• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnnnnnnn inşallah rabbin duysun bizleri şu üç ayların ramazanımız geliyor onlar hürmetine duaları kabul olanlardan olalım ❤️annelik isteği bitmez asla yine sağlıklı sıhhatli evladlar versin gönlümüze göre 🌸
ah canım benim amin yaaa çok amin

Selam güzeller.. 🤗
Bi dolu sayfa olmuş. Okuya okuya geldim.. Bi hamiş haberi daha alsak ne güzel olur ya.
Kızlar Bat 6 mart malum. Dün sabah bi lekelenme oldu kahverengimsi. Sonra akşama kadar bişi yok. Sabahta yoktu. Şimdi yine hafif lekelenme oldu. Test yaptım tabiki negatif. Ama erken gebelik testi değilde. Regl olcam ben galiba ay moralim bozuldu ya. Midemde böyle yanma ile bulantı arası karışık bir durum var. Kasık ağrısı değil de batması var ve bel ağrısı filan. Yine regl belirtisi ile karışıyor galiba. 😔 Erken yumurtladım diye erken mi regl olcam acaba? Erken gebelik testi alsam illa sabah mı yapmak lazım? Fikir verin bana.
bence sabah yap canım, HCG daha güçlü çıkıyormuş..

Selam kızlar,

Laboquick ve certain testi vardı elimde ikisini aynı anda yaptım belki size de fikir olur diye :KK16:2 damla damlattım, 5 dk bekledim. Labo yazan laboquick marka. Certain sanki biraz daha koyu gösteriyor

Sanırım 2-3 güne pik olacak :oops:

Eki Görüntüle 2793668
evet öyle, certain den herkes bahsediyor, net çıkarıyormuş.

Kızlar bugün 15. Gün hala koyulasmiyor ovulasyon testlerim sizce normal mi? 32 33 günde adet oluyorum. Git gide koyulascak diye bekliyorum ama olmuyor hala
IMG-20210301-WA0003.webp

Eklentiler

• IMG_20210302_144913_875.webp
    IMG_20210302_144913_875.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 25
biizm 2 malesef ve hiç işimiz yo sadece kahvaltı yapmaya gelıyorum ısyerine :)
bende kahvaltıya geliyorum cumartesi aman evden iyidir bu hafta sonu kocişim de yok evde patlarım benim oğlanda babannesinde

bende kahvaltıya geliyorum cumartesi aman evden iyidir bu hafta sonu kocişim de yok evde patlarım benim oğlanda babannesinde
Ben evcıyım kedı gıbıyım gezmeyı severım ama cumattes calışmak ıstemıyoruum :(
bu arada evet kask agrım oldu bıkaç gun once regl belırtılerımde oluyordu ama reglıye yakın olurdu şimdi baya erken oldu

Ya regl döneminde estradiol 38-649 arasında olması gerekiyor yazıyor ama benim 36 çıkmış menopoza doğru değer düşüyormuş galiba. Yumurtalıkların doğru çalışmadığını gösteriyomuş düşük olması. sizlerin kaç çıkmıştı? Ufak bi düşüklük gibi görünüyor ama korktum yaa :KK61:650 bile olması normalken benim 36 çıkmış :KK61:
Canım benim sonuçlarım bunlar. Doktorla görüştüm gayet iyi hicbir sıkıntı yok dedi. Adetin 2. Günü yaptirmistim. Yaş farkından dolayı sonuçlar farklılık gösterir mi bilemiyorum. Ayrıca hastanenin referans aralığıyla karşılaştırdığımda sonuçlarımın ortalaması arasinda yani. Yüksek veya düşük göstermiyor
Prolaktin - 9,59
Estradiol - 20,53
Lh - 6,01
Fsh - 6,08
Tsh - 2,10

Back
X