mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

Hos geldiniiiiizzzz :))) emir bebegi allah anali babali buyutsun insallah.saglikla dogmus hadi gozun aydin.sunneti cok guzel dusunmussunuz valla.en iyisi bencede.rahat bir dogum olmus.allah isteyen herkese nasip etsin.tebrikler canim.

Herkese slmmmm :)))biz gittik bugun teste guzel haberlerle donduk sukur.bera yani abr testi yapildi.gecti kaldi seklinde sonuc cikiyormus.allaha sukur ki gecti sonucu cikti.emisyon testi yani bize ilk dogdugunda 3 kere tekrarlanan testte temiz cikti.cihazlarimi bozuk adamlarda mi sorun var anlamis degilim.en kisa zamanda beni bu kadar tedirgin edip cocuguma bildiginiz sagir damgasini vuran "eee iste testti 3 kere yaptik duymuyor diyoruz anlamiyorsunuz "diyen o teknisyene testten gecti kagidini gosterecem. Ya cihazlarinizi kontrol ettirin ya da konusma tarzinizi duzeltin dicem.

Canimm hadi gozunuz aydin :) cok sevindim is bilmez insanlarla ugrasmak zordur her zaman sukur ki sorun cikmamamis :)

Masallah canimm gozunuz aydin cok tatli oglun masallah :) allah bagislasin..dogumun da cok zor olmamis anladigim kadariyla gecmis olsun tekrar

Hos geldiniiiiizzzz :))) emir bebegi allah anali babali buyutsun insallah.saglikla dogmus hadi gozun aydin.sunneti cok guzel dusunmussunuz valla.en iyisi bencede.rahat bir dogum olmus.allah isteyen herkese nasip etsin.tebrikler canim.
teşekkür ederim kızlar. aminn cümlemize.. allah olmayanlara da nasip etsin öncelikle asrasultana inşallahhh..

oh be çok sevindim.demiştim sana yüzdesinide nerden buldular diye.bencede gözüne sok birde kafa at o öküze :)

Az sonra esila bebegi mıncırmaya gidecemmm.kaynanalik sirasi bende :)))) gorelim bakalim kizimizin maharetlerini :)))

ay ne güzel :)

kızlar nasılsınız bebişler nasıl?ben giremedim 2 gündür.bugün misafirlerim vardı arkadaşlarım geldi.dünde malum hazırlık temizlik vardı.annem gelmese hiçbirşeyi yetiştiremezdim.küçük bebekle temizlik yapmak mümkün değil.arkadaşlarım birşey yapma biz yapıp getiricez dediler ama bende yaptım onlarda getirdi :)günler çok hızlı geçiyor bi sabah bi akşam oluyor.düzene giricez gibi inşallah.önemli olam gece uyumaları düzene girsin.emmek istiyo habire bu sefer süt birikmiyo ki göğüste 2 3 saat emmeyince nasıl oluyo doluyo anlıyosun.ama böyle 10 15 dakka emip dalıyo yatırıyorum ağlıyo susmuyo meme vermezsen tekrar emiyo acaba doymuyomu diye panıkleyip mama yapıyorum mamayı içerken gözlerini fal taşı gibi açıyo bazen içiyo bazen bitirmiyo o ara gaz çıkıyo aa diyosun gazmış.öyle öyle anlıcaz dertlerini.haftaya bakalım doktorda nasıl çıkıcak kilomuz falan mama vermek şstemiyorum.bugun gelen arkadaşalrdan birinin 5 bucuk aylık bebeği vardı daha hiç vermemiş emziriyo maşallahı vardı bebeğin.biride 1 yaşında oda emiyodu.inşallah bizimkilerde emerler.
serap bebişini güle güle büyüt doğurmayan kalmadı heralde bayan akıllı doğurmadı sanırım yada benmi unuttum kafam pek yerinde değil :) hepimiz sağsalim aldık kucağımıza bebişleri darısı asrasultana.

nasıl ama kızlarrr arda keremle esila mina buluştuuu benim kız ardanın yavrusu gibi duruyor maşaallahhh ikisinedeeee

Canim masallah iki cocukla herseye yetisiyorsun. Benim annem yanimda yinede bebegimi yalniz birakamiyorum. Girtlagimiz tam gelismedigi icin cok sık boguluyor. Meme ve mama emerken beceremiyor cok nefessiz kaliyor minigim. Aslinda mamanin tadindansa sütumu dahacok seviyor ama cenesi yoruluyor sanirim. 5 dk dan sonra duruyor emmesi. Emzik gibi agzinda tutuyor gögsümü. Ben bu tempoya alisamadim ne uyku ne yemek tum duzenim gitti. Adaptasyon sorunu yasiyorum. Gece bebeigi emziremiyorum kollarim boynum tasiyamiyorum cocugu. Bende sagarak veriyorum sutumu

Eki Görüntüle 885024 nasıl ama kızlarrr arda keremle esila mina buluştuuu benim kız ardanın yavrusu gibi duruyor maşaallahhh ikisinedeeee

maşallah kuzucuklara :)

Masallah kuzucuklara :))) kadinlar kulubu dostlugu iste :)tesekkurler worldof :)

vallahi öyle nerden nereye dimi :)

maşallah canım.kız bu benim bebek ya aynısı valla :) oğlumda yanımda kerem bu diyo :) bende yükliyim bak bi :)

...…......................

Eklentiler

• $image.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 56
  • $image.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 106
  • $image.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleme:

Canim hakikaten benziyorlar kk cocuklari iste :)) bizimkinin saci ayni gossip senin oglunun sacina benziyor simdi iyice dokuldu :) gozunun rengi de gri ama degisir daha iste bizim ailelerde renkli gozlu yok hic cekecek kimse de yok yani en fazla anneamnesine ceker ela olur cok isterim ela olmasini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…