MART 2017 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

senin AMH seviyende hamile olan arkadaşım var. benimki 0,9 1 yıldır uğraşıyorum, 4. denemem olacak ancak hiç tutmadı:KK43:

senin amh seviyen maşallah çok ıyı neredeyse 1
daha oncekı merkezlerı okuyamadım
sen hangılerınde yaptırdın
benımde yumurtam çok gelişmediği için ancak her seferınde sıl baştan olacak işlemler tekrar iğneleri olacagım yıne
acıbademın söyle bır guzelliği var ilk deneme ilaçlar katmadan 6,250 tl daha sonraki deneme 5,250 sonrakı 4,750 gibi rakamlara düşüyor
tutarlarda hata yapmıs olabılırım ama ındırımı artıyor
eger doktor tavsiyesi istersen kendı doktorumu tavsiye edebılırım

senin amh seviyen maşallah çok ıyı neredeyse 1
daha oncekı merkezlerı okuyamadım
sen hangılerınde yaptırdın
benımde yumurtam çok gelişmediği için ancak her seferınde sıl baştan olacak işlemler tekrar iğneleri olacagım yıne
acıbademın söyle bır guzelliği var ilk deneme ilaçlar katmadan 6,250 tl daha sonraki deneme 5,250 sonrakı 4,750 gibi rakamlara düşüyor
tutarlarda hata yapmıs olabılırım ama ındırımı artıyor
eger doktor tavsiyesi istersen kendı doktorumu tavsiye edebılırım
canım,
Ben Ankara'dayım. ilk denemelerimi NOVAART da yaptırdım. üç denemeden sonra olmayınca RECAİ PABUŞÇU'ya gitmeye başladım. Kısmet artık:)

Kızlar merhaba,
ben de tedaviye başladım belki yazdıklarımı görmüşsünüzdür. yumurta toplamada yumurtam oluşursa 5. gün embriyosu olacak ve cgh yapılacak. ama dondurulmuş olunca yapılamıyor olabilir., bekleyecek zaman yok ya, testin sonucu 15 günde çıkıyormuş.
hepimize kolay gelsin
Evet canım malesef dondurulmuş olduğu için test yapamayız dedi sanırım doktor. Nasip bakalım Rabbim hepimize hayırla sonuçlanacak hamilelikler nasip etsin

Amin canım benım. Senın yasın kç sorun nydı?
Ne zaman tedavıye baslıyorsun
27 yaşındayım pko rahatsızlığı var temmuzda başladık ağustosta yumurta toplandı 11tane 5.gün donduruldu. Birinci pozitifti ama kalp atışı olmadığı için 8haftalikken kürtaj olmak zorunda kaldım
7tane embriyom var şimdi Mart yada Nisan gibi ikinciye başlayacağız nasipse. Senin rahatsızlığın ne canım?

merhaba,
5 tane 5. gün dondurulmuş embriyo çok iyi bence. kaç yaşındasınız? benim 5 yumurta çıkarsa ne ala:)) tedavimin 7. günündeyim.
Canım merhaba. İlk deneme 8 . Haftada gelişimi durdu gerıye dondurulmus 5 embrıyo kaldı.
29 yasındayım sen?
Sorun ne cnm amh duşükmü

27 yaşındayım pko rahatsızlığı var temmuzda başladık ağustosta yumurta toplandı 11tane 5.gün donduruldu. Birinci pozitifti ama kalp atışı olmadığı için 8haftalikken kürtaj olmak zorunda kaldım
7tane embriyom var şimdi Mart yada Nisan gibi ikinciye başlayacağız nasipse. Senin rahatsızlığın ne canım?
Herhangı bır sebep saptanmadı cnm ya.
Genetık ve trombıfili panelini yaptıtmanı oneririm tedavıye kadar.
Devlet hastanesınde ucret vermedn halledebılırsı

Kızlar merhaba,
ben de tedaviye başladım belki yazdıklarımı görmüşsünüzdür. yumurta toplamada yumurtam oluşursa 5. gün embriyosu olacak ve cgh yapılacak. ama dondurulmuş olunca yapılamıyor olabilir., bekleyecek zaman yok ya, testin sonucu 15 günde çıkıyormuş.
hepimize kolay gelsin
Nerede kıme yaptırıyosunuz

Herhangı bır sebep saptanmadı cnm ya.
Genetık ve trombıfili panelini yaptıtmanı oneririm tedavıye kadar.
Devlet hastanesınde ucret vermedn halledebılırsı
Sağolasın canım zaten tedaviye tekrar başlamadan hangi test gerekiyorsa yaptırayım diyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Canım merhaba. İlk deneme 8 . Haftada gelişimi durdu gerıye dondurulmus 5 embrıyo kaldı.
29 yasındayım sen?
Sorun ne cnm amh duşükmü
merhaba canım,
aramızda bayağı yaş farkı varmış:skandal:Ben 41 yaşındayım:KK54:AMH 0,9 çıktı. sanırım yaş nedeniyle yumurta sayım düşük. ne güzel gençsiniz, Umarım bu sefer hepimizin yüzü güler:)

merhaba canım,
aramızda bayağı yaş farkı varmış:skandal:Ben 41 yaşındayım:KK54:AMH 0,9 çıktı. sanırım yaş nedeniyle yumurta sayım düşük. ne güzel gençsiniz, Umarım bu sefer hepimizin yüzü güler:)
Canım daha dun dr daydım 45 yasında ıkız gebelik haberı ile aglayarak hastaneyı ınleten bır bayan gordum hepımız cok cok sevındık yıllardır beklemişnasıl mutluydu ahhh rabbım sanada nasıp etsın ınş

ben RECAİ PABUÇÇU'dayım. Novaart'ta 3 deneme yaptım bu 4. olacak. Siz nerede tedavi görüyorsunuz? ne aşamadasınız?
Ben memorıaldayım canım ilk deneme yaptım şimdi ikinci denemeye baslıyorum.
3 deneme de negatıf mı?

Ben memorıaldayım canım ilk deneme yaptım şimdi ikinci denemeye baslıyorum.
3 deneme de negatıf mı?
Evet negatif oldu, yani hiç hamilelik gelişmedi. bakalım belki bu sefer olur. Çünkü çentik atılması, TESE ve genetik inceleme yapılacak ve 5. gün embriyosu olacak. Yani ihtimal daha fazla gibi:KK15:

Canım daha dun dr daydım 45 yasında ıkız gebelik haberı ile aglayarak hastaneyı ınleten bır bayan gordum hepımız cok cok sevındık yıllardır beklemişnasıl mutluydu ahhh rabbım sanada nasıp etsın ınş
İnşallah canım. Allah isterse her şey olur. haklısın umutsuz olmamak lazım. Ama yine de gençlik çok güzel....

Merhaba kızlar benimde Rabbim nasib ederse mart ayında dondurulmus transferin olacak. Önceki denemeden 2.5 yaşında bir kızım var.Rabbim herkese nasib etsin.

Back
X