• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 8 mart cuma gününe kadar beklemeyi düsünüyorum 😊 bugun çok acik kahverengi lekelenmem oldu sanki regl olucakmis gibi hissettim insallah yerlesme kanamasidir yumurtlamadan 1 hafta gecti 🤲😁
Ay bi ben goremedim bu lekelenmeleri😂

Kizlar ovulasyondan sonra belirti yaşayan var mı en erken kac gün sonra belirti oldu bende vücudumu dinliyrm bisey olacrk mı diye ilk gebeligimde adete bir hafta kasığımda kramp var diye kaset test yapmıştım pozitif çıkmıştı erken yumurtladim muhtemel yine kasigima agri girecekmi diye beklemedeyim
Bende dün sol kasığımda bir ağırlık gibi birşey vardı 45 dk boyuncs devam etti ufak batmalar filan var canım

Ben dayanamadım test yaptım bugün negatif ne olcak bizim bu sabırsız hallerimiz .umudum kırıldı erken yapmama rağmen yine önümüzdeki aydan bişiler bekliycem galiba

HAHHA burdayım 🙈🙈 okuyorum mesajları ama yazmadım hiç stres yaptı bende testler, 😂😂
Sen rahat sessiz dururdun Aslında 😀niye biranda oldun hatta yaptın mı diye yazacaktım sana bence doktorlar birlikte sende yap test aynı mı çıkıyor diye 😀 doktor da stres oluyor ki sankim orada ayrı stres var 😂

Sen rahat sessiz dururdun Aslında 😀niye biranda oldun hatta yaptın mı diye yazacaktım sana bence doktorlar birlikte sende yap test aynı mı çıkıyor diye 😀 doktor da stres oluyor ki sankim orada ayrı stres var 😂
Yok canım ya Dr gün verecek benim kendi Dr um ben zaten gün aşırı değerlendircem 🙈😂 son zamanlarda kontrole de gitmemiştim bu da bahanesi olur 🙃 elimde test kalsın istemiyorum kullanmak isteyene faydası olur belki

Kızlar selam. Bat 6 mart. Ovulayson testim kalmıştı elimde.onu yaptım c de t de kırmızı çıktı? Geçen aylarda adete böyle 5-6 gün kala yine ovulayson testi yapıyordum elimde kalanlardan🙈 ama hep bembeyaz tek çizgi çıkardı? İkinci kez yumurtlama mevzusunu da geçtim zaten. Şimdi çift çizgi oldu ovulayson. Kist var o mu acaba kırmızı yapıyor? Ama geçen ay da vardı kist. O zaman çift çizgi olmamıştı lh. Ekleyemiyorum ya nasıl ek yaptınız 🙈

Kızlar selam. Bat 6 mart. Ovulayson testim kalmıştı elimde.onu yaptım böyle çıktı? Geçen aylarda adete böyle 5-6 gün kala yine ovulayson testi yapıyordum elimde kalanlardan🙈 ama hep bembeyaz tek çizgi çıkardı? İkinci kez yumurtlama mevzusunu da geçtim zaten. Şimdi çift çizgi oldu ovulayson. Ekleyemiyorum ya nasıl ek yaptınız 🙈
Canım Google dan giriş yapman lazım uygulamadan mı giriyorsuunn

Rabbim.isteyen herkes e hayırlı vakitte nasip etsin benim.ikinci olacak bir oğlum var 5 yaşında 🌷hamdolsun rabbime 🌷AA ne güzel evet bende ismimi çok severim teşekkür ederim anlamı da güzel anneniz nasıl birisi merak ettim 😊daha önce gecikme olduğu oldu size şöyle diyim adet tarihlerim 27 Aralık 17 Ocak (mesela geçen ay 20 günde adet oldum ) pcos olduğu halde 17 ocaktan bu yana gelen giden yok
Annem çok iyi niyetli hiç ama hiç uyanık olmayan herkesi iyi gören birisi birde çok fedakar. Adı gibi de hafız 🙈güzel insan yani ❤️belki geçen ay böyle yaptım bu ay da gün atlatayım diyodur 😀şaka bir yana inşallah güzel şeyler için geçikiyodur 😻🤗

Kızlar bende ovülasyon günü değerlendirdim. Ovülasyonun 8. Günü bugün Ama 2 gündür öyle bi diş ağrısı çekiyorum ki doktora gidip antibiyotik kullanmaya çekiniyorum. Ağrısına dayanamayıp elektra ağrı kesici yuttum 3 sefer. Napcam ben ya evde nasıl dindirebilirim bu sızıyı
Sarımsak ez ağrıyan dişine koy yanm olacak sabret 5 dk sonra çek ağrı bitti

Kızlar selam. Bat 6 mart. Ovulayson testim kalmıştı elimde.onu yaptım böyle çıktı? Geçen aylarda adete böyle 5-6 gün kala yine ovulayson testi yapıyordum elimde kalanlardan🙈 ama hep bembeyaz tek çizgi çıkardı? İkinci kez yumurtlama mevzusunu da geçtim zaten. Şimdi çift çizgi oldu ovulayson. Ekleyemiyorum ya nasıl ek yaptınız 🙈
Uygulamadan giriyorsan olmaz tarayıcıdan dene mesaj yazdıgın yerden fotograf ekle yeri var canım ama genellıkle bata doğru yapılan ovulasyon testleri gebeliğe yorumlanıyor hani umut olmasın ama burdaki okuduklarımdan öğrendim 🤩

Yok canım ya Dr gün verecek benim kendi Dr um ben zaten gün aşırı değerlendircem 🙈😂 son zamanlarda kontrole de gitmemiştim bu da bahanesi olur 🙃 elimde test kalsın istemiyorum kullanmak isteyene faydası olur belki
Sen bilirsin canım.😀haber et merak edyrm nasıl sürecek doktorla bende geçen ay gittim ama yoktu doktorum bu ay dinleneyim beni de yeni süreç bekliyor 🙈

Back
X