Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beklenen adet tarihim 24 Şubat
Yaşım 20
2 ay
Kullandığım ilaç yok

bu
yani bilemedim ben senin yerinde olsam başka bi doktora görünürdüm heralde bu doktorlar da bi tuhaf hepsi farklı konuşuyorlar

Bugün adetimin 14 günü akıntı ile beraber pembe lekelenme oldu ya bu neyin nesidir ilk defa oldu arkaadaşlar başına gelen var mı

Bügün Bezmialeme dr a gittim (İstanbulda bir hastane) adetimin 2. Günü klomen kullanmak istiyorum dedim yazmadı beni bir üst hocasına gösdericekmiş tüm testlerimi tekrar yaptırıcakmıs neyse çıktım ordan daha önceki dr umun asistanıyla görüştüm klomen kullanmak istiyorum diye onada gereksiz geldi ptesi randevu verdi gidicem şu klomeni kırk taklayla kullanamıyorum arkadaş yazan veren dr nasıl veriyor bu arada dr un Birgül Sarıkamış tüp bebek kralicesi diye ünlenmiş herkes çok anaç vs yazmıstı bana acayip soğuk geldi bakıyım ptesi inşallah ısınırız bir birimize tüp bebek öncesi bişeyler denemek istiyorum ama başaramıyorum

dünü değerlendirdik doktorlar gün aşırı dediği için bugün değil de yarını değerlendirmeyi düşünüyorduk napsam şimdi bilemedim bugünü de mi değerlendirmeli
Çatlamış olsa bile 24-36 saat süre var istersen akşam değilde sabah daha uygun da olabilir hem kalite açısından da arkadaşım müsaitse sabah olsun yarın sabah

Dr iğne bile vurup yarın akşamdan sonra gün aşırı diyor ben burdan okudum stres yapma canım

dünü değerlendirdik doktorlar gün aşırı dediği için bugün değil de yarını değerlendirmeyi düşünüyorduk napsam şimdi bilemedim bugünü de mi değerlendirmeli
Sabah değerlendirebilirsin.
Ben bugün yine yumurta takibi için gittim doktora. Yumurta çatlamış dedi. Dedim eşim yoktu sorun yok 24-36 saat canlı kalıyor. Bugünü değerlendirin yarını da değerlendirin. Normalde gün aşırı ama öncesinde ilişki olmadığı için istersen üstüste istersen gün aşırı yapın dedi

Folik aspirin fazlası Otizm i tetikliyor. Gebelik öncesi aşırı yükleme yapmak istemiyor bazı doktorlar. Dikkatli kullanmak lazım

İyi ki varsınız kızlar ya bende polip de var aklım çıktı normalde hiç adet dışı lekelenmem olmaz ilk kez bu ay çocuk çalışmalarına başladık onda da bu olunca bi an tedirgin oldum. polipten kaynaklı olsa durup durup 14. gün olmaz heralde. dediğiniz gibi bu yumurtlama işareti demek ki

Aynen canım yumurtlama işareti o. Bende polip var. Dr o yüzden takip ediyor bu ay. Eğer hamile kalmazsam sonraki polip i alacakmış cerrahi işlemle. Gebeliğe engel mi değil mi görelim dedi.
Kızlar bide benim bugün çatlamış yumurtam ama bi baktıki büyümüş bir yumurta daha var. Şok oldu doktor. Bu ay ikinciye yumurtlayacaksın dedi. Ve tutarsa çift yumurta ikizi olur dedi. Ay çok şaşırdım ya? Ne yapsam bilemedim de

canım klomen reçetesiz alınabiliyor

Çatlayınca mı döllenme oluşuyo yoksa çatlamadan mı.pik oluşunca değerlendirmemiz gerektiğini söylüyoruz ya en doğru zaman hangisi oluyo doktor bunla ilgili bişey söyledi mi canım .burdan okuduklarımız araştırdıklarımız kadarıyla biliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…