Seninki tırstı bence cikacagini anlayinca tepinmeyi kesti mi dersin :))bir bakarsin.cikmanin korkusuyla bir hafta daha beklermis :)))
cnm bugun bı gezintiye cıksaydın yarın zaten bbegin gelme ihtimali var bugun ipin ucunu kacırsaydın barii battı balık yan gider hesabııı :)))
Canim duymamazliktan geldim o an, sonra esimle konustum. Esimin tepkisi ne var görsee sacma düsünüyosun oldu. Dr.la da paylastim diyo ki hayatimda böyle bisey görmedim. Ve küstü bana esim konusmuyo. Eller boyle yemek de yapamiyorum. Tek basima oturuyorum. Biraz sonra sanirim el mel dinlemeyip alip arabayi annemlere gidicem yoksa cildiricam. Zaten bebek kilo almiyo. Ellere cok sıkıntı yaptim ondan heralde. Valla canim dünden beri nasi sıkılıyorum elimde degil.Yaa hayret bise inanmiyorum devir degismis gercekten.hic demesin kaynanalar bu devirde gelinler densiz diye.suna bak bence dunya tersine donuyor buyuklerden beklenmicek hareket gerceklesiyor.ne isin var senin bayanin muayene esnasinda.keske gitse de dr. Bir azarlayip kovsa onu ne guzel olur :)videoya cekin kizim ben de merak ediyom der insan gidermi yavv.benimki de cehaleti en son noktasina kadar yasayan kayinbabalardan.gunah diye ultrason resmine bakmiyormus.orda rahmin ici gorunuyormus guya ondan gunahmis.bakilacak yere bakmiyorlar akillari bir tek oraya calistigi icin ne niyetle baktigi belli oluyor zaten.zaten kacti uykum kiz cilekli :))))ne yapacaz bunlarin densizligiyle bilmem.duymamazliktan gelmemiz lazim artik napalin yuzduk yuzduk kuyruguna geldik.bunlar yuzunden bebisleri de uzmeyelim barii.
Canim valla esime anlattim ama demin yukarda da yazdigim gibi ben sacma düsünüyomusum oldu aldigim cevap. Ne varmis orda olsa?? Allahim dicek bisey bulamiyorum.yok artık kv olsa tmm dicem de adam basına ne işi varmışş ya senin kocanda agzının payını verememişmi ne işin var senin baba orda diiye eşinde ailesi için niye seni kırıyor onu da anlamış değilim agırlıgını koysa yada onların dedilkerini solediklerini sana yansıtmasa olmazmı sıkma canını dıcem de olmuyor sakınce konus kocan la boyle davranmamasını soyle üzüldügünü belirt madem anlamıyor belki acıkca sölersen işe yarar... canım sezeryan ıstemıyosan akısına bırak daha vaktımız var nasıl olsa sonucta suyu gelenlerı bıle sezeryana hemen alıyorlar o anki duruma gore hareket edersın
Canim esim de onlardan taraf oldu. İste gücüme giden bu. Ne kaldi sunun surasinda dogucak zaten dogunca bol bol görür baban dedim. Ama yok iste.. Anlamadim adam neyi görücek ben bile goremiyorum artik! Ya hersey eşte bitiyo iste benimkinde iş yokmus. Taniyamiyorum ben artik esimi. Hamile oldugumdan beri yapmadiklari sey kalmadi. Kavga cikardim olmadi, sustum olmadı, güzellikle anlattim hayir yine olmadi. Valla benim de öyle olucaktı tahmin ediyorum ama gelmicekler dedim dogumuma. Beni düsünmeyip karnimdalini düsünmeyip böle yapan insanlarin orda bulunmaya hakkı yok. Esimi de istemiyorum doguma. Sinirlenince tansiyonum cıkıyo. O sekilde mi giricem doguma? Herseyi cok bilirler, en iyisini onlar yapar. Dogduktan sonra da gelmesinler atesim cikar heralde. Zaten dunden sonra annemde kalmaya karar verdim. Onun evine eminim gelmezler gelseler de yapamazlar bisey. Evde kalsam dk basi burda olucaklardi. Ama doguma gelmemeleri hakkında ciddiyim. Sunun surasinda kalmis bikac hafta ve beni bu sıkıntılı zamanlarimda hic düsünmediler madem orda da şov amaclı bulunmasinlar. Bebegi cok dusunselerdi annesini üzmezlerdi zaten yeterince etkilendi karnimdaof be güzelim ya hakkaten inanamıyorum.nedir bu çektirdikleri kafayı yemişler resmen.eşininde seni anlaması lazım onlara güzellikle utanıyor gelmesin demesi lazım.biz değilde eşler hamilelik depresyonuna girmiş sanki.bende şimdiden eşime tembihliyorum çünkü ilk doğumda yarım yamalak hatırlıyorum daha üstümde ameliyat kıyafeti odada bir sürü insan.bir yandan emzirmeye uğraştırıyolar.ben muayeneye kayınvaldem geliyor her seferinde ondan bile rahatsız oluyorum .ne desen haklısın.böyle zor günlerde yanımızda olup işimizi gücümüzü yapmazlar doğumda senden önce odada biterler eve gelincede bebek görmeye hergün gelirler.Allaha havale et.ay şimdi öyle sinirlendimki karnım kasıldı hemen valla.
bebek kilo vericek değil yanlış ölçüyolar heralde.en son gittiğinde kaç kilo diycek bakalım parçalanılacak bir durum olmazki.
herşey üst üste geliyor.inşallah kurtulucaksın bebeğini kucağına aldığında bütün sıkıntılarından.hamileliğin çok zor geçti.ama doğumun inşallah normal ve kolay olsun canım.arkandayız.
Canim esim de onlardan taraf oldu. İste gücüme giden bu. Ne kaldi sunun surasinda dogucak zaten dogunca bol bol görür baban dedim. Ama yok iste.. Anlamadim adam neyi görücek ben bile goremiyorum artik! Ya hersey eşte bitiyo iste benimkinde iş yokmus. Taniyamiyorum ben artik esimi. Hamile oldugumdan beri yapmadiklari sey kalmadi. Kavga cikardim olmadi, sustum olmadı, güzellikle anlattim hayir yine olmadi. Valla benim de öyle olucaktı tahmin ediyorum ama gelmicekler dedim dogumuma. Beni düsünmeyip karnimdalini düsünmeyip böle yapan insanlarin orda bulunmaya hakkı yok. Esimi de istemiyorum doguma. Sinirlenince tansiyonum cıkıyo. O sekilde mi giricem doguma? Herseyi cok bilirler, en iyisini onlar yapar. Dogduktan sonra da gelmesinler atesim cikar heralde. Zaten dunden sonra annemde kalmaya karar verdim. Onun evine eminim gelmezler gelseler de yapamazlar bisey. Evde kalsam dk basi burda olucaklardi. Ama doguma gelmemeleri hakkında ciddiyim. Sunun surasinda kalmis bikac hafta ve beni bu sıkıntılı zamanlarimda hic düsünmediler madem orda da şov amaclı bulunmasinlar. Bebegi cok dusunselerdi annesini üzmezlerdi zaten yeterince etkilendi karnimda
nasıl hissediyorsun,duygularını paylaşır mısın bizimle?ayy çok heyecanlı.sağlıkla bebişini hemen kucağına alıp emzirirsin inşallah.güzel haberlerini bekliyoruz.
celiiin ben de ilginç rüyalar görüyorum.kızımı 2. defadır genç bir kız olarak görüyorum.kızım bir çellist olmuş,çello çalıyor.15-16 yaşlarında bir genç kız.konserde onu dinliyorum,konser bitiminde çok alkış alıyor,ben salya sümük ağlıyorum ,o kadar gururlanıyorum ki sormayın. ben bu rüyama bir isim verdim (aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş )hehe nasıl ama?
Canim esim de onlardan taraf oldu. İste gücüme giden bu. Ne kaldi sunun surasinda dogucak zaten dogunca bol bol görür baban dedim. Ama yok iste.. Anlamadim adam neyi görücek ben bile goremiyorum artik! Ya hersey eşte bitiyo iste benimkinde iş yokmus. Taniyamiyorum ben artik esimi. Hamile oldugumdan beri yapmadiklari sey kalmadi. Kavga cikardim olmadi, sustum olmadı, güzellikle anlattim hayir yine olmadi. Valla benim de öyle olucaktı tahmin ediyorum ama gelmicekler dedim dogumuma. Beni düsünmeyip karnimdalini düsünmeyip böle yapan insanlarin orda bulunmaya hakkı yok. Esimi de istemiyorum doguma. Sinirlenince tansiyonum cıkıyo. O sekilde mi giricem doguma? Herseyi cok bilirler, en iyisini onlar yapar. Dogduktan sonra da gelmesinler atesim cikar heralde. Zaten dunden sonra annemde kalmaya karar verdim. Onun evine eminim gelmezler gelseler de yapamazlar bisey. Evde kalsam dk basi burda olucaklardi. Ama doguma gelmemeleri hakkında ciddiyim. Sunun surasinda kalmis bikac hafta ve beni bu sıkıntılı zamanlarimda hic düsünmediler madem orda da şov amaclı bulunmasinlar. Bebegi cok dusunselerdi annesini üzmezlerdi zaten yeterince etkilendi karnimda
canım eşin ilk başta düşünemeyip niye babamı istemiyosun demiş olabilir sonradan anlamıştır hatasını ama bu seferde geri adım atmak istememiştir.senin şu an yapıcağın tek şey şu anda sessiz kalmak bu herleyden önce senin ve bebeğinin sağlığı için önemli.bak eşini istememzlik etme sakın doğuma yoksa doğum anın ömür boyu kötü bir anı olarak kalır aklında.o bebeğinin babası ve görüceksin istersen küs ol ne olursa olsun o an senin ve bebeğin için en çok endişelenicek olan o.o duyguyu yaşasın ben ameliyata girerken eşimin bana bakışını unatamıyorum hele ayılırken elimi tutuşunu bebeğimize sevgiyle hayranlıkla bakışını.ona dünyanın en güzel hediyesini veriyosun senin kıymetini bilicek inşallah.sen çok zor günler geçirdin.annende kalman doğru doğumdan sonra bebekle ve seninle ilgilenmesi açısından.ama küs olarak gitme canım.sen ne desen haklısın ama ne olur sakin ol.birşey deme onlara zaten anlamazlar.kayınvaldenin bir kadın olarak anlaması lazımdı seni.şimdi sen doğumada gelmesinler falan deme kendi yaptıklarını unuturlar seni kötü bilirler.eşin inşallah ona söylediğin herşeyi söylemiyordur onlara.çünkü bizler kızgınlıkla herşeyi söyleyebiliriz.ama onlar gidip anne babalarına söylerlerse o zaman daha kötüye gider herşey.canım inşallah bütün sıkıntılarından kurtulur eşinle çocugunla mutlu olursun.
iyi geceler hepinize.çağlasammı yarın inşallah hayatının en güzel günü olsun senin için kızına sağlıkla mutlulukla kavuş.bize yaz hemen doğuma giriyorum diye en azından.çok şükür doğmasın daha erken derken bu güne geldin darısı başımıza inşallah.
canım eşin ilk başta düşünemeyip niye babamı istemiyosun demiş olabilir sonradan anlamıştır hatasını ama bu seferde geri adım atmak istememiştir.senin şu an yapıcağın tek şey şu anda sessiz kalmak bu herleyden önce senin ve bebeğinin sağlığı için önemli.bak eşini istememzlik etme sakın doğuma yoksa doğum anın ömür boyu kötü bir anı olarak kalır aklında.o bebeğinin babası ve görüceksin istersen küs ol ne olursa olsun o an senin ve bebeğin için en çok endişelenicek olan o.o duyguyu yaşasın ben ameliyata girerken eşimin bana bakışını unatamıyorum hele ayılırken elimi tutuşunu bebeğimize sevgiyle hayranlıkla bakışını.ona dünyanın en güzel hediyesini veriyosun senin kıymetini bilicek inşallah.sen çok zor günler geçirdin.annende kalman doğru doğumdan sonra bebekle ve seninle ilgilenmesi açısından.ama küs olarak gitme canım.sen ne desen haklısın ama ne olur sakin ol.birşey deme onlara zaten anlamazlar.kayınvaldenin bir kadın olarak anlaması lazımdı seni.şimdi sen doğumada gelmesinler falan deme kendi yaptıklarını unuturlar seni kötü bilirler.eşin inşallah ona söylediğin herşeyi söylemiyordur onlara.çünkü bizler kızgınlıkla herşeyi söyleyebiliriz.ama onlar gidip anne babalarına söylerlerse o zaman daha kötüye gider herşey.canım inşallah bütün sıkıntılarından kurtulur eşinle çocugunla mutlu olursun.
Canlı Canlı bildiyorum nstdeyim sancim var :) sevgiler...
Canlı Canlı bildiyorum nstdeyim sancim var :) sevgiler...
yani son 4 gün yada 4 ten de az hayırlısı olsun canım.belirsizlikten kurtulmak güzel kesin olduğuna sevindim.ilaçtan kurtulmana da sevindim şahsen gece uyumadım oturdum ilaç bana yan etki yapıyo çok ya.darısı başıma inşallah.yapman gerekenler neymişki evden yazarsın müsait olunca buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?