- 10 Nisan 2016
- 8.697
- 12.726
- 248
- 37
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #2.581
Çok şükür bir sorun yok gibi henüz doktora gitmedim o soylicek İnshaAllah herşeyiCanım benim enfeksiyonum flan yok.adetim bitince dikkat ettim ilişki olmamıştı aradım konuştum ilişki yaşanmadıysa çekebiliriz dediler son adet başlangıç tarihimi flan sordular.nyse çekildim sıfır acıama korkudan bayılacaktım her iki tüpte de hiç bi sorun çıkmadı.sende durum ne nerde çektirdin
Yarin yine tets yap .. eğer çatlamışsa değerlendir ama çatlamamış sa pas geç.. bu benim fikrimKızlar dün yumurtlama testim çizgi baya koyu renkti bugün de pik oldu, dünü bugünü değerlendirdimyarını pas geçip diğer günü mü değerlendirsek ne dersinizz
Bata baya varmış bacım.. şimdilik birşeyler hissetsende bence dikkate alma.. adetin gecikirse ciddiye al.. kendini öyle ayarlaYaaa kızlar kendimi hiç dinleyen biri değilim ama şuan belimin sağ tarafı aşırı batıyo sanki ağrıyo 10 gün var bat a
Zaten şuan olsa da olur olmasada kafasındayım ama ilk defa böyle oldu heyecan yaptım istersen istemezBata baya varmış bacım.. şimdilik birşeyler hissetsende bence dikkate alma.. adetin gecikirse ciddiye al.. kendini öyle ayarla
Tabiki anlıyorum seni haklısın da zaten.. İnshaAllah Rabbim gönlüne göre versinZaten şuan olsa da olur olmasada kafasındayım ama ilk defa böyle oldu heyecan yaptım istersen istemez
Ay inşallah cok amiiiinBu kadar erken belirti normal degil ama canim... insallah hamissindir..
Benim hiç yumurtlama akıntım olmaz bende ilk zamanlar testle takip ettim olmadı baktım bi kaç arkadaşım adetin hemen bitiminde hamile kaldı bu ay öyle denedim bakalımMerhaba kızlar bu ay artık saldım kaç aydır ovülasyon takip ediyorum sonuç hüsran bu ay gelişi güzel gidicemzaten doktora da gideceğim de normalde adet sonrası haftasında belimde ağrı ve yumurtlama akıntısı olurdu bu ay hiç biri yok acaba yumurtlama olmayacak mı
Teşekkür ederim çok amin Rabbim isteyen herkese nasip etsinTabiki anlıyorum seni haklısın da zaten.. İnshaAllah Rabbim gönlüne göre versin
Hiç bir şeyim yok bir tek bugün kazı çalışması vardı içerde o kadar o rahatsız etti beni desrteydimde bugün bütün gün yoruldumda şimdi yattım uyucam artık günler çok kısa geliyor iş yetişmiyor of çok zor ev hanımları kurs bitsede işe girsem zaten evde sıkıcı daha eşyalar gelmedi kolilerle bir sandalye üzerinde geçiyor yorucu oluyor erlerimi bile yapmaya zaman yetmiyor uykum gelmiş oluyor bu ara sıkıntılıyım anlıcağın ama regli öncesinde herşey bana batar her iş gözümde büyür dur bakalımEvet işte bende hep bunu söylüyorum.. sıkma canını şimdi.. dur bakalım ne olacak.. ne olduki senin akıntılar devam ediyormu?
InsallahAmin canım hepimiz pozitifi görelim inşallah
Çok erkenYaaa kızlar kendimi hiç dinleyen biri değilim ama şuan belimin sağ tarafı aşırı batıyo sanki ağrıyo 10 gün var bat a
Bak benimkiler böyle bi kaç tane daha var rahim boşken çekti ilaç verirken verdikten sonra bide bi kaç tane daha çekti sırt üstü yatıyordum olduğum yerde yüz üstü tekrar sırt üstü yatıp çekti yani ayağa kalkmadan dönerek.ilaç her yere aksın demişti galiba.zaten sonucu ilacı verdikten sonra söylüyorlar sana nasıl söylemediler.15 dk içinde de sonucu verdiler zaten sonrasında hemen doktorlarda tekrar görüşmek isteyen görüşüyordu.görüştükte zatenÇok şükür bir sorun yok gibi henüz doktora gitmedim o soylicek İnshaAllah herşeyi
Canım banada dedi zaten raporda yazıyor normal olduğu ama işte doktora goturcez sonuçta.. kendi doktoruma.. ordaki doktor raporu hazırladı eşim almaya gitti cunki 2 saat sonra sonuçlar çıkti..Bak benimkiler böyle bi kaç tane daha var rahim boşken çekti ilaç verirken verdikten sonra bide bi kaç tane daha çekti sırt üstü yatıyordum olduğum yerde yüz üstü tekrar sırt üstü yatıp çekti yani ayağa kalkmadan dönerek.ilaç her yere aksın demişti galiba.zaten sonucu ilacı verdikten sonra söylüyorlar sana nasıl söylemediler.15 dk içinde de sonucu verdiler zaten sonrasında hemen doktorlarda tekrar görüşmek isteyen görüşüyordu.görüştükte zaten
hem bugün hem yarın değerlendir bence pik gören arkadaşlar 4 gün değerlendiriyor bilgin olsınİki aydır pik göremedim yav, sanki.hamileyim.gibi sevindim bugün
Dün değerlendidik de bugünde değerlendirelim.bari
insanın kendini tanıması ve vücudun bilmesi çok önemli eğer sen kesin hamileyim diyorsan öylesindir inşallahPasha22 v3 diger kizlar bir anda balik istedim ve yapip yedim ama gormeniz lazimdi piserken daha agzim sulandi onu gectim oyle bi yemisim ki ilk defa seni boyle yemek yerken görüyorum dedi esim tum parmaklarinla yiyosun dedi çatal almadın dedi cok utandim =) cigkofte de vardi o son dakka istedi canim tursu felan epey guzel geldi aman tanrim didim
Ben ilk hamileligimde gecenin bi vakti cigkofte istemistim ve sonra esim kendine yesil seytin almisti icine 1 tane siyah zeytin kacmis ay masil sulandi agzim onu görünce hemen attim agzima yedim ki ben zeytin hic yemem sevmem. Sonra esime 1 kilo aldirdim ve hepsini yedim2 hhafta sonra hamile oldgmu ogrendim.
Ben balik pek sevmem yemem aramam yani olsa yerim ama balik aldim dun bugun hemen yaptim ama anliyorum ya farkli bisiler var....
o sarımsı lekeyi başka bir arkadaşta yazmıştı şubat grubundaydı sanırım ve hamileydiSon 5 6 gündür beyaz akıntım var
Az önce lavaboda sarımsı bir kahverengi leke gördüm çamaşırımda anlayamadım dedim olabilir mi böyle birşey
benimde normalde kasık bel göğüs ağrım 10 gün öncesinden başlar benimde adetime 1 hafta var ama tık yok şuan normalde yaşanan ne adet belirtisi ne hamilelik belirtilerinden hiçbiri yok. Sadece sürekli gaz şişliği ve gazım oluyor gece yatarkende çok az ince bir sızı kasık ağrılarım var o kadar. Dün test yaptım negatifti sanırım çok erkendi bende pazartesi yapacağım tekrar adetime 3 gün kalaAdetime 1 2 gün kala oldu böyle ama bu sefer 1 hafta var. Valla başka bişey yok kasıklarıma sancı giriyor işte bacağıma belime vuruyor bide böyle nasıl anlatayım kasıklarımda titreşim oluyor bende anlamadım cok gaz sancım vardı dün şimdi iyiyim şükür gazım yok. Ama işte cok ümidim yok hep böyle ümitlendim negatif gördüm korkuyorum acıkcssı. Sizin var mı belirtileriniz ?
senin zaten adetine iki gün kalmadı mı? Niye test yapmıyorsun?Beyaz akıntıdan dolayı da şüphelendim çünkü normalde olmaz yani olsa bile bu kadar yoğun olmaz bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?