Ya

yıllık izin işi yok bizde şöfor eşim . İnşaat firmasında bir araç var su borusu döşüyorlar o da borunun yerleşeceği yeri açıyor onla. Herkes kullanamıyor kullanan olsa ehliyeti yok kullananların eşimin var ondan o kafasına göre izin yapamıyor bizde maaşı iyi borç çok ses etmiyoruz valla açıkçası. Bende onu ayrı strese sokmak istemiyrm. Eşim kendi memleketinde

trabzonda ben ordu da

ben normalde kaynanamlara giderdim oraya gelir kalırdı ilk hamileliğim o şekilde olmuştu

pandemi var birde orada rahat edemiyorum köydeler ev kalabalık 8 kişi onlar 4 görümce birisi evli çoçukları bizde çalışıyor diye. ben eşim olsa ev 10 kişi olur onlarla uzlaşmak yemek ekmek düşünemiyorum gitmedim bende yatma yeri sıkıntı

yıkanma sıkıntı kışın ortasında

yaz olsa neyse de. Ben taşınacaktım burada işim vardı gidemedim. İşim bitti şimdi taşınmak kolay değil burada doktoruma alıştım ayy bir sürü şey

doktorum aşılama yapacak araştırmada birde onu deneriz dedi

buradan gitmeden yaptırmak istyrm açıkçası orduda hastane çok yakın kadın doğum ama onların orada git gel arabasız olmuyor uzak kalıyor. kafalar karışık eşim ise biz denemedik derdin de

gitmeyelim diyor ben denemiyoruz gideceğiz. Aslında bu ay belki doktorum aşılama yapacaktı izinliymiş kaldım geri

filanlar falanlar