• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende merak ediyorum napıyor nasıl hali 😊benim kasık batmam hafif bel ağrım var 🤔akıntım beyaza döndü yok denecek kadar az oluyor. Gögüslerim hafif acıyor adet geldi bunun canavar olması lazım oysaki çok acırlar 😂😂O kadar merak ediyorum ki nedir bu bende olanı? Heyecanla doktora gitmeyi bekliyorum 👍test negatif ise bebek yoksa neden böyleyim?
Valla bilmiyorum ya bebisler bize cok guzel oynuyoryada bedenimiz bize oyun oynuyor 😅😅😅 oynamasin artik 🤦‍♀️

Kızlar yaa moralim çok bozuldu dün ben de tsh t3 t4 falan ne durumda diye tahlol vermiştim tsh 7.90 çıktı doktor ilaç verdi bir ay kullan tekrar gel dedi düşünce bebek düşün dedi bu hormom gebeliğe engel oluyormus olsa bile düşük riski yüksek oluyormuş aranızda bu durumu yaşayan var mi? Lavi12 Lavi12 canım sanki seninde mi tsh yüksekti öyle hatırlıyorum bi sıkıntı oldu mu . Ben hiçbir şey bilmiyorum bu konuyla alakalı yardımcı olur musunuz?
canım benim tsh 4,5 ti, tiroit hapı kullandım şuan 2 civarlarında.. haplar 3 aya etki ediyor.. endişe etme..

Kimsenin bilgisi yok mu :KK43:
merhaba canım, HCG değerleri aşağıdaki gibi olmalı deniliyor ama bilemedim, istersen sen bir bak:
  • 3.hafta: 5 ila 50 mlU/mL.
  • 4.hafta: 5 İla 426 mlU/Ml.
  • 5.hafta: 18 ila 7.340 mlU/mL.
  • 6.hafta: 1.080 ila 56.500 mlU/mL.
  • 7. ve 8. hafta: 7.65 ila 229.000 mlU/mL.
  • 9 ila 12. hafta: 25.700 ila 288.000 mlU/mL
İkiz gebelik olma ihtimali var mı acaba, doktor ne dedi bebek varsa HCG salınır çünkü.. belkide sonradan bebek kendisini kesenin içinde gösterecektir. Doktor aksi bir durum olsa söylerdi diye düşünüyorum.

kızlar ya canım sıkıldı benim eşime bu yıl tayin yoktu bu olaylardan ötürü çok ihrac olan var diye tayin edebilirlermiş ben bebeği kendim yapabilir miyim acabası denesem :)
Nasreddin hoca göle maya çalıp yoğurt olmasına niyet ediyorsa sen de yapabilirsin canım neden olmasın:KK70:

Kizlar bugun kan testini tekrarladım icim biraz rahatladi 46 saatte 626dan 1385 e yukselmis dis gebelik yoktur artik dimi. 626dan dort gun oncede 84.9 cikmisti

merhaba canım, HCG değerleri aşağıdaki gibi olmalı deniliyor ama bilemedim, istersen sen bir bak:
  • 3.hafta: 5 ila 50 mlU/mL.
  • 4.hafta: 5 İla 426 mlU/Ml.
  • 5.hafta: 18 ila 7.340 mlU/mL.
  • 6.hafta: 1.080 ila 56.500 mlU/mL.
  • 7. ve 8. hafta: 7.65 ila 229.000 mlU/mL.
  • 9 ila 12. hafta: 25.700 ila 288.000 mlU/mL
İkiz gebelik olma ihtimali var mı acaba, doktor ne dedi bebek varsa HCG salınır çünkü.. belkide sonradan bebek kendisini kesenin içinde gösterecektir. Doktor aksi bir durum olsa söylerdi diye düşünüyorum.
Bilmiyorum ki canım ultrasonu ilk hcg değerime göre yaptı sonra kan verdim sonuçlara baktı takip edicez haftaya gel dedi gönderdi

Canım başka doktora git gidebiliyorsan. 😉 Şimdi bu sana tam açıklama yapmıyor. Ben ilk gittiğimde bana doktor kalp atışına bakacağım dedi alttan baktı üstten duyamadım sonra dedi ki kalp atışı var 😢sonra düşük olblr dedi. Neyse ben 2 hafta sonra muayene için gittim tekrar gel dedi bu sefer o yok bana başka doktor baktı benim bebek yok parçalanmış içimde 😭😭ama nasıl yok kalp atışı duyulmuş demişti dedim deseydi yazardı dedi 😢şerefsiz alttan duydum demişti beni yalancı çıkartmaya kalktılar. O zaman bana neden öyle dedi dedim meğersem anlamış o işi de dememiş alttan duyduğunu da hesaba katmamış.daha sonra bir yandan ağlıyorum bir yandan başka doktora gittim özele orada kadın boş gebeliğim olduğunu işte hepsini neden olablcğini filan anlattı. Ama değerlerim yüksekti kürtaja aldılar. Çocuk içimde 1 hafta önce parçalanmış benim 1 damla kanamam olmadı 😥😥birde kese boş adam bana eve git pazartesi gel tekrar bkarz o zmn diyor ya yoktur ya vardır ne bu şimdi dedim hakkım haram olsun onlara. Kürtajdan sonra çok zorlandım. Benim kesem de baya büyümüş doktor öyle dedi. Şimdi günüm geçse ben testlere de inanmak da korkuyorum adet olmazsam doktora gidiyorm çünkü yine geriden gelen birşey olur diye. Sen durma o değerle evde bilmiyorm diğerinde kanama oldu mu sende bende yoktu. Kahve leke bir kere oldu. Sen bir başka doktora da gözük🤔
Canım herşeyin normal miydi peki progesteron filan içiyor muydun

Kuzum seni merak ediyordum bat gecmis geldi mi kirmizilar beklemede miyiz 😁
Canım ben haber vermiştim sanırım, Tüp kontrolü yaptırdım pztesi, sağ tüpüm tıkalıymış hep soldan yumurtluyormuşum, bu ay da solda yumurtam var... tüp kontrol işlemiyle beraber klomen de kullandım.. 3. denemem bu ay klomenle. dün çatlatmayı vurdum. birkaç güne progestan fitil başlıcam. 14 gün beklicem. Tahmini BAT 2 Nisan bende... Nisan ı yazıyor musun tabloya? yoksa başka topik mi var?

Benimde tertemiz valla ben adet olduktan sonra bal corek otu tarçın yapicam insallah faydasi olur sen denedin mi hic 🤗🤗
Denedim de ben zaten yanıyom onları yersem evde soğuk suyla banyo ederim 😂😂😂araştırayım bende bizde başlayalım duruma göre bana yaramayan birşey varsa almam. Alıp gördün kullanan çok arkadaşımız hamiş ne hikmet olur bilinmez 🤗 🌸

Canım başka doktora git gidebiliyorsan. 😉 Şimdi bu sana tam açıklama yapmıyor. Ben ilk gittiğimde bana doktor kalp atışına bakacağım dedi alttan baktı üstten duyamadım sonra dedi ki kalp atışı var 😢sonra düşük olblr dedi. Neyse ben 2 hafta sonra muayene için gittim tekrar gel dedi bu sefer o yok bana başka doktor baktı benim bebek yok parçalanmış içimde 😭😭ama nasıl yok kalp atışı duyulmuş demişti dedim deseydi yazardı dedi 😢şerefsiz alttan duydum demişti beni yalancı çıkartmaya kalktılar. O zaman bana neden öyle dedi dedim meğersem anlamış o işi de dememiş alttan duyduğunu da hesaba katmamış.daha sonra bir yandan ağlıyorum bir yandan başka doktora gittim özele orada kadın boş gebeliğim olduğunu işte hepsini neden olablcğini filan anlattı. Ama değerlerim yüksekti kürtaja aldılar. Çocuk içimde 1 hafta önce parçalanmış benim 1 damla kanamam olmadı 😥😥birde kese boş adam bana eve git pazartesi gel tekrar bkarz o zmn diyor ya yoktur ya vardır ne bu şimdi dedim hakkım haram olsun onlara. Kürtajdan sonra çok zorlandım. Benim kesem de baya büyümüş doktor öyle dedi. Şimdi günüm geçse ben testlere de inanmak da korkuyorum adet olmazsam doktora gidiyorm çünkü yine geriden gelen birşey olur diye. Sen durma o değerle evde bilmiyorm diğerinde kanama oldu mu sende bende yoktu. Kahve leke bir kere oldu. Sen bir başka doktora da gözük🤔
Senaryo yazmışsın kız... oku oku yoruldum valla :))))))))

Back
X