Mart 2014 Annelerinin Kilo Takibi

alaimisemaa çok üzüldüm arkadaşım.Rabbim yeniden hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin size ...

ben 62 kiloyla hamile kaldım.çok şişkin hissediyorum kendimi.500-700 gr arası almışım.ama belim çok kalınlaştı.tatlıyla hiç aram yok.daha çok tuzlu yiyorum.çokta su içiyorum.sanırım tuzlu yediğim için şiştim

85 kıloydum 5 haftalıkken 88 kılo çıktım bugun doktor ılk 3 ay 1 kılo almalısın dedı ben turşu ayran falan çok yıyom ıcıyom su mu topluyo vücut acaba yemıyorum cunku?????????

58 kilo olmuşum doktor 3haftada iki kilo almışsın dedi birazda kızarak

ne yaptınnn biz gramlarla savaşırken almayalım diye sen 3 haftada 2 kilo diyorsun :) strese sokma kendini ama dikkatli ol birazcık. daha önümüzde bol kilolu 6 ay var. şimdiden bu kadar alırsan sonradan benim ilk hamişliğimdeki gibi 20 kiloyla gidersin doğuma :) tombiş tombiş gezersin doğumdan sonrada :) hemen yürüyüşe basla ve yediklerini yaz bir kenara bence...

aman bayanlar tuza dikkat. hamileliğin birinci düşmanı, son zamanlar çok büyük sıkıntısını çekiyorsunuz haberiniz olsunnnnnn......

85 kıloydum 5 haftalıkken 88 kılo çıktım bugun doktor ılk 3 ay 1 kılo almalısın dedı ben turşu ayran falan çok yıyom ıcıyom su mu topluyo vücut acaba yemıyorum cunku?????????

:) turşuyu öncedende yermiydin sık sık, yoksa hamileliklemi basladın :)
kızıma hamile iken deli gibi turşu yerdim her akşam bilginizeee :)

ben tansiyon düşüklüğü sebebiyle hiç hareket etmeden bütün gün yatıyorum bazı rahatsızlıklarım var sıcaklar+hamilelik sebep oluyormuş buna ondan biraz aşırı oldu ama sıkıntı yapmıyorum kendime zaten ideal kilo ile hamile kalmıştım gelecek hafta ev taşıma telaşım var + okullar açılacak çalışmaya başlayacağım aldığımı veririm zaten her yaz kilo alırım ben. bunu yazarak 500gram 1 kilo alan hamile arkadaşları rahatlatmak istedim birde çok kafaya takmıyorum dediğim gibi

geçmiş olsun canım. o zaman sıkıntı yok :) telaşlı günler bekliyor seni anlaşılan. allah kolaylık versin şimdiden.

slm kızlaaar bende mart annesi olacağım inş bu ikinci hamişliğim ilk hamileliğimde ilk 8 ay 6 kilo almıştım son ayda bi 6 kilo daha alarak finali 12 kilo ile yapmış oldum.. Vermem çabuk olmuştu ama sonradan aldım tekrar. Şuan hamileliğe 70 kilo ile başladım boyum 167 yaş 28 ve ben henüz almaya geçemedim 62.500 kilodayım şuan yani toplamda 7.500 gr vermişim inş geri hızla almam ve sağlıklı bi şekilde az kilolu hayırlı doğumlar yapar bebişlerimizi alırız sağlıcakla kucağımıza :))

7,5 kgyu nasıl verdin çok mu kustun?

7,5 kgyu nasıl verdin çok mu kustun?
cnm öyle aşırı bi kusmam yok ama idrar tahlilinde keton +++ çıktı doktorda çok kusuyosun dedi ama mesela her gün kusmuyorum ama kusunca 3-4 günlük yediklerim çıkıyo .. Ama benm kilo verme sebebim sanırım evimde misafirm olması. Evde hastam var onunla ilgilenmek zorundayım kendimi ihmal ettim sanırım ondan verdim doktor yatış verdi eylülde gidip yatıcam hastaneye.. Sağlıklı olsunda bebeişlerimiz aldığımız verdiğimiz çokda önemli değil aslında

dikkat et canım kendine. kilodan ziyade kendine de dikkat etmen gerek. 7,5 kg fazla geldi de, bebişini bu dönemde etkilemese de iyi beslenmelisin mümkün olduğunca.

bu arada 12.yi haftaya girip ilk trimesterı geride bırakırken 700 gr almış bulunuyorum.
63.7 ile başlamıştım şu an 64.4 çıkıyorum. birkaç gün bekledim ama artık hep bu kilo çıkıyor:)
sporu her gün yapamıyorum çünkü yorgun oluyorum veya bu aralar epey sinirli olan kızımla uğraşıyorum

Merhaba canım bende hamileliğimi öğrendiğimde 65 kiloydum.Şuan 400 gram almışım :) :) İnşallah böyle devam eder çünkü bebeğin gelişmeside çok güzel diyor doktorum.Şİmdi 12+0 haftadayım 13 e başladım yani ayda birer kilo alsak ii gibi geliyor sanki Allahım hayırlısın nasip eder inşallah hem bze hem bebegmzee

Kizlar 12 haftayi bir kilo alarak tamamladim cok sukurr listeye yazilacaksa ben hazirim

Amaa bu bi haftada sanki aliyorum yine gibi bakalim bunlari ikinci timestrda yazcaz :))

kızlar süper bir konu açmışsınız tebrik ederim:)))Dünden beri canım sıkıldı epey dr.um azarladı beni az ye biraz çok kilo almışsın dedi, çok üzüldüm ama inanın çok yemiyorumnasıl oldu anlamadım 61.7 ile başladım boyum 1.67 dün dr. bi tarttı 65.7şok oldum bende evde daha az çıkıyordum.Eleviti haftada ikiye indirdi meyveyi dondurmayı kes dedi.Tatlı ve hamurişinle aram pek yoktur zaten asla yeme dedi simit dahil.12.haftadayım ikizlerim olacak kısmetse.Bu azardan sonra bugün hep yoğurt,salatalık,çorba,badem,ceviz, sebze falan yedim.Çok dikkat edeceğim umarım artık kilo almam veya 2 kilo verebilirim.Bebeklerim çok sağlıklı Allaha şükür önemli olan oburada birbirimize destek olmamız çok güzel.Herkese sevgiler.

Bugün 12+3'üm. Aldığım 700 gr'ı da midem bozulduğu için olduğu gibi verdim.
Göbeğim hemen hiç yok.
Canım sıkılıyor ister istemez, biliyorum saçma ama
İkili test yapıldı 11+3'te. 1,9 mm ense kalınlığı. Sonuçlar normal, düşük risk yazıyordu.
Şimdi elevite başlayacağım, sanırım o kilo yapar

hoşgeldin canım, doktor muayenelerinde üstmüz başımızla daha fazla çıkıyoruz dert etme. Bence sen her zaman aç karnına tartıldığın evdeki tartıyı baz al.
İkizlerin olacağı için daha da dikkat ederek kontrollü gitmelisin ki, son aylarda zorlanmayasın.
Eleviti 2ye indirmekte sakınca yoksa harika:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…