• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya 🙈 yıllık izin işi yok bizde şöfor eşim . İnşaat firmasında bir araç var su borusu döşüyorlar o da borunun yerleşeceği yeri açıyor onla. Herkes kullanamıyor kullanan olsa ehliyeti yok kullananların eşimin var ondan o kafasına göre izin yapamıyor bizde maaşı iyi borç çok ses etmiyoruz valla açıkçası. Bende onu ayrı strese sokmak istemiyrm. Eşim kendi memleketinde 😂trabzonda ben ordu da 😂ben normalde kaynanamlara giderdim oraya gelir kalırdı ilk hamileliğim o şekilde olmuştu 😂pandemi var birde orada rahat edemiyorum köydeler ev kalabalık 8 kişi onlar 4 görümce birisi evli çoçukları bizde çalışıyor diye. ben eşim olsa ev 10 kişi olur onlarla uzlaşmak yemek ekmek düşünemiyorum gitmedim bende yatma yeri sıkıntı 😂yıkanma sıkıntı kışın ortasında 😂yaz olsa neyse de. Ben taşınacaktım burada işim vardı gidemedim. İşim bitti şimdi taşınmak kolay değil burada doktoruma alıştım ayy bir sürü şey 🙈doktorum aşılama yapacak araştırmada birde onu deneriz dedi 😅 buradan gitmeden yaptırmak istyrm açıkçası orduda hastane çok yakın kadın doğum ama onların orada git gel arabasız olmuyor uzak kalıyor. kafalar karışık eşim ise biz denemedik derdin de 😂gitmeyelim diyor ben denemiyoruz gideceğiz. Aslında bu ay belki doktorum aşılama yapacaktı izinliymiş kaldım geri 😉 filanlar falanlar 😊
annem sizin ev suriye kampı gibi o kadar insanın içinde kocanı seçebiliyon mu sen :) sabret rabbim versin senin işinde pek karışıkmış yahu kocan trabzonda da sen adamı ne ara görüyosun

Arkadaşlar bat 3 Mart bugün 2 Mart erken gebelik testi sonucum. Kimyasal gebelik olabilr mi umuttlanmak istemiyorum

Eklentiler

• IMG_20210302_145835.webp
    IMG_20210302_145835.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 101
annem sizin ev suriye kampı gibi o kadar insanın içinde kocanı seçebiliyon mu sen :) sabret rabbim versin senin işinde pek karışıkmış yahu kocan trabzonda da sen adamı ne ara görüyosun
Sorma kaynanam kilolu olduğu için hamile kalırmış 😂anlamazmış iş içten geçermiş ama çok severim kulakları çınlasın çok has kadın 🌸örümcekler sıkıntı sevmiyorum pek de ısınmadık bağ yok zaten aramda onlarda elde tel hepsi odalarında oluyorlar 😂kocamı bulmak zor olmuyor o zaman. Kocam her hafta sonu geliyor iki gün bebeğim kocamı yumartlamama denk getirmem zor durum anladın kocanın geldiği zaman önemli burada 😂😂😂tatili adete denk geldiğini düşün bi 😂😂😂napayım o zaman kocayı 🙈5 aydır ayrıyız bu arada birde tekrar doktor filan başlayalı 3 ay oldu denemeye 😂

Arkadaşlar bat 3 Mart bugün 2 Mart erken gebelik testi sonucum. Kimyasal gebelik olabilr mi umuttlanmak istemiyorum
Hemen olumsuz şeyler düşünmeyin kan testinizi verin hamilesiniz inşallah gözünüz aydın😍 Rabbim bizlere de nasip etsinn en hayırlı zamanda

Sorma kaynanam kilolu olduğu için hamile kalırmış 😂anlamazmış iş içten geçermiş ama çok severim kulakları çınlasın çok has kadın 🌸örümcekler sıkıntı sevmiyorum pek de ısınmadık bağ yok zaten aramda onlarda elde tel hepsi odalarında oluyorlar 😂kocamı bulmak zor olmuyor o zaman. Kocam her hafta sonu geliyor iki gün bebeğim kocamı yumartlamama denk getirmem zor durum anladın kocanın geldiği zaman önemli burada 😂😂😂tatili adete denk geldiğini düşün bi 😂😂😂napayım o zaman kocayı 🙈5 aydır ayrıyız bu arada birde tekrar doktor filan başlayalı 3 ay oldu denemeye 😂
allah denk getirsin canım ya işin çok zormuş

allah denk getirsin canım ya işin çok zormuş
Zor gelmiyor işte o bana çok şükür ailem burada ya 😻 geçen ay denk geldi pik oldu çatladı filan olmadı 😍bundan önce yanımdaydı yoksa 5 aydır yok lakin olmayınca olmuyor sanırsam zamanı var. 🙏🏻 Ben zor olsa bile kolay tarafından bakmasam yaşayamam. Her şeyden önce sağlık gerisi boş hal olur hiçbir şey baki değil..😉 Rabbim hepimize doğru zamanda eli ayağı düzgün evladlar nasip etsin 😌

Zor gelmiyor işte o bana çok şükür ailem burada ya 😻 geçen ay denk geldi pik oldu çatladı filan olmadı 😍bundan önce yanımdaydı yoksa 5 aydır yok lakin olmayınca olmuyor sanırsam zamanı var. 🙏🏻 Ben zor olsa bile kolay tarafından bakmasam yaşayamam. Her şeyden önce sağlık gerisi boş hal olur hiçbir şey baki değil..😉 Rabbim hepimize doğru zamanda eli ayağı düzgün evladlar nasip etsin 😌
aminnn canım benim

Hayırlı olsun canım hamilesin güzel düşün inş kuzum♥️♥️♥️

Back
X