- 6 Mart 2013
- 750
- 72
- 118
yok canım devlet hastanesi çok yakın 10 dakika sürmüyor arabayla. ambulans gelene kadar 10 kere yetişiriz. sadece devlet hastanesinde doğum yapmak istemiyorum hani yanına kimseyi almıyorlar, daha ilgisiz oluyolar falan o yüzden yani. özel de yok burda malesefcanım devlet hastanesine gidersen ambulansla sevkedebilirler belki sorarsın
bu arada hoşgeldin
canım geçmiş olsun gögüslerimede hiçbişey sürmüyordum zeytinyağı sürmeye başlayım ucunada iyi geliyormuş hem sütün yetiyormu canım ne güzel emziriyorsun darısı bizecnm saol agrılarım var malesef oturup kalkerken hamileyken sırtustu yatamıyodum simdi yanlara yatmak cok zor :)) goguslerım catladı mahvoldum emzrirken aglıcamm etkilenmesin diye tutuorum kendimisiz simdiden krem surmeye baslayın
canım bak bazı doktorlar insanı çıldırtır belkide dünki doktor daha ılımlı yaklaşıp konuşsaydı bu kadar stres olmazdın bak bu doktor iyimiş bizede haber ver tamm mıYogun bakimin icindeki camli odadan anne ve bebegin birlikte kalabildigi daha normal ama yine yogun bakimin icindeki odalardan birine ciktik sukur.artik camdan izlemek zorunda kalmicam minikimi.emzirmeye calisiyorum.yine yetmiyor ama olsun.mama hazirliyorlar ebeler.dolaplardan alip isitip kullaniyorum yetmedigi zaman.az once yeni dogan hocasi geldi.asistanlar eeg cekilecek bebege diye hocaya bilgi verdi.kim istedi bu eegyi dedi.bahattin dr. Dediler ya daha dunku dr. Ne bilir Gibisinden hareket yapti.her sicrama nobet olurmu.hepimize eeg ceksek herbirimizin kafasi catlak cikar dedi.ben gerek gormuyorum bu eli bosluga dustugundeki sicrama bu ya dedi.tabi benim cenem durmaz evet hocam ben de korku diyorum nobette ritmik kasilma olmuyormuydu dedim.sen biraz dolas biz cikinca gel bakalim annesi dedi.yine gonderdiler.cenemi tutaydim.yine anlamazdim terimlerden ama en azindan dinlerdim.ne yapalim bunada sukur.en azindan yanimda duruyor.artik bugun karar verilir sanirim cekilip cekilmicene.sanirim bugunde burdayiz.sacim basim her yerim kirlendi gunlerdir. islak mendille ne kadar vucut temizligi oluyorsa o kadar yapmaya calisiyoz.allah kimseyi buralara muhtac birakmasin.
ayy ne guzel bakalim bende gun verebilecekmiyim arkadasim simdiden hayirli olsun mevlam saglikla kucagina versin kizlar dua edelim birbirimize
dün gittim acile sancılardan dolayı sancılar 80i buldu ama doktor doğum sancıları değil istemiyosan yatmana gerek yok dedi bende yatmadım iyice sıklaşsın sancılar yada suyum gelsin artık öyle gidicem bu gidişle artık yoksa gelmicek bu çocuk inatçı olcak galiba
Kızlar paşam dünyaya geldi çok şükür. Darısı sizin başınıza. Biraz balgam çıkartıyor ve daha meme alamıoz. Biraz ağrım var. İnşallah kısa sürer
Ya dogum yapanlar nolur yardimci olun bana.sizinde bebekleriniz uykudan uyanirken sicrayarak uyanma yada ic gecirerek birden 2 elini havaya kaldirma hareketi yapmiyormu korkuyor gibi.bugun cocuk norologu geldi ayni hareketi onun yanindada yapti cunku uyuyordu dr uyandirdi.sonra dr.bu nobet geciriyor eeg istiyorum dedi sanirim kafasina bise takip film gibi bisey cekecekler.yani iyiki bir tuberoskleroz diye atak gecirten rahatsizliktan suphelendiler illa var mi diyecekler napacaklar.bana kafayi yedirtecek bunlar.ne nobeti sicriyor sadece sizde de boyle olmuyormu kizlar.sordugum zaman ya bise soylemiyorlar yada cik disari deyip gonderiyorlar nasil bir muayene yapiyorlarsa cocuk catlayacak derece de agliyor. nasil bise anlamadim. sen panik yapma burasi hacettepe burda herseye bakilir diyor bir taneside.asistan doktorlarin pesinde kosar oldum hocaniz ne dedi diye.yaa bilmek hakkim diyorum.hala burda bir suru insan yatiyor neden herseyi bu kadar merak ediyorsun diyorlar.
Kızlar paşam dünyaya geldi çok şükür. Darısı sizin başınıza. Biraz balgam çıkartıyor ve daha meme alamıoz. Biraz ağrım var. İnşallah kısa sürer
slm kızlar gecmişlere biraz baktım tam okuyamadım tbrk edenlere tesekkur ederim darsıı bekleyenlerin basına biz kızımla iyiyiz cok sukur bugun eve cıktık hersey pozitif :)))
Kızlar bebeğimin gırtlaktaki kıkırdağı tam gelişmemiş hırıl hırıl sesler çıkartıyor. Birde balgamı çok yoğun ağzından burnundan balgam gelio. 2 kez mosmor oldu nefessiz kaldı. Şimdi aldılar bebeğimi yoğun bakımda aspire etçeklermiş. Herhalde balgamı temizleyecekler celinn evlat bambaşkaymış. İçim yanıo,inşallah düzelir
canım hadi bakalım sıradaki sensin yani ne güzel pazarteside seninle doğurcaz desene canımkızlar doktora gittik 3100 gr. olmuş. pazartesi öğleden sonra sezeyana giriyorum.hayırlısı bakalım,bebeişime az kaldı.ayyyy çok heyecanlıyım...
ceelinciğim kolay gelsin , Allah sabır versin. ayrıntılardan bizi haberdar et.
Kızlar bebeğimin gırtlaktaki kıkırdağı tam gelişmemiş hırıl hırıl sesler çıkartıyor. Birde balgamı çok yoğun ağzından burnundan balgam gelio. 2 kez mosmor oldu nefessiz kaldı. Şimdi aldılar bebeğimi yoğun bakımda aspire etçeklermiş. Herhalde balgamı temizleyecekler celinn evlat bambaşkaymış. İçim yanıo,inşallah düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?