- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
- 53
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #2.521
Yaaa çok merak ettim muhakkak yaz nasıl sevindim varya sen o ay ne yapmıştın gebelik içinHaftaya cuma belli olacak inşallahama nub teorisine göre kız
Ayy hadi inşallah bitiirin şu işiii bu ay inşallah
Tez zamanda kavuşalım ozmanGörüyorum ve arttırıyorum
39um ve benim de yok
Kuzum hatırlıyosan 14.günü yumurtam büyümemişti doktor ümidi kes bu ay demişti. Ben bal polen propolis falan aldım hergün bi kasık yedim,bol su ictim ceviz badem yedim.21.günde doktora bi gittik 21mm yumurta olmuş direk catlatma iğnesi vurdu ve mutlu sonYaaa çok merak ettim muhakkak yaz nasıl sevindim varya sen o ay ne yapmıştın gebelik için
Bebeğim markasi neydi bal.polen propolisinKuzum hatırlıyosan 14.günü yumurtam büyümemişti doktor ümidi kes bu ay demişti. Ben bal polen propolis falan aldım hergün bi kasık yedim,bol su ictim ceviz badem yedim.21.günde doktora bi gittik 21mm yumurta olmuş direk catlatma iğnesi vurdu ve mutlu son
Bizde bu ay aldık canım başladık bugün propoliseKuzum hatırlıyosan 14.günü yumurtam büyümemişti doktor ümidi kes bu ay demişti. Ben bal polen propolis falan aldım hergün bi kasık yedim,bol su ictim ceviz badem yedim.21.günde doktora bi gittik 21mm yumurta olmuş direk catlatma iğnesi vurdu ve mutlu son
Canım arifoğlunun aldım o an öylesineBebeğim markasi neydi bal.polen propolisin
Bizde bu ay eğriçayır aldık bakalım bir haftadır yiyoruzCanım arifoğlunun aldım o an öylesinebirde arıcıdan doğal %100 polenli balım vardı. Onuda tükettim sürekli.
Guzum olmazsa ondan da alalımBizde bu ay eğriçayır aldık bakalım bir haftadır yiyoruz
İnşallah nasip olur bu ay
Ben Arifoglu kallandim kuzum iki ay önce ama.egricayir daha Güzel geldi bana, o sekerlenmistiGuzum olmazsa ondan da alalım
Aa tamam canımBen Arifoglu kallandim kuzum iki ay önce ama.egricayir daha Güzel geldi bana, o sekerlenmisti
Şekerlenmesi doğal oldugunu gösteriyor canımBen Arifoglu kallandim kuzum iki ay önce ama.egricayir daha Güzel geldi bana, o sekerlenmisti
Daha marta girmedik bu ne hız erken yapmayın bence testleriAy inşallah vardır da bu salak test göstermiyordur ilk defa gördüm bu markayı cunkumarkalarla hasır nesir olunca
Benim doktor hep sezeryan yapiyo Ma normal cok az görüyorum. Ben surekli gece sancilarla gittigim icin bikmis olabilir artık dogursunda gece gelmesin diye bilemiyorum. Catim tamamen genisti ve en son sezeryana giderken 100 sancim 6 xm acilmam vardi... bilemiyorum emin degilim ben ya.-2 den kastı muhtemelen bebegin anne karnında bulunduğu katmandır .Doktorlar normal sartşarda sezeryanla uğraşmaz.eğer normal olmuyor diyorsa soktoruna güvenmelisin.Çatı muaynesi yaptırıp son dakıka sezeryana alındıysan son anda gelişen komplikasyondur o .içini ferah tutmalısın
Tadını beğenmedim ya bilmiyorum çok sekerliydi , eğriçayır daha doğal gibi ne.bileyimŞekerlenmesi doğal oldugunu gösteriyor canım
Bu kadar erken belirti normal degil ama canim... insallah hamissindir..Ayy allahık inşallah ne güzel söyledin öyleama sürekli negatif gördüğüm için bi yanım buruk
Tamam canım..Aynen ben 3-4 gün bişey yapmamıştım çünkü zaten yumurtlamama da daha vardıbi de benim bi tüpümü açtılar biraz ağrım oldu.. ne zaman rahat hissediyorsan başla çalışmalara bacım hiç es geçme
Son 5 6 gündür beyaz akıntım varBat ı 1 Mart olanların da hiç sesi çıkmıyorbenim daha 10 günüm var şimdiden içim içimi yiyor kızlarrr ses verin gizli gizli sürdürmeyin bu süreci
Ooooo bunlar güzel isarettler canım.. hadi bakalım ozaman İnshaAllah..Pasha22 v3 diger kizlar bir anda balik istedim ve yapip yedim ama gormeniz lazimdi piserken daha agzim sulandi onu gectim oyle bi yemisim ki ilk defa seni boyle yemek yerken görüyorum dedi esim tum parmaklarinla yiyosun dedi çatal almadın dedi cok utandim =) cigkofte de vardi o son dakka istedi canim tursu felan epey guzel geldi aman tanrim didim
Ben ilk hamileligimde gecenin bi vakti cigkofte istemistim ve sonra esim kendine yesil seytin almisti icine 1 tane siyah zeytin kacmis ay masil sulandi agzim onu görünce hemen attim agzima yedim ki ben zeytin hic yemem sevmem. Sonra esime 1 kilo aldirdim ve hepsini yedim2 hhafta sonra hamile oldgmu ogrendim.
Ben balik pek sevmem yemem aramam yani olsa yerim ama balik aldim dun bugun hemen yaptim ama anliyorum ya farkli bisiler var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?