Korkma kabızlık bende de var gebelikte oluyor simdide kabızlık bitti ishal başladı adet sancıları da olucak hamilelik başlangıcında olurmuş böyle insallah artışların güzel ilerler gözün aydın canimOvulasyondan sonra tam bir hafta kabızlık sorunu oldu birde bende. Birkaç saattir de adet sancısına benzer hafif bir sancım da var inşallah hayra alamettir.
Ben yumurtlamayı yakalayamadım yabenimkiler de hem sızlıyor hem dolgun.. ümitlenmek istemiyorum inş hamileyizdir ama, sizin kaçıncı gününüz yumurtlamadan sonra?
Arkadasim asla oyle dusunme adetten 10 gun once ogrenenler muhtemelen ustune gorup bi onceki aydan hamile kalanlar yada adeti bittihi gibi yumurtlayanlar.... herkese fjkr olmasi icin anlatmak istedim benim 4.5 yasinda bi oglum var ve bugun normal gebelik testinde silikte olsa pozitifi gordum ama sunu soylim ben oglumda da 2 seneyi askjn bi sure ugrasmistim son ay ari sutu polen bal ayri ayri alip kullandim once ari sutunu dilimin altina bi miktar sonra bali tatli kasigiyla polene batirip yedim ve o ay hamile kaldim simdi de yine aynisi oldu biliyo musun subat adetimin bitimiyle basladim hemde amh 0.3 civari cikti gecen testte... asla umidini yitirme ve bal urunlerine alerjin yoksa mutlka kullan her bunye ayni deil ewt ama gunleri degerlendirip esinde aikinti yoksa yumurta kalitesiyle alakali olabilir ve cok faydasi var canim nisan olsun saglikli olsun allahim herkese evlat sevgisi yasatsin
İnşallah canımAllah büyük canım. Adetten bir hafta sonra da öğrenen var ona bakarsak
Olmadı Nisan ayı kaldığımız yerden devamke.. Üzülme canım ya.elbet çift çizgi gösterecek Rabbim
Canım hadi gözün aydın..Ne güzel haber.. Tebrik ederim
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz çoğu zaman pes edip tekrar başlıyoruz canım Allah sonumuzu hayıretsin kafayı yemeye a kaldı yoksaDüşüncelerimi yazmışsın
Sağolun sizede hayırlı kandillerHayırlı kandiller
Hayırlı kandiller .bol bol dua edin kızlarHayırlı kandiller
sanada :)Hayırlı kandiller
aminHayirli kandillerAllah hepimizin dualarini kabul etsin bebişlerimize kavuşalım
Bende sankim grupta başı çekiyor gibi hissediyorum :))) valla hayır olsun yaa yetti banada karnı boş grupları terk etmek :)))Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz çoğu zaman pes edip tekrar başlıyoruz canım Allah sonumuzu hayıretsin kafayı yemeye a kaldı yoksa
Pozitif görünüyor tebrik ederim
Çok yeni bir gebelik gibi gözüküyor. Tebrik ederim. En sağlıklı sonuç için kan verebilirsiniz
Çok yeni bir gebelik gibi gözüküyor. Tebrik ederim. En sağlıklı sonuç için kan verebilirsiniz
Pozitif görünüyor tebrik ederimkan ver kesinleşir saglikla gelir umarim
Teşekkür ederimPozitif görünüyor tebrik ederimkan ver kesinleşir saglikla gelir umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?