cnm hadı hayırlı olsun bnmde gonlumden 11,11 geciyor aslında cok azcık kaldı 5 gun sonra 2.prensin kucagında olucak Allahın izniyle :))
Duydunmu;hadi gözün aydın cnm. Hayırlısıyla,sağlıkla kucağına al inşallah. Sonunda kavuşuyorsun 2. Prensine...insanda korkuyla karışık heyecan oluyor...benim daha var ama sancılarım oluyor bide bebek karnımdan çıkacak gibi hareketli rahatsızmı oluyor acaba diyorum. Nidilatı ne zaman bırakacaksın cnm. Benimde cuma kontrolum var. Doktor nidilat hakkında bişey demedi bende sabah akşam içiyorum. Bırakırsam normal doğururum diye korkuom. Bebişlerimiz sırayla geliyor ne güzel :)
herkese selam, bizde gittik doktora, doktorum ben 39. haftadan önce hiç sezaryen yapmadım, ayın 19 da alırım dedi. tamam dedim napalım bekliycez. bi de canım çok sıkıldı doktor bebek için 2,970 gr dedi, daha 3 kilo bile olmamış yaaherhalde 3 100 falan doğurucam. çok üzüldüm. 18 kilo aldım, o kadar dikkat ettim. niye böyle oldu ki :85:
kızlar geldim ben :) pazartesi yani 11 kasımda benimkide geliyor.Allahın izniyle.ama sancılanırsan hemen gel alırım dedi gece bile olsa.kız olsaydı hemen bugün alırdım erkekler daha nazlı oluyo dedi.3300 3500 arasıymış.yalnız oğlum çok üzüldü 19 kasım istiyodu aynı gün doğsunlar diye.birde doğum olucağı gün şiir okuycak kuzum yanında olamıycam malesef ama artık biri gider yanına yalnız bırakmazlar oğlumu.pazartesi 12 gibi kucağına alırsın dedi doktorum.nst de sancım az çıkıyo ama kasılmam gözle görülür derecede belli oluyo.sabretsin 5 güncük daha inşallah.
Cnmm daha alacak hic merak etme hatirlamiyormusun benimii ilk 3200du bir hafta sonra 3500 dedi bir dogdu masaallah 4 civari sen farketmesen de cok hizli alacaktir var daha zamanin.hic korkma farzetki 3 kilo dogdu yine bise olmaz sutun geldikce toparlar.bu arada mama verenler bebekletine ya da dogunca benim gibi sutu olmayip mama vermek zorunda kalanlar sakin biberonla vermeyin mamayi almaz yoksa sizi.5 ml siringayla verince anneyi birakmiyor bebek.worldof vermis sanirim biberonu cok pisman olmustu.siz siz olun biberona alistirmayin.
kızlar ben bugün celiine gittim arda keremi canlı canlı gördüm kucağıma aldım maşaallahh kuzuyaöksürüğü devam ediyordu ama iyiydi şükür celiin bide şu ankaraya gidip gelsinler dahada rahatlıcak inşaallahhh
oo canım az kalmış meleğine kavuşmana hadi pazartesiye kavuşuyosun inşallah
Allah kolay doğumlar versin
oğlun çok akıllı maşallah hiç düşünme onu şiir okuyup gelince bir bakmış kardeşi gelmiş
herkese selam, bizde gittik doktora, doktorum ben 39. haftadan önce hiç sezaryen yapmadım, ayın 19 da alırım dedi. tamam dedim napalım bekliycez. bi de canım çok sıkıldı doktor bebek için 2,970 gr dedi, daha 3 kilo bile olmamış yaaherhalde 3 100 falan doğurucam. çok üzüldüm. 18 kilo aldım, o kadar dikkat ettim. niye böyle oldu ki :85:
canım üzülme dicem bende üzülüyorum doktor 200 gr eksik dedi ya 3300 3500 doğar dedi ama şimdi beni görmen lazım akşam sabah sütümü içiyorum düzenli yiyorum inşaallah iyi kilo alırlar canım sıkma canını celiininde dediği gibi alırlar elbet üzülmemek lazım inşaallahh sütlerimiz boll olurherkese selam, bizde gittik doktora, doktorum ben 39. haftadan önce hiç sezaryen yapmadım, ayın 19 da alırım dedi. tamam dedim napalım bekliycez. bi de canım çok sıkıldı doktor bebek için 2,970 gr dedi, daha 3 kilo bile olmamış yaaherhalde 3 100 falan doğurucam. çok üzüldüm. 18 kilo aldım, o kadar dikkat ettim. niye böyle oldu ki :85:
Duygu teyzemiz geldi bize nese verdiiii :))Keske hepimizin bir araya gelip gorusme imkani olsa ne guzel olurdu :))) bizi kafe falan da almazdi yalniz ne komik olur :)
Duygu teyzemiz geldi bize nese verdiiii :))Keske hepimizin bir araya gelip gorusme imkani olsa ne guzel olurdu :))) bizi kafe falan da almazdi yalniz ne komik olur :)
sağol canım.pazar akşamı içicem en son.ben 4 tane içiyorum.aşağı çok baskı kafası aşağıda baya.kasıklarımda ağrı oluyo özellikle gece yatarken sağa sola dönerken.seninle sat larımız aynıydı 16 şubat dimi.bakarsın sanada pazartesi alalım der :)
herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
bide birşey sorucam fl boy oluyoya 7 ile çarpınca çıkan sonuç bebeğin boyumu gerçekten?doğum yapanlar sizin doğru çıktımı boyları bebişlerin?
Benim sat tarihim 17 şubat cnm. Son doğum tarihimde 24 kasım görünüyor. Bendede pozisyon değiştirirken kasıklarımda ağrım oluo. Özellikle sağ tarafıma yatamıyorum. Bakalım cuma ne olucak. Doktorum 15 inden öncealırsak erken olur dedi inşallah dayanır oğlum.
Bi önceki doktorum ultrasondaki haftasına göre doğum gününü söylüyordu şimdiki sat tarihi önemli diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?