• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de geçen ay 21. gün yumurtlamışım. Adet döngüm normalde 30 ama geçen ay 34 olmuş. Ama bu ay hayıt suyu içiyorum ve onu içince gününde geliyor o yüzden 16. gün yumurtlarım diye düşünüyordum ama maalesef bugün 18. gün hâlâ yok. Ovasyonla ilk kez takip ediyorum. Stresten mi oldu bilmiyorum :KK43: Sanırım bugünlerde olacak akıntı var.
Hadi bakalım inşallah şifa olur. Bekle bakalım 21,22,23 üne kadar. Çok okudum bende burada birçok topikte hayıt otu suyu çakşır otu suyu bilmem ne suyu içip gebe kalanlar. (Belki de sans yâda nasipten gebe kalıyorlardır, bilemiyorum) Eğer bu ayda olmazsa aklımın ucunda bende alıp içmek istiyorum önümüzdeki ay. (Neler yapmadık ki) Eşime bu ay katı meyve sıkacagi makinesinde havuç suyu yapıp iciriyorum bakalım ne olacak :) Bende bal tarcin corek otu yapıp yiyorum. Hayırlısı..

Kızlar şimdi biz devamlı belirti arayıp duruyoruz ya Yerleşme döllenmeden yaklaşık 12 gün sonra falan tamamlanıyormuş. Bu da zaten bat tarihimize tekabül ediyor aşağı yukarı. E bu durumda yerleşme tamamlanmadan hamile sayılmaz insan mantıken. Belki tutunamıcak🤔 bu süreçte belirti aramak ne kadar doğru kafam karıştı. Bende geçem ay bir sürü belirti varken bu ay yok😞 ama olmaması normal mi ona bahane bulmaya çalışıyorum🤭 ah şu umut etmek yok muuuuu😅
Canım döllenmeden sonra 6. gün rahime tutunmaya başlayan embriyo, reglin ilk gününden sayarak 4. haftanın sonuna kadar rahime yerleşmesini tamamlamış oluyor... belirtiler 4.haftaya kadar var yani....
örnek verecek olursak, 1 martta regl gören biri 14. günü pik görmüşse ve yumurtası çatlamışsa, ve o günü de değelendirmişse, 20 martta embriyosu tutunmaya başlayacak, 28 martta yerleşmesini tamamlayacak demektir.

Kızlar yapalı daha 2 dakika bile olmadı, koyuluğa bak

Eklentiler

• D373E60C-58F3-4AF8-BA08-FDAC6A22B2F9.webp
    D373E60C-58F3-4AF8-BA08-FDAC6A22B2F9.webp
    18 KB · Görüntüleme: 75
Back
X