mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
canımmmmmmmmmm gozun aydınn kurtuldun hastane koselerdınden sukur olsun kalp fılmı ne zaman derlerkı acaba oda temız cıkacak bak gor ben doğurmadan gelin artıkta arda keremi göreyim kaynanalık yapayım

Kalp emarinda kitlelerin yapisi incelenecek suan icin zaten kitlelere mudahale yok boyle kalirsa sikinti yok buyurse alinacak insallah buyumezde bir sıkınti cikarmaz minike.hala aramadi dr. Biz sekretetini aradik muayenehanesini suan muayenede doner size isi bitince dedi sekreteri ama bu saatten sonra donmez sanirim yarin arariz.biran once gelmek istiyorum ama kizkardesimi cok ozledim onunla doya doya oturamadim 2gun hafta sonu izinli zaten biraz onunla zaman gecireyim de pazartesinden sonra geliriz insallah.iznimizin bitmemesi lazim benim icin sıkınti yok da esim onemli.bir ay sonra tekrar burdayiz.olsun isterse her ay cagirsin geliriz artik ne yapacaz.koca diyarbakirda bir tane cocuk norologu yok ya yuhh dedimm.artik buraya norologa gelecez kalbede gelir doneriz.ayy allahim mucize gibi ya inanamiyorum ciktigimiza saatler oncesinde ordaydik.ben gelmeden dogurma :)))sen oyle diyordun ya ben tutamadim sen tut bari ben gelmeden dogurma :))) gor bakalim damadini degismismi bir kaynanalik yap pehlivan hastaneden cikti yirtti gozune girer artik esilamizin :))))

Bugun bir taraftan gogsumdeki sutu sıkıyorum arda kereme tutturmaya calisiyom bir taraftan gulme krizine girdim :))))) bilin bakalim aklima ne geldi?
HOCAM SÜTÜN GELDİ Mİ? :))))))hatirlayanlar anladi :)))

ayy bı bebek daha gelıyorrrrrrrrrrr hadı hayırlısı olsun bakalım

tamm dogurmuyorum daha :) dogurmazsam esımle gelıcez damadımızı gormeye ona gore :) gozun aydın olsun canımmmmm

Bugun bir taraftan gogsumdeki sutu sıkıyorum arda kereme tutturmaya calisiyom bir taraftan gulme krizine girdim :))))) bilin bakalim aklima ne geldi?

ayyy celıınn ınan gulusunu özlemişimmm hahahaha unutulurmu o hocam muhabbeti yaaaaa

tamm dogurmuyorum daha :) dogurmazsam esımle gelıcez damadımızı gormeye ona gore :) gozun aydın olsun canımmmmm

ayyy celıınn ınan gulusunu özlemişimmm hahahaha unutulurmu o hocam muhabbeti yaaaaa

Tamam az sabir dogurma beklerim her zaman.az once bende duygunun bebisini gormeye gideriz olunca.miniki battaniyeye sararim diye dusunuyordum inanki.
sorma gülmeyi ozledim inanki aglamaktan.benki bilirsiniz hic agzi kapanmayan biriyim mahvoldum.bir insani hapse atacagina oraya at inan cezami kesin der.once cok cok kiziyordum hemsirelere niye boyleler diye ben surda 4 5 gune dayanamadim onlar islerini yapiyorlar ama insanda bu kadar acimasiz davranirmi.sanirim onlarda iyice kafayi yemisler ondan yapiyorlar.artik gecti gitti sukur zaman biraz eglenme zamani :)))

Dr.aradi aksam haber bekliyorduk.hafta ici toplanan konseyin karari 2 radyolog ve 2 kardiolog ortak dusuncesi gunu itibariyle keremcigin vucudunun anesteziye uygun olmamasi sonucu birkac ay ileriye atilmasi olmus.suan icin kalp emarinin cekilmesini acil gerektiren bir durum yokmus.takip oldukca belli olacakmis.hakkimizda ne hayirli uygunsa rabbimden onu dilerim sadece.

Kızlar dün sezeryanla çok şükür bebişimiz dünyaya geldi, çok mutluyum, şimdiden meme ayırıyor çok zilli bir kızım var:) çok güzel ona doyamıyorum :) darısı bekleyenlere kolay doğumlar diliyorum

masalllah canim hayirli olsun doyulurmu mis mis saril kokla bebeginibakalim sirada hangimiz variz

işte günün en güzel haberiii nasıl mutlu ettin beni anlatamam. Allah bi daha böyle sancılı bi süreç yaşatmasın inşAllah. ne demek canım ya, burda hepimiz çok şey paylaştık. yeter ki sonu böyle güzel olsun. çok öp arda keremimizi

gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün. prensesler çoğalıyo

Canim gozun aydin hayirli olsun hosgelmis minik kizin :)

Allahima binlerce sukur hem guzel haber sizlere verdim hem ben aldim.ins.bir daha boyle seyler yasamak zorunda ne ben kalirim ne bir baskasi.her an kokluyom opuyom gidigindan teyzelerin sizin icinde :)allah dogum yapmayanlari da kurtarsin insallah.

çok şükür Allahıma bitti işte

hatırlamaz olur muyum diyarbakıra gidince o hademeyi bul " sütüm geldi " de
hep böyle gül inşallah

gözün aydın kavuştun prensesine Allah analı babalı büyütsün inşallah

canım bu sınavdı senin için bak yavaş yavaş atlatıyorsun şükürler olsun artık gelmeni bekliyoruz ona göre tabii gelinini görmeye geliceksin

ohh ne güzel bi sonraki gidişinizde halledersiniz o zaman bi ay sonra hayırlısı olsun canımmmm
amann allahımm kız senin günün bellimiydiki cuma günü rendevusu dolumuydu yahuu hatırlamıyorum allah analı babalı büyütsün prensesin adı ne oldu ayy ne güzell canım gözün aydınn olsunnn sık sık haber ver bize evet goossip senin kuzun nasıl oldu haber ver bize.. sıradakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kimmmmmmmmmmmmmmm?

canım günlükte paşam ve benim için yazdıklarını okudum paşamın iyi olduğuna çok sevindim Allah birbiririne bağışladı onları.Haber alırsan bizi habersiz bırakma.
Evet bende hamileyim galiba buğün ikinci çizgiyi kopkoyu gördüm :)Salı günü doktora gideceğim.
Senin de çok az kalmış Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.
Senin de iyi haberini bekliyoruz en kısa zamanda.

canım çok sevindim iyi haberlerinize önce dünküleri okuyordum sonra en son yazını gördüm çok mutlu oldum bundan sonra güzel sağlıklı günler sizinle olsun.aklım hep sizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…