Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür bir sorun yok gibi henüz doktora gitmedim o soylicek İnshaAllah herşeyi

Kızlar dün yumurtlama testim çizgi baya koyu renkti bugün de pik oldu, dünü bugünü değerlendirdim yarını pas geçip diğer günü mü değerlendirsek ne dersinizz
Yarin yine tets yap .. eğer çatlamışsa değerlendir ama çatlamamış sa pas geç.. bu benim fikrim

Yaaa kızlar kendimi hiç dinleyen biri değilim ama şuan belimin sağ tarafı aşırı batıyo sanki ağrıyo 10 gün var bat a

Yaaa kızlar kendimi hiç dinleyen biri değilim ama şuan belimin sağ tarafı aşırı batıyo sanki ağrıyo 10 gün var bat a
Bata baya varmış bacım.. şimdilik birşeyler hissetsende bence dikkate alma.. adetin gecikirse ciddiye al.. kendini öyle ayarla

Merhaba kızlar bu ay artık saldım kaç aydır ovülasyon takip ediyorum sonuç hüsran bu ay gelişi güzel gidicem zaten doktora da gideceğim de normalde adet sonrası haftasında belimde ağrı ve yumurtlama akıntısı olurdu bu ay hiç biri yok acaba yumurtlama olmayacak mı

Benim hiç yumurtlama akıntım olmaz bende ilk zamanlar testle takip ettim olmadı baktım bi kaç arkadaşım adetin hemen bitiminde hamile kaldı bu ay öyle denedim bakalım

Evet işte bende hep bunu söylüyorum.. sıkma canını şimdi.. dur bakalım ne olacak.. ne olduki senin akıntılar devam ediyormu?
Hiç bir şeyim yok bir tek bugün kazı çalışması vardı içerde o kadar o rahatsız etti beni desrteydimde bugün bütün gün yoruldumda şimdi yattım uyucam artık günler çok kısa geliyor iş yetişmiyor of çok zor ev hanımları kurs bitsede işe girsem zaten evde sıkıcı daha eşyalar gelmedi kolilerle bir sandalye üzerinde geçiyor yorucu oluyor erlerimi bile yapmaya zaman yetmiyor uykum gelmiş oluyor bu ara sıkıntılıyım anlıcağın ama regli öncesinde herşey bana batar her iş gözümde büyür dur bakalım

Çok şükür bir sorun yok gibi henüz doktora gitmedim o soylicek İnshaAllah herşeyi
Bak benimkiler böyle bi kaç tane daha var rahim boşken çekti ilaç verirken verdikten sonra bide bi kaç tane daha çekti sırt üstü yatıyordum olduğum yerde yüz üstü tekrar sırt üstü yatıp çekti yani ayağa kalkmadan dönerek.ilaç her yere aksın demişti galiba.zaten sonucu ilacı verdikten sonra söylüyorlar sana nasıl söylemediler.15 dk içinde de sonucu verdiler zaten sonrasında hemen doktorlarda tekrar görüşmek isteyen görüşüyordu.görüştükte zaten

Eklentiler

• 9C785218-47DE-4C93-818E-81DD9BE6EAC7.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 55
Canım banada dedi zaten raporda yazıyor normal olduğu ama işte doktora goturcez sonuçta.. kendi doktoruma.. ordaki doktor raporu hazırladı eşim almaya gitti cunki 2 saat sonra sonuçlar çıkti..

insanın kendini tanıması ve vücudun bilmesi çok önemli eğer sen kesin hamileyim diyorsan öylesindir inşallah bikaç gün geçsin testi tekrar yaparsın olmadı ama mutlaka sürecini bize de yaz Ay hadi inşallah bu ay hepimizin duası kabul olur

Son 5 6 gündür beyaz akıntım var
Az önce lavaboda sarımsı bir kahverengi leke gördüm çamaşırımda anlayamadım dedim olabilir mi böyle birşey
o sarımsı lekeyi başka bir arkadaşta yazmıştı şubat grubundaydı sanırım ve hamileydi hadi inşallah az kaldı size var mı belirtiler

benimde normalde kasık bel göğüs ağrım 10 gün öncesinden başlar benimde adetime 1 hafta var ama tık yok şuan normalde yaşanan ne adet belirtisi ne hamilelik belirtilerinden hiçbiri yok. Sadece sürekli gaz şişliği ve gazım oluyor gece yatarkende çok az ince bir sızı kasık ağrılarım var o kadar. Dün test yaptım negatifti sanırım çok erkendi bende pazartesi yapacağım tekrar adetime 3 gün kala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…