• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Türlü türlü çektşm 😂😂

Eklentiler

• 9F72CEA4-8E0D-4DF9-9DE7-F714B5AAA30A.webp
    9F72CEA4-8E0D-4DF9-9DE7-F714B5AAA30A.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 50
  • CC89BA4D-4A57-4DD9-A0A3-866C82D752F9.webp
    CC89BA4D-4A57-4DD9-A0A3-866C82D752F9.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 57
  • C09BBB95-F99C-404A-A098-AD88D28266D5.webp
    C09BBB95-F99C-404A-A098-AD88D28266D5.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 52
  • 90AB1A91-3FEB-48BB-8C52-30C9F224D744.webp
    90AB1A91-3FEB-48BB-8C52-30C9F224D744.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 60
şu bebekleri hayırlısıyla bir yapaydık bende yatıya gelen hiç bitmiyor biri gidip biri geliyor ebevyn banyo var ama diğer banyoyla menfezleri aynı olduğu için anlaşılıyor şakır şakır su sesi bizde çocuk küçük değil ki canavar gibi zeki o yüzden biz bayramdan bayrama yıkanıyoruz :)))))))))))))))) ( sabah işe gitmeden )
Valla ebeveyn banyosu çok faydalıymış bunu anladım. Bizimki anlamazdı ne de olsa. Bana sabah çok zor geliyor banyoya girmek.Ama bazen mecbur işte. İnşallah bebişlerimize kavuşalım bir an önce. Biz de ay kaç aylık oldu yok cinsiyetini gösterdi mi doğumu nasıl yapsam adını ne koysam filan bu tatlı telaslari yaşayalım artık Allah' ım nolur

Ahh ben de hep istedim ki ikinci dönemi kapatayim bı de yaz tatili olsun ya da birinci dönemle yaz tatili birleşsin. Ama maalesef benim planıma göre olmadı şimdi artık yazın ortasında olup doğum iznimin gitmesine bile razı oldum ama nerdee
😁😁 Ben de artk oyle diyorm bari yazla birlessin mart nisan ne olursa artk

ben kapımı bile kapatamıyorum oğlum delikanlı kafa farklı çalışıyor ergen ya birde eşim öz babası değil yanlış anlamasın diye kapımı kapatamıyorum sabaha karşı 4 te yatıyor yatmakta bilmiyor yazılı çalıştı hep bu ara sabahladı :) kaşla göz arasında hallediyorum ben napi erkek çocuğu kıskanabilir anasını benim işim daha zor bee
Walla isin zormus. Ben de bir annemdeyim bir kizkardeslerm bende koca ayda 3 defa firsat bulabildik bir tanesi zaten catlamadan cok sonraydi saylmaz 😁😁

Kızlar 6 gün önce ovu testi yaptigimda T çizgisi silikti. Şimdi 2 gün kaldı. Aranızda en az benim kadar bu sorunun cevabını merak edenler için ovu testi yaptım ve sonuç aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi. Hatta söyle soyleyim ben, yumurtlama döneminde bile bu kadar koyu T çizgisi bile görmemiştim
Benm ilk gebelikte oyleydi bata 4 gun kala adet gunu kan kirmiziydi ama iste silik oluyor diyen hamislerde var o yuzden kesin diyemiyor insan

Aaa çok tatlı yaa gece gece banyo mı yaptı 😂 bizim de şöyle bir taktiğimiz var. Bizimki banyo yapmayı çok seviyor, diyoruz ki hadi herkez bugün banyoya 😂 önce o giriyor. O arada biz tamam bir de öyle sulu sulu çıkıp gelmeyeceğinden eminim. Bı de diyorum ki acele etme güzel güzel yıkan. Sonra da babanı çağır işin bitince bornozuna uzanamiyo çünkü biri gelsin istiyo beni çağırıyordu bu sefer de ben yatamiyordum ilişkinin arkasından. Babanı çağır biraz da o ilgilensin filan diyorum 😌
Amannn ne zormus. Benm cocuk 4 yasinda o uyuyunca bizm mesai basliyir😁

Ben hala eski mesajları okumaya devam, kendim hakkında güncelleme çatlamanın 11.günü (ovulasyonla takip değil kendim akıntıdan takip ettiğime göre) sabah yaptığım erken gebelik negatif çıktı, çok huysuzum şuan 🤨

Back
X