mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

Saol canım benim doktor yan çizmezse ctesi geliyo bakalım. Sana da kolay gelsin hazırlıklarında.

Saol canım benim doktor yan çizmezse ctesi geliyo bakalım. Sana da kolay gelsin hazırlıklarında.

son 2 geceni uyuyarak geçir diycem ama biliyorum bıktın uyumaktan.uykusuz gecelere hazırlıklı ol :) şimdide heyecandan uyuyamazsın zaten.ama bakarsın pazartesi direkt ameliyata gelde diyebilir.

son 2 geceni uyuyarak geçir diycem ama biliyorum bıktın uyumaktan.uykusuz gecelere hazırlıklı ol :) şimdide heyecandan uyuyamazsın zaten.ama bakarsın pazartesi direkt ameliyata gelde diyebilir.

Valla bilmiyorum ki son muayenede eşinin yaşlanmaya başladığını söylemişti. Ya ctesi ya ptesi kesin ama. Tutmaz daha zaten perişanlığımı da görüyor. Banyoda 10 Dakika'dan fazla kalamıyorum ya korkudan

haklısın canım ya tutmasın o zaman ne seni ne bebeği sıkıntıya sokmaya gerek yok.gelişiminide tamamladı çok şükür.cumartesi müjdeyi bekliyoruz :)

yaaa sadece 2 gun dusuncesi yeter seni düşünemiyorum Allah kolaylık versin canım

sende sağol canımm :) heyecan yapma diyemem, yapmamak mümkün değill tehlikeli dönem geçti nasılsa, sağlıkla kavuş yavruna inşAllah, durumda değişiklik olursa haberdar edersin zaten. gözümüz kulağımız sendeeee

Yaa hayret bise inanmiyorum devir degismis gercekten.hic demesin kaynanalar bu devirde gelinler densiz diye.suna bak bence dunya tersine donuyor buyuklerden beklenmicek hareket gerceklesiyor.ne isin var senin bayanin muayene esnasinda.keske gitse de dr. Bir azarlayip kovsa onu ne guzel olur :)videoya cekin kizim ben de merak ediyom der insan gidermi yavv.benimki de cehaleti en son noktasina kadar yasayan kayinbabalardan.gunah diye ultrason resmine bakmiyormus.orda rahmin ici gorunuyormus guya ondan gunahmis.bakilacak yere bakmiyorlar akillari bir tek oraya calistigi icin ne niyetle baktigi belli oluyor zaten.zaten kacti uykum kiz cilekli :))))ne yapacaz bunlarin densizligiyle bilmem.duymamazliktan gelmemiz lazim artik napalin yuzduk yuzduk kuyruguna geldik.bunlar yuzunden bebisleri de uzmeyelim barii.

Gunaydinnn millet ben yine gec yatip erken kalkanlardanim.gece 3te yattim 7de ayaktaydim.eskiden 1 saat uyku icin neler yapardim.sanirsam vucudu uykusuzluga alistirma moduna giriyorum.benim ruyalar yine basladi :) bana sinif veriyorlardi ben izindeyim nasil calisirim diye diretiyordim.iznin kabul degil calisacan diyordu mudur.benden daha buyuk kocaman insanlar vermisler siraya dizilmislerdi.yaaa benimkilerin cocuk olmasi lazim bunlar kocaman diyorum.kocaman kocaman diye uyandim.hala kocaman diye sayikliyormusum geveleyerek.esim diyor cokmu ozledin beni :)))))o da kocam kocam diyorum anlamis:))))caktirmadim )))

Gaz cikarmadan bisey yiyip icemiyoruz bide dimi sezeryanda? Ya aklim karisti benim bugun. 1 hafta önce dr bana 2700gr dedi bebege, iri olucak o yüzden sezeryan demisti size de yazmistim 4kiloya yakin dogucak bosuna parcalanma dedi. Bugun gittim 2500gr diyo ve 3300dogar diyo. E 3300 dogarsa söylenildigi kadar parcalanmam ki. Kafam allak bullak oldu. Korkuyorum zaten ameliyattan
Bu arada gün gecmiyor kiiiii hayatimda bi tuhaflik olmasin. Bugunku muayeneye kp'im gelmek istedi. Ben de esime gelmesin deyince koptu kiyamet. Küsüstük. Yahu muayenede ne isin var?? Daha önce siz böyle bisey duydunuz mu? Ya da yasayaniniz var mi allah askina ya?? Bütün gün sinirimden agladim. Doguma da istemiyorum hicbirinizi dedim. Artik agzimi tutamiyorum.. Zaten gerginim son zamanlarim basima gelmeyen kalmamis, ilk aylarda düsük riski, sonrasinda isim kavgasi, derken ellerim yandı, simdi de bu. Resmen 9 ayi eziyet olarak gecirdim. Biktim ya biktim [/QUOTE]

of be güzelim ya hakkaten inanamıyorum.nedir bu çektirdikleri kafayı yemişler resmen.eşininde seni anlaması lazım onlara güzellikle utanıyor gelmesin demesi lazım.biz değilde eşler hamilelik depresyonuna girmiş sanki.bende şimdiden eşime tembihliyorum çünkü ilk doğumda yarım yamalak hatırlıyorum daha üstümde ameliyat kıyafeti odada bir sürü insan.bir yandan emzirmeye uğraştırıyolar.ben muayeneye kayınvaldem geliyor her seferinde ondan bile rahatsız oluyorum .ne desen haklısın.böyle zor günlerde yanımızda olup işimizi gücümüzü yapmazlar doğumda senden önce odada biterler eve gelincede bebek görmeye hergün gelirler.Allaha havale et.ay şimdi öyle sinirlendimki karnım kasıldı hemen valla.
bebek kilo vericek değil yanlış ölçüyolar heralde.en son gittiğinde kaç kilo diycek bakalım parçalanılacak bir durum olmazki.
herşey üst üste geliyor.inşallah kurtulucaksın bebeğini kucağına aldığında bütün sıkıntılarından.hamileliğin çok zor geçti.ama doğumun inşallah normal ve kolay olsun canım.arkandayız.

:) güzelmiş.rüyalarda sapıttı artık.erken yatıyorum ilaçtan tabi.gece uykum bölünüyo uyuyamıyorum.sabahta çok erken kalkmıyorum bu ara eşim evdeye sabah çalan saat yok nasılsa :) bayramda dinlenicem diyodum güya eşim evde çocuk evde yemekti ev toplamaktı hiç durmuyorum yerimde.sanırım 35 haftalık olmanın rahatlığıda var.yinede dinleniyim ben.

Kızımın yataasını da hazırladık süslemiş gene annanesiyle babası. Artık yarın gelmesi lazım. Geçer mi be bugünnnnnnn :))

Kızımın yataasını da hazırladık süslemiş gene annanesiyle babası. Artık yarın gelmesi lazım. Geçer mi be bugünnnnnnn :))

gelsin bakalım bebişimiz :)
maaşallah canım annene seni yalnız bırakmadı.Allah razı olsun.anneninde eşininde ellerine sağlık.ah benim anneminde pek umrunda ya arkadaşının oğlunun nikah şekerini hazırlıyor evinde benimde güya bebek şekerimi alıcaktı hazırlıycaktı.ben bu halde zaten gidemiyorum çarşıya.

hahaha kendine pay cıkarmıss yazııkk ben sımdılık ıyı uyuyorum ama yatakta donmek tam bı ezıyet nefes kesilmelerim cogaldı ya birde adet olcakmısım gıbı agrım var sabahtan berı ara ara geliyor belim ve kasıklarıma vuruyor yatsam sırtım agrı otursam popom bacaklarım ne yapcam sasırdım :)))

Benimki ilk torun ya ondandır :) ay çarşı dedin ya bugün nasıl bi gezesim var varya çok sıkıldım ben bakkala gidemedim 41 gün oldu bugün :2:

Benimki ilk torun ya ondandır :) ay çarşı dedin ya bugün nasıl bi gezesim var varya çok sıkıldım ben bakkala gidemedim 41 gün oldu bugün :2:

cnm bugun bı gezintiye cıksaydın yarın zaten bbegin gelme ihtimali var bugun ipin ucunu kacırsaydın barii battı balık yan gider hesabııı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…