• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün biraz koyulaşmıştı, bugün ikisi eşit olur diyordum, silikleşti..🤔 İkinci ayım ovülasyonda, gecenki telefondaki uygulamayla ayniydi. Adetim de 29-31 arası değişiyor :)
Sabırla devam er dalgalanma olabilir heniz zaten pik olmamış bekle kaçıncı gundesin

Dün biraz koyulaşmıştı, bugün ikisi eşit olur diyordum, silikleşti..🤔 İkinci ayım ovülasyonda, gecenki telefondaki uygulamayla ayniydi. Adetim de 29-31 arası değişiyor :)
Bugun kaçıncı gününüz benım 15. Gün adet döngüm 28 hala yakalayamadım bende canım

Merhaba, bizim 2. ayımız ve henüz ovulasyon takibi de yapmıyorum. Uygulamanın söylediği tarihlerden 1 martı değerlendirdik ve ertesi günü bende kasıkta batmalar oldu. Bu sabah da uykumdan kasıklarımda bir sancıyla uyandım. Gün içinde ara ara devam ediyor sancı regl olacakmışım gibi, bağırsaklarıma da vuruyor ama daha regl olmama 2 hafta var. Daha geçen hafta doktor kontrolüne gittim vir problem olsa ultrasonda görünürdü diye düşünüyorum. Yumurtlama döneminde böyle şeyler yaşayan oluyor mu ya da bu kadar erken gebelık belirtisi olması mümkün mü acaba

Merhaba, bizim 2. ayımız ve henüz ovulasyon takibi de yapmıyorum. Uygulamanın söylediği tarihlerden 1 martı değerlendirdik ve ertesi günü bende kasıkta batmalar oldu. Bu sabah da uykumdan kasıklarımda bir sancıyla uyandım. Gün içinde ara ara devam ediyor sancı regl olacakmışım gibi, bağırsaklarıma da vuruyor ama daha regl olmama 2 hafta var. Daha geçen hafta doktor kontrolüne gittim vir problem olsa ultrasonda görünürdü diye düşünüyorum. Yumurtlama döneminde böyle şeyler yaşayan oluyor mu ya da bu kadar erken gebelık belirtisi olması mümkün mü acaba
Yumurtlamadandir o bende de oluyo

Geçen ay ne zaman oldu pik peki :) yaptığınızda.

kızan kime kızdıysa etiketlesin biz böyle ne oldu diye ben miyim acaba diye düşünüyoruz o sanırım başka sayfada birine kızda da laf etti çünkü burada kimse kötü bir şey demedi
Sayfadaki kişiler belli malum 🙈biz kendi kendimize yaramazlık yapıyoruz aramızda hepsi :)

Kizlar ya benim testler bozuk mu yada doğru ölçüm mu yapmiyir bi bakar mısınız pikten sonra bi siliklesti yumurtlamadan sonra testlere devam edenler bu sekilde mi oluyordu sizinde yoksa surekli silik mi çıkıyordu?

Eklentiler

• IMG_20210303_205619.webp
    IMG_20210303_205619.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 46
Back
X