Kızlar yarın meleğime kavuşuyorum Allah ın izniyle.hem sevinç hem korku bir arada. Hamile kaldığımda inanamamıştım şimdide kucağıma alacağıma inanamıyorum. Şükürler olsun rabbime bu zamana kadar gelebildik. Bebeğimde iyidir inşallah. Annelik işte bebeğim için endişeleniyorum. Gözümle görmeden rahat edemicem. Kızlar dualarınızı bekliyorum...inşallah tansiyonum tavan yapmazda yarıda uyutmazlar. Bebeğimi ilk ben görmek istiyorum...
Kızlar yarın meleğime kavuşuyorum Allah ın izniyle.hem sevinç hem korku bir arada. Hamile kaldığımda inanamamıştım şimdide kucağıma alacağıma inanamıyorum. Şükürler olsun rabbime bu zamana kadar gelebildik. Bebeğimde iyidir inşallah. Annelik işte bebeğim için endişeleniyorum. Gözümle görmeden rahat edemicem. Kızlar dualarınızı bekliyorum...inşallah tansiyonum tavan yapmazda yarıda uyutmazlar. Bebeğimi ilk ben görmek istiyorum...
Evt aramis da duymadim.yarin sabah cekilecek dediler.insallah sonuclar olumlu olur da biran once cikariz.ardakerem buranin maskotu oldu.agiz yoluyla beslenebilen tek bebek olunca asistan doktorlar alip alip fotograf cektiriyorlar.sekilden sekile sokmuslar minikimi pogaca yediriyor gibi yapmislar yarim pogacayi agzina dogru tutup.kahve fincanini agzina tutup elini ayagini keyif pozisyonuna getirmisler.watsaptan arkadaslarina gonderiyorlar.tabi firsat bu firsat bedava sevdirmek yok bilgi almaya devam etmeye calistim.yok anacim beni rahatlatmaya calisiyorlar ama kesinlikle bilgi vermiyorlar.tek dedikleri butun tetkikler bitecek bir sonuca ulasilacak onuda hocamiz soylicek diyorlar.sizin hocaniza da size de dedim icimden verin kuzumu emzirecem dedim.canım bende rahatladım şükür inşaallahh yüzde 70 nöbet değildir çıkar yarın bizide haberdar et tamam mı ben arıyamıyorum dakikam yok çağlar neşeyi emzirip arıcaktı seni bu günüde atlat inşaallah yarın iyi haberler alıcaksın canını sıkma tamam mı biz hep yanındayız
Evt aramis da duymadim.yarin sabah cekilecek dediler.insallah sonuclar olumlu olur da biran once cikariz.ardakerem buranin maskotu oldu.agiz yoluyla beslenebilen tek bebek olunca asistan doktorlar alip alip fotograf cektiriyorlar.sekilden sekile sokmuslar minikimi pogaca yediriyor gibi yapmislar yarim pogacayi agzina dogru tutup.kahve fincanini agzina tutup elini ayagini keyif pozisyonuna getirmisler.watsaptan arkadaslarina gonderiyorlar.tabi firsat bu firsat bedava sevdirmek yok bilgi almaya devam etmeye calistim.yok anacim beni rahatlatmaya calisiyorlar ama kesinlikle bilgi vermiyorlar.tek dedikleri butun tetkikler bitecek bir sonuca ulasilacak onuda hocamiz soylicek diyorlar.sizin hocaniza da size de dedim icimden verin kuzumu emzirecem dedim.
Evt aramis da duymadim.yarin sabah cekilecek dediler.insallah sonuclar olumlu olur da biran once cikariz.ardakerem buranin maskotu oldu.agiz yoluyla beslenebilen tek bebek olunca asistan doktorlar alip alip fotograf cektiriyorlar.sekilden sekile sokmuslar minikimi pogaca yediriyor gibi yapmislar yarim pogacayi agzina dogru tutup.kahve fincanini agzina tutup elini ayagini keyif pozisyonuna getirmisler.watsaptan arkadaslarina gonderiyorlar.tabi firsat bu firsat bedava sevdirmek yok bilgi almaya devam etmeye calistim.yok anacim beni rahatlatmaya calisiyorlar ama kesinlikle bilgi vermiyorlar.tek dedikleri butun tetkikler bitecek bir sonuca ulasilacak onuda hocamiz soylicek diyorlar.sizin hocaniza da size de dedim icimden verin kuzumu
celincim sonuclar olumlu olucak insallah bir an once cikacaksiniz. hastaneden bebekler guclu olurlar sen sakin olmaya calis arkadasim sutun bol olsun
nasıl sevilmez ki, çook tatlı maşAllah annesii. inşAllah temiz çıkar sonuçlar. güzel haberlerini bekliyoruz canım. duygucum iyi kilo almış kızın maşAllah. goosip şimdiden hayırlı, acısız, agrısız doğumlar diliyorum, Allah yardımcın olsun. benimde 5 gün kaldıı, salı sabahıda ben kavuşcam prensesimeee
kızlar bende bugün iyi hissetmedim kendimi başım çok ağrıyordu doktora gittim kızım iyimiş doktor yine normal görünüyor dedi annem ne zaman gelsin dedim dedi ki sancıların başlayınca ara zaten sen doğurana kadar onlar gelir dedi açılmalar doğum felan derken anca 12 saati bulur annende gelmiş olur dedi ve ben iyce tırstımmgaliba kardeşim önceden gelicek beşiği felan getircek bakalım ayırlıcaz onu nst ye girdim yarında gircem idrar vercem bakalım hayırlısı olsun bu arada hastanedeyken duydunmu msj attı dün çıkmışlar bebekte duydunmuda çok gazlılarmış rezene içiyormuş ev kalabalık olduğu için neti açamıyormuş hepimizi öpüyor haberiniz olsun kızlarrrr...
bugün benim kuzumda ellerini nasıl emiyordu dedim yutacak nerdeyse sıpaabenimkinin kilosuda
canim kilosuda iyi masallah prensesinin benim bebisde gosterse kendini mutlu olucam ama gostermiyor bidik benimde hafta sonu kayinvalidem gelicek annemde dogumdan bir gun once gelir sanirim duygucum idrar tahlilini neden istedi doktorun
canım bak arda keremcik orda iyidir doktor abileri ablaları ilgileniyordur inşaallah bir sorun varsa bile hallolup öyle çkıcaksınız hayırlısıyla canım müsait olunca çağlara dön konuş rahatlarsın hem canımEvt aramis da duymadim.yarin sabah cekilecek dediler.insallah sonuclar olumlu olur da biran once cikariz.ardakerem buranin maskotu oldu.agiz yoluyla beslenebilen tek bebek olunca asistan doktorlar alip alip fotograf cektiriyorlar.sekilden sekile sokmuslar minikimi pogaca yediriyor gibi yapmislar yarim pogacayi agzina dogru tutup.kahve fincanini agzina tutup elini ayagini keyif pozisyonuna getirmisler.watsaptan arkadaslarina gonderiyorlar.tabi firsat bu firsat bedava sevdirmek yok bilgi almaya devam etmeye calistim.yok anacim beni rahatlatmaya calisiyorlar ama kesinlikle bilgi vermiyorlar.tek dedikleri butun tetkikler bitecek bir sonuca ulasilacak onuda hocamiz soylicek diyorlar.sizin hocaniza da size de dedim icimden verin kuzumu emzirecem dedim.
vallahi doktorum bu kilodaysa çatır çatır normal doğum yapacaksın diyornasıl sevilmez ki, çook tatlı maşAllah annesii. inşAllah temiz çıkar sonuçlar. güzel haberlerini bekliyoruz canım. duygucum iyi kilo almış kızın maşAllah. goosip şimdiden hayırlı, acısız, agrısız doğumlar diliyorum, Allah yardımcın olsun. benimde 5 gün kaldıı, salı sabahıda ben kavuşcam prensesimeee
kızlar bende bugün iyi hissetmedim kendimi başım çok ağrıyordu doktora gittim kızım iyimiş doktor yine normal görünüyor dedi annem ne zaman gelsin dedim dedi ki sancıların başlayınca ara zaten sen doğurana kadar onlar gelir dedi açılmalar doğum felan derken anca 12 saati bulur annende gelmiş olur dedi ve ben iyce tırstımmgaliba kardeşim önceden gelicek beşiği felan getircek bakalım ayırlıcaz onu nst ye girdim yarında gircem idrar vercem bakalım hayırlısı olsun bu arada hastanedeyken duydunmu msj attı dün çıkmışlar bebekte duydunmuda çok gazlılarmış rezene içiyormuş ev kalabalık olduğu için neti açamıyormuş hepimizi öpüyor haberiniz olsun kızlarrrr...
bugün benim kuzumda ellerini nasıl emiyordu dedim yutacak nerdeyse sıpaabenimkinin kilosuda
canim kilosuda iyi masallah prensesinin benim bebisde gosterse kendini mutlu olucam ama gostermiyor bidik benimde hafta sonu kayinvalidem gelicek annemde dogumdan bir gun once gelir sanirim duygucum idrar tahlilini neden istedi doktorun
bizimkide artık tipi değişmişti eşim dedi doktora hocam geçenki kızla bu aynı değil diyedoktor dedi artık yer sıkışık olduğu için değişik çıkıyorlar dedi bizimkide elini nasıl emiyordu dedim bu napıyor nerdeyse elini yicekk canım kendımı ıyı hıssetmıyordun nst tansıyon felan bısey cıkmadı yarın hatırlat ıdrar verdırcem kesın dedı tekrar nst ye gır dedı canım belkı ıdrarla ılgılı olabılır halsızlıgım enfeksıyondan felan supelendıyse canım bılçmıyrm yarn yazarım
Uyusanaaaaaa yarın çok ararsın bu uykuluları bak ben zombi gibi oldum
Allah yadımcın olsun en az acıyla sağlıkla kavuşursun yavruna inşallah...
hoşbulduk canım hergün bakıcam artık söz :) doktor bana da yetişirsiniz zaten ilk doğum öyle hemen olmuyor dedi. ama kanama olur veya suyun gelirse sakın buraya gelmeyin hemen en yakın yere gidin dedi. ben de ondan korkuyorum sancı başlarsa önce yetişiriz ama suyum gelirse hemen burdaki devlet hastanesine gidicez artık. bakalım hakkımızda hayırlısı..
Allah kimseyi ne buralara dusursun ne de bunlarsiz biraksin.norolog sonunda konustu benle tabi sorular sordu.diyarbakiri duyunca gozleri dondu.grl bakalim sorular soracam dedi.istedikleri zaman cok iyi konusuyorlar.kim yaptirdi dogumunu bakalim memleketimde diyerek basladi adinda bebekle ilgili sorular soracak adam.niyazi bey dedim meshur benim yasli dede dogumcum.adini duydu cok selamimi ilet babamizdir o bizim o yapmissa iyi yapmistir dedi.cok sukur ameliyatla ilgili sikintim olmadi dedim.akraba evliligini sordu benim vucuduma bakti leke varmi diye esimi sordu bebege bakmisti zaten.taktilar lekeye.bir suru bir suru soru sordu yine dedim hocam o nobet degil sanki korkuyor yaa sizden iyi bilemem ama o hareketleri sanki ben bir cok cocuktan biliyorum.%30nobet %70degil dedi biraz icim rahatladi.ama yarin eeg mutlaka cekilecek dedi.ilk defa duzgun bir aciklama yapani buldum.insallah digerleride boyle ilimli olurda icimi rahatlatirlar.hemsirelerde bana takti.yatacagjmizi bilmedigimden soguk diye bogazli kazak giymistim.dr.hemsirelrre kizdi anneyi giyim konusunda bilgilendirmedinizmi diye.boyle evde besleme olur dedi.once anlamadim.sonradan caktim.burasi hastane boyle besleme evde olur dedi hemsirelere.icim sogudu azari yiyince onlar.hani bogszli oldugu icin kazagim kazagimi kaldirarak emzirmicekmisim dugmeli yada fermuarli olacakmis yada onluk vereceklermis.bu sefer bana sardilar rahat bise giyseydin ya diye be bileyim yatacagimizi kontrole geldik yatirdilar dedim.onluk verdiler sonra emzirme atletinin ustune giydim oh be dedim ne rahatmis.iyi etti adam hemsirelere.burunlari bir karis havada hepsinin.worldof cok hakliymis hastane ve hemsireler konusunda.cok iyi anladim onu.
Canım 1,5-2 saat uyumuşum..saat 5 ten sonra yemek yasak diye yemeğimi yedim ama şimdi uyuyamıyorum heyecandan.dua edin ne olur ameliyata müdahale etmeyeyim. Dün eşim tırnaklarımı falan kesti herseferinde etimi kesicem diye çığlık attım :) ameliyatı düşünemiyorum. Hakkımda hayırlısı olsun inşallah
canım tekrar gözünaydın prensesin fotosunu bekliyoruz ona göredurumun nasıl ağrın sancın varmı
Evt aramis da duymadim.yarin sabah cekilecek dediler.insallah sonuclar olumlu olur da biran once cikariz.ardakerem buranin maskotu oldu.agiz yoluyla beslenebilen tek bebek olunca asistan doktorlar alip alip fotograf cektiriyorlar.sekilden sekile sokmuslar minikimi pogaca yediriyor gibi yapmislar yarim pogacayi agzina dogru tutup.kahve fincanini agzina tutup elini ayagini keyif pozisyonuna getirmisler.watsaptan arkadaslarina gonderiyorlar.tabi firsat bu firsat bedava sevdirmek yok bilgi almaya devam etmeye calistim.yok anacim beni rahatlatmaya calisiyorlar ama kesinlikle bilgi vermiyorlar.tek dedikleri butun tetkikler bitecek bir sonuca ulasilacak onuda hocamiz soylicek diyorlar.sizin hocaniza da size de dedim icimden verin kuzumu emzirecem dedim.
Yogun bakimin icindeki camli odadan anne ve bebegin birlikte kalabildigi daha normal ama yine yogun bakimin icindeki odalardan birine ciktik sukur.artik camdan izlemek zorunda kalmicam minikimi.emzirmeye calisiyorum.yine yetmiyor ama olsun.mama hazirliyorlar ebeler.dolaplardan alip isitip kullaniyorum yetmedigi zaman.az once yeni dogan hocasi geldi.asistanlar eeg cekilecek bebege diye hocaya bilgi verdi.kim istedi bu eegyi dedi.bahattin dr. Dediler ya daha dunku dr. Ne bilir Gibisinden hareket yapti.her sicrama nobet olurmu.hepimize eeg ceksek herbirimizin kafasi catlak cikar dedi.ben gerek gormuyorum bu eli bosluga dustugundeki sicrama bu ya dedi.tabi benim cenem durmaz evet hocam ben de korku diyorum nobette ritmik kasilma olmuyormuydu dedim.sen biraz dolas biz cikinca gel bakalim annesi dedi.yine gonderdiler.cenemi tutaydim.yine anlamazdim terimlerden ama en azindan dinlerdim.ne yapalim bunada sukur.en azindan yanimda duruyor.artik bugun karar verilir sanirim cekilip cekilmicene.sanirim bugunde burdayiz.sacim basim her yerim kirlendi gunlerdir. islak mendille ne kadar vucut temizligi oluyorsa o kadar yapmaya calisiyoz.allah kimseyi buralara muhtac birakmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?