- 19 Nisan 2013
- 1.104
- 190
- 73
aynen cnm ya dogumdan sonra 10 kilo fln gidiyomuş bişe kalmaz artık sende ben 86 oldum 10 kilo gitsede siskoo kalcamyaramıstır ona yarayan seyler yemişsindir gorursun almıstır kuzucun valla bana da heyecan basıyoor nasıl olcak nası gecıcek ben dogumun basladıgını nasıl anlıcam ya anlamazsam v.s. artık bebegım gelene kadar boyle devam eedıcek :)
kızlar ne durumdasınız nasılsınız?celin nerdesin iyimisin?burda yazmadığını görünce face ten sayfana bakıyım dedim celin adında bir arkadaşım yokmuşki bulıyım :) yalnız adını celin diye girdiğimi sonradan farkettim :)
inanç vardı hiç yazmıyo bu ara? çileklimilkshake nerdesin nasıl oldun?aa merakta bırakmayın doğurdunuzmu yoksa?
:))))guzelmis celin diye aramandaHerkes soruyordu adin selin mi diye :))) titanigin muzigi varya seslendiren celine dion o kadinin sesine hayranim ondan yazmistim.ya bugun pek giremedim.yaa bizim anlastigimiz kasap yamuk yapti bize kesip parcalicak ve kiymalik kusbasilik ve paylik ayiracakti.bunu sadece bizim icin yapacakti ucretle.istanbula gitmis.ben hic ellemicektim.kurbanlik derdine dustuk son anda bulundu kesildi derken bugun sagolsun arkadaslar geldi yardima da hala ayiriyoruz.guya bir is yapmadim ana dolanmaktan ortalik toplamaktan makineye durmadan bulasik dizmekten yoruldum.doguma 10 gun kaldi zaten.birkac gun sonra esimin ailesi gelecek zaten.ne var bir iki gun erken gelselerdi de biraz yardimci olsalardi ( soylenmiyor iste bisey ne kotu bir zamanlama oldu.cevremizde bu kadar fakir insanlar olmasaydi inanki bagis yapacaktim.cok yoruldum
duydun mu ilk doğumunu çok güzel anlatmışsın canımmm kendimi senin yerine koydum heyecanla okuyuverdimben hayırlısıyla normal istiyorumm nedense epiduralden bir hayli korkuyorum rüyamda bile gördüm nasıl ağlıyordumm yinede hayrlısı olsunn ... çatı muanesinden de korkuyorum herkese soruyorum kaçıncı haftada yapılıyor die
çağlasammı hayırlı doğumlarr canımm dualarım seninlee ve bebişinle hayırlı haberlerini bekliyoruzz
Offf keske leylek getirse bi gece yanima koysa sabah baksam aaa bebe gelmis:)) uykularim kaciyo düsündükce. Sezeryanin acisi sonradan nasil olucak, bi de epidural öneriyo doktor heralde onu hic yapamam muhakkak bi his oluyodur yaaa...Ya ben 3 gün sonra doğurursam nasıl olacak şimdi :44: düşününce heyecanlanıyorum ya hani leylek meylek getiriyodu bee :18:
:) leyleklerde göç etti zamanını tutturamadık :) valla 2. benim ama şimdi bende çok heyecanlıyım çünkü ilkinde normal diye bekliyodum kontrole gidince pat diye doğuma almıştı :) gerçi çantamıda almıştım yanıma günüm geçmişti diye.şaka maka ne olucak çok merak ediyorum kim nasıl ne zaman doğurucak hepsi sağlıkla gelsinler.ben inanamıyorum 35.haftada olduğuma çok şükür valla.
İyi bayramlar kizlaarr:) celiin, duydunmu allah kabul etsin. Dün yatagi kurdu esim bugun de salona aldigimiz sallanan anakucagini kurdu, icine oyuncak ayimi koydum:)) hala ellerim düzelmedi ne zaman gecicek bilmiyoruuum. Yavas yavas kullanmaya calisiyorum ama aci cekiyorum. Tirnagimin biri aticak heralde aslinda atarsa iyi olur, ortaya kadar ici boşalmış ama kenarları hala tutuyo. Tirnak yatagi yandigi icin tirnagim kücüldü sekli bozuldusizler nasilsinizz esas? Daha eskiyi okuyamadim. Umarim iyidir herkes.
İyi aksamlarr kizlarrr..bayram yogunlugundan giremedim ben de herkes iyidir umarim 2gundur k.validecimde kaliuorduk bugun geldik oyle yorulmusum ki biz kesemedik bu yil kurban kesenlerinkini allah kabul etsin artik iyice yaklasti dogumlar kizlar yaa dusundukce icim kipir kipir oluyor sukur ki korku yok da hele ki celin senin 10 gunun kalmis yaa :)) goz acip kapayincaya kadar gecer eltimin oglunun da dun 40i cikti onu gordukce daha bi sabirdizlaniyorum o kadar guzel o kadar huzurlu ki insanin kendi yavrusunu opmesi koklamasi emzirmesi cok ozendim :))
canım Allah kabul etsin aynen bende bugün kurbanla uğraştım.ama eskisi gibi öyle kuşbaşı falan uğraşmadım.zaten ufak parçalar halinde getirdi eşim sağolsun orda parçalamışlar.eşim de gidip kıymayı çektirdi.aslında ellemememiz lazım baştan eldivenle başladım ama sonra çıkarttım ne yapıyım.bende yoruldum baya.seninkiler gelselerdi iyi olurdu tabi ama arkadaşların sağolsunlar.Allah herkezinkini kabul etsin.
10 gün he :)
bakalım haftaya gidince banada gün vericekmi?
Saol cnm allah herkese bu ibadeti yapacak kazanc ve helal bol rizk nasip etsin.senin durumuna diyecek bise bulamiyorum artik.allahim nasil bir durumdur.ocagin basina her gecisimde aklima geliyorsun vallacok uzucu bir durum.bir damla yag sicrasa nasil irkiliyoruz sen nasil dayaniyorsun ( dusunemiyorum.allah tez zamanda sifa versin.
Hiç stress yapma canım. İçerde kalan bebek görmedim dahagelicekler hayırlısıyla öyle ya da böyle. Bizi fazla yormadan gelirler inşAllah sende verirsin kiloları eminim. Zaten seni çok zayıf düşünemiyorum, hafif balıketi çok yakışıyo kesinliklee eminim büyümüşlerdir karnıma sığamıyor artık garibim kız önümüzdeki pazartesi ya da salı gideriz görmeye
Offf keske leylek getirse bi gece yanima koysa sabah baksam aaa bebe gelmis:)) uykularim kaciyo düsündükce. Sezeryanin acisi sonradan nasil olucak, bi de epidural öneriyo doktor heralde onu hic yapamam muhakkak bi his oluyodur yaaa...
Hahah canim cok güldüm valla zamani tutturamadik. Valla son zamanlarda cok hizli gecti zaman. Düsük riski ile yattigim zamanlar dün gibi. 20. Haftada günler gecmiyo diyodum simdi ise gecmesin günler dursun diyorum korkudan. Dogurunca kaybolmak yok bebekler elverdigince iletisimi koparmayalimm yaa..[/QUO
koparmıycaz canım inşallah.zor olucak fırsat bulabilmek ama açıcaz.hastanede annemin yada kardeşimin telefonundan girerim bir şekilde haberiniz olur hatta seninle aynı zamanda doğurabiliriz biz.çünkü 2 kasımda düğün varya sonrası 4 ü 5 i bakarsın benide alır doğuma.sen epiduralı bende bilmiyorum ilkinde genel anesteziyle olmuştum tabi hiçbirşey hissetmedim ama doktorum bu sefer epidural yapalım derse hayır demem.sonrasından korkma ağrı kesici iğne yapıyolar.ayağa kalkıp yürüyüp tuvalete gittikten sonra rahatlıyosun.ben terle atmıştım şişliği ve narkozu.yalnız ameliyattan sonra kalkarken baş dönmesi oluyo birşeyler yemek yada ayran içmek lazım.birde sezeryana giricekler ameliyathane soğuk oluyoya benim omuzlarım doğumdan sonra çok ağırmıştı tembihleyin örtsünler.
Bugunden itibaren basliyoruz saymaya 10dan geriye dogru :)))) bir bakmisiz son 3 2 1ve mutlu son.hepimize hayirlisiyla insallah.
şaka gibi dimi ya hiç geçmez sanıyodum bende ama öyle hızlı geçmişki aslında.hepimiz türlü zorluklar çektik inşallah bebişler geldikten sonra rahat edicez.sağlıklı uslu uyuyan bol bol emen tombik bebişlerimiz olsun.ay ben bu gece rüyamda bebişimi gördüm uykudan uyandı hırka falan giydirdim emzirdim.sıcaklığını öyle hissettim ki tıpkı gerçek gibiydi.
veriirm canım baslarda cok takıyodum bayagı moralim bozuluyorde her kiloya simdi kendime 1,5 yıl verdim toparlarım bu zmn zarfında yaa nasıl hareket ediyorlar son bikac gündür iice sert olmaya basladı hareketleri bi sag taraftan sisiriyor bi sol taraftan gobegımı sekilden sekle sokuyor :))))biiz hbrdar et mutlaka
veriirm canım baslarda cok takıyodum bayagı moralim bozuluyorde her kiloya simdi kendime 1,5 yıl verdim toparlarım bu zmn zarfında yaa nasıl hareket ediyorlar son bikac gündür iice sert olmaya basladı hareketleri bi sag taraftan sisiriyor bi sol taraftan gobegımı sekilden sekle sokuyor :))))biiz hbrdar et mutlaka
canım aynıyız bende 86 87 oldum.ama şöyle söyliyim ilk hamileliğimde 89.5 falandım 20 kilo almıştım.aradan 2 sene geçince 65 i bile gördüm.merak etme veriliyor.bu sefer fazla almadım önce 6 kilo verdim üstüne aldım.doğumda 7 kilo birden gidiyor.valla en önemlisi sağlık kilonun önemi yok.büyüdüler artık yaramazlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?