maaşallah.tansiyon ve kireçlenme falan varsa belki daha erken olur doğumun hazırlıklı ol.
maşallah büyümüş bakk canım 5 kasıma daha var ellerinde daha iyi olur o zamana kadar da kararını vermiş olursun ama çok acı çektin sezeryanı düşün derim bende hem dr da önermiş
canım bu arada isim işini ne yaptınız artık canını sıkmıyordur bu konuda heralde eşin
kızlar benimde dişim tuttu ya 2 parol içtim karanfili denedim ama geçmiyo.hemde kulağımla birlikte ağrıyor
selamm kıslarrr nasılsınızzz uzun zamandırr giremedim sizleri unutmadm ama sizlerde beni unutmadınızz inşallahhbebişlerr nasıll?? benim ve minikk gıdımınn keyfi bir hayli yerinde evimizdeyizz yan gelip yatıyoruzz eşimde pcsini getirdii hem sizzler için hemde biraz bebek şekerlerine bakıcam geçmişi okuymadm nerde kaldm bilmiyorum çünkü kıslarrrr ben daha yeni alışverişe başlicamm birkaç takımı var şuan gıdımın bir liste yaptım 3 sayfa alıcaz kısmetse bu hafta eminim sizlerr çoktannn yapmış doğuma gün sayıyorsunuzdurr rabbim hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler versin bizlere öpüyorum herkesii
Dün gece yazarken net gitti, yazdiklarim telde kalmis. Bari silmiyim yolliym dedim cnm:)
"Aslinda bi de gargara iyi geliyodu bana. Heralde mentollu oldugu icin. Evde yoksa alip denesen belki fayda eder. Listerine kullaniyodum bi rahatlama oluyodu. En azindan biraz bile rahatlatsa uyursunCok dogru diyosun canim. Cocuklarin ne günahi var. Ben de dedigim gibi burdan 38 km ötede bi köy okulunda görev yaptim. Hayatimin en mutlu zamanlarini gecirdim diyebilirim. Cok tatliydi hepsi. Senin yine aileler ilgiliymis, bizimkilerde o da yoktu. Atletle sinifta oturan mi dersin görmeliydin:) benim ortaokul liseydi cocuklar. Senin hele minicik minicik ne güzel. Keske meslegimde kalabilseydim "
Canim bugun bi baska dra daha gittim. İz kalmamasi icin ilaclar var ama hamileliginden dolayi veremem, 10gün daha gecsin biraz daha toparlarsin dedi. Ama isin kotusu tirnagimin biri de yandi. Yanan tirnagimin tirnak yatagi yanmis ve tirnagim garip bi sekle girdi böyle daraldi gibi. Ve dr ete baticak o dedi ve sanirim artik öyle kalicakmisbi de naparsam yapiyim kipkirmizi görüntüsü kalicakmis böle uzuuuun bi süre. Cok üzüldüm ya hakikaten. Hala kendimi sucluyorum affedemiyorum. Bu halde ne diye ugrasirim kizartmayla uzun müddet sicak suya falan maruz kalmican dedi. Tabi benim aklima hemen bebegi yikayamiycam miii sorusu takiliverdi.. 5 kasim bana cok erken geliyoo inanir misin hazir degilim sanki.. 5inden de erken olmasin yaa insallah bi sıkıntımız olmaz da 5ine kadar dayanir.
Canimm insallah o zamana kadar daha iyi olur ama dedigim gibi iz olayini cok taktim aklimaevet sanki normal dogumu bu acinin üzerine kaldiramicakmisim gibi geliyo ama sezeryanin acisi daha kotu degil mi ki? İsim isine gelince, ellerim boyle olunca konu kapandi ama hala isim koymadik. Dogunca koyarmisiz. Bekliyorum:)
Nerelerdesinn unutmadik tabiki seni.cantalarimiz besiklerimiz hazirlandi yavas yavas.gun saymaya basladik bile.esin pcyi sık sık getirsin gir yoksa ilerdeki dogum haberlerini kacirirsin valla :)) sen dogursan bizimde haberimiz olmaz tabi.madem gecmisi okuyamadin ben sana herkesin durumunu ozetlemeye calisayim genel olarak.
oncelikle kimse dogurmadi simdilik :)))
kendimden baslayim arda keremim cikti cikacak duruma gelmis teyzesi 3200 gr.olmus nasipse 27ekimde dogacak.gun sayiyoz.simdilik dis agrisindan baska problemimiz yok
Duydunmu
cocugunu okula goturmeyle ve kasilmalarla ugrasiyor.ilac kullaniyor.bebisi 2500 gr olmus.dun park yatagini kurdurdu o da disten muzdarip
caglasammida
ayni sekilde kasilmasi ve sancisi oluyor.ilaclarina devam ediyor bir sure hastanede yatti simdi evde dinlenmede.ilaci birakinca dogum olacak.sanirim o da benim gibi bayramdan sonra dogum yapacak.
duygu ise
hala ankarada devlet hastanesine gidince duzgun bilgi vermiyorlar cani sıkıliyor.esinin is durumu karisik olunca cok istedigi halde d.bakira gelemiyor.o da eksiklerini tamamladi.
ipeksin
calismaya devam ediyor.kasada durdugunu kendini cok yormadigini soyluyor.calistigindan cok giremiyor.ama bebegi ayni kendine benziyor masallah cok seker.
alipek
besik almayla ugrasiyor garibim.marangozlarin azizligine ugradi.bebegin odasini duzmeye calisiyor.enfeksiyonla mucadele etti bir ara.
gossipin de
bebegi cok asagida yatiyor surekli erken dogum riski var.ama bebegi iyi.
cileklimilkshake belkide icimizde en zor durumda olanlardan ellerin kizgin yagda yandi derin yaniklari var.cok zor gunler gecirdi.
Asra sultan
arada giriyor.sanirim bugun izne cikti.calismalara devam ediyor guzel haberlerini bekletiyor bize.
worldof
onunda evine gecende hirsiz girdi onunla bayagi ugrasti.arabasinin yanini birininkine surttu biraz korktu.coktandir girmiyor.iyidi ama en son.
Sanirsam unuttugum yok arada kacmissa kusura bakmayin bunlar aklima geldi bizler boyleyiz senden haberler bekliyoz))
günaydnlarrr şekerlerrr sabah girmeyi çok özlemişimm en son 4 ay önce işteyken giriyordumm neysecelinn çok teşekkür ederimm canımm özetinn çok iyi oldu herkesin şuan iyi olmasına çok sevindim cileklimilkshake çok üzüldümm inşallahh bir an önce iyileşir yaraların diş ağrısı çeken kıslarada geçmiş olsunn benim de ara sıra kasıklarıma ağrı giriyor ama geçiyor çok şükürr en sona benn kalmışımmm daha bir donu bile yok yavrumunn biran önce herşeyimizi alıp burda paylaşacağım kıslarr kıyafet, beşik , ana kucağı vs almadım ama bebek bezimizi, şampuanımızı,sabunumuzu aldıkk sanki en acili gibi bende artık daha sık gelmeye çalışacağım .. gıdımm tombul olcak gibi kilosu haftasına göre iyi demişti doktor teyzemiz birde ultrasonda dilini gördüm kıslarr ayy miniğim benimm gülüyordu da tam gülerken ultrason resmimiz var koyabilirsem sizlerle paylaşıcam cağlasammı ve celinimin size şimdiden kolay ve hayırlı, sağlıklı doğumlarr diliyorumm rabbim darısını bize nasip etsinn inşallahh öpüyorumm şimdilik herkesi yine gelcemm
Sık sık gir iste boyle :))) simdilik hastane cantani hazir et yika malzemelerini diger eksiklerini de yavas yavas hazirlarsin.gecmisi gorseydin bebeklerin fotolari caglasamminin ceyizleri esilanin annesinin taci yuklu fotolar vardi.saglik olsun sen artik yuklersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?