Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba herkese ben de martta planliyorum bakalim. Henuz adet olmadığım icin sorulara cevap veremicem. Ovulasyon testiyle takip etmeyi düşünüyorum

Merhaba canım
Bat 7-8 mart
Folbiol arı sütğ bal polen
Ve çatlama iğnesi kullanılacak...
15 aydır deniyoruz...
YAl 28

Kuzum ekledim seni tabloya varsin
Bat 25.01.2021
Yaş 28
Folibol iki gündür başladım

Benide eklermisiniz dün başladım folibola ama bugün nöbette olduğum için yanıma almayı unutmuşum yarın içiçem hemen 25 ocak adet başlangıcım 30nda tamamen bitti yumurtlamam yarın gösteriyor umarım nöbet yüzünden kaçırmayız yaşım 28 şimdiden teşekkür ederim

Kızlar selam. Beni de eklermisin Lavi12 Şubat olmadı Mart nasip olur inşallah. Yaş 37. Bat 6 mart. Takviye kullanmıyorum. 5 aydır deniyoruz. Bir kızım var 8 yaşında. Yıllar sonra yine buralarda olmak inşallah uğurlu gelir..

Tesadüf.. . Ben de Bat 9 mart ve bende de kan pıhtılaşması var Allah nasip eder de hamile kalırsam iğne kullanacağım şu anda coraspin kullanıyor musunuz
Hayır sordum hatta hamile kalmak isterken kullananlar var diye doktorum hayır dedi hamile kaldıktan sonra başlanılır dedi bekliyorum

Evet hanımlar bu ay neler yapacaksınız ben;
ebru Ceylan masajlarını deneyeceğim
ters rahim pozisyonunu deneyeceğim
ovulasyon testlerine adet bittimi ertesi gün başlayacağım
salı Günü randevum var rahim filmi çekilmesini isteyeceğim
gün aşırı ilişki planlıyorum
stres yapmayacağım nasıl olacak bilmiyorum ama
eşime çakşır suyu keçiboynuzu özü ve bol bol fındık ceviz muz vs kendime de sağlıklı beslenme aynı şekilde vitamin takviyeleri (d, b12, koenzim q10vs)

aklıma gelenler bunlar yok mu artıran

Ben oğlumda gün aşırı denemiştim.İster istemez stres fazlaydı.Cok şükür oğlum o ay oldu.Simdi 8 yaşında.Darisi size.

Merhaba
Beklenen bat 5-6 mart
25 yaşındsyım
Folix asit kullanıyorum "regenesis max"
6 aydır evliyim 3 aydır deniyorum.
Geçen ay ovulasyon testi ile denedim maalesef 2 gün önce regl oldum.
Umarım Mart ayı benim gibi bekleyip isteyen bütün hemcinslerimin ayı olur. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

1) 2 Mart
2) 21
3)Q-folin (folikasit)
4)4 aydır deniyoruz.
Umarım şans getirirsiniz Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Merhaba zacebe yalnız değilsin hatta sen daha bile iyisin ben 40 yaşındayım 13 yaşında bir kızım var boyumu geçmiş ve şuan 6 aydır bebek deniyoruz.
Lütfen beni de ekler misiniz buraya
Bat 01.03.2021
Kullandığım ilaç clife
Yaş 40
6 aydır deniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…