Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kııııız nasılsın npysn? Canım ben bugün neler yaptım bi sor gittim kendi kafama rahim filmi çekildim illa doktorun demesi lazım degil içimde şüphe kalmasın die
İyi yapmışsın.. bende bugün çektirdim kizzz .. ama dikkat etseydin adetin bitince ve enfeksyon filan yoksa çekilir Hsg.. yinede önceden gorunseydin.. noldu peki sonuç İnshaAllah iyidir

Merhaba, beni de listeye ekler misiniz? Bat 23 Mart.

İyi yapmışsın.. bende bugün çektirdim kizzz .. ama dikkat etseydin adetin bitince ve enfeksyon filan yoksa çekilir Hsg.. yinede önceden gorunseydin.. noldu peki sonuç İnshaAllah iyidir
Canım benim enfeksiyonum flan yok.adetim bitince dikkat ettim ilişki olmamıştı aradım konuştum ilişki yaşanmadıysa çekebiliriz dediler son adet başlangıç tarihimi flan sordular.nyse çekildim sıfır acı ama korkudan bayılacaktım her iki tüpte de hiç bi sorun çıkmadı.sende durum ne nerde çektirdin

Beni de ekler misiniz? 10.03

Arkadaşlar c tesi çatşatma ipnesi yapmıştım sabahtan bugun beta hcg versim 33 çıktı sizce iğnenin etkisi midir tevruneli arkadaşlar aydınlatırsa sevınırım

Bizimle aynı anda evlenenlerin yarısı cocugunu eline aldı diğer yarisida hamile, arkadaşım 2.nciye hamile kocamın modu düştü napacam bilmiyorum bide bu ay gebelik olmazsa hepten toparlayamiycam

Kızlar dün yumurtlama testim çizgi baya koyu renkti bugün de pik oldu, dünü bugünü değerlendirdim yarını pas geçip diğer günü mü değerlendirsek ne dersinizz

Arkadaşlar c tesi çatşatma ipnesi yapmıştım sabahtan bugun beta hcg versim 33 çıktı sizce iğnenin etkisi midir tevruneli arkadaşlar aydınlatırsa sevınırım
İğne gününü saymazsak henüz 5 gün geçmiş canım. Bildiğim kadarıyla iğnenin etkisi 12 gün sonrasında geçiyor ve doktorlar 14. Gün test yapın diyorlar. Sen çok erken yapmışsın iğnenin etkisidir. Ama inşallah pozitifi görürsün, benimde yarın doktor kontrolüm var bakalım bana da çatlatma iğnesi verir mi

baktım senin gönderdiğin siteye amerikadan geliomuş o fiyatın üzerine 260 tl kargo ücreti var neyse predictor den devamkeee
Prediktor iyi prodoktor da çok iyi tavsiye ederim ben clear blue kullandım ama mecburen kullandım ben almanyadayım burada onlar yok ve burada da clear blue pahalı

Mart kızları size bir şey diyeyim mi ben şubata son anda katıldım ama heralde oradan eleneceğim henüz belli olmamakla birlikte size tek tavsiyem hemen test yapmayın insan gıcık oluyor şahsen ben kendimle gıcığım bu ne ya sabırsız davranıp yaptım can sıkıntısı bol bol

Evet işte bende hep bunu söylüyorum.. sıkma canını şimdi.. dur bakalım ne olacak.. ne olduki senin akıntılar devam ediyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…