• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim 22.7 çıktı hiç bişey olmadı anam ben 22.7 görünce uçtum birde aha hamileyim diye ama sonuç bat geldi kaç çıkarsa çıksın Allah nasip ederse oluyor ya nasıl heveslendim kursakd kaldı
Canım seninkine bende anlam veremedim açıkçası. Belki yaptırdığın hastanenin referans aralığı farklıdır ben böyle düşünüyorum en son. Çünkü bende yaptırdım ve benim hastanenin referans aralığı 1.8 - 7 aralığında ve benimkisi de 6,75 çıkmıştı

Gerçekten çok erken kan vermeye başlamışsınız 🥰 sorunuzun cevabını bilemiyorum adet gününüze bu kadar varken hastane yada sağlık ocağı nasıl kanınızı alıyor merak ettim ben adete üç gün kala gittiğimde adetin geçsin öyle kanını alırız demişlerdi
Benim de çok doğal yollarla kan verdiğim söylenemez aslında şiddetli ağrım var diyerek gittim doktora 🙈

Sen birtanesin valla ❣️ben bunu yinede görmek isterdim biliyordum da. İyi ki varsın Esracım 🤗güzel kalbinden öpüyorum seni 😇🌸çok teşekkür ederim bunun için o kadar mutlu oldum ki yapmışsın bizim için ❤️❤️❤️
Ne demek canım merakınızı giderdiysem ne mutlu bana. Açıkçası benim buna pek itimadım yoktu yani inanmıyordum ama böyle cıktı. Fikir amaclı paylaştım 😊

Bunlar yumurtlama belirtisi olabilir mi şuan o dönemdesiniz gün olarak
İnan bilmiyorum canım ama her ay yumurtlamam oluyor adetim en fazla 2 gün gecikir bu ay bu kadar farklı olması bana yumurtlama günleri gibi gelmedi öyle bile olsa şuan 10 gün var adet olmama kesilmesi gerekmez miydi artik ?

kızlar takviye neler kullanıyosunuz. eşime çakşır aldım onu içircem. ben neler kullanayım acaba. siz neler kullanıyorsunuz. arı sütü bal polen karışımı alayım diyorum. sizin fikirler neler?
beeo aldım ben kaşıkla yiyorum bakalım hayırlısı

Merhaba ilaç falan kullanmışmıydınız o şekildemi 3 defa yumurtlama gördünüz bende bu ay femara kullandımda 5 yumurtam oluştu inşallah diyorum hepsi çatlarda şansım yüksek olur🤲
Hayır canım kullanmadım ceviz incir yedim ama başka sayfalarda da okudum ben normalmiş bu 3 kes yumurtlama kadının birinde 11 adet yumurta olmuş takip ettiği sürede yani normal sağlıklı bir kadında mucize değilmiş

Melo canım doktora gittim Femara başladık yine 😂 29 u tekrar gidip kontrol ve iğne 😂😂
Allah bu ay sevindirsin canım hepimizi emeklerimiz ve umutlarımız karşılığını bulsun gönülden diliyorum bu ay topikte hamile patlaması olsun ramazana öğürerek girmek nasip etsin Rabbim hepimize :(

@tonbaliklisalata canım üzülme bende geçen ay 21 inde yumurtlamışım ama değerlendirme olmamıştı adetim 30 günde bir olduğu için 16 sında yumurtlarım diye düşünmüştüm. Adetim 34 gün sonra gelmişti. Lâkin o iş öyle değilmiş. Bu ay ovu testi yaptım ve 14 ünde yumurtlama gördüm. Yumurtlama değişkenlik gösteriyor. Sanırım ben bu ay yumurtlama masajı yaptım erken oldu diye düşünüyorum. Dr. olmadı yumurtanı ve kalitesini geliştirmek için ilaç verebilir. Üzülme vardır bir çaresi
dogru soyluyosun ben gecen ay yumurtladıgımı sanmısım mesela bıraktım gıttı.
ama bu ay 2 gundur agrım var regl yenı bıtı sayılır usutmedım onada emınım yumurtlaıkalrım agruyo dun olan akıntım bugun coğaldı bıldıgın akıntım var yanı seffaf

ama bu ay 2 gundur agrım var regl yenı bıtı sayılır usutmedım onada emınım yumurtlaıkalrım agruyo dun olan akıntım bugun coğaldı bıldıgın akıntım var yanı seffaf
Geçen ayki ovülasyonlaeın dürüyorsa bana bi atarmısın canım

3DBA4E84-51FF-4A1C-97D4-2D39F960B2E3.webp
36B99EE4-2B24-46AC-A1E2-CBF23C3C18D7.webp

Bende yanıldım belkı bilemıyorum ama herkes pik dedı ben bugunu degıl oncesini degerlndırmiştim zaten bıde ertesi gunu ama yumurtlama olmamıs dedı ebru hanım

Akıntı çok önemli canım dikkat et. Iki parmagin arasında uzayan akinti varsa degerlendir. Ben bu akıntıyı 11. gün ve 14. gun gördüm 15. Gunde çatladı canım ayy hadi insallahhhh 😊😊

Akıntı çok önemli canım dikkat et. Iki parmagin arasında uzayan akinti varsa degerlendir. Ben bu akıntıyı 11. gün ve 14. gun gördüm 15. Gunde çatladı canım ayy hadi insallahhhh 😊😊
iğrençsiniz ya midemi allak bullak ettiniz elinize almayın öyle şeyleri Allah sizi yaaa sizin elinizden bişi yenmez içim kalktı :)

Back
X