mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

saol cnm oyle uzulsemde üzülmesemde sonuc degişmicek hayırlısı olsun dıyorum :) sende ha bugun ha yarın derken gebeliğin sonuna kadar geldin su saatten sonra erken dgum olmuyodur herhalde dimi 10-15 gun oynar diyorlar ya o zamana geldin nerdeyse :)))

Doktor şöyle diyor bugün doğurtabiliriz hiç bi sıkıntısı da olmaz ama bu bebeğin hakkı 37-38 hafta sıkıntısı olmadığı için de 5 gün daha beklesin kilo alsın diyor. Erken doğum 36 da bitiyormuş. Iyi geldik bu günlere ama 40 gündür yatıyorum bana da yazık

Bana da gecen gun oyle soyledi bugun dogsa bile erkene girmez bebek bizimdir hic bise olmaz dedi.37+2gorunuyordu.evt kilo almasini bekliyorlar.3200un uzerine yaklasik 500 eklenir yaklasik 2 haftada yanilma payiyla 3500 3700 civari dogar dedi.hatta once cokmu ya dedim ama cevremde 4 kilonun uzerinde dogan bebeklerin bir kac gun sonra kilo kaybettigini bildigimden neyse iyiiykis dedim.hatta iyi olur dedim kendi kendime ele gelir yikanirken severken falan.nasil tutacam bilmiyorum.bu zamana kadar hep verirlerdi elime yok tutmam korkarim derdim.yine korkuyom.ama kendimizin oldugundan korku gecer herhalde.ayy gelsin topigin ilk bebegi nese bebek de sevinelim.cok merak ediyom.

Hic sıkıntı etme cnm.allahin izniyle bise olmaz.duyuyoru hatta erkek bebeklerde tikaniklik enfeksiyon olunca falan dr.lar sunnet ettirin gecer diyorlar.doktoruna guven.kotu bise olsa emin ol pat diye soylerlerdi.sahsen cok yasadim onu.allah daha buyuk sıkınti vermesin bobrekte problem olmasinda.

Ben de çok merak ediyorum valla inat kızımı :) babası kılıklı :) 5 gün geçer mi şimdi bana. Gündüz olan ağrım geçti muayenedenmiş sanırım

sesli güldüm ya süpersin :)

yok canım hiç korkmazsın o senin bebeğin en rahat sen ilgileniceksin gör bak.tabi başta kilo kaybediyolar ama sonra hızla alıyolar.

haklısın cnm kolay degıl az kaldı alsın birazcık daha neşemiz kilo zaten dgunca biraz veriyolarmıs sonra toparlıyorlarmıs tekrar anne olmak boyle bırsey ıcıne dustugu anda baslıyor fedakarlıklar hayırlı evlatlar olsunlar ınsallah

saol cnm bizde oyle dedik Allah baska dert vermesin eger gecmezse doktor kontrolu gerekir dedi kotu bırsey olsa soylerdı hayatım hıc endıse etme dedi :)))

bnm yanmalarım ve terlemelerim geri geldi ne güzel havalar serindi yaa ısındı yınee offf yagmur olsun soguk olsun :)))))

Hayırlı mutlu bayramlar diliyorum hepinizee inşaallah bir dahaki bayrama kuzularımızla olmak umuduylaaaaa öğlene kayınvalideme gideriz geri geldiğimde görüşürüz kendinize ve yavrularınıza iyi bakın...

iyi geceler mi desem günaydın mı ? :)
mide yanması uyutmadı beni dün yağlı yedim yatmadanda meyve yemiştim mahvetti beni.nidilatta yapıyor gerçi.şurupta fayda etmedi boğazım yanıyor çok kötüyüm.ilaç içmeye kalktıktan sonra yatınca kasığımda öyle kötü bir sancı olduki anlatamam sanki yumurtalığım ikiye bölündü.ani hareket yapmamak lazım.zor bir dönemdeyiz son günler artık.hergün yeni birşeyler çıkıyor.geçicek hepsi.
herkeze iyi bayramlar.çok şükür bugünlere geldik Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasib etsin bebişlerimizi.

Dikkat et cnm kendine gecmis olsun.ani dönmek gercekten mahvediyor insani.allah hepimize kolaylik versin :))

Slmlar guzel anneler hepinizin bayramini kutluyor.saglik mutluluk ve huzur getirmesini diliyoruz.biz oglusumla her zamanki gibi yalniz bayram geciyoruz.babamizi nobete gonderdik.bizim bayram da boyle oldu iste.can sagligi olsun.vatanimiz sagolsun :)

Guzel annelerr ve onlarin bayram sekerleriii hepinize iyi bayramlar kurban bayraminiz mubarek olsun kuzucuklarimiz olmadan son bayramimiz bi sonraki bayram kuzucuklarla gececek ins herkese mutlu huzurlu bayramlaarrr

slm
herkese huzurlu saglıklı mutlu bayramlar bebişsiz son bayramımız bir sonrakinde kucagımızda bebelerimiz olcak insallahh :)

selam kızlarrr, herkese mutlu huzurlu bayramlar diliyorum. aman maşAllah kimse doğurmamış, herkes iyi alipekçim inşAllah doğana kadar hiç birşeyi kalmaz nazımızın. Allah daha büyük sıkıntılardan korusun hepimizi bizim nerdeyse bitti hazırlıklar. minik kelebeğimin kıyafetleride yıkandı. bi ütülenip, yerleştirmesi kaldı. en kısa zamnda resim eklerim. çok öpüyorum önce kuzularınızı sonra sizlerii :)

Hanımlar bayramınız kutlu olsun. Bu bayramı hiç Bayram gibi hissedemedim yatmaktan çok sıkıldım benim bayramım kızımı sağ salim kucağıma alınca olacak sanırım :2:

kızlar hepinize iyi bayramlar tekrardan.biz biraz önce geldik eve.malum pek çıkmıyorum bugün çıktım doktor kontrolune kadar çıkmam daha.zaten sadece eşimle benim anneannelerimize ve eşimin babannesine gittik.anneme kayınvaldeme bile gitmedim en üst katta oturuyolar.gittiğimiz yerlerde görüştük onlarlada.birde benim hamilelğim yüzümden pek belli olmuyordu lohusalık çökmüş yüzüne doğum yakın diyenler oldu.bende kendimi baya ağırlaşmış hissediyorum.şimdi size komik birşey anlatıyım.biliyosunuz kaynımın düğünü var 2 kasımda.eşimin diğer kardeşide bu pazar tatile gidiyomuş yani önümüzdeki hafta eşim dükkanda yerine birini bırakamıyacağından doğurmıycakmışım.tabi işin şakası bir şekilde kapatır yine gelir yada babası durur falan.diğer hafta düğün var tut diyolar e düğünden sonraki hafta evlenen balayına gidicek.hadi buraya kadar anladım.gülüştük falan.kayınvaldem demez mi bak ilk çocuguda tam güne giderken doğurdun gidemedim 9 kasımda doğurma güne gidicem artık birşey demedim.bu seferde dedikki aralık olurmuş ben hala sorarmışım müsaitmisiniz doğurabilirmiyim diye:)

saol cnm insallah ohh ben hala yıkamadım cok usengec oldum :)) annem ben gelince yıkar utulerım sen yapma dıyor kararsızım ne yapsam bende optm ikinizi iyi bayramlar :))

Hanımlar bayramınız kutlu olsun. Bu bayramı hiç Bayram gibi hissedemedim yatmaktan çok sıkıldım benim bayramım kızımı sağ salim kucağıma alınca olacak sanırım :2:

inşallah canım çok az kaldı.3 gün sonra kucağına alıcaksın bebeğini :) sonrada peşinden sırayla gelicez.benimkide pek durmıycak gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…