• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok yeniymis . Insallah hayirlisi olsun.
İnşallah hepimiz için ilk oğlumda ramazan umresinde hamile kalmıştım orda yaşadıklarından hatırladığım şuan ki belirtiler hatta orda test yaptım negatif görünce cahillikten grip oldum sanıp grip ilaçları içmiştim

Kızlar bende ovülasyon günü değerlendirdim. Ovülasyonun 8. Günü bugün Ama 2 gündür öyle bi diş ağrısı çekiyorum ki doktora gidip antibiyotik kullanmaya çekiniyorum. Ağrısına dayanamayıp elektra ağrı kesici yuttum 3 sefer. Napcam ben ya evde nasıl dindirebilirim bu sızıyı

Kızlar bende ovülasyon günü değerlendirdim. Ovülasyonun 8. Günü bugün Ama 2 gündür öyle bi diş ağrısı çekiyorum ki doktora gidip antibiyotik kullanmaya çekiniyorum. Ağrısına dayanamayıp elektra ağrı kesici yuttum 3 sefer. Napcam ben ya evde nasıl dindirebilirim bu sızıyı
Karanfil koy ustune apse mi yapti .

Canım soğan suyu ile gargara yap sarımsak ez ağrıyan disin ile

Kizlar ovulasyondan sonra belirti yaşayan var mı en erken kac gün sonra belirti oldu bende vücudumu dinliyrm bisey olacrk mı diye ilk gebeligimde adete bir hafta kasığımda kramp var diye kaset test yapmıştım pozitif çıkmıştı erken yumurtladim muhtemel yine kasigima agri girecekmi diye beklemedeyim
Benimde 1 hafta kala belime saplanma tarzında sancı kramp girmişti bende onu hatırlıyorum adet günüde artık sık WC çıkma ve uyku basma hali oluşuyordu kasıklarda ara ara batma oluyordu ama her hamilelik farklı kızımdayken hiç birşey yaşamamıştım yani her türlü bekleyeceğiz zaten varsa 2 gün önce yapılan testte çıkıyor inş vardır kuzum

Canım dişçiye gitmen en mantıklısı gebelik varsa bu şekilde kalman daha riskli. İlaç verecekse de gebelikte kullanılabilecek ilaçlar verilir. Diş ve boğaz enfeksiyonları vücutta farklı sıkıntılara sebep olabiliyor.

Ay salı erken değil mi yaaa gerçi şu da önemli çatlatmadan sonraki kaçıccı gün? İğne kullandın Mı?

ay hangi cumartesi 😱 bu cumartesi olsa 6 günde bir şey çıkmaz diğer cumartesimi

ben belirti işinden anlamıyorum canım ya. 🙈 belirtilerim olduğu aylar hep negatif gördüm 😅 ama iğneden beri kasıkalrımda Hareketler var. Gerginlik var. halsizlik var ama bunlar benim için yeterli değil hep oluyordu .

Yaaa bende battan 2 gün önce düşünüyorum 🤔 iğneden sonra ki 12. Gün yani 🙈 beklemek çok zor
Ya ben birde şunu anlayamıyorum çatlamadan sonraki günden sayın diyorsunuz ya 12.gün de test yapın diye ee zaten regl zamanıma denk geliyor 😂 yumurtlamadan itibaren bugun 9.günüm amacım zaten erken öğrenebilmek eğer ki varsa tabi ki o yüzden bu konuda kafan karışıyor amann saldımm artık ya salı günü yapcam yada pazara kadar ölü taklidi yapcam🤣🤣🤣

Back
X