Mart 2014 Annelerinin Kilo Takibi

8 kilo iyi bence ben 10 kilo almıştım allahtan 2 sini verdim geri :)

hem bunları yapıyosun hemde spor maşallah sana...ben bu saydılarımı zor güç yapıyorum

sanada mutlu huzurlu az kilolu gebeliler

KIZLAR 26 HAFTALIK GEBEYİM 1,70 BOYUNDAYIM 54 KG İLE HAMİLE KALDIM ŞUAN 63 UM SİZCE ÇOKMU 9 KG hamilelikden önce metobalizmam hızlıydı çok yer almazdım hamilelikde de öyle olacak diye sürekli yedim 1 aydır dikkat ediyorum 1,5 kg aldım dikkat ettiğim ay. ondan önce ayda 2-3 kg alıyordum...sizce kaçla tamamlarım hamileliğimi 12 hafta var doğuma:)

slm kızlarrr
sanırım ben biraz fazla kilo almışım
54.50la hamile kaldım şu an 65 kiloyum 26.haftada boyum 1.63 acaba 3 ayda kaç kilo alıcam merak içindeyimmm

onemli olan bebislerinizin sagligi guzel anneler ama fazla kiloya da dikkat etmek gerek. malum son 3 ay en cok puan topladigimiz aylar:))))

vatana millete hayırlı olsun 27. haftaya 10 kg. alarak girdim felaket ağırlaştım tıslıyorum resmen birde üzerine grip oldum durum fena kendinize dikkat edin kızlar...

selam kızlar bende 1,70 boyundayım 54kg ile başladım 27.haftamdayım 10 kg gösteriyor bugün tartı:) bende kendimce karar aldım ekmeği günde 3 dilime tam buğdaya indirmeye karar verdim makarnayı pilavı tamamen kesmeye karar verdim abur cuburu tamamen kesmeye karar verdim sabahları 1 dilim tam buğday ekmeğin yanında peynir zeytin kaşar peynir meyve suyu ve 2 kaşık pekmez...
öğlenleri iş yerinde olan yemeklerden pilavsız ve makarnasız... yanında 1 dilim kepek ekmek.
Akşamları 1 haşlanmış yumurta (sabahları yiyemediğim için akşam yiyeceğim) 1 dilim tam buğday ekmek sınırsız domatez salatalık ezine peyniri kaşar peynir... tabikide aralarda bolca meyve ve akşam yatmadan önce 1 bardak ballı süt ve pekmez. yiyeceğim
yani ben böylelikle bebeğe gideceğini benim hatta kilo vereceğimi düşündüm sizce nasıl? umarım beceririm ama çok kararlıyım 2 kg vercem inş hadi hayırlısı

Günaydııın 29.haftaya 8.5 kilo ile girdim. 1 ayda 1.5 kilo aldım. Fakat doktorun muayenesinde antika bir tartı var onda hep fazla çıkıyorum doktordan papara yicem diye çekiniyorum 1.5 aldıysam orada üzerimdeki kıyafetlerle 3 çıkıyorum. anlatamıyorum adama aç karna aynı saatte ölçüyorum kilomu diye

28. haftadayım. son bikaç gündür çok yedim dün sabah tartıya çıktım ve 1.5 kilo aldığımı farkettim (
toplam aldığım kilo 5.5 kiloya çıktı Allah sonumuzu hayır etsin diyorum :)

aynen bende evde 87 çıkıyorum doktorda karnım yok ve kot ayakkabı falan 89 çıktım hatta 89,7 çıktım yine bişey demedi çünkü en son gittiğimde 91 çıkmıştım orda oyüzden ödemi atmışsın iyi dedi

:)) benim doktorum abarttıkça abartıyor bir de
toplamda 14-15 kg dese de bana hedefim 12. Şimdiden 8 var zaten, bakalım ne yapıcas

bende 28.haftanın içindeyim arkadaşlar toplam 7,5 kilo aldım. kendimi çok şişmiş hissediyorum(( napıcaz daha 3 ay var...

Selam elian hnm 2 kşlo vermişsiniz hamilelikde nasıl verdiniz bende vermek istiyorum

iletini yeni gördüm canım, aynen senin yaptıklarını yapıyorum canım :) boğaza dikkat ettinmi tamam

tam bugday ekmeği yiyorum , şekerden uzak duruyorum, azcıkda dikat ediyorum gerçi bu aralar biraz kaçırdım ama

Merhabalar, 30.haftaya girdim ve tam 8 kg aldım. 1 kg vermiştim, şimdi yarım kg almışım geri.
Umarım herkes sağlıklıdır, keyfi yerindedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…