mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Ya ben tekrar doğum yapmak istiyorum o an çoküseldiiii

Valla gitsem Neşeyi 3 günlüğüne içime geri koysalar ben de bi uyusam

Ayni duygulari paylasiyoruz :) ekmek elden su goldendi icerde mamasini orda yiyor uykusu gelince orda uyuyor cisini bile oraya yapiyordu ne zahmetsizdi dimi :) canlari sagolsun elbet bizim de uyuyacagimiz gunler gelecek

Kizlar gogusleri aciyan var mi emzirmekten ya ben mahvoluyorum emzirecegim zaman tek memeyi alinca bi de hep o hep o ucu kalkti gogsumun bi garip oldu cok canim yaniyor yaa lansinohun kremini aldim kullaniyrm da baska tavsiyesi olan var mi oglum acikmaya baslayinca bi stres sariyor beni sormayin

canım gözün aydın ham de geçmiş olsun
umarım basit bişeydir çabuk geçer içini ferah tut

canım hoşgeldin tekrardan gözün aydın alır kilo üzülme sen tecrübelisin çabuk alışırsın

Cok tesekuurler dusunmen yeter ama ne bir kimseyi aliyorlar iceri ne beni gonderiyorlar.o yuzden cikamiyorum.su satisi icin bile kapinin onune kantinci geliyor hemen ordan biseler aliyoruz.birak binayi yogun bakim servisinden bile cikis yok.3 gundur hastane calisanlarinin eylemi var isten cikarilmislar digerleri de onlara destek eylemi yapiliyor.bebeklerin mamalari dun 12de geldi de kullanabildik.durmuyor dedim ne zaman geldcek mama.emzirecen dediler.sut gelmiyor emmekten bir hal oldu dedim.emzirecen yapacak bise yok dediler.dun 12ye kadar mahvolduk.cikabilsem kizkardesimin evinde kaliyoruz yabanci degil eside esimin kardesi zaten ama simdilik cikis yok.dr.lar karar verecekti bakalim eeg icin.ben aslinda cekilmesinin taraftariyim.cunku 3 ay sonraya gun veriyorlarmis hastanede yatmayip normal cekilirsen.cekilsin gerekiyorsa sonuc olsun yolumuz belli olsun ne yapacagimiz.d.bakirda cocuk norologu yok cunku istem de yapamaz.hazir gelmisken keske cekilse diyorum tabi tehlikesi yoksa yasi acisindan.bakalim ne dicekler.

maşaallahh keremciğe lohusa serbetini nasıl yaptınız annemler hemen gelmicek ya ben yapayım blunsun dolapta tarif verinde tamm kısa zamanda fotoları bekliyoruz erencik yakışıklı keremcikte çook yakışıklı olcak annesi[/QUOTE]

canım ben izlemiştim videosunu süt artırır diyordu

dur bakimm bulabilcemmi

ahada buldum Kanaltürk - Tatlı Sürprizler 1.Kısım (Şeker Kurabiye-Lohusa Şerbeti) - YouTube 2. ve 3. partları da var bakarsın

afiyet şifa bol süt olsun şimdiden

hem bu bölüm yenidoğan bebekler için sen marifetli kızsın yaparsın burdan bişeyler yada fikir olur

Son düzenleme:

bir karar versinler artık bebeğini düşündüğün için suçlumu oluyorsun bir de eşine şikayet etmişler
ne denir ki bunlara Allah sabır versin canım bizleri haberdar et durumlardan

Benim de acıyı şöyle yapıyorum her emzirmeden sonra mutlaka o kremi sürüyorum bi de bi saat çıplak emziriyosam bi dahakine silikonla emziriyorum. Tekini çıplak tekini silikonl yani değişiklik. Böyle biraz daha acısı diniyor.

Eegye karar verilmis gidecez kizlar.insallah sonucu hayirli olur.kalbim gumluyor resmen.besle uyut senin kucaginda cekilecek dediler.ayy allahim insallah hakkimizda ne hayirliysa o olsun.

Ben de oyle yapiyordum da eli ayagi durmuyor ki pasamin silikonu dusuruveriyor gogsumden ici de sut doluyor akip gidiyor sutler sakiz gibi cigniyor gogsumun ucunu :)

Eegye karar verilmis gidecez kizlar.insallah sonucu hayirli olur.kalbim gumluyor resmen.besle uyut senin kucaginda cekilecek dediler.ayy allahim insallah hakkimizda ne hayirliysa o olsun.

en azından aklında kalmamış olur hakkınızda hayırlısı olsun

kızlar dün gece yalancı sancılar beni yoklaya yoklaya bi hal oldu tabi ben bu şekildeyim sakın gelme kızım bugün olmaz diye dualar ettim Allahım bugün olmasın diye çünkü ağdaya gitmemiştim henüzzz sabah eşimi gönderir göndermez kendimi kuaföre attım kızlar ama inanılmaz canım acıdı sanki ilk defa yaptırır gibi bacaklarım kollarımda aynı şekilde çok acıdılar neyse şimdi diyorum istersen gelebilirsin prenses ben hazırım diye atar yapıyorum kızıma ama çok korktum vallahi doğum sancısı olursa naparım diye. bugün ev işleri yapayım diyorum bi yanımda hiç istemiyor bari beyazları atıveriyim makinaya bu arada lohusa şerbetine lohusa şekeri kullanın gıda boyası kullanmayın yazıyordu bi yerde aktarlarda bulunuyormuş istanbulda mısır çarsısında bulunuyormuşta biz istanbulda değiliz bakalım bulacakmııym ona göre yapacağım bende. celinncim canım benim karar verilmiş çekilcekmiş hayırlısı olsun sonuç hemen çıkıyormu yoksa bi kaç gün bekleniyormu bizi haberdar et rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallahhh

Oh cekildi sonunda uyuyordu zaten uyanma uyanma diye dua ede ede cektirdim kucagimda.yaklasik yarim saat surdu.kamera var cocugu izleyen islem sirasinda sabit o da.tabicocugun gorunecegi yere ben oturunca gorunmuyor. Arkaya dogru sirt boslukta bebek kucakta yarim saate yakin hareketsiz durdum.koptu sirtim belim ama herseye deger ardakerem icin yeterki ona bise olmasin.bir ara uyanir gibi oldu kipirdatti kafayi.tabi sinyaller karisti ekranda gorunuyor.sordum sonucu etkilermi diye yokdediler.uyumasaydi ilac verilecekti ilac almasinda uyusun uyanmasin diye bildigim tum dualari okudum sanirsam :)ilkdefa gordum kafasina 20den fazla ucunda metal olan bir kablolar taktilar sir agda gibi yapiskan biseyle yapistirdilar kafasina alnina hepsini.islem sonunda ceken kisiye dedim sonuc ney sizce az cok bilirsiniz nolur soyleyin.yine herzamanki gibi dr.soylicektir dedi.yine tutamadim kendimi basladim gozyasi dokmeye geldigimden beri kimsebise soylemiyor yalvariririm nolur en ufak bise soyleyin.sehir disindan geldik gunlerdir mahvolduk abi seninde cocugun yokmugunlerdir eegyi bekliyoz nolur dedim.bir asistanla esliginde geldigimizden ceken kisi bise soylicek asistana bakiyor.o asistanda minikimi cok seviyordu alip alip sevmeye goturuyordu.adam sanirim asistan bu sefer bise demeyince soyledi.acidi galiba halime insanmis demekki.yine dr. Yorumlar ama bise yok gibi gorunuyor dedi.adama nasil dua ettim bir gorseniz.ins.dr.bakacak bu ceken kisi olumlu konustu allahim insallah iyi cikacak.

oh canım maşallah bişeyciği yok kuzunun helal olsun adama da sonunda biri bişey demiş
yarın mı göstereceksiniz doktora hadi güzel uyu bu gece yarın herşey biter inşallah

kizlar eeg sonucu cikti dr.a bilgi verilmis.ne nobeti halt etmisler.nobet falan gecirmemis minik kusum :))) cıkısımızı yaptilar.anca fırsat bulabildim girmeye sarhos gibiydim.bir ılık dus aldim kendime geldim.allahim bir daha oyle yerlere dusurmesin.hic bir bebegi de.cok zor gunlerdi.endise korku telas merak uzuntu hepsi birarada sonunda bitti.gelgelelim dr.larin dediklerine.sonunda bülbül gibi şakıdilar.eegniz temiz nobet degilmis.ama olmicagi anlamina gelmiyor cunku kalpteki kitleler beraberinde %90turberskleroz denilen nobet gecirten hastaligi getiriyor.o yuzden hareketlerini mutlaka gozlemleyip kontrol edeceksin.kafa ultrasonu cekildi normal cikti.ciger filmi temiz.kalpteki kitlelerde hocamizin anlattigi gibi buyurse giris cikis yollarini tikarsa ameliyat tikamazsa sıkı takibe devam.1 ay sonra tekrar gelecez norolojik acidan tekrar bakacaklarmis.1ay sonra geldigimizde tekrar kalbede kontrol olacaz diyarbakirda da eski kontrollerimiz devam edecekmis.morartacak derecede aglamamasina dikkat edilecekmis.zaten gozumden sakiniyom ih dese kosuyorum yanina kesinlikle o olmicaktir.yani beyin rahatsizligina dair bise bulamadilar israrla arastirmalarina ragmen sukur.demekki yok oyle bise diyorum ben artik.o kadar tahlil tektikten bise cikardi olsaydi.kalp profesorune de esim ulasmaya calisti donecem ben size dedi hala donmedi kalp emari icin konsey ne karar verdi bir tek onu ogrenemedik.onu da ogrenince isler bitecek.onda da zaten ya suan tehlikeli sonra cekecez ya da simdi cekecez dicekler.allahima sukur ki ciktik artik minik yavrum daha bugun 17 gunluk cekmedigi eziyet kalmadi.allahim butun bebeklere sifasini versin insallah.kimse evladiyla imtahan olmasin gercekten cok zormus.bana destekleriniz icin hepinize tesekkurler.kimseyle paylasamadiklarimi sizle paylastim dert ortagim oldunuz.minnettarim herkese.hepiniz hakkinizi helal edin.dinlediniz yorumladiniz destek oldunuz.cok cok teselkurler hepinize.

Şuan nasıl sevindim anlatamam Allah hepimizin yavrularınıkorusun çokgeçmiş olsun

canımmmmmmmmmm gozun aydınn kurtuldun hastane koselerdınden sukur olsun kalp fılmı ne zaman derlerkı acaba oda temız cıkacak bak gor ben doğurmadan gelin artıkta arda keremi göreyim kaynanalık yapayım

kizlar dun gece sancirlarim basladi sabahda devam etti esimi cagirdim hastaneye gittik nst muayene derken telasli bir gun gecirdim doktorum alabiliriz evet sancilarin baslamis dedi biraz daha bekleme karari aldik su an evde dinleniyorum heralde bebisim cikmak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…