• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak bu konuda haklısın 😢o zaman çarşambaya kadar Bekleyeyim ilacı da o zaman yazdırır hem ona göre hareket ederim. 😖
İnsan yıkılıyor çünkü ister istemez umut ışığı sönüyor azdaha sabır canım Allah'ım hepimizi selamete eriştirsin hayırlısı ile

Benim de kanamıştı yazmıştım buraya, kaç yıldır kanamıyor 🤣 bir de kaç gündür sabahları yüzümü yıkarken afedersiniz de görüyorum burnumdan kırmızı çıkıyor diye 😅
Ahhaaaa birde başımıza burun kanama işi çıktı. Benim önceden kanardı ama 15 yşlrndayken ilk defa yaşıyorum acaba çok mu stres yapıyoruz 🤔

Bende tık yok şimdi de sadece hafif kramplarım var birde akıntım beyaz yine adet oluyorım sanıyorum gidiyorm birşey yok. 😂😂Adetime var ama bunun ayarı yok napacağı belli olmuyor 🙈🙈
O beyazlardan bende de oldu, ama şimdi yok bir şey galiba 😂 benim de karnım ağrıyor regl olacak gibi

Bende artmaya başladı vardı bugün çok olmaya başlamış yer değişti bedenlerimiz arzzzuuuu 😂😂😂ne olayiii bize yahuuu 😂😂😂😂
Valla ne olacaksa olsun artık, 3 test yaptım, sonuç hüsran 🤣

Eklentiler

• 85925F9F-8FB6-4B56-A290-0BDE0C902F4C.webp
    85925F9F-8FB6-4B56-A290-0BDE0C902F4C.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 71
Aşırı karışık olan neresi yani bilmediğim için kusura bakmayın. Ama buna hamiş ihtimali dersem sizi kandırmış olurum 🤗
Şöyle anlatıyım ben 10 şubatta çatlatma iğnesi vuruldum ama adet olmadım mart ayının başında kahverengi akıntılarım başladı 3 gün çok az sürdü adet kanaması gibi değildi hamilelik testlerim negatif kan negatif çıktı 3 Mart’ta doktorum 10 gün adet bekleyelim dedi 5 Mart’ta yoğun akıntım olunca ovülasyon testi yaptım t çizgisi c den baya koyu çıktı eşimle yine değerlendirdim şu an yine bu şekilde çizgi 2 gün önce daha silikti bugün bir tık daha koyulaşmış gibi geldi bana ama adet olmadım kırmızı normal adetim iğneden sonra olmadı yani karışık durum böyle işte 🤦‍♀️

Back
X