• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah canim ama hiç umudum yok ya 😁 bugun catlamanin 9. Günü tertemiz bi gebelik testi ile uyandım bu sabaha ama 12. Güne kadar umut vardir diyip beklemeye devam edecegim.. adetime de 2 Gün var bakalim hayırlısı 😍
9. Günde bendede çıkmadı canım bekle bekle inşallah vardır 😍😍😍🙏

Ya acaba ilaç mi geciktirdi :KK43: femara ve çatlatma iğnesi kullandım. Ya iğneden 14 gün sonra regl beklenmiyormuydu yaa :/ Acaba çatlamadi ve kist mi oldu ben çarşambadan beri idrar testi yapmıyorum Perşembe kan verdim olsaydı çıkardı herhalde
Canm bende femara ile catlatma yaptim benm adetim17 snde geldi bekle gelir bikac gune benim erken gebelik testlerim 3 de pozitif cikti kaset test yaptim pozitif cikti bir saat sonra regl oldum cuma gunu.ustelik ovulasyon testlerimde hep pikti ama sonuc negatif🙄

Ay insallah canim sen hamilesin insallah benim de belirtidir de bende hamileyimdir benim gec yumurtlama oldu ondan bekleyecegim 😍😍
İnşallah vardır kuzum seninde rabbim hepimize nasip etsin inşallahh 🙏😍🙏
Benim bugün çokkk net çıktı artık💝😍🙏

Eklentiler

• IMG_20210314_132459.webp
    IMG_20210314_132459.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 54
Canım benim normalde adetim 31. günde gelir ama gecikmelerim de olur. Geçen ay 34 günde geldi mesela. Bu ay ilk kez ovulasyon testi ile takip ettim ve 25. günden 27. güne kadar pik oldu 28. gün de çatladı. Yani bata 3 gün kala çatladı ama çok şaşkınım. Bu kadar geç yumurtladığımı bilmezdim çünkü 16. -21. günler arası yumurtlama belirtisi yaşardım ve o günlerde yumurtalama olduğunu sanırdım. Şimdi bu kadar geç yumurtladıysam adetim ne zaman gelecek onu merak ediyorum. Bir de bu pik olan günlerde benim yumurtalama belirtilerim bitmişti artık akıntı falan gibi hatta tam tersi adet belirtilerim vardı. Ben yine de gün aşırı değerlendirdim.
Peki senin şu anda yumurtlama belirtilerin var mı akıntın filan nasıl mesela
Benim adet düzenim hiç şaşmazdı 28 günde olurdum şu an hiçbir şeyi kestiremiyorum çatlatma iğnesi olduktan sonra adetim hiç olmadı ona rağmen 5 Mart’ta pik gördüm ben uygulama ile takip ediyorum iğne olmadan önceki adet düzenime göre 20 Mart’ta adet olamam gerekiyor bunu baz alarak adet günüm 20 Mart diyorum çünkü uygulama ovülasyon gösterdiğinde aynı gün pik görmüştüm. Akıntı olarak yoğun değil ama sürekli devam eden akıntım var

Yusra-61 Yusra-61 tatlim benim erken gebeliklerim pozitif cikti bekledim hep ertsi gununu sonra saat 11 gibi kaset test yaptim pozitif cikti ama bir saat sonrada regl oldum ustelik o gune kadr da ovulasyonlrim pikti gebelikten supheleniyodum acaba kimyasal mi yasadim🤔

Bugün adet olmam gerek normalde canım.
Ama ben bu ay 2 kere yumurtaladım.
2. Yumurtlamam 20. Gün olduğu için adet tarihi uzamış oldu. 1 martta çatladı yumurta bugün 14. Gün🙏🙏🙏
Masallh canm. Allah kucagina almayi nasip etsin🧿🧿🧿

Benim adet düzenim hiç şaşmazdı 28 günde olurdum şu an hiçbir şeyi kestiremiyorum çatlatma iğnesi olduktan sonra adetim hiç olmadı ona rağmen 5 Mart’ta pik gördüm ben uygulama ile takip ediyorum iğne olmadan önceki adet düzenime göre 20 Mart’ta adet olamam gerekiyor bunu baz alarak adet günüm 20 Mart diyorum çünkü uygulama ovülasyon gösterdiğinde aynı gün pik görmüştüm. Akıntı olarak yoğun değil ama sürekli devam eden akıntım var
Adete yakın da yumurtlama olabiliyor benim anladığım. Adetim ne gün gelecek ben de bilmiyorum ( tabi inşallah hamiş olup da gelmez de..) Çok ilginç bir ovulasyon yaşadim. Siz de yumurtlama olma ihtimaline karşı değerlendirin ve teste devam et bakalım nolacak

Yusra-61 Yusra-61 tatlim benim erken gebeliklerim pozitif cikti bekledim hep ertsi gununu sonra saat 11 gibi kaset test yaptim pozitif cikti ama bir saat sonrada regl oldum ustelik o gune kadr da ovulasyonlrim pikti gebelikten supheleniyodum acaba kimyasal mi yasadim🤔
Günün geçti mi peki gününde mi adet oldun o testlerden sonra canım?

Canm bende femara ile catlatma yaptim benm adetim17 snde geldi bekle gelir bikac gune benim erken gebelik testlerim 3 de pozitif cikti kaset test yaptim pozitif cikti bir saat sonra regl oldum cuma gunu.ustelik ovulasyon testlerimde hep pikti ama sonuc negatif🙄
Aa Allah Allah kimyasal filan mı yaşadınız acaba. Adetten sonra bir daha test yapın bence üzerine görme filandir belki de. Kan vermediyseniz tabi

Adete yakın da yumurtlama olabiliyor benim anladığım. Adetim ne gün gelecek ben de bilmiyorum ( tabi inşallah hamiş olup da gelmez de..) Çok ilginç bir ovulasyon yaşadim. Siz de yumurtlama olma ihtimaline karşı değerlendirin ve teste devam et bakalım nolacak
Sizde ovülasyon nasıl çıktı ben 12 Mart’ta yaptım silik bugün yaptığım biraz daha belirgindi

Back
X