Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende varım kızlar 18 inde dondurulmuş embriyo transferim olucak Allah hepimize yardım etsin

Slm kızlar bende aranıza yeni katıldım tedavide olanlar ve transferi gerçekleşmiş arkadaşlar rabbim hepinizin gönlğne göre versin inşallah hayırlı uğurlu olur hepsi

Deneyimlerinizi dinlemek isteriz.Burasi cok guzel bence kimseye anlatamadiklarimizi ve merak ettiklerimizi paylasabiliyoruz.Kacinci denemeniz ? Sebep nedir :)
3. Denemem 2. Gebeliğim olucak kısmetse 6 yaşında dünyalar güzeli bir oğlum var ellerinizden öperSebep endometriozis çikolata kisti dedikleri olay maalesef,abimiz büyüyünce kardeş ısrarı üzerine kalkıştık bizde bu serüvene hayırlısı Rabbimden...

Perşembe günü 5.gün 2 tane embriyo transfer edildi,4.günüm anlıyacağınız oğlumdan kalan dondurulmuş embriyolarla yola devam ediyoruz bakalım.Sizin nasıl gidiyo?

Geçen gebeliğimde yaşadığım tüm belirtileri yaşıyorum arkadaşlar) tabi takdir_i ilahi nasıl uygun görürse

Kızlar bugün 6. Günüm kan testi yaptırdım varsa da yoksa da birseyler öğreneyimdefim içim huzursuz du çünkü degerim 0.1 çıkmış 3 gün sonra test günüm yaptırmam artık 2.deneme 2.embriuo değer 0 aglamicam ama eşime nasıl diyeceğim bilmiyorum yükselme ihtimalini hiç düşünmüyorum 0 dan nasıl yükselsin
Sanirim birdaha girmem buralara
İnşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız hepinizi çok opuyorum herkese bol şanslar
Rabbim hepinizi duysun insallah

Canım hayırlısı olsun üzme kendini demek çok kolay ama en azından ailen için yıpratma kendini bir gün bir yerde yazılmışsa sana bir gebelik bunun önüne kimse geçemicek sende biliyorsun.zaman herşeyin ilacı sabır ve selamet diliyorum(Allah yardıncımız olsun...

Kaçıncı gün embriyosuydu?6.gün kesin sonuç olduğunu nerden biliyorsun,öyle olsaydı test gününü 12 seçmezlerdi bak size bişeyler göndereyim içiniz rahatlasın)

Canım 6. Gün embriyosuna bile 10. Gün belki diyolar hemen karaları bağlama bence dr.ara aynı şeyleri söyliyecek sana
İnşallah canım ya ama hiç umudum kalmadı belki perşembe günü de yaparım Dr. A göndermek için hayırlısı artık
Hami söyle 3 yada 2 felan c8ksaydi azıcık umutlanirdimda ne bileyim hayırlısı rabbimden
Sağol canım ilgin için

Sen gönlünü ferah tut,rabbimin mucizeleri bitmez ol der olurBoşuna demiyorlar tahlilleriniz erken yaptırmayın diye daha hcg hormonu vücudunda dolaşmaya başladı tam olarak geçmedi bile dolaşıma lütfen stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…