Çok sevindim canım inş darısı tüm bekleyenlerin başına
Hadi bakalım canı. Güzel haberlerle gelirsin insallah :)) insallah burasi ugurlu gelirde @balkupu nun arkasından geliriz:)Amij arkadaşım inşallah :) test günüm 16 martta. Bugun gidip kan vericem
aynen benime oyle :) 18 inde transfer inş. güzel haberler alırızbenimde 2 tane dondurulmus :) insallah tutarlar da guzel sonuclar aliriz
Deneyimlerinizi dinlemek isteriz.Burasi cok guzel bence kimseye anlatamadiklarimizi ve merak ettiklerimizi paylasabiliyoruz.Kacinci denemeniz ? Sebep nedir :)Deneyimlerimi paylaşmak isterim ya siz?
3. Denemem 2. Gebeliğim olucak kısmetse 6 yaşında dünyalar güzeli bir oğlum var ellerinizden öperDeneyimlerinizi dinlemek isteriz.Burasi cok guzel bence kimseye anlatamadiklarimizi ve merak ettiklerimizi paylasabiliyoruz.Kacinci denemeniz ? Sebep nedir :)
Canım hayırlısı olsun üzme kendini demek çok kolay ama en azından ailen için yıpratma kendini bir gün bir yerde yazılmışsa sana bir gebelik bunun önüne kimse geçemicek sende biliyorsun.zaman herşeyin ilacı sabır ve selamet diliyorumKızlar bugün 6. Günüm kan testi yaptırdım varsa da yoksa da birseyler öğreneyimdefim içim huzursuz du çünkü degerim 0.1 çıkmış 3 gün sonra test günüm yaptırmam artık 2.deneme 2.embriuo değer 0 aglamicam ama eşime nasıl diyeceğim bilmiyorum yükselme ihtimalini hiç düşünmüyorum 0 dan nasıl yükselsin
Sanirim birdaha girmem buralara
İnşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız hepinizi çok opuyorum herkese bol şanslar
Rabbim hepinizi duysun insallah
Kaçıncı gün embriyosuydu?6.gün kesin sonuç olduğunu nerden biliyorsun,öyle olsaydı test gününü 12 seçmezlerdi bak size bişeyler göndereyim içiniz rahatlasın)
Canım 6. Gün embriyosuna bile 10. Gün belki diyolar hemen karaları bağlama bence dr.ara aynı şeyleri söyliyecek sana5. Gün embriyosu 9. Gün test günüm du oyüzden
İnşallah canım ya ama hiç umudum kalmadı belki perşembe günü de yaparım Dr. A göndermek için hayırlısı artıkCanım 6. Gün embriyosuna bile 10. Gün belki diyolar hemen karaları bağlama bence dr.ara aynı şeyleri söyliyecek sana
Sen gönlünü ferah tut,rabbimin mucizeleri bitmez ol der olurBoşuna demiyorlar tahlilleriniz erken yaptırmayın diye daha hcg hormonu vücudunda dolaşmaya başladı tam olarak geçmedi bile dolaşıma lütfen stres yapmaİnşallah canım ya ama hiç umudum kalmadı belki perşembe günü de yaparım Dr. A göndermek için hayırlısı artık
Hami söyle 3 yada 2 felan c8ksaydi azıcık umutlanirdimda ne bileyim hayırlısı rabbimden
Sağol canım ilgin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?