mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

vajinal belki ama karından zor canım. ultrason için erken aslında.

meraba kızlar:)
ben bugün öğrendim daha bata 2 gün var ama silik çizgiyi görünce kanda baktırdım 46 çıktı.. dr hamilesin dedi:)
ama kan testini 4gün sonra tekrarlıycam..

4 haftlıktım 1600lerde cıkmıstı degrım..aslımda dusuk olunca tehlıkelı olabılırr...

bu topıkten degılım sorunuzu cevaplıyorum bıdeee sorun yok dımı

sağol gönül ben de çok karşılaşmadım topikte yüksek değerle o yüzden soruyorum anormalmı diye hep. fizyolojık olarak bir sorun yok suanda ama içimde neler oluyor bilmıyoruuuuumm sağol
vajinal belki ama karından zor canım. ultrason için erken aslında.

ewet bende öyle düşünüyorum aslında ama daha fazla bekleyemıycem doktor gel dedi zaten doktora sorularım var bir dünya hiç olmazsa onları konuşuruz.:)

hemen geçer inşallah cnm.. ben sanki istiyorum bu bulantı işini ben çok kiloluyum belki bi kaç kilo veririm de bebişle birlikte çok fazla almam diye

aman haaaaaa. ben oğluma hamile olmadan önce bulantım olsa da kilo almasam dedim. dün gibi hatırlıyorum. sen misin diyen. 7 haftada başladı. gece gündüz demeden kustum. kendi kokumdan bile tiksindim. su içemedim, banyo yapamadım. 24 saat karanlık bi odada yattım. işe gidemedim... doğuma giderken kusuyordum. aman ağzınızdan çıkana dikkatedin kızlar. ben gerçekten de bulantıya sahip ıoldum hem de 13 kilo alıp 12sini doğumda kaybettim. istediğim gerçek oldu ama hamileliğim hasta gibi geçti.

tebrik ederim :13:

ben daha önce yazmıştım ama sana da yazayım canım
-bi kere çalıştığım için çok erken kalkıyorum ve evde kahvaltı yapamıyorum bu yüzden sabah bulantım oluyor zaten çok. evden çıkmadan çubuk kraker, bisküvi tarzı bişeyler yeyip bulantıyı bastırıyorum. okula gider gitmez de kahvaltı yapıyorum.

- az yediğim için çok sık acıkıyorum ve sık sık yiyorum. yanımda mutlaka meyve, çerez, bisküvi tarzı şeyler bulunuyor. çikolata ve süt de olabiliyor

- kendimce çok etkili bişey keşfettim yarım limonu yarım su bardağı suya sıkıp yudum yudum içiyorum. bu gün boyu bulantımı kesiyor. yalnız bunu sabah boş mideye değil. kahvaltıdan sonraki saatler acıkıyoruz ya bulantı başlıyor, işte o zaman içiyorum. yalnız bu kan sulandırıcı bişey. KANAMAYA NEDEN OLABİLİR. RİSKİ OLANLAR İÇMEMELİ.

- bulantı bilekliği aldım ama henüz kimseye hamile olduğumu yaymadığım için takmaya başlamadım. dikkat çekecek ve herkes soracak.

- çilek ve çağla yediğimde de bulantım azalıyor gibi geldi.
bi de bugünlerde freşa vb. elmalı maden suyu çoook iyi geliyor bulantılarıma

bu sitede ve başka sitelerde varcanım gebelik haftası hesaplama. son adet tarihini giriyorsun çıkıyor. yaz gebelik çıkar

esther ben iki gündür grip olma yolundayım hapşryorum ve burnum tıkanıyor açılıyor falan. bende limonlu su içiyorum işyerimde bir daha içmeyeyım bari iki günüdr içiyordum . sağol paylaşımların için teşekkür ederim

aslında çok okuyup araştırmak her zaman faydalı olmuyor. ilk kez duyuyorum kan değeri yüksek olunca kötü gebelik olduunu. ben ikizlerde böyle olduğunu sanıyordum. çok da okuma kötü şeyler. her şeyde bir hayır vardır zaten. doktordan gelince yaz hemen bakalım ne dicek. yüreğiniferah tut. olumlu düşün öyle git.

evet fazla bilmekte bazen kafa karışıklığı yapıyor. rahatım şimdi çok şükür yarın hayırlı haberlerle gelirim inşallah hemen sizinle de paylaşırım sağol desteğin için

rica ederim ne demek. portakal mandalina ye. hoş mevsimi gçiyor ama

kızlar son 5-6 saattir, okuldan eve geldiğimden beri sol kasığımda batmalar oluyor, sol tarafıma yattım olmadı sağ tarafıma yattım olmadı hala kesik kesik batmalar hissediyorum çok endişelendim neden olabilir acaba acile mi gitsem ((

arkadaşlar sizce allah nasip ederse keseyi ne zaman görürüm?
adete iki gün varken testim 46 çıktı bugün.

cnm ben karından keseyi gördüğümde bhcg 4000-5000 arasıydı..sata göre 5+2 idim ama geç ovulasyondan 4+6 göründüm..
ama arkadaşmla kouştum makinenin hassasiyeti de önemliymiş..onun doktoru keseyi de kalpatışını da vajinal görebilmiş..merkezdki makine yetersizmiş sanırım

canım benimde genelde soldan batma oluyor..kendini yordun mu yada hızlı bi hareket yaptınmı..
mesela ben sabah gemiye yetişmek için hızlıca yürüdüm..koşma sayılmazdı..ama durduğum anda bi sancı saplandıki sorma..ani şeylerde oluyo bana da...

cnm benim arkadaşıma da doktoru keseyigörüp tahlilleri yaptırdıktan sonra bıraktırdı..ama benim doktorum ilk sorusu folikini kullanıyosun dimi oldu..bakalım nezaman bıraktıracak..3 aya kadar içilebiliyo sanırım ama kandaki folat değeri de önemli..yüksekse gerek kalmıyo galiba

aramıza hoşgeldin cnmmm..Allah tamamına erdirsinnn

oo tatlımm burada sat 17 şubat bolluğu varr.sen de hoşgeldin..ama senin doğum neden 27 kasım görünüyor..adet aralıkların mı uzundu acaba..
çubuk kraker öneririm cnm..bir arkadaşım da sodayla kesiyor bulantısını..deneyerek bulabilirsin..ama genelde tuzlu bastırır derler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…