Canim bende kusma falan olmadi da belimde agrilar cogalmisti zaten erkekte belden kizda kasiktan geliyor sancilar bende pek bi belirti yoktu dogum oncesi tek ishal olmustum her sey normaldi hatta esimle aksam yemege gittik ordan kayinvalidemlere gectik tik yoktu yani 1de eve gelince gece salonun ortasinda ayaktayken suyum bosaliverdi :))) gerci ben altima yapiyorum heralde dedim ilk :)) malum bu konuda vukuatliyim. Ama su cis gibi degilmis kaygan hafif sumuksu bi seymis canjmm artik gelebilir kizcen zaten her an bekliyoruz ya her sey olabilir heyecanla bekliyoruz :)
Kkizzzzlllaaarrrrrrr biz dogdukkk :))) dun sabah 9u 9gece doqum yaptim ama gelin bide bana sorun nasil yaptm smdi hala hastanedeyim anca firsatbuldum eve gittiqimde aciklayici bi sekilde tum detaylarini veririm smdilikbunlari yazabiliyorum biziyiyiz efemle beni caqariyo gitmem lazim :))
Kkizzzzlllaaarrrrrrr biz dogdukkk :))) dun sabah 9u 9gece doqum yaptim ama gelin bide bana sorun nasil yaptm smdi hala hastanedeyim anca firsatbuldum eve gittiqimde aciklayici bi sekilde tum detaylarini veririm smdilikbunlari yazabiliyorum biziyiyiz efemle beni caqariyo gitmem lazim :))
hayırlı olsunnn canımmm hoş gelmişşş bebişinnnn nazarlar değmesinnn... 2. normal yapan bayansınnn darısı benle duyguya inşallahhh bir bir doğuyorr miniklerrr birçokk yiğenimm oldu
canım yaa normal doğurdun sandım öyle yazınca olsun rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin benimde normal görünüyor ama bilemeyiz doğum anında neler olur hayırlısı olsun kolay doğumlar olsun inşaallah.. her acıya değdi dimi allahım bağışlaşın.Ahhh ahh nerde o gunler o kadar sanci cektim acilmam da oldu ama bebek asagiya inmediqi icin 15 saatin sonunda beni sezaryana aldilar malesef oyle oldu ama bunda da vardr bi hayir allahim herseyin hayirlisini versin insallah ama cok guzel bi duygu onun kokusu emzirebilmek ozellikle acisabile :))
Canimm iyi ki gelmis hosgelmis minik oglun cok cok guzel butun fotolar cok guzel ani olmus sizin icin guya ben de kirmizi kurdela almistim makyaj cxantami hazirlamistim da dogumdan cikinca gozum gormedi bi seyi :)
Canim fotograflarina bakarken gözyaslarimi tutamadim.. Allah sizi nazarlardan saklasin. Ömür boyu hep böyle mutlu olursunuz insallah.
Ben bebegimin dogdugu ani görebilmek icin spinal oldum, ama göremedimbebegimi kucagima aldim hep tartisma hep kavga bildiginiz gibi. Bi tane böyle fotografimiz yok. Hic böyle hayal etmemistim kendi dogumumu.. Neyse allah hepimizin evlatlarina saglik sihhat uzun ömür versin. Cok duygulandim. Nazar degmesin, masallah diyorum tekrardan. Ömürr boyu allah sizi hic ayirmasin anali babali büyütsün yavrunuzu canim benim.
serapbebekistiyor dün kontrole gidicekti doğurdumu yoksagirer girmez haber ver canım merak ediyorumm. bu arada celiincim senin ve diğer tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorummmmmm
Tesekkurler duygucum :) ben de tum ogretmenlerimizin ogretmenler gununu kutluyorum.bugun ilk kutlamayi senden aldim.pek mutlu oldum.sonrada milli egitim bakani kutlama msji atmis baktim bizi kutlicana ogretmen alimi insanlar issiz bekliyor diyorum kendi kendime soylenerek.annem diyor kendi kendine mi konusuyon nee :)))
Ahhh ahh nerde o gunler o kadar sanci cektim acilmam da oldu ama bebek asagiya inmediqi icin 15 saatin sonunda beni sezaryana aldilar malesef oyle oldu ama bunda da vardr bi hayir allahim herseyin hayirlisini versin insallah ama cok guzel bi duygu onun kokusu emzirebilmek ozellikle acisabile :))
canım geçmiş olsun kuzuna oluyo öyle ilkinde olmustu bizede vermişlerdi fizyolojık birşey.kullanmıştık.
canım artık doğurmak üzeresin sanırım :) çok yakında geliyor kızımız.Allah bir avazda sağlıkla kurtarsın.
çok geçmiş olsun canım ya iyiki birşey olmamış. zor ama geçicek Allahın izniyle.ben daha kullanmadım birşey kendi sütümle etrafına sürüyorum ama benimde acımaya başladı.
kızlar herkez kendine dikkat etsin arkadaşlar şimdi anneannemin haklı olduğuna daha çok inanıyorum.batıl ama gündüz ve yanınızda biri varken yıkanın iş yapmayın yormayın kendinizi.kime diyosam bende bugün iş yaptım :/
benimki gündüz uyuyo gece uyumuyo gündüzde ben yatmaya fırsat bulamıyorum yatarsam ya kapı ya telefon yada bebiş uyanıyo.uykusuzluktan kafayı yiyorum geceleri.kimsede yok tek başıma uğraşıyorum hem ev hem bebekle.
hoşgeldin canım oğlum iyiki geldin...Eki Görüntüle 870356 Eki Görüntüle 870375 Eki Görüntüle 870376 Eki Görüntüle 870377 Eki Görüntüle 870378 Eki Görüntüle 870379 Eki Görüntüle 870380 Eki Görüntüle 870381 Eki Görüntüle 870382 Eki Görüntüle 870383 Eki Görüntüle 870384 Eki Görüntüle 870385 Eki Görüntüle 870386 Eki Görüntüle 870387 Eki Görüntüle 870388 Eki Görüntüle 870389 Eki Görüntüle 870390 Eki Görüntüle 870374 Eki Görüntüle 870373 Eki Görüntüle 870357 Eki Görüntüle 870358 Eki Görüntüle 870359 Eki Görüntüle 870360 Eki Görüntüle 870361 Eki Görüntüle 870362 Eki Görüntüle 870363 Eki Görüntüle 870364 Eki Görüntüle 870365 Eki Görüntüle 870366 Eki Görüntüle 870367 Eki Görüntüle 870368 Eki Görüntüle 870369 Eki Görüntüle 870370 Eki Görüntüle 870371 Eki Görüntüle 870372 Eki Görüntüle 870391
slm anneler bu uykusuzluk cok kotu birsey sabah kalktım kahvaltı hazırlamak için yumurta koyucam haslamaya yumurtayı kırdım kabın içine :))) hadi onu temizledim su içeyim diye surahıye su koydum surahıyı agzıma goturdum
sonraa dun sabah esim kızımızın altını degistirirken naz babasının eline işedi aksam da ben degiştirirken tam bacakları kaldırmıstım kakasını yaptı tazyikli resmen yıkandım yanii çişli ve kakalı geciyor gunlerimiz
bu arada benm kızım emdikten sonra gazını cıkarmıyor ustten o kadar ugrasıyoruz rahatsızda gozukmuyor halinden memnun illlaki gazını cıkarmak zorundamıyız yaa sonra mesela uyuyo uyanıyor kendi kendine gak yapıyor ne dersiniz gazını cıkarana kadar ugrasmalımıyız ?
slm anneler bu uykusuzluk cok kotu birsey sabah kalktım kahvaltı hazırlamak için yumurta koyucam haslamaya yumurtayı kırdım kabın içine :))) hadi onu temizledim su içeyim diye surahıye su koydum surahıyı agzıma goturdum
sonraa dun sabah esim kızımızın altını degistirirken naz babasının eline işedi aksam da ben degiştirirken tam bacakları kaldırmıstım kakasını yaptı tazyikli resmen yıkandım yanii çişli ve kakalı geciyor gunlerimiz
bu arada benm kızım emdikten sonra gazını cıkarmıyor ustten o kadar ugrasıyoruz rahatsızda gozukmuyor halinden memnun illlaki gazını cıkarmak zorundamıyız yaa sonra mesela uyuyo uyanıyor kendi kendine gak yapıyor ne dersiniz gazını cıkarana kadar ugrasmalımıyız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?