Kızlar canım çok sıkkın dün bi hastaneye gitmiştik işitme testi için gitmişsen tartıldık kızım hiç kilo almamış doktor da dedi sütün yok senin üzüntüden sütüm gerçekten gitti sayesinde. Dünden beri çok az çıkıyo. Kendi doktoruma götürdüm idrar kaka testi yapıldı bişey çıkmadı şükür. Mama takviyesi yap dedi ama benim takviyelik yanım kalmadı sütüm kesildi(((
Kizlarr pasamiz dogdu :) agrim var ama normaldir tabi. Kolumda kelebek oldugyndan yazamiorum tam. Drun iri deyip sezeryan yaptigi pasamiz el kadar 3300. Cok rahat normal dogardi bence cunku el kadarr. Epidural olan celiiin sendin cnm dimi su ve kafeinli seyler icirdiler mi sana? Devamli iciyorum ama gaz cikaramadimbebek süt icmio kusuyo devamli. Cocuk drna da ulasamadik. Burnu da tikali pasamin
Kp kocami doldururkrn akrabalarm duymus isim konusunda dusunsenizee hayret bıseyy
Ben aldim canim bana sorarsan al ben hastanede 2gun boyunca emziremedim ve hemsireler hic yardimci olmadi biliyor musun oglum hep agladi hast.den cikinca esim aldi evde sagip verdim. 2gunden sonra oglumu ilk defa huzurla uyurken gordum cok kotu olmustum hast.de ya o bi yandan agliyordu ben bi yandan gecen gun hemsire biberona alistirma gogsunu almasi icin ne gerekiyorsa yap bineronu biraktir ddi ben de o gun karar verdim gogsumu alabilmesi icin catlasam da patlasam da ugrascam dedim cok sukur sool gogsumu emiyor o gunden beri de biberonla vermedim ama sag gogsumu alamadigi icin sag gogsumu sagiyorum gerginligi gitsin diye alirsan elektrikli al canim benimki mamajoo markasi tekli cok da memnunum hii bi de hemsire sagip vermek mecburiyetinde kalsan bile kasikla ver biberon memesine alistirma ddi canim
Kızlar canım çok sıkkın dün bi hastaneye gitmiştik işitme testi için gitmişsen tartıldık kızım hiç kilo almamış doktor da dedi sütün yok senin üzüntüden sütüm gerçekten gitti sayesinde. Dünden beri çok az çıkıyo. Kendi doktoruma götürdüm idrar kaka testi yapıldı bişey çıkmadı şükür. Mama takviyesi yap dedi ama benim takviyelik yanım kalmadı sütüm kesildi(((
Sagolun kizlarr darisi sizin basiniza insallah. Ben de spinal olmusum ama tabi yarisinda bayiltmislar:)) cok gazim war gece hic uyumadim gazdan. Bebek cok sessiz tahtaya wurunn lütfenn:))) isim işi öyle kaldi hala ismi yok yawrumun. Babasi üzülücekmis hala laf hala bidi bidi... Sütüm hic gelmedi henüz zaten gözüm gazdan süt görmedi ama aptamil icio yawrumbi an önce iyilesip kendim bakmak istiyorum mis kokuluma.. Hadi sirada sizler varsiniz, normal dogursaydim diye bi pismanligim yok degil gerci cok fena kandirildik
Ayni hickirik dogunca da suruyor ve kanindaki gibi :))) ritmik ya hatirliyorsun eski gunleri :) hık hık hık :))) cok ozleniyor.esim hamileyken hangi cumleleri kullanarak sakinlestiriyor tekmesi kesiliyorsa doguncada ayni cumleler kuruldugunda rahatliyor.mucize degil de nedir ?
Amiin hepimizinki canim..annelik duygusu anneligi tatmadan bbilinecek bi sey degilmis cok farkli tamamen sana bagli sana muhtac oldugunu hissettigin burnu sana agzi en sevdigin kisiye benzeyip bakip bakip inanamadigin cok guzel bi duygu :)) gecelerin gunduze karismasi kendi derdini unutup onun bi yuzunu eksitmesiyle her seyini ona odakladigin bi sey :) bolca sabir istiyormus kolay degilmis ki daha 9 gunluk anneyim :) daha onumuzde uzuun uzunn gunler var ins allah isteyen herkese bu duyguyu tatmayi nasip etsin her ani ayri guzel
Sagolun kizlarr darisi sizin basiniza insallah. Ben de spinal olmusum ama tabi yarisinda bayiltmislar:)) cok gazim war gece hic uyumadim gazdan. Bebek cok sessiz tahtaya wurunn lütfenn:))) isim işi öyle kaldi hala ismi yok yawrumun. Babasi üzülücekmis hala laf hala bidi bidi... Sütüm hic gelmedi henüz zaten gözüm gazdan süt görmedi ama aptamil icio yawrumbi an önce iyilesip kendim bakmak istiyorum mis kokuluma.. Hadi sirada sizler varsiniz, normal dogursaydim diye bi pismanligim yok degil gerci cok fena kandirildik
bugün kontrolümüz vardı. 37+1 2950 gr. dedi doktor. biraz az mı dedim doktora, normal dedi. genetik bir durum dedi.az mı kızlar kilosu.10 günümüz var doğuma haftada ortalama 220 gr.kadar almış.doğuma kadar 300 gr. ancak alır bence. 3200r. doğarsa o da normal olur diyerek kendimi rahatlatıyorum.ben de 3300 gr.doğmuşum zaten:))))
aaa mucize bu gerçekten. ben sabah uyanıyorum baktım oynamıyor bi beş dakika bişey yapmıyorum elimi karnıma götürüyorum okşuyoruym yavaş yavaş hareket etmeye başlıyor kaç gündür denedim ben dokunmadan uyanmıyor kuzum benim. şimdiden mucizeleriyle beni kendine hayran bırakıyor zaten. birde bebeğim olacağını öğrendikleri anda sevdiklerim o kadar çok şey yaptılarki eve hergün bir kargo gelir oldu bu dönemde hem kendi dostlarımın hemde kuzumun sayesinde mucizelere tanık oldum ve şimdi bebek isteyenlerin ne kadar haklı olduğunu anladım olmayanların neden üzüldüğünü Allahım herkese bu duyguyu nasip etsin daha ddoğmadan o kadar çok şaşırttıki beni doğduğunda her dakka ağlayacağım galiba :)
ben de senin gibi düşünüyorum. bugün bebek şekeri siparişi verdim ve şöyle bir not yazmalarını istedim. "bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun." hoş geldin simay ece.
bugün hastanedeyken kadının birini doğumdan çıkarıp odasına getirdiler,henüz ayılmamıştı.10 gün sonra ben de bu günü yaşayacak mıyım dedim ve gözlerim doldu. benim lohusalık dönemim hep ağlamalı geçecek galiba. ben onu kucağıma alınca ağlarım ,büyürken ağlarım.6 yıldır beklenen ecem ,kızım.
duygularını çok güzel ifade etmişsin canım...
cnm 19 una daha 2 hafta var son haftalar daha cok alıyor dıyolar hem kilosu azda degil ideal bence sıkma canını hem sonrası onemli hemen toparlıyorlar
çok güzel, çok duygulu bir kart.o lila nevresim bebeğinin mi?zeynep duru senin bebeğin değil mi?çok güzel duygular,çok güzel yazmış,teşekkürler suzan teyze...
sağol canım.evet bende biliyorum da benimki öyle çarpınca uzun çıkyo ona inanamadım belki yanlışlık vardır ölçümde 54 cm olabilirmi :) neyse görücez az kaldı.
inşaallahh canım sabah akşam sütümü ihmal etmiyorum meyvemi yiyorum inşaallah alır hayırlısı olsun bakalım doktor 20 sinden sonra tetikte ol dedi ya rüyamda ayın 23 nde doğuruyordum
hayırdır inşaallahhh
Kizlarr pasamiz dogdu :) agrim var ama normaldir tabi. Kolumda kelebek oldugyndan yazamiorum tam. Drun iri deyip sezeryan yaptigi pasamiz el kadar 3300. Cok rahat normal dogardi bence cunku el kadarr. Epidural olan celiiin sendin cnm dimi su ve kafeinli seyler icirdiler mi sana? Devamli iciyorum ama gaz cikaramadimbebek süt icmio kusuyo devamli. Cocuk drna da ulasamadik. Burnu da tikali pasamin
Kp kocami doldururkrn akrabalarm duymus isim konusunda dusunsenizee hayret bıseyy
slm kızlar
bu spinal ile epidural arasında ne fark var anlamadım ?
doğum yapan ya da yapacaklar farketmez ben sorayım fikri olnalar cevaplarsa sevinirim.göğüs pompası almayı düşünüyor musunuz ya da aldınız mı?benim canım almak istiyor,kızımı besleyemezsem aç kalır diye ödüm kopuyor:)))))9
bildiğim kadaıyla spinal omur iliğin içinden epidural dışından uyuşturulması demek. ben kombine yaptırıcam yani ikisi birden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?