benım 12 mart :)sende mi 16 mart![]()
![]()
![]()
![]()
12 ve 16 martlar kapışıyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım 12 mart :)sende mi 16 mart![]()
![]()
![]()
![]()
12 ve 16 martlar kapışıyor
![]()
ah canım ya sen kesin hamilesin ya inşallahkız uyumusum gozlerımı kapattım abow 15 dk olmus ama cin gibi uyandım :) uyku bastıryo benı masa basında
yakınız birbirmize inşallah güzel olur herşey.. :)benım 12 mart :)
ay yok kuzum ya ıcımde öle bırsey yok ıcerısı sıcak oldu ondan sanırım dıyorum sonra dıyorum kış boyu sıcaktı ne alaka ve akşam 10 da yattım amannnn bılmıyuorum yarın sabah yapcam ya testyeterah canım ya sen kesin hamilesin ya inşallah
12 Mart canıminşallahhhhh bat kaçdı sizin
Süperrr ötesi pikKizlar hep silikti onceki gunler bugun son adetin ilk gununden itibaren 17. Gün.. sizce de pik gunu mu?![]()
yapta yaz bize hemencik :)ay yok kuzum ya ıcımde öle bırsey yok ıcerısı sıcak oldu ondan sanırım dıyorum sonra dıyorum kış boyu sıcaktı ne alaka ve akşam 10 da yattım amannnn bılmıyuorum yarın sabah yapcam ya testyeter
inş.yakınız birbirmize inşallah güzel olur herşey.. :)
bencede pik oğlu pik :) hayırlı olsun başla çalışmalaraKizlar hep silikti onceki gunler bugun son adetin ilk gununden itibaren 17. Gün.. sizce de pik gunu mu?![]()
Hangi günleri degerlendirdiniz ?Hepinize çok çok teşekkür ederim. İnşallah beklediğimiz bebekler hayırlısıyla gelir. Yarın sabah kan vereyim en iyisi. Belirti var aslında değerlendirdiğim günlerden sonra başlayan meme ucu acısı, ara ara olan kasık ağrısı, hafif baş dönmesi, sabahları çok hafif olan mide bulantıları ve mide yanması ki ben midemin yandığını hiç bilmem(nasipse 2. Gebelik olacak ilkinde yaşamadım yanma) daha sonra diz bacak ağrısı yaşadım sanki romatizma var gibi 2 gün. Ama yine de pek umutlanmak istemiyorum. Çünkü denediğim her ay kendimi dinledim ve bu belirtilerin neredeyse hepsini yaşadım.. hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. O’ndan başka isteyecek kimsemiz yok en hayırlı zamanda herkese nasip etsin![]()
Kendini suçlama lütfen canım. Bak ben iğne kullandigim halde düştü. (Belki dozajı az geldi bilemiyorum) Kimi doktor keseyi görmeden iğne vermiyor ben yalvara yakara istedim bunun için çok dr. gezdim ama yine keseyi göremeden düştüKendi mi çok suçluyorum kan sulandırıcı hal yerine iğne kullanmalıydım neden düşünemedim neden![]()
tamam kuzum bugun bıde sunu farkettım cay ıcmıstım 5 dk sonra agzımda garip bır tat olustu caydan dır dedım nescafe ıctım ondada olustu ama bu kadar erken belırtı olurmu canım ne alakası var yanı :)yapta yaz bize hemencik :)
ÇinkoBirde kocalara verilen bir takviye vitamin varmı Dr önerdiği
bence de catlamıs sılıklesmı sıvı alımında saat farkından vs etkılemısdır sonucta catlamıs hayırlı olsun ::)Eki Görüntüle 2795067 Eki Görüntüle 2795069 Sanırsam yumurtlama sonrası çatlamam oldu sizce de öyledir umarım bu testim. Benim merak ettiğim bunu yaşayan birisinin açıklık getirmesini istiyorum testim geçen ay 14.gün pik 15.gün çatlama silikti çizgi hayali gibiydi. Bu ay pik sonrası siliklik onun gibi olmadı böyle oldu bu normal mi? Bunun sebebini merak etmiyor değilim.
Benim olmuştu iki hafta boyunca metal tatla gezmiştim demiştim ne alaka şeker yerdim artık ne bileyim hamilelkde bunlar olurtamam kuzum bugun bıde sunu farkettım cay ıcmıstım 5 dk sonra agzımda garip bır tat olustu caydan dır dedım nescafe ıctım ondada olustu ama bu kadar erken belırtı olurmu canım ne alakası var yanı :)
hamılemıydınız pekı :)Benim olmuştu iki hafta boyunca metal tatla gezmiştim demiştim ne alaka şeker yerdim artık ne bileyim hamilelkde bunlar olurinşallah alakası olan şey güzel birşeydir
![]()
Adı ne kuzum trendyolda varmı
Belki de doğru diyorsun canım kılı kırk yarıp herşeyi bilmek birşeyleri eksik yapmamak duygusu yedi benibence de catlamıs sılıklesmı sıvı alımında saat farkından vs etkılemısdır sonucta catlamıs hayırlı olsun ::)