mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Sagolun kizlarr darisi sizin basiniza insallah. Ben de spinal olmusum ama tabi yarisinda bayiltmislar:)) cok gazim war gece hic uyumadim gazdan. Bebek cok sessiz tahtaya wurunn lütfenn:))) isim işi öyle kaldi hala ismi yok yawrumun. Babasi üzülücekmis hala laf hala bidi bidi... Sütüm hic gelmedi henüz zaten gözüm gazdan süt görmedi ama aptamil icio yawrum bi an önce iyilesip kendim bakmak istiyorum mis kokuluma.. Hadi sirada sizler varsiniz, normal dogursaydim diye bi pismanligim yok degil gerci cok fena kandirildik

cnm pes etme kafana da takma sen denemeye devam et bi sure sütünü cogaltıcak seyler ye bol su iç kimilerinin sütü yaglı olyor bebegi besliyor kimilerinin daha sulu oluyomus bebgı daha az besliyomus bence bu genetik birsey sen yine de emzirmeye devam et emzirdikten sonrada mama ver sonucta bebegin doymuyosa yapcak birsey yok mecbur mama vericeksin ama memeyi de kesme

çilekli ne mutlu sana,mis kokuluna kavuştun.3300 gr. oldukça iyi.gaz için kayısı suyu iyi geliyormuş,mümkünse evde yapılan.ama hastanedeysen hazır alacaksın mecbur.sütün var ve bebek mi içmiyor?bebek doktoru gelmiştir artık herhalde.bizi haberdar et gelişmelerden.yeni dünyaya alışmaya çalışıyor kuzucuk,normaldir kusması ,emmmemesi.bakalım doktor gelince çözer kusmayı da burun tıkanıklığını da.

evet alayım diyorum ben de. 2. el olsa olur değil mi?nasılsa yeni de alsam kaynatıp sterilize edeceğim, yeni de alsam aynı sterilize edeceğim yani kaynatacağım. 2. el mi alsam diyorum az kullanılmışlardan .kk da satışta olan 2. el medela ve lansinoh markalar var en iyisi medela,avent,lansinoh dediler .

bebekler ilk doğduktan sonra zayıflıyormuş bile.süt olmasa da emzirmeye devam edeceksin ,doğumdan sonra dedi bana doktorum.yılmadan sabırla devam canım.bırakırsan gider gelmez sonra,inatla,ısrarla,sabırla devam.

kandırıldık derken ne demek istedin çilekli?

aaa mucize bu gerçekten. ben sabah uyanıyorum baktım oynamıyor bi beş dakika bişey yapmıyorum elimi karnıma götürüyorum okşuyoruym yavaş yavaş hareket etmeye başlıyor kaç gündür denedim ben dokunmadan uyanmıyor kuzum benim. şimdiden mucizeleriyle beni kendine hayran bırakıyor zaten. birde bebeğim olacağını öğrendikleri anda sevdiklerim o kadar çok şey yaptılarki eve hergün bir kargo gelir oldu bu dönemde hem kendi dostlarımın hemde kuzumun sayesinde mucizelere tanık oldum ve şimdi bebek isteyenlerin ne kadar haklı olduğunu anladım olmayanların neden üzüldüğünü Allahım herkese bu duyguyu nasip etsin daha ddoğmadan o kadar çok şaşırttıki beni doğduğunda her dakka ağlayacağım galiba :)

bugün kontrolümüz vardı. 37+1 2950 gr. dedi doktor. biraz az mı dedim doktora, normal dedi. genetik bir durum dedi.az mı kızlar kilosu.10 günümüz var doğuma haftada ortalama 220 gr.kadar almış.doğuma kadar 300 gr. ancak alır bence. 3200r. doğarsa o da normal olur diyerek kendimi rahatlatıyorum.ben de 3300 gr.doğmuşum zaten:))))

ne kadar güzel anlatmışsın canım ya. şu 9 gün tatile giden bir kadın var bilmiyorum duydunuzmu bebiş açlıktan ölmüş kaç gündür o kadar etkisinde kaldım ki kendimi bi garip hissediyorum kesinlikle annelik Allah vergisiymiş sana muhtaç senden bişey annemizin kıymetini daha iyi anladık sanırım :) ki benim annem çok sert mizaçlı bir kadındır hiç sevdiğini belli etmez söylemez filan ama anladımki sevgi sadece göstermek değilmiş bugüne getirmesi bile yeterince alkışı hakediyor Allah herkese annnelik duygusu versin.

canım doğurmuşsunnn sağlıklaaa Allah hayırlı ömürler nasip etsin sana ve yavruna çok geçmiş olsun sağlıklı doğum haberleri aldıkça çok mutlu oluyorum ben ya :)

canım benimki geçen hafta 35 haftalıkken 2.600 dü sanırım ama doktor amcası kilosu önden gidiyor dedi sanırım senin bebişinin ki normal fazla kilolu olursa normal doğuramazsın bence kilosuna takılma normal bence. bende 2.900 doğmuşum el kadar bi kızmışım ama şidmi kapıdan sığmıyorum :)

ben de senin gibi düşünüyorum. bugün bebek şekeri siparişi verdim ve şöyle bir not yazmalarını istedim. "bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun." hoş geldin simay ece.

bugün hastanedeyken kadının birini doğumdan çıkarıp odasına getirdiler,henüz ayılmamıştı.10 gün sonra ben de bu günü yaşayacak mıyım dedim ve gözlerim doldu. benim lohusalık dönemim hep ağlamalı geçecek galiba. ben onu kucağıma alınca ağlarım ,büyürken ağlarım.6 yıldır beklenen ecem ,kızım.

duygularını çok güzel ifade etmişsin canım...

notuna bayıldııımmmmmm gözlerim dolduuu canım benim ya burdaki bütün annelerin bebişleri çok şanslı çünkü onları canından çok seven anneleri var. sana bişey göstericem arkadaşımın hediyesi içindeki notu yayınlıcam şimdi çerçeveleticem kızım ilk okumaya başladığında inşallah ona okutucam ::)

çok güzel, çok duygulu bir kart.o lila nevresim bebeğinin mi?zeynep duru senin bebeğin değil mi?çok güzel duygular,çok güzel yazmış,teşekkürler suzan teyze...

evet canım nevresım takımı almış içinede zeynep duruma not yazmış daha doğmadı ama benim bebeğim :) duygular şelalee valla sevildiğini bilmek güzel duygu

sağol canım.evet bende biliyorum da benimki öyle çarpınca uzun çıkyo ona inanamadım belki yanlışlık vardır ölçümde 54 cm olabilirmi :) neyse görücez az kaldı.

manken gibi olucak oğlumuz desenee maşAllah annesi, sen de bu sayede olayı test edip onaylarsın artık

alır annesi merak etme. aynen her an tetikte olmamız lazım, ben bi de doğuma 4-5 gün kala olucam sezaryen. bende heyecan tavan valla

hayırlı uğurlu olsun bebişin, Allah analı babalı büyütsün. kimsenin yaşadığın şu anı mahvetmesine izin verme, herşey yoluna girer inşAllah. güle güle büyüt oğluşunu...

Ben aldim chicconun elektriklisini fiyatini gorunce biraz yazik niye bu kadar pahali yapiyorlar alan varcalamayan dedim ama isime yaradi.artik boyle giderde sutum devam ederse ins.calismaya basliyacagim zaman sagip birakacam.tavsiye ederim.

Hadi hayirli olsun gozumuz aydin 4.bebekte geldi lülülüĺü :))))))evt.banada kahve icirdiler yetmedi eve geldik espresso dusun artik.bas agrisi cok oluyor.ama sukur sirt ve bel agrisi cekmedim.bazilarinda o da oluyormus.gaz onemli yurumrn lazim yurursen cikar dediler gecesinde cikarttim ama gelgelim tuvalete afedersin 5.gunde cikabildim ve aglaya aglaya cok zordu.burun icin bana da okyanus suyu verdiler ondan damlatmaya basladim adi tonimer.ayy pess senin su k.pederine de yavvv soylle gerilip gerilip sakkkk diye patlatasim var gorsen :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…