- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 83
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #2.541
1 mart canimOoooo bunlar güzel isarettler canım.. hadi bakalım ozaman İnshaAllah..senin bat ne zaman?
Yerlesme olabilirSon 5 6 gündür beyaz akıntım var
Az önce lavaboda sarımsı bir kahverengi leke gördüm çamaşırımda anlayamadım dedim olabilir mi böyle birşey
Yengeminde kahverengi gibiydi sonra acildi rengi sonra koyu kırmızı oldu ve yine kahve durdu.Kızlar bu kahverengi akıntı nasıl olur ki acep açık kahve ama boşuna heveslenmek istemiyorum
Sordunuz mu?Pazartesi gideceğim o zaman bi sorayım. Belki tecrübe eden vardır diye sorayım dedimteşekkürler cevap için
Bata ne kadar var canım bence sakince bekle her sey olabilir cünküKızlar bu kahverengi akıntı nasıl olur ki acep açık kahve ama boşuna heveslenmek istemiyorum
Kııııız nasılsın npysn? Canım ben bugün neler yaptım bi sorKızlar bugün güneş batmadan mutlaka çokça salâvat getirin ve ardından samimi bir şekilde tekrar ederek bu iki kıymetli duayı okuyun.. cuma günü ikindiden akşam anamazina kadar okunan bütün dualar kabul olur..
Ayni dulari secdelerinizde ve her fırsatta okumaya devam edin samimi bir şekilde tekrar edin.. dün bir hikaye dinlemiştim .. doktorların hiç bir zaman çocuğun olamaz dedikleri bayan hergun aecdesinde usenmeden samimi bir sekilde bu duaları okumuş Rabbim sonunda onada evlat nasıb etmiş..
Rabbim bazen dualrimizi işitmek için geciktirir cunki O bizim ona dua eden sesimizde çok hoşlanırmış bu yüzden günlük sık sık dua edelimki daha kısa zamanda yavrularımıza kavuşalım
Rabbi heblî minledünke zürriyeten tayyibeten. İnneke semîü”d-duâ.”
Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayru”l-vârisîn
Dünde değerlendirdik ama bugünde değerlendirelim yaOoo bu gece radevuyu kap benceee
İyi calismalar =)Dünde değerlendirdik ama bugünde değerlendirelim ya
Sat 28 ocakBata ne kadar var canım bence sakince bekle her sey olabilir cünkü
Sağol kuzummmİyi calismalar =)
Beyaz akıntıdan dolayı da şüphelendim çünkü normalde olmaz yani olsa bile bu kadar yoğun olmaz bilemedimYerlesme olabilir
Bat tarihini bekle canım test yapacaksan eğer inşallah hayırlı haberlerini alırızSat 28 ocak
Tahmini 1 mart gibi bekliyorum
Ama normalde 2 3 gün önce olurum yani 26 şubatta olabilir
Hamilelikte vajinal akinti artisi oluyor canım notmalBeyaz akıntıdan dolayı da şüphelendim çünkü normalde olmaz yani olsa bile bu kadar yoğun olmaz bilemedim
Bekleme moduna geçtim hadi hayırlısı diyorumHamilelikte vajinal akinti artisi oluyor canım notmal
Bende alayım bu bal polen propolisten bişey yok bende ama olsun yiyeyimKuzum hatırlıyosan 14.günü yumurtam büyümemişti doktor ümidi kes bu ay demişti. Ben bal polen propolis falan aldım hergün bi kasık yedim,bol su ictim ceviz badem yedim.21.günde doktora bi gittik 21mm yumurta olmuş direk catlatma iğnesi vurdu ve mutlu son
Gecmiyor canim ya valla =)BAT'ları yakın olanlara özendim wala şu anay bekle bekle geçmez de şimdi
1 hafta filan kalmış hadi bakalım1 mart canimdarisi basiniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?