• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım benim inşallah🤲🏻❤️ Hiç ummadığın anda çiçek açar umutlar😍 Eşim de ben biliyorum içime doğuyor sen nisanda hamile olcan diyo hayırlısı diyorum ama gel de içime sor😄🙈 çok güzel olsun inşallah öyle bir zaman da gelsin ki kalbinde hisset sende annecim ben burdayım der gibi doğsun içine😍😍
Aaamiiiiinnnn sen derken hissettim valla ya annecim ne güzel kelime 🌸😻

Aaa ben hsg sonrası 4 gün geçikmeli adet oldum hatta birde geçen ay 4 gün erken oldum 😂 bende yeni çekildim 2 ay oldu çekinelim bu 3.ayım🙈ben bunu iyi şeylere bağlıyorum belki vucud birşeyler yapmaya çalışıyor ama zorlanıyor sonra adet oluyorsun gibi düşünmüştüm. Bu ay nasıl olacam bakalım 🙈🤔
Aynen canım olabilir tabi ozaman hsg ye bağlayıp ben bu işi yaa dediğin gibide olabilir eğerki böle olursa doktora bir danışayım görünmmekte fayda var kalbi güzelim benim

Yaaaa benimde belirtilerim böyle şekere dikkat et demişti doktorum çıkıyor olmasın 😱😱😱ateşim çok oluyor geceleri özellikle. Su içme isteği oluyor içim yanıyor sankim haralet vuruyor 🤔testte yapmıştım birşey çıkmadı ama. Bunu demeniz kafamı karıştırdı 🤔şeker kaç olursa normal peki?
Benim de cik yeni cuma gidicem doktora 2 gune bi jan veriyorum katlamayi takip etmek icin
Bu ney 😊Ma yazdın bıraktın amaaa 🤔

Ben beklemedim ki 🙈 doktorlar aşılamaya direk geçmiyor prosedür nasıl ilerlerse ona göre hareket ediyorlarmış. Mesela oldu biraz daha bekletiyorlar doğal olabiliyor düşüncesiyle sonra olamadı klomenle çatlatma iğnesiyle olan bir süreç var 😂 direk aşılama olsa çoktan yapardım 😂😂bende öyle duracak göz 👁 var mı 😂😂 eşine gelince ben öyle olmasını takdir ediyorum erkeğin birşey de destek olup heyecan duyması ayrı güzel en azından ilgisiz değil 🤗onu da sen artık idare et birazcık. İnşallah seninde onunda gönlüne göre olacak nedense öyle hissayattayım 🌸
:KK45: :KK45: :KK45:ay sende duracak göz yok tabi canım belli :))Kocacımı gel de anlat ama.. huysuz ya.. susar susar sonra konuşur tam konusur kafa şişer, baş ağrısı yapar sonra susar 1 saat sonra koltukta gevşer yatar..ben kaldırınca yatağa kafamı duman ettin derim alacağın olsun iki güleriz öyle yani küskünlük bizde.... destek tabi ama biraz dürtünce :))) :KK200:

Aynen canım olabilir tabi ozaman hsg ye bağlayıp ben bu işi yaa dediğin gibide olabilir eğerki böle olursa doktora bir danışayım görünmmekte fayda var kalbi güzelim benim
Birşey yok onda doktorluk sorun sanmıyorum oldum olacam derken biz stres yapıyorum birde ben özellikle geçen ay çok yaptım çok üzüldüm ailemle ilgili durumlar oldu 😢çok erken oldu üzüntü beni çok etkiliyor. Sen belki de olamayacaksın adet ne bilinir azcık bekle beklerken rahat olmayı denersen daha iyi olacak da. 🙈 İşte bunu yapmak hangimiz için kolay 😻sen iyiyöne motive ol yinede 🌸

Canım olmazsa bile sakın unut ışığın sönmesin inşallah demek ki zamanı değilmiş dersin bir dahaki aya olur inşallah🙈🤲🏻
İnşallah inşaallah canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eylesin sizlerede banada inşallah Allah razı olsun

Güzel olmaz mı ya dünyaları versen değişilmez bak düşün şimdi böyle hissettiysen o zaman gelince neler hissedersin😍 bu binde biri bile değil🙈🌸
Hamiş kaldığımda çok ağladım bir ağladım bir ağladım hiç inanmak istemedim ❤️kaybedince de o kadar ağladım 😢işte bu aradaki ince çizgisi Rabbim yaşatırken herkese sabır versin. Bu yüzden diyorum dağına göre mi kar verilir bilmem ama iyi ki bazı şeyler unutuluyor hafifliyor bizde yoksam dayanılmaz bazı acılar 😥tarifsiz.

Bu ney 😊Ma yazdın bıraktın amaaa 🤔
Acil bi isim cikti ondan biraktim ben 10 mart da kan verdim 34.24 cikti doktor iki gunde bir istiyorum cok dusuk dedi cuma yaptirdim 126 cikti pazar yaptiracak bi yer olmadigi icin acilde yaptiedim orda beta 326 glikoz 120 cikti persembe ulturasinim var sekeri de soracam diktora

Eklentiler

• Screenshot_20210314-212109_e-Nabz.webp
    Screenshot_20210314-212109_e-Nabz.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 42
Birşey yok onda doktorluk sorun sanmıyorum oldum olacam derken biz stres yapıyorum birde ben özellikle geçen ay çok yaptım çok üzüldüm ailemle ilgili durumlar oldu 😢çok erken oldu üzüntü beni çok etkiliyor. Sen belki de olamayacaksın adet ne bilinir azcık bekle beklerken rahat olmayı denersen daha iyi olacak da. 🙈 İşte bunu yapmak hangimiz için kolay 😻sen iyiyöne motive ol yinede 🌸
Keşke yapabiksek keşke Allah'ım içimize bir ferahlık versin inş bir tane oğlum var valla ona bukadr uğraşmadık buna şaşıyorum

Ben 4 aydır çok stres yapıyorum herşey de normal çıktı dedim artık kesin stres takmasam oluruna bıraksam olacak sanki ama cidden öyle canım bir sorun yoksa stresten çok takmaktan oluyor inşallah düşündüğün gibi değildir de bebişin vardır
İnşallah canım inşallah Allah'ım razı olsun inşallah

Ben bu doktorları da anlamıyorum hormon testlerim çıktıktan sonra ağrı kesici kullanabilirsin adet zamanı dedi ve 1 sene dolmadan bana çocuğum olmuyor deme dedi. Size ne kardeşim ben belki ilk ayımda istiyorum belki 1 yıl sonra bu tavır nedir ama demi😖
Aynen bunu yapiyorlar 30 yasimda evlendim bekarligimdan beri sorunum oldugunu biliyordum 9 cm dermoid kistim var bi kac doktora gittim kac aylik evlisin diye sordu o zman 4 aylik evliydim ilk gittigimde 1 yildan once gelme dedi bende sonradan gittigim doktorlara hep bir yili g3cti dedim suan 16 aylik evliyim 4 ay da baslamama ragmen tedaviye daha bu ay hamile kaldim o yuzden gittigin doktora 1 yil de yoksa bakmiyolar

Acil bi isim cikti ondan biraktim ben 10 mart da kan verdim 34.24 cikti doktor iki gunde bir istiyorum cok dusuk dedi cuma yaptirdim 126 cikti pazar yaptiracak bi yer olmadigi icin acilde yaptiedim orda beta 326 glikoz 120 cikti persembe ulturasinim var sekeri de soracam
Dikkat edesin. Şeker için doktor bir önlem alacaktır inşlh. Teşekkür ederim cvp için.

Hamiş kaldığımda çok ağladım bir ağladım bir ağladım hiç inanmak istemedim ❤️kaybedince de o kadar ağladım 😢işte bu aradaki ince çizgisi Rabbim yaşatırken herkese sabır versin. Bu yüzden diyorum dağına göre mi kar verilir bilmem ama iyi ki bazı şeyler unutuluyor hafifliyor bizde yoksam dayanılmaz bazı acılar 😥tarifsiz.
Kuzum ya çok üzüldüm inşallah onun ömrü gelecek yavrularının olsun🤲🏻❤️ Evlat acısı unutulmaz derler kuzum ama alışıyorsun sanırım Rabbim öyle istiyor kulum yıkılmasın diye. Dağına göre kar evet ama bazen çığ altında kalmış gibi hissediyor insan. Gelecek güzellikler önceki acılarımıza merhem olsun inşallah❤️

Kuzum ya çok üzüldüm inşallah onun ömrü gelecek yavrularının olsun🤲🏻❤️ Evlat acısı unutulmaz derler kuzum ama alışıyorsun sanırım Rabbim öyle istiyor kulum yıkılmasın diye. Dağına göre kar evet ama bazen çığ altında kalmış gibi hissediyor insan. Gelecek güzellikler önceki acılarımıza merhem olsun inşallah❤️
Aminnn İnşallah canım inşallah 🙏🏻❤️
Cümlemize göstermesin sınamasın dilerim 😍

Back
X