• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lavi12 Lavi12 sonuçlara göre demir ve folat düşük çıktı ve sen hakliymissin fsh e2 istedi bir de. Keske en basinda soyleseydi dr da kan verirken onlara da baktirsaydim. Simdi bi daha adetin 3. Gününü denk getirip randevu alip kan vercem :KK12:
Regenesis max diye bir multivitamin basladim bu ay
bakarsın kırmızılar gelmez gerek kalmaz başka teste de :KK19:

Buraya girip konunun başını bilmesem de bu kısmına denk geldim inanın gözlerimden yaş geldi gülmekten Allah iyiliğinizi versin 😂😂😂😂eşiniz neden inat etmişti bilmiyorum ama önünüzde saygı ile eğiliyorum şuan 😂😂😂😂
Öyle önemli bir şey de yok ya benim yumurtlama günümde arkadaşlarıyla buluşmaya gitmişti, burnundan getirdim desem yeridir, göz çeviriyordum, konuşmuyordum, sadece yatağa yattığında 1 saat hiç konuşmadım, sonra da uyuma diye kızdım 🤣🤣🤣 o da inada bindi

Sizlerin yaşı daha erken böyle gider birazcık ama gitt gide oturur herşey eşin yaşı için de normal canım hepsi erkekler 30 görmeli en az 😂😂o yaşa kadar oturmuyor hop hoplar 😂😂😂 içimden gelmiyor dedin ama yine içinden gelecek sen onu öyle seviyorsun 🤗 biz kadınlar emin ol daha çok fedakarız bu gerçek 😌
Evet o 30dan sonra değişicek lafını herkesden duyuyorum 🤣 e 4 sene gebereyim mi ama ben 🤣 o gençse gezmek istiyoraa ben ondan daha gencim 🤣🤣🤣

Back
X