Bende de düzensiz olduğu için erken de gelebilirBenim 19 Mart bat ama bilinmez buna güvenmiyorum benayarsız gelebilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de düzensiz olduğu için erken de gelebilirBenim 19 Mart bat ama bilinmez buna güvenmiyorum benayarsız gelebilir
Benim bat yarin ama hic belirti yokKızlar bat yarın olan varmı bakalım kimlerden haber geleçek ben de heyecan yaptım
Canım inş yarın sabah güzel haberi verirsin kuzum yapacakmısın test sabahBenim bat yarin ama hic belirti yok
Dün biraz koyulaşmıştı, bugün ikisi eşit olur diyordum, silikleşti..Silik mi hep? Birde kaç günde bir adet olursunuz?
Sabırla devam er dalgalanma olabilir heniz zaten pik olmamış bekle kaçıncı gundesinDün biraz koyulaşmıştı, bugün ikisi eşit olur diyordum, silikleşti..İkinci ayım ovülasyonda, gecenki telefondaki uygulamayla ayniydi. Adetim de 29-31 arası değişiyor :)
Bugun kaçıncı gününüz benım 15. Gün adet döngüm 28 hala yakalayamadım bende canımDün biraz koyulaşmıştı, bugün ikisi eşit olur diyordum, silikleşti..İkinci ayım ovülasyonda, gecenki telefondaki uygulamayla ayniydi. Adetim de 29-31 arası değişiyor :)
Aynen devam bakalimSabırla devam er dalgalanma olabilir heniz zaten pik olmamış bekle kaçıncı gundesin
19. gündeyim ben de.. Meraktayim, bakalım ne zaman olacakBugun kaçıncı gününüz benım 15. Gün adet döngüm 28 hala yakalayamadım bende canım
testle mi bakiyorsun?Yumurtlamadandir o bende de oluyoMerhaba, bizim 2. ayımız ve henüz ovulasyon takibi de yapmıyorum. Uygulamanın söylediği tarihlerden 1 martı değerlendirdik ve ertesi günü bende kasıkta batmalar oldu. Bu sabah da uykumdan kasıklarımda bir sancıyla uyandım. Gün içinde ara ara devam ediyor sancı regl olacakmışım gibi, bağırsaklarıma da vuruyor ama daha regl olmama 2 hafta var. Daha geçen hafta doktor kontrolüne gittim vir problem olsa ultrasonda görünürdü diye düşünüyorum. Yumurtlama döneminde böyle şeyler yaşayan oluyor mu ya da bu kadar erken gebelık belirtisi olması mümkün mü acaba
Aynen canım testle kaçgünde adet oluyorsunuz benımde bir türlü pik olmadı19. gündeyim ben de.. Meraktayim, bakalım ne zaman olacaktestle mi bakiyorsun?
Yarın regl olmazsam ertesi gun yapicam hayal kirikligi oluyo yoksa canımCanım inş yarın sabah güzel haberi verirsin kuzum yapacakmısın test sabah
Geçen ay ne zaman oldu pik peki :) yaptığınızda.Dün biraz koyulaşmıştı, bugün ikisi eşit olur diyordum, silikleşti..İkinci ayım ovülasyonda, gecenki telefondaki uygulamayla ayniydi. Adetim de 29-31 arası değişiyor :)
Bu ay ne zaman isterse gelsin artık alışığım gelişine gidişineBende de düzensiz olduğu için erken de gelebilir![]()
Umudunu kesme ne olacağı bilinmezAnladım canım elimde bir uygulamada yumurtlamayı yarın gösteriyor tek umut o kaldı artık
Sayfadaki kişiler belli malumkızan kime kızdıysa etiketlesin biz böyle ne oldu diye ben miyim acaba diye düşünüyoruz o sanırım başka sayfada birine kızda da laf etti çünkü burada kimse kötü bir şey demedi
Biz birşey yapmadık bilmiyorım benbiri admin i kızdırmış noldu kız burda anaaa![]()
Benim cuma günü elim teste gitmiyor amaKızlar bat yarın olan varmı bakalım kimlerden haber geleçek ben de heyecan yaptım
15. gündü :)Geçen ay ne zaman oldu pik peki :) yaptığınızda.