mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
cnm bugun bı gezintiye cıksaydın yarın zaten bbegin gelme ihtimali var bugun ipin ucunu kacırsaydın barii battı balık yan gider hesabııı :)))

Halim yok ya duşumu aldım son dizilerimi izliyorum akşama bi kaç misafir gelir bugün de biter gider inşallah. Sabah da kalkar banyomu yapar giderim artık....

hadi bakalım son gecen artık yarın sabah haber bekliyor olucaz senden.seninle birlikte bizde heyecan yaptık :) çok merak ediyorum ya ilk bebişimizi sağlıkla gelsin.

Canim duymamazliktan geldim o an, sonra esimle konustum. Esimin tepkisi ne var görsee sacma düsünüyosun oldu. Dr.la da paylastim diyo ki hayatimda böyle bisey görmedim. Ve küstü bana esim konusmuyo. Eller boyle yemek de yapamiyorum. Tek basima oturuyorum. Biraz sonra sanirim el mel dinlemeyip alip arabayi annemlere gidicem yoksa cildiricam. Zaten bebek kilo almiyo. Ellere cok sıkıntı yaptim ondan heralde. Valla canim dünden beri nasi sıkılıyorum elimde degil.
Hadi diyelim adam düsünmedi benim kocam nasi düsünemiyo ya. Kalkip durumu anlatmasam tamam. Durumu anlattim rahatsiz olurum dedim, ses cikarmadi. Ne zamanki annemle doktora gittim ciktim niye babam gelmedi diye basladi... İnanamiyorum yasadiklarima inanamiyorum

Canim esim de onlardan taraf oldu. İste gücüme giden bu. Ne kaldi sunun surasinda dogucak zaten dogunca bol bol görür baban dedim. Ama yok iste.. Anlamadim adam neyi görücek ben bile goremiyorum artik! Ya hersey eşte bitiyo iste benimkinde iş yokmus. Taniyamiyorum ben artik esimi. Hamile oldugumdan beri yapmadiklari sey kalmadi. Kavga cikardim olmadi, sustum olmadı, güzellikle anlattim hayir yine olmadi. Valla benim de öyle olucaktı tahmin ediyorum ama gelmicekler dedim dogumuma. Beni düsünmeyip karnimdalini düsünmeyip böle yapan insanlarin orda bulunmaya hakkı yok. Esimi de istemiyorum doguma. Sinirlenince tansiyonum cıkıyo. O sekilde mi giricem doguma? Herseyi cok bilirler, en iyisini onlar yapar. Dogduktan sonra da gelmesinler atesim cikar heralde. Zaten dunden sonra annemde kalmaya karar verdim. Onun evine eminim gelmezler gelseler de yapamazlar bisey. Evde kalsam dk basi burda olucaklardi. Ama doguma gelmemeleri hakkında ciddiyim. Sunun surasinda kalmis bikac hafta ve beni bu sıkıntılı zamanlarimda hic düsünmediler madem orda da şov amaclı bulunmasinlar. Bebegi cok dusunselerdi annesini üzmezlerdi zaten yeterince etkilendi karnimda

Yaşadıkların gerçekten zor ve sinir bozucu ama boşver sadece bebeğinle buluşma anını doğduktan sonra yapacaklarınızı düşün...

nasıl hissediyorsun,duygularını paylaşır mısın bizimle?ayy çok heyecanlı.sağlıkla bebişini hemen kucağına alıp emzirirsin inşallah.güzel haberlerini bekliyoruz.

celiiin ben de ilginç rüyalar görüyorum.kızımı 2. defadır genç bir kız olarak görüyorum.kızım bir çellist olmuş,çello çalıyor.15-16 yaşlarında bir genç kız.konserde onu dinliyorum,konser bitiminde çok alkış alıyor,ben salya sümük ağlıyorum ,o kadar gururlanıyorum ki sormayın. ben bu rüyama bir isim verdim (aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş )hehe nasıl ama?

çilekli canım ne saçma bir şey.ne işi var o adamın orda.ben kendi babamı bile istemem şahsen orada.doğunca görsün işte.ellerin nasıl oldu canım?hep aklıma geliyorsun.canım tekrar geçmişler olsun sana.çok gerilme ,cahil insanlar işte de ,at arkaya.kendini ve bebeğini germe nolur.

Bilmiyorum ki ya tam adapte olamadım açıkcası doktorum geçen hafta da doğum olabilir demişti o zaman kendimi hazırlamıştım ama şimdi yarın da ptesiye bırakır gibi geliyo. Aslında o bana ben ona bırakıyoruz geri dönüyoruz :) 3 den beri sancım kasılmam var. Çok keyfim yok açıkcası yarın gelmesini istiyorum. Bu sancıların bebeğimi strese sokmasından endişeleniyorum. Sabah güzel haberler veririm inşallah

canım yazdıklarını yeni okudum,Allah yardımcın olsun...böyle düşüncesiz insanlara sinirleniyorum,özellikle böyle hamilelere eziyet etmelerine daha çok sinirleniyorum...zor olacak senin için ama boş vermeye çalış onları,eğer eşinle sorun olmayacaksa mutlaka annenin yanında kal doğumdan sonra. rabbim sabır versin sana...

canım eşin ilk başta düşünemeyip niye babamı istemiyosun demiş olabilir sonradan anlamıştır hatasını ama bu seferde geri adım atmak istememiştir.senin şu an yapıcağın tek şey şu anda sessiz kalmak bu herleyden önce senin ve bebeğinin sağlığı için önemli.bak eşini istememzlik etme sakın doğuma yoksa doğum anın ömür boyu kötü bir anı olarak kalır aklında.o bebeğinin babası ve görüceksin istersen küs ol ne olursa olsun o an senin ve bebeğin için en çok endişelenicek olan o.o duyguyu yaşasın ben ameliyata girerken eşimin bana bakışını unatamıyorum hele ayılırken elimi tutuşunu bebeğimize sevgiyle hayranlıkla bakışını.ona dünyanın en güzel hediyesini veriyosun senin kıymetini bilicek inşallah.sen çok zor günler geçirdin.annende kalman doğru doğumdan sonra bebekle ve seninle ilgilenmesi açısından.ama küs olarak gitme canım.sen ne desen haklısın ama ne olur sakin ol.birşey deme onlara zaten anlamazlar.kayınvaldenin bir kadın olarak anlaması lazımdı seni.şimdi sen doğumada gelmesinler falan deme kendi yaptıklarını unuturlar seni kötü bilirler.eşin inşallah ona söylediğin herşeyi söylemiyordur onlara.çünkü bizler kızgınlıkla herşeyi söyleyebiliriz.ama onlar gidip anne babalarına söylerlerse o zaman daha kötüye gider herşey.canım inşallah bütün sıkıntılarından kurtulur eşinle çocugunla mutlu olursun.

iyi geceler hepinize.çağlasammı yarın inşallah hayatının en güzel günü olsun senin için kızına sağlıkla mutlulukla kavuş.bize yaz hemen doğuma giriyorum diye en azından.çok şükür doğmasın daha erken derken bu güne geldin darısı başımıza inşallah.

duydunmuya katılıyorum cıleklı snra pişmanlık yasamamak için biraz daha anlayıslı ol en azından doguma kadar annende kalma konusunda haklısın eger ellerın iyileşmemiş olursa tek basına bebegıne bakman kolay olmucak zor bi zamandan gectin canım azcık daha sabret ofkeyle kalkan zararla oturur derler hem bizim hormonlardan dolayı sinirlerimizde tepemizde duygularımızda asırı yasıyoruz malesef anlayıslı olması gereken sen değilsin ama sonra dogumunu kotu hatırlamak istemezsin ben dugunumde kotu bi olay yasadım o gunu aklıma bile getirmek istemiyorum hiç bi zmn cunku aklıma geldikce sinirlerim bozuluyor ve keske hiç takmasaymısım gecemi mahvetmeseymişim diyorum keşke dememek için hiç bişeyin sinirini bozmasına izin verme

Insallah bebegini saglikla yarin kucagina alir sikintilarindan kurtulur.iyice gelismistir artik zaten :) merakla bekliyoruz ben de yarin ararim onu sizlere de haber veririm o yazamasa bile.kendi cikamazsa bile esi dostu cikar mutlaka telefona.iyi haberleri aliriz insallah.beni de bugun duygu aramisti grip olmus.gidecektim caglasamminin yanina ama bu halde gidemicem sanirim.yeni bebek gecmesin ona dedi.sesi cok kotuydu zaten.heyecanla bekliyoruz bakalim :)))agrisiz sizisiz iyi bir sekilde atlatir insallah dogum olayini da topigimizi neşelendirir :))))

Gercekten cok dogru yazmis canim.sen sonuna kadar haklisin bu inkar edilemez bir durum zaten.senin yerinde kim olsa bu sekilde dusunmelerini yadirgar.ama dedigi gibi hakliyken haksiz konuma dusmek ya da bir iki lafini ve hareketini kullanarak seni haksiz konuma sokmak onlara zafer kazandirir.bizi dogumunda istemedi deyip dururlar kendi yaptiklarina bakmadan.ailen de araya karisirsa arada kalirsin.tabiki saklamicaksin ailen en buyuk destekcin olacak ama anlamayan bilmeyen gormeyen insanlara ailen de laf geciremicektir.esin yaptigindan cok pisman olacak elbet bir gun mutlaka telafisini yapmak isticek.en guzel gunun olacak o gun ellerinin acisini yureginin kirginligini herseyi bir tarafa birakacaksin o mahsum bebegi gorunce.herkes ettiginden utansin sen dik dur ki bebegine saglam destekci olasin.yasadiklarin kolay degildi gercekten.allaha havale et.esinle arani bozup ta onlari sevindirme guzelim.uzaktan izliyorlar birbirlerini dolduruyorlardir her hareketin batiyordur simdi onlara.onlara bu firsati verme derim.esinle guzelce konus anlat rahatsiz oldugun noktalari anlarsa sana zaten destek olur anlamazsa da en azindan doguma kadar sabret zamana birak o bebegi gordugu zaman mutlaka degisecektir.

Efendiim ilaci birakiyoruz carsambaya kesin dogum yazdi bu ara da gelebiliir ama carsamba aliyooruz dedi yapmam gerekenleri soyledi

Canlı Canlı bildiyorum nstdeyim sancim var :) sevgiler...

yani son 4 gün yada 4 ten de az hayırlısı olsun canım.belirsizlikten kurtulmak güzel kesin olduğuna sevindim.ilaçtan kurtulmana da sevindim şahsen gece uyumadım oturdum ilaç bana yan etki yapıyo çok ya.darısı başıma inşallah.yapman gerekenler neymişki evden yazarsın müsait olunca buraya.

Ilaç beni de mahvediyor. 6 tane içiyodum bugün 3 yarın 2 sonra içmiyorsun dedi. Aç gel dedi. Anesteziyle ilgili bilgi verdi. Ya spinal ya epidural yaptırıyorum genel anestezi çok zorda kalmadıkca yaptırmam dedi. Maddi sıkıntın yoksa epidural yapalım sonrası daha rahat oluyor dedi. 450 lira fark var sanırım. Fotoğraf makinası istedi kendileri çekiyorlarmış. Eşimin giremeyeceğini söyledi diğer ameliyathanelerde yanyana odalar olduğu için ameliyathane katına kabul etmiyolarmış. Anestezide eşimin olabileceğini gerisi de zaten 5 dakika sürer dedi. 3200 olmuş kızım. Eşi yaşlanmaya başlamış. Açıklığım da 2-3 cm çıktı. Yarım saat konuştuk da aklımda kalanlar bunlar :) yalnız çok heyecanlıyız şuan ya eşim de ben de :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…