• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 20210228_125829.webp
    20210228_125829.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar selam. Bat 6 mart. Ovulayson testim kalmıştı elimde.onu yaptım c de t de kırmızı çıktı? Geçen aylarda adete böyle 5-6 gün kala yine ovulayson testi yapıyordum elimde kalanlardan🙈 ama hep bembeyaz tek çizgi çıkardı? İkinci kez yumurtlama mevzusunu da geçtim zaten. Şimdi çift çizgi oldu ovulayson. Kist var o mu acaba kırmızı yapıyor? Ama geçen ay da vardı kist. O zaman çift çizgi olmamıştı lh. Ekleyemiyorum ya nasıl ek yaptınız 🙈
Valla canım başka tipikte de okudum arkadaşın 11 yumurtası varmış Dr söylemiş benimde bu ay 22-24-26 sonda pik oldu ve aradaki günlerde çatladı 26 daha uzun sürdü bence bazımızın birden fazla yumurtası oluyor ve gelişiyor benim Dr unda çok yumurtan var dedi maşallah yani olabilir gebelik yoksa değerlendir ki adete 5 gün var bilemeyiz kan vermeden

Ama sizin koyulaşmış net canım
Ama hic bi belirti yok ya gecen ay pikim 2 gun sürdü sanirim 2 gun daha var benim catlamaya falan seninde belli olmaz benim de gecen ay hep senin gibi silik cikarken ertesi gun birden bire pik yapti şok olmuştum sizinde oyle olabilir

Kaçıncı günde öyle oldu canım
Adetimin 14. Gunu yoktu hicbisey cok silikti yani 15. Gun de bayagi koyuydu.ustteki 15.alttaki 16. Gun😉 sanirim bi gun oncesini atmistim hala olmadi diye.

Eklentiler

• F1FA5007-837C-44DC-9F38-B91E253C67EF.webp
    F1FA5007-837C-44DC-9F38-B91E253C67EF.webp
    95,6 KB · Görüntüleme: 52
Benim 8 mart cuma gününe kadar beklemeyi düsünüyorum 😊 bugun çok acik kahverengi lekelenmem oldu sanki regl olucakmis gibi hissettim insallah yerlesme kanamasidir yumurtlamadan 1 hafta gecti 🤲😁
Oyyyyyy hadi bekle bakalım bende cuma test alıp cumartesi sabah yapmayı düşünüyorum 🤔 haber et bana emi 🥰
Ya ben birde şunu anlayamıyorum çatlamadan sonraki günden sayın diyorsunuz ya 12.gün de test yapın diye ee zaten regl zamanıma denk geliyor 😂 yumurtlamadan itibaren bugun 9.günüm amacım zaten erken öğrenebilmek eğer ki varsa tabi ki o yüzden bu konuda kafan karışıyor amann saldımm artık ya salı günü yapcam yada pazara kadar ölü taklidi yapcam🤣🤣🤣
Canım olay söyle imiş yumurta çatladığı günden 14. gün eğer gebe değilsen adet başlar. yani tabi bu ortalama bir sayı +1 -1 gün olabilir. 12. günde idrarda belli olur diyollaaa🤷‍♀️ kafam karışık değil aslında olayı anladım duygularım karışık benim 🙈 erkenden görmek istiyorum varsa da yoksa da 😅
+1 ben 😅🙈🙈 bi göremedim şu lekelenmeyi

Dinleniyorum sayılır eşim ovulasyon dönemi gelemezse ara vermiş olucam 😂istesem de istemesem de 🤗çok rahatım diyebilirm 😻ama burada takılmayı seviyorum canım çook sıkılıyor virüs çok varmış yasaklar kısıtlanıyor 🙊kimseye gidemiyorum görüntülü konuşuyorum sürekli 🙈
İyi iyi kafana takmazsan daha iyi olur bir bakmışsın ovulasyon günün değişivermiş denk gelmiş 🙈🙈 Ay hadi inşallah

Back
X