- 8 Aralık 2020
- 1.010
- 1.017
- 83
- 32
Gün aşırı en mantıklısı benceKizlar selam ,bisey danismak istiyorum.Adet bitince iliski duzeniniz nasıl oluyor ? Yumurtlamaya kadar duzenli mi ? Gun aşırı ,hergün yada iki gunde bir vs (Yani bu düzen nasıl olmalı ?) Yada bata kadar tam gaz devam mı
Yaa çok tatlısın vallaYok kuzucum sen alma sana göre değil zaten ...bu artık yaş kemale ermişlere galiba
Evet canımBir gun boş bir gün dolu degil mi canım
Gorev gibi oluyor diye sormak istedim cunku bu bir sureç , ne kadar zamanda bebegin gelecegi de belli degilOvulasyon testi kullanmadan Valla bata kadar hergün yapanda var bata kadar gün aşırı yapanda ve ov. Testi ile birlikte yumut ve çatlama döneminin 5 gün peşpeşe değerlendirip sonra bata kadar bacı-gardaş olan da varbence gün aşırı iyidir ihtimalin çok fazla ve kaçırmazsın o günleri bence denk gelir her türlü
Hakılsın ister istemez görev gibioluyor maalesefGorev gibi oluyor diye sormak istedim cunku bu bir sureç , ne kadar zamanda bebegin gelecegi de belli degil
Ben de tam bunu soracaktım çörek otu bal tarçınKoyu olan bugüne ait sanırım piki yakaladım. Bal corekotu tarcin yapiyorum bir hafta erken ovulasyon olacak
@Birmühendisinrüyası kullanıyor canımKızlarrrr özellikle benim gibi amh düşük olan arkadaşlarım bu prowomen denen şeyi hiç kullanan var mi aranızda ..Yumurtalar için destekleyiciymiş.Almak istiyorum ama fikirlerinizi merak ediyorum bilenler var mı
Yaa çok tatlısın vallaayrıca kabul etmiyorum öyle deme gayet gençsin
Canım ben bir zamanlar hayıt suyu kullanmıştımBir şey dikkatimi çekti bu kadar ilaç, kür, takviye karaciğerinizi mafeder. Umarım bunu dikkate alarak alıyorsunuzdur.
Çok teşekkür ederim@Birmühendisinrüyası kullanıyor canım
Beni de bilgilendirin lütfen
Evet canım yumurtlama gördüğünüz gün, ondan sonraki gün koyuluk devam ediyorsa bizde devam, yumurtlama bazen 2 gün sürebiliyor, sonraki gün silikleşirse o günü yine değerlendiriyoruz, biz geçen ay ilk ovüle başladık bu ay tekrar denicezPik gordugunuzde canim yani degil mi ? Daha oncesi serbest atış mı
İlacın Adı neydi tam olarak canımBen bir kere sormuştum burada. Bir arkadaş kullandığı ay hamile kaldığını söylemişti. Bir kaç yerde de okudum övenler var. Zaten suda çözülenlerden ve tadı portakal suyunu andırıyo fena değil. Banada doktor vermişti ee onu da kullanayım kombo olsun dedimiçerisinde 20 çeşit vitamin, 400 mg Folik asit var. Tavsiye ederim
PROWOMEN Evet takviye amaçlı bütün vitaminler var içerisinde. Doktor tavsiye etmişti. Herkes kullanabilir. Oluşan yumurtanın daha kaliteli olmasını ve büyümesini sağlıyormuş. Tabi bende yeni kullanmaya başladım. İnşallah faydasını görürsem yazarımİlacın Adı neydi tam olarak canım
Bir de benim de amh düşük her isteyen kullanabilir mi sadece vitamin mi içeriyor
Canım ben bir zamanlar hayıt suyu kullanmıştımonun dışında daha birşey kullanmadım henüz ..şu an araştırıyorum sadece
ONu Şubat topiğinde bir arkadaş kullandı şu an o da hamileO ne ki duymamıştım hiç. Ya da hiç söyleme alırımbaşka birşey istemiyorum artık yoksa büyüteyim derken kist oluşacak
Merhaba ben 3 ay kullandım. Benim kan değerlerim güzel oldu vitaminler eksiklikler açısından. Hamilelik olmadı ama herhalde yumurtaların kaliteli olmasına yaramıştırKızlarrrr özellikle benim gibi amh düşük olan arkadaşlarım bu prowomen denen şeyi hiç kullanan var mi aranızda ..Yumurtalar için destekleyiciymiş.Almak istiyorum ama fikirlerinizi merak ediyorum bilenler var mı
Deme valla ya bu ayy herşeyi kullanıyorum vallaONu Şubat topiğinde bir arkadaş kullandı şu an o da hamile
Karaciğeri mahfedeceğim bir ürün kullanmıyorum. Aksine iyi geleceğini düşünüyorum. Burada kürleri konuşuyoruz ama hepsini birden yapmıyoruz. Ben vitamin, hayıt suyu ve arı sütü kullanıyorum. Hepsinin aslında yumurta büyütmekte ziyade çeşitli faydaları mevcut. Yememe içmemede dikkat ediyorum mis gibi :)Bir şey dikkatimi çekti bu kadar ilaç, kür, takviye karaciğerinizi mafeder. Umarım bunu dikkate alarak alıyorsunuzdur.
Ayy amiinnnnnİnşallah güzel sonuçların kucagina alırsın bebisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?