Ya ben tekrar doğum yapmak istiyorum o an çoküseldiiii
Valla gitsem Neşeyi 3 günlüğüne içime geri koysalar ben de bi uyusam
Kızlar bebeğimin gırtlaktaki kıkırdağı tam gelişmemiş hırıl hırıl sesler çıkartıyor. Birde balgamı çok yoğun ağzından burnundan balgam gelio. 2 kez mosmor oldu nefessiz kaldı. Şimdi aldılar bebeğimi yoğun bakımda aspire etçeklermiş. Herhalde balgamı temizleyecekler celinn evlat bambaşkaymış. İçim yanıo,inşallah düzelir
kızlar merhaba biliyorum uzun bir ara oldu ama ilk kez açabildim bilgisayarı.bu akşam kimse yokken açabildim.ev hiç boş kalmadı.kayınvaldem sağolsun kaç gündür yoruldu yemekler yaptı.bi annem bi o kaldılar bizde.ama kayınvaldem sabah bana dediki 2.diye çok tecrübelisin gece bile kimseye ihtiyacın yok.evet yokta bebek bakımında yok diğer şeyleride benmi yapıyım.yatak odasından çıkamadımki hiç gelen gidenden .telden denedim bağlanamadım.uykusuz yorgun günler başladı tabi.ben çok gazlıyım hastanede 2.gün çıkmadan lağman yaptılar bir kez tuvalate çıktım hala kabızım.doktorum bir ilaç yazdı onu içtim bakalım etki edicekmi.bugün kontrol vardı benim bebiş malesef sarılık oldu değeri 13.5 orta dereceymiş bol bol emzir dedi doktor.ilk doğduğunda 3230 du ertesi gün 3100 dü bugünse 3 kiloya düşmüş.topuk kanı alırken gördüm bugün ve kafayı yedim migrenim tuttu o ne ya öyle kaç kez deldiler.18 inde yine alıcaklarinşallah geçer.sütüm daha dün gelmeye başladı önceden çok daha azdı beslenmeden kaynaklıdır umarm ve hemen geçer.geçmişi şimdi okuycam ama bebiş ağlamazsa tabi.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Celincimmm canim benim okudukca benim icim eziliyor burda sen oralarda ne haldesin kim bilir. Allah kalplerine merhamet versin demekten baska bi sey gelmiyor insanin elinden..devlet hastamelerinin genel durumu bu maalesef sanki zorla ordan burdan toplayip getirmisler o adamlaei silah zoruyla calistiriyorlarmis gibi meslegini hakkiyla yapan ben gormedim gittigim hastanede canim ne ihtiyacin olursa soyle annemde kaliyorm kendi evimde olsam bize gelin diyecegim en azindan bi dus alirsin dinlenir gidersin de allah en kisa zamanda islerinizi halledebilmeyi nasip etsin hayirlisiyla
canım neler neler içiyorum ilacın faydasını görücem inşallah.lohusa şerbeti yaptılar dün tavsiye ederim doğumdan önce yap yada yaptır.babası izin vermiyor nazardan korktuğu için koymadık face .bende beceriksizim o konuda buraya yüklerim bir ara becerebilirsem tabi.inan daha bir kare fotoğrafını çekmedim annem falan bol bol çekiyolar.bilgisayara yükletiyim onları.aynı abisinin bebekliği.eren çok seviyo kardeşini.
Dr.lar bu eeg de bir turlu karar kilamadilar sinir oluyorum.cekilecekse cekilir bu kadar mi zor kararini vermek anestezi verilmiyormus sadece uykuda cekiliyormus.tabi bizimki uyursa.norolog cekilsin diyor yeni dogan hocasi hayir hic bise yok sıcriyor bu sadece cekilmesin diyor.bakalim kimin dedigi dogru cikacak.insallah hocanin dedigi cikar o adamin gozleri tahlil gibi diyorlar herseyi anliyor diyorlar.insallah allahim dedigi gibi bise yoktur.bıktim burdan eve gidip dus almak rahatlamak buranin stresini ustumden atmak istiyorum.islak mendille temizlenmekten biktim.8 kadina 2 tabilot yemek geliyor o da dun aksam kuru fasulyeydi.biz onu yersek ne oluruz.genel yemek yapiyorlar.herkes 2 kasik calacak sanki bu kadar az.anlamadim nasil bir yer.parasi olan disardan aliyor biseler olmayan mecbur yiyor.disardan gelende sınırlıymis meger ilk gun kizkardesim sut olsun diye yogurt bulgur pilavi tavuk corbasi yapmis getirmis.hemsire gordu hayirdir piknik mi yapiyosun.boyle dokulecek sacilacak yagli seyler girdirmiyoruz gormeyim dedi.bugun getirdiler yarin kaplari alacaklar dedim ama yok.sutum zaten azdi iyice azalmaya basladi.bu sekilde kuru seylerle biskuvi kek bunlarla beslenirsek gidecek diye korkuyorum.burda yasak olmayan ne var anlamiyorum.benim yanimdaki cocuga igne vuruyorlar dondum baktim sadece benimki kucagimda gazini cikartiyorum.kendi cocugunla ilgilen onune bak dediler.ya ben burda bir gun patlicam.ya da birinin sacina yapisacam artik.esim gelmis aksam bas asistanla konusmus.babalara arada bilgi veriyorlar almasalarda.esiniz cok tedirgin cok fazla sey ogrenmek istiyor,ogrenmek isterken bizim yanimiza gelip sık sık bebegi yalnız bırakıyor ve cok agliyor en ufak damar yolunda bile.biz onun yaninda ne muayene ne mudahale yapiyoruz o yuzden odadan cikartiyoruz demisler.hic birisinin kalbinde bise kalmamis dayanilmiyor iste hangi anne en basit gorunen topuk kani bile alinirken aglamadi.yavrumdan gunde bes defa topugundan seker olcmek icin kan aliyorlar.patlattiklari damar yolu sayisini hatirlamiyorum.resmini bile cektim parmaklari simsiyah olmustu.nasil vicdan nasil insanlikmis boyle anlamadim ben.allahim bir an once sonuclanir da doneriz artik evimize minikim perisan oldu.
GOSSIP insallah hayirli sonuclar alirsin bebeginle ilgili.cok zor gercekten suan seni en iyi ben anlarim insan dayanamiyor bebegine.keske olmasaydi ama oluyor.insanin ici gidiyor.ama yapacak bise olmuyor.ne sonucu degistirebiliyorsun ne onlarin mudahalesini engelleyebiliyorsun.hepimizin hakkinda hayirlisi ne diyim.bebegine allah saglik versin.hayirli olsun.
Kizlar gogusleri aciyan var mi emzirmekten ya ben mahvoluyorum emzirecegim zaman tek memeyi alinca bi de hep o hep o ucu kalkti gogsumun bi garip oldu cok canim yaniyor yaa lansinohun kremini aldim kullaniyrm da baska tavsiyesi olan var mi oglum acikmaya baslayinca bi stres sariyor beni sormayin
Eegye karar verilmis gidecez kizlar.insallah sonucu hayirli olur.kalbim gumluyor resmen.besle uyut senin kucaginda cekilecek dediler.ayy allahim insallah hakkimizda ne hayirliysa o olsun.
Eegye karar verilmis gidecez kizlar.insallah sonucu hayirli olur.kalbim gumluyor resmen.besle uyut senin kucaginda cekilecek dediler.ayy allahim insallah hakkimizda ne hayirliysa o olsun.
Benim de acıyı şöyle yapıyorum her emzirmeden sonra mutlaka o kremi sürüyorum bi de bi saat çıplak emziriyosam bi dahakine silikonla emziriyorum. Tekini çıplak tekini silikonl yani değişiklik. Böyle biraz daha acısı diniyor.
Oh cekildi sonunda uyuyordu zaten uyanma uyanma diye dua ede ede cektirdim kucagimda.yaklasik yarim saat surdu.kamera var cocugu izleyen islem sirasinda sabit o da.tabicocugun gorunecegi yere ben oturunca gorunmuyor. Arkaya dogru sirt boslukta bebek kucakta yarim saate yakin hareketsiz durdum.koptu sirtim belim ama herseye deger ardakerem icin yeterki ona bise olmasin.bir ara uyanir gibi oldu kipirdatti kafayi.tabi sinyaller karisti ekranda gorunuyor.sordum sonucu etkilermi diye yokdediler.uyumasaydi ilac verilecekti ilac almasinda uyusun uyanmasin diye bildigim tum dualari okudum sanirsam :)ilkdefa gordum kafasina 20den fazla ucunda metal olan bir kablolar taktilar sir agda gibi yapiskan biseyle yapistirdilar kafasina alnina hepsini.islem sonunda ceken kisiye dedim sonuc ney sizce az cok bilirsiniz nolur soyleyin.yine herzamanki gibi dr.soylicektir dedi.yine tutamadim kendimi basladim gozyasi dokmeye geldigimden beri kimsebise soylemiyor yalvariririm nolur en ufak bise soyleyin.sehir disindan geldik gunlerdir mahvolduk abi seninde cocugun yokmugunlerdir eegyi bekliyoz nolur dedim.bir asistanla esliginde geldigimizden ceken kisi bise soylicek asistana bakiyor.o asistanda minikimi cok seviyordu alip alip sevmeye goturuyordu.adam sanirim asistan bu sefer bise demeyince soyledi.acidi galiba halime insanmis demekki.yine dr. Yorumlar ama bise yok gibi gorunuyor dedi.adama nasil dua ettim bir gorseniz.ins.dr.bakacak bu ceken kisi olumlu konustu allahim insallah iyi cikacak.
kizlar eeg sonucu cikti dr.a bilgi verilmis.ne nobeti halt etmisler.nobet falan gecirmemis minik kusum :))) cıkısımızı yaptilar.anca fırsat bulabildim girmeye sarhos gibiydim.bir ılık dus aldim kendime geldim.allahim bir daha oyle yerlere dusurmesin.hic bir bebegi de.cok zor gunlerdi.endise korku telas merak uzuntu hepsi birarada sonunda bitti.gelgelelim dr.larin dediklerine.sonunda bülbül gibi şakıdilar.eegniz temiz nobet degilmis.ama olmicagi anlamina gelmiyor cunku kalpteki kitleler beraberinde %90turberskleroz denilen nobet gecirten hastaligi getiriyor.o yuzden hareketlerini mutlaka gozlemleyip kontrol edeceksin.kafa ultrasonu cekildi normal cikti.ciger filmi temiz.kalpteki kitlelerde hocamizin anlattigi gibi buyurse giris cikis yollarini tikarsa ameliyat tikamazsa sıkı takibe devam.1 ay sonra tekrar gelecez norolojik acidan tekrar bakacaklarmis.1ay sonra geldigimizde tekrar kalbede kontrol olacaz diyarbakirda da eski kontrollerimiz devam edecekmis.morartacak derecede aglamamasina dikkat edilecekmis.zaten gozumden sakiniyom ih dese kosuyorum yanina kesinlikle o olmicaktir.yani beyin rahatsizligina dair bise bulamadilar israrla arastirmalarina ragmen sukur.demekki yok oyle bise diyorum ben artik.o kadar tahlil tektikten bise cikardi olsaydi.kalp profesorune de esim ulasmaya calisti donecem ben size dedi hala donmedi kalp emari icin konsey ne karar verdi bir tek onu ogrenemedik.onu da ogrenince isler bitecek.onda da zaten ya suan tehlikeli sonra cekecez ya da simdi cekecez dicekler.allahima sukur ki ciktik artik minik yavrum daha bugun 17 gunluk cekmedigi eziyet kalmadi.allahim butun bebeklere sifasini versin insallah.kimse evladiyla imtahan olmasin gercekten cok zormus.bana destekleriniz icin hepinize tesekkurler.kimseyle paylasamadiklarimi sizle paylastim dert ortagim oldunuz.minnettarim herkese.hepiniz hakkinizi helal edin.dinlediniz yorumladiniz destek oldunuz.cok cok teselkurler hepinize.
canımmmmmmmmmm gozun aydınn kurtuldun hastane koselerdınden sukur olsun kalp fılmı ne zaman derlerkı acaba oda temız cıkacak bak gor ben doğurmadan gelin artıkta arda keremi göreyim kaynanalık yapayımkizlar eeg sonucu cikti dr.a bilgi verilmis.ne nobeti halt etmisler.nobet falan gecirmemis minik kusum :))) cıkısımızı yaptilar.anca fırsat bulabildim girmeye sarhos gibiydim.bir ılık dus aldim kendime geldim.allahim bir daha oyle yerlere dusurmesin.hic bir bebegi de.cok zor gunlerdi.endise korku telas merak uzuntu hepsi birarada sonunda bitti.gelgelelim dr.larin dediklerine.sonunda bülbül gibi şakıdilar.eegniz temiz nobet degilmis.ama olmicagi anlamina gelmiyor cunku kalpteki kitleler beraberinde %90turberskleroz denilen nobet gecirten hastaligi getiriyor.o yuzden hareketlerini mutlaka gozlemleyip kontrol edeceksin.kafa ultrasonu cekildi normal cikti.ciger filmi temiz.kalpteki kitlelerde hocamizin anlattigi gibi buyurse giris cikis yollarini tikarsa ameliyat tikamazsa sıkı takibe devam.1 ay sonra tekrar gelecez norolojik acidan tekrar bakacaklarmis.1ay sonra geldigimizde tekrar kalbede kontrol olacaz diyarbakirda da eski kontrollerimiz devam edecekmis.morartacak derecede aglamamasina dikkat edilecekmis.zaten gozumden sakiniyom ih dese kosuyorum yanina kesinlikle o olmicaktir.yani beyin rahatsizligina dair bise bulamadilar israrla arastirmalarina ragmen sukur.demekki yok oyle bise diyorum ben artik.o kadar tahlil tektikten bise cikardi olsaydi.kalp profesorune de esim ulasmaya calisti donecem ben size dedi hala donmedi kalp emari icin konsey ne karar verdi bir tek onu ogrenemedik.onu da ogrenince isler bitecek.onda da zaten ya suan tehlikeli sonra cekecez ya da simdi cekecez dicekler.allahima sukur ki ciktik artik minik yavrum daha bugun 17 gunluk cekmedigi eziyet kalmadi.allahim butun bebeklere sifasini versin insallah.kimse evladiyla imtahan olmasin gercekten cok zormus.bana destekleriniz icin hepinize tesekkurler.kimseyle paylasamadiklarimi sizle paylastim dert ortagim oldunuz.minnettarim herkese.hepiniz hakkinizi helal edin.dinlediniz yorumladiniz destek oldunuz.cok cok teselkurler hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?