Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet perşembe transfer oldum ben 2 gündür yatamıyorum taşındım yerleştirme yapıyorum ağır kaldırmadım ama belim ağrıyor dr çok yatma dedi zaten normal hayatına dön dedi

Evet perşembe transfer oldum ben 2 gündür yatamıyorum taşındım yerleştirme yapıyorum ağır kaldırmadım ama belim ağrıyor dr çok yatma dedi zaten normal hayatına dön dedi
Kıyamam yaaa dikkat et kendine ağır sakın kaldırma,çok fazla eğilip yerden bişey alma.Allah yardımcın olsun kolay gelsin,ben ilk günden beri geziyorum sürekli yatmıyorum diğer gebeliklerimde çok yattım şimdi düşünüyorum çok gereksizmiş dr ları dinlemek lazım.ptesi işe başlıcam kısmetse full koşturmaca)

Senin cocuk var o zaman arkadasim demi? Allah bagislasin

Canımsın yatışşş arada yatıyorum sırf bu yüzden iştem ayrıldım

AAA CANIM BNDE NOVARTA GİDİYORUM

Merhaba kızlar
32 yaşındayım ilk tüp bebek denemem Transfer in 9. Günü pazartesi günü kanamam başladı hafif doktorum kan testi istedi kanda 9.gün 110 çıktı. İğne vuruldum dün durdu kanamam ama bugün tekrar başladı ağrım ve hafif kanamam. Sizce doktor demese de iğne vurulsam mı?

Ne yaptırdığına bağlı ismi nedir depoysa vurulamazsın

kızlar kivi ananas yemeyin diyolar ne yapcagımı şaşrdım vla bilgisi olan varmı??

Yeni edindiğim bilgiye göre nar kivi ananas rahim kaslarını incelttiği için dr tarafondan tavsiye edilmiyor,bu riskli dönemde bil ediğiniz kulaktan dolma şeyleri yemeyin lütfen...

Yeni edindiğim bilgiye göre nar kivi ananas rahim kaslarını incelttiği için dr tarafondan tavsiye edilmiyor,bu riskli dönemde bil ediğiniz kulaktan dolma şeyleri yemeyin lütfen...
canım benim şu anda tedivim devm ediyo adetimn 7. günü peki neler yemem gerk bilgin varmı canım ??

canım benim şu anda tedivim devm ediyo adetimn 7. günü peki neler yemem gerk bilgin varmı canım ??
Hayırlı olsun canım,rabbim gönlüne göre versin.Bal,polen,arı sütü,fındık,fıstık,ceviz birde taze badem.Günlük olarakta bildiğin süt peynir yumurta ve özellikle ev yapımı yoğurt antioksidan olarak...netten yinede araştır canım faydası olacaktır...

Canım benden iki kez istedi doktorum kontrole gittiğim haftalarda. Çünkü sürekli gitmedim kontrole şehir dışındaydım. Ama sanırım önce lucrin işe yarıyomu diye baktı. E2 düşüşteyse yarıyo demekmiş. Sonra da iğnelere başladım. Dün istedi. Onda da e2 yükselmiş. Yumurtalar yeteri kadar büyüdü mü ultrasonla birlikte desteklemek için istedi. Heryerde farklı olabilir ama bilemiyorum. Benim adetin ikinci günü 3 yumurta görünüyormuş. Şimdi de belli belirsiz 3-4 tahmin ediyorum diye konuştu. Bi arkadaş opuda belli olur diyo. Büyükleri görmüştür sadece diyo. Ama zaten büyükler işe yaramıyo mu sadece? Ben de bilmiyorum.

ALLAH razı olsun bacım
amin inş hepimizin RABBİM gönlüne göre verir
eşim dün badem fındık kaju şanfıstıgı almış bunlar yetrlimi ki?
bu günde süt alacak yogurtta yerim çok sagol canım ALLAH razı olsun

yarın bida sorayım hele kanda nelere bakılmış yarın konturolüm var bida kan alcklarmı
bakalım yum kactane burdan hep paylaşalım bir birimize yardımcı olalım RABBİM emegimizi boş cıkartmaz inş
bu gün yusuf suresine başladım 7 defa okunacakmış
birde necm suresi RABBİM inş duyar bol bol dua edelim bacılar

Merhaba azap çiçeği.hangi hocaya gidiyorsun?yarın benimde kontrollü var.biraz kendinden bahsetmeye. Şuan hangi aşamadasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…