Valla bilmiyorum ki ya doktor sallayıp duruyo bizi :) Neşe de bugün 3100 çıktı +-200 diyor doktor. Maşallah senin kuzu da iyi gidiyor. Doktor demiş sıkıntı edilecek birşey değil diye etme boşver sıkma canını...
saol cnm oyle uzulsemde üzülmesemde sonuc degişmicek hayırlısı olsun dıyorum :) sende ha bugun ha yarın derken gebeliğin sonuna kadar geldin su saatten sonra erken dgum olmuyodur herhalde dimi 10-15 gun oynar diyorlar ya o zamana geldin nerdeyse :)))
Doktor şöyle diyor bugün doğurtabiliriz hiç bi sıkıntısı da olmaz ama bu bebeğin hakkı 37-38 hafta sıkıntısı olmadığı için de 5 gün daha beklesin kilo alsın diyor. Erken doğum 36 da bitiyormuş. Iyi geldik bu günlere ama 40 gündür yatıyorum bana da yazık
slm annişler umarım herkes iyidir caglasammı bebişin geliyo az kaldı celinden bekliyoduk ama topigimizin ilk annesi sen olucaksın neşe de abla olucak bizimkilere :))
ben bugun doktora gittim kuzum 2800 olmus teyzeleri yine yuzunu gostermedi elleri ve ayaklarıyla yetindik butun parmaklarını saydırdı bize :))
bebegim idrar kanalları darmış cok sorun deil sıkıntı edilecek birsey değil daha gelişimine de devam ediyor doguma kadar düzelebilir dedi duzelmese dahi dogumda cocuk doktoru muayene edicek ona gore bakılır dedi biraz cnm sıkıldı acıkcası hayırlısı olsun bakalım
Bana da gecen gun oyle soyledi bugun dogsa bile erkene girmez bebek bizimdir hic bise olmaz dedi.37+2gorunuyordu.evt kilo almasini bekliyorlar.3200un uzerine yaklasik 500 eklenir yaklasik 2 haftada yanilma payiyla 3500 3700 civari dogar dedi.hatta once cokmu ya dedim ama cevremde 4 kilonun uzerinde dogan bebeklerin bir kac gun sonra kilo kaybettigini bildigimden neyse iyiiykis dedim.hatta iyi olur dedim kendi kendime ele gelir yikanirken severken falan.nasil tutacam bilmiyorum.bu zamana kadar hep verirlerdi elime yok tutmam korkarim derdim.yine korkuyom.ama kendimizin oldugundan korku gecer herhalde.ayy gelsin topigin ilk bebegi nese bebek de sevinelim.cok merak ediyom.
Duygucum saolasın canım. Doktora dicem ipadle girmek istiyorum doğuma diye size yazmak için canlı canlı :) izin verir herAlde onlar alt tarafta işlerini yapsınlar ben üstte oyalanayım yani kimse kimseye karışmasın :)
Bana da gecen gun oyle soyledi bugun dogsa bile erkene girmez bebek bizimdir hic bise olmaz dedi.37+2gorunuyordu.evt kilo almasini bekliyorlar.3200un uzerine yaklasik 500 eklenir yaklasik 2 haftada yanilma payiyla 3500 3700 civari dogar dedi.hatta once cokmu ya dedim ama cevremde 4 kilonun uzerinde dogan bebeklerin bir kac gun sonra kilo kaybettigini bildigimden neyse iyiiykis dedim.hatta iyi olur dedim kendi kendime ele gelir yikanirken severken falan.nasil tutacam bilmiyorum.bu zamana kadar hep verirlerdi elime yok tutmam korkarim derdim.yine korkuyom.ama kendimizin oldugundan korku gecer herhalde.ayy gelsin topigin ilk bebegi nese bebek de sevinelim.cok merak ediyom.
Doktor şöyle diyor bugün doğurtabiliriz hiç bi sıkıntısı da olmaz ama bu bebeğin hakkı 37-38 hafta sıkıntısı olmadığı için de 5 gün daha beklesin kilo alsın diyor. Erken doğum 36 da bitiyormuş. Iyi geldik bu günlere ama 40 gündür yatıyorum bana da yazık
Hic sıkıntı etme cnm.allahin izniyle bise olmaz.duyuyoru hatta erkek bebeklerde tikaniklik enfeksiyon olunca falan dr.lar sunnet ettirin gecer diyorlar.doktoruna guven.kotu bise olsa emin ol pat diye soylerlerdi.sahsen cok yasadim onu.allah daha buyuk sıkınti vermesin bobrekte problem olmasinda.
Dikkat et cnm kendine gecmis olsun.ani dönmek gercekten mahvediyor insani.allah hepimize kolaylik versin :))iyi geceler mi desem günaydın mı ? :)
mide yanması uyutmadı beni dün yağlı yedim yatmadanda meyve yemiştim mahvetti beni.nidilatta yapıyor gerçi.şurupta fayda etmedi boğazım yanıyor çok kötüyüm.ilaç içmeye kalktıktan sonra yatınca kasığımda öyle kötü bir sancı olduki anlatamam sanki yumurtalığım ikiye bölündü.ani hareket yapmamak lazım.zor bir dönemdeyiz son günler artık.hergün yeni birşeyler çıkıyor.geçicek hepsi.
herkeze iyi bayramlar.çok şükür bugünlere geldik Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasib etsin bebişlerimizi.
selam kızlarrr, herkese mutlu huzurlu bayramlar diliyorum. aman maşAllah kimse doğurmamış, herkes iyialipekçim inşAllah doğana kadar hiç birşeyi kalmaz nazımızın. Allah daha büyük sıkıntılardan korusun hepimizi bizim nerdeyse bitti hazırlıklar. minik kelebeğimin kıyafetleride yıkandı. bi ütülenip, yerleştirmesi kaldı. en kısa zamnda resim eklerim. çok öpüyorum önce kuzularınızı sonra sizlerii :)
Hanımlar bayramınız kutlu olsun. Bu bayramı hiç Bayram gibi hissedemedim yatmaktan çok sıkıldımbenim bayramım kızımı sağ salim kucağıma alınca olacak sanırım :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?