Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seni test yapma da sayfada 1.ci ilan ediyorum bacım ne hızzz ben senin kadar hızlı görmedim valla çıksaydı iyiydi ben sen yaptım dedikçe bekliyorm çift gelsin diye her yapman da bende bekliyorm heyecanla
Ahaha canımsın valla tüm paramı teste döktüm resmen ama su kuruma.cizgisi çıktıkça sinirim bozuluyor acaba diyorum sonra bişey yok

Ahaha canımsın valla tüm paramı teste döktüm resmen ama su kuruma.cizgisi çıktıkça sinirim bozuluyor acaba diyorum sonra bişey yok
Bende bunu çok yapardım ama sen kadar değil ya valla beni heyecan bağladı sen yaptıkça aha oldu aha olacak

Ama bana böyle yap kuruma yap şöyle yap gitsin dayanamam ben yaparım hep tetikte duran birisiyim biri de yap dedikçe şampanya gibi patlatır patlatır dururum
Bende bi gaza gelir gibi oluyorum sonra otur yerine sabah çıkmadı işte diyorum biraz sabır işi beklicez

Bugun ne guzel gebelik haberleri var herkesi tebrik ediyorum değerlendirdiğiniz günleri paylaşırsanız bizde inşallah nisan ayında uygularız

Senin için bende umutluydum ama napalım canım aynı umutla bu aya devam edelim bu ay senin için inşallah hayırlı olur

Canım hayırlısı olsun. Üzülme, napalım. Nisan da devam..14 gün kesin doğru bende aynı fikirdeyim canım

Bugun ne guzel gebelik haberleri var herkesi tebrik ediyorum değerlendirdiğiniz günleri paylaşırsanız bizde inşallah nisan ayında uygularız
Canım pik öncesi ve sonrasını ard arda değerlendirdim.Gün aşırı değil hergün oldu o dönemde. Bu defa yarım saat 45 dk bacakları kaldırarak yatma olayını da yaptım. Birde ilişkinin başında belimin altına yastık koydum sonradan değil. Bunları yaptım.

Senin için bende umutluydum ama napalım canım aynı umutla bu aya devam edelim bu ay senin için inşallah hayırlı olur
Aynen napalım hayırlısı olsun hepimiz için
Canım hayırlısı olsun. Üzülme, napalım. Nisan da devam..14 gün kesin doğru bende aynı fikirdeyim canım
Daha ilk denememdi zaten üzülmedim desem yalan olur tabi ama aynen devam edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…