Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar benim adetle birlikte 11. Günüm . Az önce yumurta akı kıvamındaki akıntım geldi. Ovulasyonum daha gelmedi. Sizce yumurtladim mı yoksa yumurtlamaya mı çalışıyorum.
bende aynı durumdayım :) inş. biri cevaplar.

Hanımlar benim adetle birlikte 11. Günüm . Az önce yumurta akı kıvamındaki akıntım geldi. Ovulasyonum daha gelmedi. Sizce yumurtladim mı yoksa yumurtlamaya mı çalışıyorum.
burdan bir arkadaş bu akıntı geldikten 2-3 gün sonra pik gördüğünü yazmıştı . benimde bu akıntım dün geldi bugün veya yarın pik olur diye bekliyorum ama bugünden itibaren değerlendiricem ben

burdan bir arkadaş bu akıntı geldikten 2-3 gün sonra pik gördüğünü yazmıştı . benimde bu akıntım dün geldi bugün veya yarın pik olur diye bekliyorum ama bugünden itibaren değerlendiricem ben
Ovulasyonla takip etmiyor musun canim

Çatlıyor mu diye kontrol edip ona göre mi tedavi uygulamak istedi acaba ? Bugün adetin 3. günü mü öyle hormon testi yaptırdı doktor değil mi

Ovulasyonla takip etmiyor musun canim
evet takip ediyorum canım. adetin ilk gününden itibaren başladım ve sürekli olarak t çizgisi silikte olsa hiç çıkmıyordu dünden itibaren çizgi hafifte olsa belirginleşmeye başladı . bugün ne olacak merak ediyorum akşam yapıp görücem . testinin gelmesine çok varsa bugün veya yarından itibaren değerlendirmeye başla bence nacizane fikrim .

Çatlıyor mu diye kontrol edip ona göre mi tedavi uygulamak istedi acaba ? Bugün adetin 3. günü mü öyle hormon testi yaptırdı doktor değil mi
aynen bencede öyle yapacaktır eğer kendi kendine çatlıyorsa iğne vs vermeye gerek duymayacak ama gelişip çatlamıyorsa iğne vs verecektir.

Çok şükür ovulasyonum az önce geldi canım. 15 dk sonra yapacağım inşallah. Haber edeceğim ne durumda olduğumu

Çok şükür ovulasyonum az önce geldi canım. 15 dk sonra yapacağım inşallah. Haber edeceğim ne durumda olduğumu
tama canım haberleşiriz. bende akşam 9 da yapıyorum . alzehımer hastası annem var iş çıkışı onunla ilgileniyorum unutmazsam buraya girer yazarım

Siz yine değerlendirin isterseniz bu ayı. Aynı doktorda devam etmenizde fayda var gibi duruyor. Çünkü yumurta tembelliği varsa muhtemelen ovülasyon döneminiz geçtikten sonra yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol edecektir. Eğer sıkıntı görürse ona göre tedavi uygular sanırım. Klomene başlatır belki.

Rahim ortasindaydi kuzum iki tane ve gebelige engeldi ocak7si histroskopi oldum 10gun iliski olmadi sonrasi kontrole gittim 15ocakda basladik iliskiye ama erken adet oldum ilk adeti islemden sonra.. o nedenle bu subata kaldi niyetimiz insallah olur
polip nneredeydi rahim ağzında mı

Şubat ayına dair ümitler de çöpe gitti
Bat: 15 mart
Yaş 28
Gynasitol ve klomen

korkmana hiç gerek yok 1-2 dakikalık ağrı hissediyorsun sadece o kadar. tabi ben özelde yaptırdım . yaptıracağın yer de önemli
Pazartesi günü bende çektircem bendede biraz korku var, test yaptığınız ay deniyormusunuz yoksa biraonraki aymı denemelere başlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…